- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.184
- 498
bizde gittik geldik canım iyi oldu pek mutlu oldu yavrumbizim yemek hazır bir tek ev toplama işim var
pembişim, yaptın mı cheesecake i?
Canım yaptım. Öncesini çektim ama sonrasını çekemiyorum çünkü hala fırında. Ben 1 saat fırında bekletiyorum piştikten sonrainşallah bu kafa ile eksik malzeme koymamışımdır :/
Kızlar çok moralim bozuk. Öğle arası teyzemize hasta olan annesini sordum. Kanser annesinde her yeri sarmış. 70 yaşında olduğu için de ameliyat vs de olmuyomuş. Resmen ölümü bekliyolar. Çok kötü oldum( oysaki burda yaptırdıkları kan testlerinde birşey çıkmamıştı. Nasıl iki ayda bu hale geldi anlamıyorum. Tabiki Allah'ımın takdiri ama anne ya hiçbişiye benzemez bi de ben 47 yaşında yengemi de kanserden kaybettim. Okulda hazirandan beri tetkikleri temiz çıkan arkadaşımın da kötü hücreleri yine başlamış. İki çocuğu var 4 ve 11 yaşlarında... Allah'ım sen koru...
ayşecik cheesecake fotoğrafına bakıp mamaaa mamaaa diye bağırıyor yaaaa
vayyyy püf noktası ha.. hiç soylemiyon
müthiş görünüyorbende malzemeleri aldım yapacak adam lazım.
üzüldümAllah yardımcıları olsun. yengeninde yaşı çok gencmis canım:26: Allah rahmet eylesin..
Evet artık boş günlerimiz aynı senle; perşembe günü :) afiyet olsunnnnnnnn. Benim kocam yemyo pırasa falan ya çok sinir.
Bitirdim bitirdim hatta şimdi Keiken e başladım. Güzeldi ama çok hüzünlüydü şimdi de bunu bitireyim de El Cevap kitabına başlıcam.
Dediğin gibi az kaldı inşallah iki yaşına gelmelerine. Eskilerin de dediği gibi; doğan büyüyor :) kameralı kreş çok mantıklı.
Hımmm, İncir Kuşlarını da alabilirim bunu da.
Offff offf.Ne şanslı kocan var tatlummmmm.
Slm kızlar
Nfk cım sağolasın öpüyorum seni yoğun günler yaşıyorum bu hafta dersler çok birikti ve internet de olmayınca giremiyorum
Aryam kızına sevindim çok..
Pembiş benim kv der ki "annesi olmayanın ,babası da olmaz" Allah yardım etsin tüm yetim ve öksüzlere..
Çok öpüyorum şimdilik hepinizi
Ne güzel görünüyorrrr!!! Tadı nasıl acep???
Bi de ona sormak lazım :)))
Ama özlüyoruz sohbetini, muhabbetiniiiii :/ başarılar sınavlarda.
Kv çok doğru söylemiş...
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee. Bugün çarşamba yani haftanın ortası :) herkese güzel bir gün diliyorum.
Bugün malum bizim yıldönümümüz. Eskiden hediyemizi bugün verir yemeğe çıkardık. Artık hediyemizi iki gün önceden verip kekimizi bile bigün önceden yiyoruz. Eyvah eyvah mı demeliyiz bilmem :)))
günaydınnnnnn
pempişellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
nfkyerim ben o ayşeciği mama diyor hııı kız ağzının tadını biliyor
busmai arada bir uğra kız özletme kendini
Ne güzel görünüyorrrr!!! Tadı nasıl acep???
Yok bee ne olcak sanki? Ne yapacaksınız bugün bakim??
aksam basbasa kutlarsiniz isteBi yemeğe gidemicez mesela eşim 10 gibi gelecek çünkü :/ hiçbiii yapmıcaz.
Teşekkür ederim canım :)
Tadı da güzel. Ama benim alışkın olduğum cheesecakeler gibi değil. Bu daha kek gibi :) sanırım öbür türlü bir cheesecake kreması yapılsa da çok ağır olur çünkü tabanı ağır zaten browni olunca
Bi yemeğe gidemicez mesela eşim 10 gibi gelecek çünkü :/ hiçbiii yapmıcaz.
Slm kızlar
Nfk cım sağolasın öpüyorum seni yoğun günler yaşıyorum bu hafta dersler çok birikti ve internet de olmayınca giremiyorum
Aryam kızına sevindim çok..
Pembiş benim kv der ki "annesi olmayanın ,babası da olmaz" Allah yardım etsin tüm yetim ve öksüzlere..
Çok öpüyorum şimdilik hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?