benim de aynı şekilde annem ve babam yanımda...gerçi ben hafta sonu evlerine gönderiyorum izinliler yani anlayacağın ama geçen yıl hiç gitmiyorlardı...evet hiç kolay değil ama kapıdan çıktığımda tek düşündüğüm çok yormasalar bari benim bebeler nene ve dedeyi oluyor.... bu çok büyük lüks...eş olmak aile olmak bazen kendinden fedakarlık yapmak..eşimin arası çok iyidir ailemle...eleştireceksek beraber yaparız dedikodularını yatak odamızda ama asla dışarı çıkarmayız..asla kavga meselesi senin benim meselesi yapmayız her dedikodunun sonu Allah razı olsun geldiler bakıyorlar olur...bence bakıcıyı düşünme çok kaygılı günlerin olur...biraz fedakarlık bikaç sene sonra zaten anamız gitsede çocuklar özel hayat bırakmaz..yani anlayacağın anne baba olunca zaten birkısmını kaybettik özel hayatın ömür boyu...kalanını eğlenceli yapmak bizim elimizde..
Ne kadar şanslısın... Bence anneciğin böyle bi teklifle geliyosa asla reddetme. En kötü ihtimalle eşinle bi sıkıntı olsa bile o vakit bakıcı ayarlarsın. Sana çok iş düşecek çünkü köprü olacaksın. Ama anlattıklarından ben herşeyin güzel gelişeceğini düşünüyorum :)
anneeeeeem! Gece gece gozum gonlum acildi beeeahbizden bir kare
Eki Görüntüle 860525
Günaydınlar herkeseeeeeee. Gece en uzun uykumuz 1,5 saat sürdü. Çok mesudum yani.... Artık bana "bir çocuğu dışarı çıkarıp yorarsan ve banyo yaptırırsan güzel uyur" diyecek olan ilk kişiye cevabım "NAHHHHHHH" olacak. Dün teyzesi dışarı çıkarmış, akşamki kestirmesini zaten ortadan kaldırdı 3-4 gündür, banyo da yaptı ama 21:30da zor uyudu ve dediğim gibi kalkıp kalkıp durdu. Ben de insanım diye haykırasım var...
Bugün teyzemiz sabahtan doktora gidecek. 10 gibi gelir sanıyorum. Artık aylardır dalamadığım dolaplara dalarım inşallah. Bi de yatına yazılı doruları hazırlamalıyım ve okumam gereken de yazılılar var. Yaşasın boş(!) gün :)
Sabh sabah atarlı gülistana bağlandım üzgünüm :) güzel bir gün diliyorum herkeseeeeeeee
Günaydın. bizde yavaş yavaş sizin yolunuzda ilerliyoruz:18: ipegin uykusu düzeleceğine iyice kotulesti. her saat başı kalktik nerdeyse
Günaydınlar herkeseeeeeee. Gece en uzun uykumuz 1,5 saat sürdü. Çok mesudum yani.... Artık bana "bir çocuğu dışarı çıkarıp yorarsan ve banyo yaptırırsan güzel uyur" diyecek olan ilk kişiye cevabım "NAHHHHHHH" olacak. Dün teyzesi dışarı çıkarmış, akşamki kestirmesini zaten ortadan kaldırdı 3-4 gündür, banyo da yaptı ama 21:30da zor uyudu ve dediğim gibi kalkıp kalkıp durdu. Ben de insanım diye haykırasım var...
Bugün teyzemiz sabahtan doktora gidecek. 10 gibi gelir sanıyorum. Artık aylardır dalamadığım dolaplara dalarım inşallah. Bi de yatına yazılı doruları hazırlamalıyım ve okumam gereken de yazılılar var. Yaşasın boş(!) gün :)
Sabh sabah atarlı gülistana bağlandım üzgünüm :) güzel bir gün diliyorum herkeseeeeeeee
Günaydın. bizde yavaş yavaş sizin yolunuzda ilerliyoruz:18: ipegin uykusu düzeleceğine iyice kotulesti. her saat başı kalktik nerdeyse
Elifnazım biz bunları yaptık ama olmadılar canım ya :))) sen bi de gündüz de diğer minik kuşlarla uğraşmak durumundasın; kolay gelsin valla.
nfk öper seni...
...
...
Nfk manyağı gibi oldum; sadece seni alıntıladım :))
suskun izleyici keyfimbilir konuştutecrübeli anneler yine ben size bişey danışmak için geldim buraya:) gerçi 2013 annelerine de sordum da siz tecrübelisiniz..ben annemle daha bu konuyu görüşmedim ama kendisi oğluma bakmak istediğini ima etti gerçi çok mutlu oldum çünkü annem maddi manevi çok donanımlı bir insan benden iyi yetiştireceğine eminim. ben de annemin bakmasını çok istiyorum işe başlayınca ama eşimle aile hayatımız kalmazsa diye de korkuyorum. sonuçta hiç yalnız kalamıcaz çünkü annem başka şehirde, sene boyu bizimle kalacak öyle olursa.. eşimle annemin arası da çok iyidir birbirlerini çok severler hatta eşim de annemin bakmasını çok istiyor ama ben acayip kararsızım. bakıcı tutsam ona da güvenmek problem. ne yapsam?
atarlı gülistanım benimmmm!!!Günaydınlar herkeseeeeeee. Gece en uzun uykumuz 1,5 saat sürdü. Çok mesudum yani.... Artık bana "bir çocuğu dışarı çıkarıp yorarsan ve banyo yaptırırsan güzel uyur" diyecek olan ilk kişiye cevabım "NAHHHHHHH" olacak. Dün teyzesi dışarı çıkarmış, akşamki kestirmesini zaten ortadan kaldırdı 3-4 gündür, banyo da yaptı ama 21:30da zor uyudu ve dediğim gibi kalkıp kalkıp durdu. Ben de insanım diye haykırasım var...
'yaptık ama olmadılar ' mıııı? deli yaaaaElifnazım biz bunları yaptık ama olmadılar canım ya :))) sen bi de gündüz de diğer minik kuşlarla uğraşmak durumundasın; kolay gelsin valla.
anaaa günaydın dememişim günaydınnnnnnnn
bu sabah bir kalktık saat 7:22 kapı çalıyor bakıcı geldi tabi biz yataktan yeni kalktık
dün akşam geç yattım dizim yüzünden melisada gece kalktı azıcık oyalandık derken olan oldu
bu akşam eve gidince dinlenirim diyordum ki bu akşamda misafirimiz var güzel şenlikli bir gün olacağa benzer
melisada bugünlerde huysuz yemek yemek istemiyor eli ağzında hep dişi çıkacak çıkamadı şişmiş yeri:26:
rüyamda 4 tane dişi birden çıkıyordu allahım diyorum demek çocuğun derdi bu kadar büyükmüş
misal ben
çok güzel görünüyor ellerine sağlık kısmet olursa bir gün bende yapacağım ama şimdik rejimdeyiz
maşallah size yaa allah nazarlardan saklasın
atarlı gülistan hanım günaydın
aynen ya boş günlerimizde neden ayaklarımızı uzatıp tembellik yapamayız hep iş hep iş
yaaa kaç aylık oldu ipek hanım:44:
ayy sabah sabah çok güldüm allah iyiliğini versin emi
bizede bir nikaha gitmiştik bu kız sizinmi diye sordu kız bende evet dedim ayyy çok güzel yapmışsınız dedi allahım böyle kalıveridmgülsem mi ağlasam mı
günaydın canlar..
yataktan kalktım ama hala orada gibi uyuşuğum
akşama mantı yapmayı düşünüyorum, kv yi de iftara çağırırım.
bakalım, inş ayşecikle yapabilirim
nfk öper seni
suskun izleyici keyfimbilir konuştu
Rabbim oğlunu bağışlasın. ne zaman çalışmaya başlayacaksın?
ben de bakıcıdansa anneannenin bebeğe bakmasından yanayım.
annen de gönüllüyse, eşinle de iyi anlaşıyorsa ne mutlu.
ama birkaç nokta var. mesela annen yalnız mı? yani bi yerlerde babanı kardeşlerini düzenini bırakıp geliyorsa
geride kalanlar için sıkıntı olabilir. öte yandan çekincelerinde haklısın, zira evde başka biri varken asla eskisi gibi
rahat olamazsın. ama artık bu kaçınılmaz çünkü bebeğin var. bir de diyelimki anneni çağırdın, geldi, güzel güzel geçineceksiniz.
biz bebeklerin bakımı ve eğitimi konusunda kendi istediğimiz olsun istiyoruz. bunu bi bakıcıya dikte edebiliriz de
mevzu anne olunca o da tabi bilgisinden tecrübesinden dolayı farklı davranabilir. olmaz da, hani yarın öbür gün
arada başka bi mevzu olunca, anne hadi sen evine git, ben bakıcı bulucam da kolay kolay söylenmez.
kırgınlık olabilir. ben de bi öyle bi böyle söyledim sanki. belki desöylemek istediğimi söyleyemedim.
netice-i kelam; eğer anneanne gönüllüyse ve arkasında ona muhtaç başka insanlar bırakmayacaksa
gelsin baksın.. yine sen birçoğunun sahip olmadığı bi güzel bi seçeneğe sahipsin. hakkınızda hayırlısı olsun ..
atarlı gülistanım benimmmm!!!
kız sen şu topiğin neşesisin bambaşka bi rengisin yaaa.. valla senle hayat daha güzel
işler için kolay gelsin demek istiyorum. elin değmişken benim küçük odaya da bi el atsan
el-nino kasırgası geçmiş gibi üstünden ahahahahah
'yaptık ama olmadılar ' mıııı? deli yaaaa
hangi dizi kız? şuanda merhameti izliyorum ben de
ay sen daha eve gidip yemek yapacaksın bi de misafir mi ağarlayacaksın?
Allah kolaylık versin.. bizimki de bu ara doğru düzgün yemek yemiyor.
hangi dizi kız? şuanda merhameti izliyorum ben de
ay sen daha eve gidip yemek yapacaksın bi de misafir mi ağarlayacaksın?
Allah kolaylık versin.. bizimki de bu ara doğru düzgün yemek yemiyor.
kız sorma bu bizim çevrede dalga konusu. ipekle beraber dört velette aynı çıktı. biz 2013 bebekleri defolu çıktı diyoruzElifnazım biz bunları yaptık ama olmadılar canım ya :))) sen bi de gündüz de diğer minik kuşlarla uğraşmak durumundasın; kolay gelsin valla.
misal ben
çok güzel görünüyor ellerine sağlık kısmet olursa bir gün bende yapacağım ama şimdik rejimdeyiz
maşallah size yaa allah nazarlardan saklasın
atarlı gülistan hanım günaydın
aynen ya boş günlerimizde neden ayaklarımızı uzatıp tembellik yapamayız hep iş hep iş
yaaa kaç aylık oldu ipek hanım:44:
ayy sabah sabah çok güldüm allah iyiliğini versin emi
bizede bir nikaha gitmiştik bu kız sizinmi diye sordu kız bende evet dedim ayyy çok güzel yapmışsınız dedi allahım böyle kalıveridmgülsem mi ağlasam mı
Hepsi aynı modda valla demekki. Akşam yemeğinde hele hiçbişi yemedi oğluşum yoğurt bile :/
Şeker portakalım napıcan kız misafirlere???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?