- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
Selam kızlar, ders çalışmaya çalışıyorum tontişim uyudukça, o yüzden pek aktif olamıyorum ,
Sabah okuduğum haber ile acayip moralim bozuldu , Sabiha paktuna'nın 3,5 yaşındaki çocuğa , aşırı dozda narkoz vermesinden ötürü çocuğun vefaat ettiği söyleniyor, çocuğu da oğluma benzettim biraz, çok fena oldumRabbim anne babasına sabır versin , medyada ismi duyulduğu için itibar edilmemeli demek ki , bir De Prof hanım, çocuğun ailesine gidip yalvarmış şikayet etmemeleri için.
İnekle alakalı çok komik bi anımız var ,
Ben selime sürekli söylüyorum işte inek ne der , köpek ne der,
Bir gün duvara sinek konmuş, bizimki de aşırı hayvan sever, hemen sevindi sineği görünce ayy oyy falan diyor; ben de sinek o tatlım, Selim sineği duyar duymaz ; möö ..
Bu baaddinden hiç hazetmiyorum , doğruluk payı nedir bilmiyorum çizimi cinsel içerikli mesaj içeriyor-muş
kanım çekildi yaaa
Bir gün duvara sinek konmuş, bizimki de aşırı hayvan sever, hemen sevindi sineği görünce ayy oyy falan diyor; ben de sinek o tatlım, Selim sineği duyar duymaz ; möö ..
Bu baaddinden hiç hazetmiyorum , doğruluk payı nedir bilmiyorum çizimi cinsel içerikli mesaj içeriyor-muş
Selam kızlar, ders çalışmaya çalışıyorum tontişim uyudukça, o yüzden pek aktif olamıyorum ,
Sabah okuduğum haber ile acayip moralim bozuldu , Sabiha paktuna'nın 3,5 yaşındaki çocuğa , aşırı dozda narkoz vermesinden ötürü çocuğun vefaat ettiği söyleniyor, çocuğu da oğluma benzettim biraz, çok fena oldumRabbim anne babasına sabır versin , medyada ismi duyulduğu için itibar edilmemeli demek ki , bir De Prof hanım, çocuğun ailesine gidip yalvarmış şikayet etmemeleri için.
Nasıl ya((? Çok üzüldüm. O anne baba ne durumdadır şimdi ? Niye narkoz vermiş nolmuş anlamadım...
Allah sabır versin ailesineSelam kızlar, ders çalışmaya çalışıyorum tontişim uyudukça, o yüzden pek aktif olamıyorum ,
[video]http://video.tg.com.tr/Resources/102149.mp4[/video]
Kızlar tünaydın
Pamuk helva narkozu anestezi doktoru verir, sabiha paktuna nın suçu olamaz böyle bişeyde.
Seker portakalı pembişe katılıyorum seve seve casper ı mı sevdin :)) ilginç çocuk seni
Pembişim ben de sizi özlüyorum da internet sorunum 20 sinde bitiyor
Elifnaz geçmiş olsun kızına ya
Nfk eline sağlık süpürgeyi aldınız mı
Şimdi asıl haberi veriyorum.. Geçmeyen mide bulantımın sebebi anlaşıldı..
Daha çok yeniymiş ,kalp atışı bile duyulmadı ..
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
Ben ziyaretçi olayına kılım zaten.Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+
şişşşşşşt 6lı?
niye yazmıyosunuz beah?!
Günaydınlar herkeseeeeeee. Gece en uzun uykumuz 1,5 saat sürdü. Çok mesudum yani.... Artık bana "bir çocuğu dışarı çıkarıp yorarsan ve banyo yaptırırsan güzel uyur" diyecek olan ilk kişiye cevabım "NAHHHHHHH" olacak. Dün teyzesi dışarı çıkarmış, akşamki kestirmesini zaten ortadan kaldırdı 3-4 gündür, banyo da yaptı ama 21:30da zor uyudu ve dediğim gibi kalkıp kalkıp durdu. Ben de insanım diye haykırasım var...
Bugün teyzemiz sabahtan doktora gidecek. 10 gibi gelir sanıyorum. Artık aylardır dalamadığım dolaplara dalarım inşallah. Bi de yatına yazılı doruları hazırlamalıyım ve okumam gereken de yazılılar var. Yaşasın boş(!) gün :)
Sabh sabah atarlı gülistana bağlandım üzgünüm :) güzel bir gün diliyorum herkeseeeeeeee
anaaa günaydın dememişim günaydınnnnnnnn
bu sabah bir kalktık saat 7:22 kapı çalıyor bakıcı geldi tabi biz yataktan yeni kalktık
dün akşam geç yattım dizim yüzünden melisada gece kalktı azıcık oyalandık derken olan oldu
bu akşam eve gidince dinlenirim diyordum ki bu akşamda misafirimiz var güzel şenlikli bir gün olacağa benzer
melisada bugünlerde huysuz yemek yemek istemiyor eli ağzında hep dişi çıkacak çıkamadı şişmiş yeri:26:
rüyamda 4 tane dişi birden çıkıyordu allahım diyorum demek çocuğun derdi bu kadar büyükmüş
Oğluşum ayakta pepe izliyor. Oturtsam da kalkıyor. Yoruluyor iki sn oturup geri kalkıyor. Pepe nöbeti :)
suskun izleyici keyfimbilir konuştu
Rabbim oğlunu bağışlasın. ne zaman çalışmaya başlayacaksın?
ben de bakıcıdansa anneannenin bebeğe bakmasından yanayım.
annen de gönüllüyse, eşinle de iyi anlaşıyorsa ne mutlu.
ama birkaç nokta var. mesela annen yalnız mı? yani bi yerlerde babanı kardeşlerini düzenini bırakıp geliyorsa
geride kalanlar için sıkıntı olabilir. öte yandan çekincelerinde haklısın, zira evde başka biri varken asla eskisi gibi
rahat olamazsın. ama artık bu kaçınılmaz çünkü bebeğin var. bir de diyelimki anneni çağırdın, geldi, güzel güzel geçineceksiniz.
biz bebeklerin bakımı ve eğitimi konusunda kendi istediğimiz olsun istiyoruz. bunu bi bakıcıya dikte edebiliriz de
mevzu anne olunca o da tabi bilgisinden tecrübesinden dolayı farklı davranabilir. olmaz da, hani yarın öbür gün
arada başka bi mevzu olunca, anne hadi sen evine git, ben bakıcı bulucam da kolay kolay söylenmez.
kırgınlık olabilir. ben de bi öyle bi böyle söyledim sanki. belki desöylemek istediğimi söyleyemedim.
netice-i kelam; eğer anneanne gönüllüyse ve arkasında ona muhtaç başka insanlar bırakmayacaksa
gelsin baksın.. yine sen birçoğunun sahip olmadığı bi güzel bi seçeneğe sahipsin. hakkınızda hayırlısı olsun ..
özlem, kaç gündür devamsızlık yapıyorsun. gözümden kacmıyor heea?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?