Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eki Görüntüle 860742

ayşecik baattine bakıp heyecanla bağırıyor..

mö möööö!!!

İnekle alakalı çok komik bi anımız var ,
Ben selime sürekli söylüyorum işte inek ne der , köpek ne der,
Bir gün duvara sinek konmuş, bizimki de aşırı hayvan sever, hemen sevindi sineği görünce ayy oyy falan diyor; ben de sinek o tatlım, Selim sineği duyar duymaz ; möö ..
Bu baaddinden hiç hazetmiyorum , doğruluk payı nedir bilmiyorum çizimi cinsel içerikli mesaj içeriyor-muş

kanım çekildi yaaa

evet az önce bi tane tespitini okudum, hakikaten öyleydi

ayy tövbe Yarabbim yani şöyle alıcı gözle bakınca çağrıştırıyor bişeyleri

Nasıl ya ((? Çok üzüldüm. O anne baba ne durumdadır şimdi ? Niye narkoz vermiş nolmuş anlamadım...

Ama sinek ve inek benzer yani çocuk haklı :)
Çizimine kim nasıl bakar ve ne görmek isterse onu görür diye düşünüyorum. Yorumlarının bir kısmı ise nette anonim diye dolaşan şeyler de oluyo orjinal şeyler de. Amannnnn bi de buna takılamıcam şimdi :))

Oğluşumun dolabını sonunda adam ettim çok mesudummmmm. Yazlıkları duruyodu daha yahu. Neyse artık tamamen kışlık ve baharlık oldu. Şimdi yazılılarımı hazırlayıp kendi dolabıma dalmayı planlıyorum.

Allah sabır versin ailesine zaten hazetmezdim o kadından şimdi iyice soğudum

Kızlar tünaydın
Pamuk helva narkozu anestezi doktoru verir, sabiha paktuna nın suçu olamaz böyle bişeyde.
Seker portakalı pembişe katılıyorum seve seve casper ı mı sevdin :)) ilginç çocuk seni
Pembişim ben de sizi özlüyorum da internet sorunum 20 sinde bitiyor
Elifnaz geçmiş olsun kızına ya
Nfk eline sağlık süpürgeyi aldınız mı

[video]http://video.tg.com.tr/Resources/102149.mp4[/video]

Canikom videoya bakamadım da yazıları okudum. Kadının açıklaması apayrı ailenin yorumları apayrı. Adli tıp ne diyecek bakalım. Fakat bence çocuğun bi şekilde ilaca alerjisi oldu. Yoksa ne ameliyatlar olan daha küçük bebekler var. Ne olursa olsun Allah sabır versin o anneye. Kolay mı o yaşa getirmek?? Nasıl büyük bir sınav..?

Neyse şurda kaldı 5-6 gün diye kendimi avutayım :)

Şimdi asıl haberi veriyorum.. Geçmeyen mide bulantımın sebebi anlaşıldı..
Daha çok yeniymiş ,kalp atışı bile duyulmadı ..
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah

aâaaaa kız damdan düşer gibi yazmışsın 3 defa okudum acaba yanlış mı anladım diye Allah tamamına erdirsin canım benim. saglikla al kucağına inşallah temmuz başkadır

Aaaaaaaaa çılgınsın sen busmaiiiiiii!! Kız bu şekilde mi haber verilir :)? Hayırlı uğurlu olsun canımmmmm çok sevindim. Allah'ım tamamına erdirsin :)

kızzzzz inanmıyorum valla ayyyy çok sevindim adına zaten sen istiyordun 2. yi allah nasip etti bak
rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah kuzum yaaa valla ağlıyacağım şimdi nedense çok duygulandım
keremede bir kardeş geliyor

Merhaba kızlar...Dün eşimin de boş günüydü, o yüzden giremedim. Bugün yalnızız.Artık çarşamba ve perşembe günlerim boş.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+

şişşşşşşt 6lı?
niye yazmıyosunuz beah?!
Ben ziyaretçi olayına kılım zaten.

Bebeğim, eskidenmiş boş günde ayak uzatıp yatmak.Boş gün demek iş günü demek.Yemek, temizlik, çamaşır...

Aynen Aden de çok huzursuz bu sıralar.Uyuduğu anları onun için çooook seviyorum.Hiç mutlu değil.Kurbandan bu yana dört azı bir de alt yan kesici patladı ama hala huzursuz.11 dişimiz oldu.Kaldı 9.

Oğluşum ayakta pepe izliyor. Oturtsam da kalkıyor. Yoruluyor iki sn oturup geri kalkıyor. Pepe nöbeti :)

Hep soracağım unutuyorum Efecik yürüyor mu?

hehe evet ben bu başlığın sıkı takipçilerindenim, hepiniz hakkında az çok malumatım var çok güzel bi enerjiniz var grup olarak muhabbbetiniz çok hoş bence:)

dediğin gibi annem farklı davranabilir, hiç ummadık konulardan aramızda sürtüşmeler olabilir bundan da korkuyorum ama sonuçta annem o benim, ne kadar tartışsak da birbirimizi affedebiliriz, annem beni asla kırmaz da ben annemi kırarım olursa, kendime güvenemiyorum o konuda
ben işe başladığımda Allah nasip ederse oğlum 14 aylık olacak..
bi de annem geride babamı ve erkek kardeşimi bırakacak o da var onların düzenleri de bozulacak... napiyim bilemedim karar veremedim ya.. acaba 1 yıl daha ücretsiz izin alsam da oğlum 2 yaşına gelmiş olur en azından, ama sonra 1 yıl daha birinin bakması gerekecek yine kurtaramıyorum yani kreş yaşına kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…