Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kııııııııız busmaii!!!

Sen şaka mı yapıyorsun ya şok oldum vallaaa

bombayı patlattın gittin..
nfk oyuncağı aldın mı diyo marketten.. bak bak şuna bak yaa

yine temmuz.. bak sen Allahın işine
cinsiyeti içime yine erkekmiş gibi doğuyor, bakalım bakalım bakalımmm

mantıyı yaptım.
aslında erişte de yapmak istiyorum ama bu havada olmaz, kurumaz di mi?:44:

şimdi evi toplayayım. ayşecik de kalksın yemeğini yesin.
gidip bakalım şu süpürgeye.. daha doğrusu saklama kaplarına

Zaten sorun orada Busmai, ailenin iddiasına göre narkozu kendisi vermiş, üstelik öncesinde hiçbir kan tetkiki vs yapılmadan...

Son düzenleme:
ayy tövbe Yarabbim yani şöyle alıcı gözle bakınca çağrıştırıyor bişeyleri

Konuşma bozukluğu problemi nedeniyle gitmişler , o da bir Eeg çekmemiz lazım diyerek ağızdan bir doz narkoz vermiş, çocuk uyumayınca 2. Doz, sonrasında makattan bir iğne ile 3. Doz narkozu uygulaMış ve Eeg çekilmiş, evlerine gitmişler akabinde çocuk fenalaşmış zaten
Güle güle giysin dağıtsın kuzucuk , kolay gelsin cnm ..
Allah sabır versin ailesine zaten hazetmezdim o kadından şimdi iyice soğudum
Âmin, bana da çok hitap etmiyordu ..
Âmin , kesinlikle ihmalkarlık, dikkat ediyorum da olan hep gariban fakir fukaraya oluyor ,
Bu hanımın muayenesinde 450 tl ücret alıyorlarmış bir de ...
izledim Allah'im kimseye evlat acısı yasatmasin.
Âmin , insan empati yapınca kahroluyor, düşünsene insan kendi elleriyle çocuğunu oraya götürüyor, kucağında cenazesi kalıyor Allah vermesin kimseye...

Tebrik ederim cnm , Rabbim sağlık sıhhatle kucaklamayı nasib eylesin inşaallah ...

Son düzenleme:
Elifnaz sağol canım, artık tecrübelerinden bol bol yararlanırım inşallah doğarsa..
Benim için de damdan düşer gibi oldu, gene süt verdiğim için adetim gecikti sandım ama istanbuldan döndüğümden beri midem bulanıyor "lan bi test yapiyim" dedim gördüm pozitifi. Tabi hemen dr a gittim keseyi gördü sadece kalp atışına 26 sında gidicem daha çok var. Onu duymadan inanamıycam galiba
kııııııııız busmaii!!!

Sen şaka mı yapıyorsun ya şok oldum vallaaa
Ben de şok oldum canım ,hatta eşim şokoğluşok oldu :)) dediğim gibi kalp atışını duyamadığımız bi düşüğüm olduğu için bunda da temkinli bekleyişteyiz..
Bence 1 yıl daha izin al, annenin 2 yıl bakmasındansa 1 yıl bakması daha iyi.
2,5 yaş da kreş için uygun aslında.
Evet canım istiyorduk biz, ama tabi endişeliyim yapabilir miyim 2 çocukla diye.. En çok oğlumun adına seviniyorum inşallah olursa arkadaş olurlar
Aaaaaaaaa çılgınsın sen busmaiiiiiii!! Kız bu şekilde mi haber verilir :)? Hayırlı uğurlu olsun canımmmmm çok sevindim. Allah'ım tamamına erdirsin :)
Sağol canım bendeki şaşkınlık had safhada. Zaten 1 yaşındayken adet oldum , 1 yıl korumuş oldu beni sütüm Allahtan daha erken olmadı. sonra da 3 kez adet gördüm ,sonrası bu..
Zaten sorun orada Busmai, kendisi vermiş, tahlilsiz vs..
Niye kendi ipini çeksin ki böyle birşey yaparak, direk cinayet yani

Aaaaa bu kısmı kaçırmışım. Tebriklerrrrrrrrr.isteyerek mi?

Dur kız gitmeeeeeee. Ben sabah sabah gittim. Bugün değil yarın geliyormuş.

Ayyy, Elifnaz'ın ipek'i oldu, busmai hamile. Çok heyecanlandım. Okulda da beş tane hamile var. Bir tanesinin de yeni doğdu 50 günlük falan.

Pamuk helva ,haberi okudum haklısın 3 doz uyuşturucu vermiş.. Manyak.
O yavrucuğun ailesine Allah sabır versin canlarından can gitti..

Kadın zaten hiç güven vermiyordu bana, başka davaları da varmış. Bir hastasını 8 yıl kitap yazmak için kullanmış. Allahından bulsun ukala yaratık

Sağol canım Evet ben doğumdan 6 ay sonra Dr umun da izniyle korunmayı bıraktım. Arkadaş olsunlar istiyorum
İnşallah sağlıkla görürsem o günü

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yeniden aynı heyecan, bekleyiş. 2014 temmuz annelerine gidip bizi unutmaaaaaa.

evet, bile isteye
Dur kız gitmeeeeeee. Ben sabah sabah gittim. Bugün değil yarın geliyormuş.

Nfk, bim'e gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ayşeciği yediriyordum. şeker portakalım sağolsun arayıp
duuur, sakın gitme dedi.. canlarım ya,, özlemcim de kaç kez yazmış, ay seviyorum kız siziiiii

Ayyy, Elifnaz'ın ipek'i oldu, busmai hamile. Çok heyecanlandım. Okulda da beş tane hamile var. Bir tanesinin de yeni doğdu 50 günlük falan.

bu ara ben de hamilelik ve doğum haberleri alıyorum.
sağlık ocağında takibimizi yapan hemşire 5,5 aylık hamileymiş. bilmiyordum, birden karnını kocaman görünce şaşırdım yaa

iki arkadaşım geçen hafta ardarda doğum yaptı. birinin 2,5 yaşında kızı var.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Ben de niye daha önce yazmadım, boş yere gittiyse diye kendime kızıyordum. Face'den de yazsam dedim ama buraya girmezse oraya hiç girmez diye düşündüm. Ohhhh rahatladım valla.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tabi istediği zaman.

inşaallah meslekten men edilir de başka canlar yanmaz );

Sağlıkla alırsın kucağına inşaallah cnm, insan çok duygusal oluyor o dönemde, ikinci doğumum yaklaşırken ;bana birşey olursa kızıma ne olur diye düşünüp düşünüp ağlardım geceleri Allah sağlıkla hayırlısıyla ulaştırsın o günlere...
Yaş aralığının az olması çok iyi oldu bence (kıskançlıktan çok çekmiş birisi olarak (; ) en azından Kerem büyüyüp, kardeşini kıskanmayı bilene kadar miniş de biraz büyümüş olur senin işin kolaylaşır onlar da birbirlerine alışmış olurlar bu süreçte....
Nfk, bim'e gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

bakarsınız kız olur. kız, annenin yaridir der ayşeciğin nenesi.
bu kuzu arkadaşımın ikinci kızı..

Eki Görüntüle 861086 Eki Görüntüle 861087

Ne güzel demiş ayşeciğin nenesi, öyle gercekten de...
Allah bağışlasın çok şeker prenses
Kıız nfk sen bana Pazartesi , süpürge cuma gelecek demiştin , şimdi kendin kalk Perşembe bime gitmeye kalk olacak iş mi siz söylemeseniz ben de bugün gidecektim yarın oyuncak süpürge, müzikli lâzımlık ve saklama kabı stoklarını eriticez galiba

Son düzenleme:
beni şaşırtan da busmai amaa
aldın mı süpürgeyi dedi, hiç düşünmedim bugün günlerden ne diye.
oysa ezberimde şok çarşamba, a101 perşembe, bim cuma günü yeni ürün getiriyor

Artık her yere yürüyerek gidiyor. Fakat heyecanlanıp koşarsa dengeyi bozup düşüyor.

Muhabbete de bekleriz

Baban ve kardeşin zorlanmayacak mı bu durumda?? Ya bakıcı yada ücretsiz izin düşünsen daha iyi olacak sanki :/

Kendine "lan bi test yap" mı dedin :)))?? Canım hala çok sevinçliyim bu habere yaaaaa. Nedense benim içimden kız geçiyor ama beklicez :))

Kızımmmmmmm o ne yahu?? Nasıl bi okul oraaa :)))??
atv de biraz sonra sabiha paktuna cikacakmis

Yaaaaaaa?? Ben izleyecek durumda değilim efeden dolayı. İzlersen yorum bekliyorum senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…