- 8 Ağustos 2011
- 12.717
- 15.187
- 498
Şimdi asıl haberi veriyorum.. Geçmeyen mide bulantımın sebebi anlaşıldı..
Daha çok yeniymiş ,kalp atışı bile duyulmadı ..
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
bombayı patlattın gittin..
nfk oyuncağı aldın mı diyo marketten.. bak bak şuna bak yaa
yine temmuz.. bak sen Allahın işine
cinsiyeti içime yine erkekmiş gibi doğuyor, bakalım bakalım bakalımmm
Kızlar tünaydın
Pamuk helva narkozu anestezi doktoru verir, sabiha paktuna nın suçu olamaz böyle bişeyde.
Seker portakalı pembişe katılıyorum seve seve casper ı mı sevdin :)) ilginç çocuk seni
Pembişim ben de sizi özlüyorum da internet sorunum 20 sinde bitiyor
Elifnaz geçmiş olsun kızına ya
Nfk eline sağlık süpürgeyi aldınız mı
ayy tövbe Yarabbimyani şöyle alıcı gözle bakınca çağrıştırıyor bişeyleri
Konuşma bozukluğu problemi nedeniyle gitmişler , o da bir Eeg çekmemiz lazım diyerek ağızdan bir doz narkoz vermiş, çocuk uyumayınca 2. Doz, sonrasında makattan bir iğne ile 3. Doz narkozu uygulaMış ve Eeg çekilmiş, evlerine gitmişler akabinde çocuk fenalaşmış zatenNasıl ya((? Çok üzüldüm. O anne baba ne durumdadır şimdi ? Niye narkoz vermiş nolmuş anlamadım...
Ama sinek ve inek benzer yani çocuk haklı :)
Çizimine kim nasıl bakar ve ne görmek isterse onu görür diye düşünüyorum. Yorumlarının bir kısmı ise nette anonim diye dolaşan şeyler de oluyo orjinal şeyler de. Amannnnn bi de buna takılamıcam şimdi :))
Güle güle giysin dağıtsın kuzucuk , kolay gelsin cnm ..Oğluşumun dolabını sonunda adam ettim çok mesudummmmm. Yazlıkları duruyodu daha yahu. Neyse artık tamamen kışlık ve baharlık oldu. Şimdi yazılılarımı hazırlayıp kendi dolabıma dalmayı planlıyorum.
Âmin, bana da çok hitap etmiyordu ..Allah sabır versin ailesinezaten hazetmezdim o kadından şimdi iyice soğudum
Âmin , kesinlikle ihmalkarlık, dikkat ediyorum da olan hep gariban fakir fukaraya oluyor ,Canikom videoya bakamadım da yazıları okudum. Kadının açıklaması apayrı ailenin yorumları apayrı. Adli tıp ne diyecek bakalım. Fakat bence çocuğun bi şekilde ilaca alerjisi oldu. Yoksa ne ameliyatlar olan daha küçük bebekler var. Ne olursa olsun Allah sabır versin o anneye. Kolay mı o yaşa getirmek?? Nasıl büyük bir sınav..?
Neyse şurda kaldı 5-6 gün diye kendimi avutayım :)
Âmin , insan empati yapınca kahroluyor, düşünsene insan kendi elleriyle çocuğunu oraya götürüyor, kucağında cenazesi kalıyorizledimAllah'im kimseye evlat acısı yasatmasin.
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
Ben de şok oldum canım ,hatta eşim şokoğluşok oldu :)) dediğim gibi kalp atışını duyamadığımız bi düşüğüm olduğu için bunda da temkinli bekleyişteyiz..kııııııııız busmaii!!!
Sen şaka mı yapıyorsun ya şok oldum vallaaa
Bence 1 yıl daha izin al, annenin 2 yıl bakmasındansa 1 yıl bakması daha iyi.heheevet ben bu başlığın sıkı takipçilerindenim, hepiniz hakkında az çok malumatım var çok güzel bi enerjiniz var grup olarak muhabbbetiniz çok hoş bence:)
dediğin gibi annem farklı davranabilir, hiç ummadık konulardan aramızda sürtüşmeler olabilir bundan da korkuyorum ama sonuçta annem o benim, ne kadar tartışsak da birbirimizi affedebiliriz, annem beni asla kırmaz da ben annemi kırarım olursa, kendime güvenemiyorum o konuda
ben işe başladığımda Allah nasip ederse oğlum 14 aylık olacak..
bi de annem geride babamı ve erkek kardeşimi bırakacak o da varonların düzenleri de bozulacak... napiyim bilemedim karar veremedim ya.. acaba 1 yıl daha ücretsiz izin alsam da oğlum 2 yaşına gelmiş olur en azından, ama sonra 1 yıl daha birinin bakması gerekecek yine kurtaramıyorum yani kreş yaşına kadar...
Evet canım istiyorduk biz, ama tabi endişeliyim yapabilir miyim 2 çocukla diye.. En çok oğlumun adına seviniyorum inşallah olursa arkadaş olurlarkızzzzz inanmıyorum valla ayyyy çok sevindim adına zaten sen istiyordun 2. yi allah nasip etti bak
rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah kuzum yaaa valla ağlıyacağım şimdi nedense çok duygulandım
keremede bir kardeş geliyor
Sağol canım bendeki şaşkınlık had safhada. Zaten 1 yaşındayken adet oldum , 1 yıl korumuş oldu beni sütüm Allahtan daha erken olmadı. sonra da 3 kez adet gördüm ,sonrası bu..Aaaaaaaaa çılgınsın sen busmaiiiiiii!! Kız bu şekilde mi haber verilir :)? Hayırlı uğurlu olsun canımmmmm çok sevindim. Allah'ım tamamına erdirsin :)
Niye kendi ipini çeksin ki böyle birşey yaparak, direk cinayet yaniZaten sorun orada Busmai, kendisi vermiş, tahlilsiz vs..
mantıyı yaptım.
aslında erişte de yapmak istiyorum ama bu havada olmaz, kurumaz di mi?:44:
şimdi evi toplayayım. ayşecik de kalksın yemeğini yesin.
gidip bakalım şu süpürgeye.. daha doğrusu saklama kaplarına
Aaaaa bu kısmı kaçırmışım. Tebriklerrrrrrrrr.isteyerek mi?
Pamuk helva ,haberi okudum haklısın 3 doz uyuşturucu vermiş.. Manyak.
O yavrucuğun ailesine Allah sabır versin canlarından can gitti..
Kadın zaten hiç güven vermiyordu bana, başka davaları da varmış. Bir hastasını 8 yıl kitap yazmak için kullanmış. Allahından bulsun ukala yaratık
Sağol canım Evet ben doğumdan 6 ay sonra Dr umun da izniyle korunmayı bıraktım. Arkadaş olsunlar istiyorum
İnşallah sağlıkla görürsem o günü
evet, bile isteyeAaaaa bu kısmı kaçırmışım. Tebriklerrrrrrrrr.isteyerek mi?
Dur kız gitmeeeeeee. Ben sabah sabah gittim. Bugün değil yarın geliyormuş.
ayşeciği yediriyordum. şeker portakalım sağolsun arayıpNfk, bim'e gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ayyy, Elifnaz'ın ipek'i oldu, busmai hamile. Çok heyecanlandım. Okulda da beş tane hamile var. Bir tanesinin de yeni doğdu 50 günlük falan.
evet, bile isteye
ayşeciği yediriyordum. şeker portakalım sağolsun arayıp
duuur, sakın gitme dedi.. canlarım ya,, özlemcim de kaç kez yazmış, ay seviyorum kız siziiiii
bu ara ben de hamilelik ve doğum haberleri alıyorum.
sağlık ocağında takibimizi yapan hemşire 5,5 aylık hamileymiş. bilmiyordum, birden karnını kocaman görünce şaşırdım yaa
iki arkadaşım geçen hafta ardarda doğum yaptı. birinin 2,5 yaşında kızı var.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
inşaallah meslekten men edilir de başka canlar yanmaz );Pamuk helva ,haberi okudum haklısın 3 doz uyuşturucu vermiş.. Manyak.
O yavrucuğun ailesine Allah sabır versin canlarından can gitti..
Kadın zaten hiç güven vermiyordu bana, başka davaları da varmış. Bir hastasını 8 yıl kitap yazmak için kullanmış. Allahından bulsun ukala yaratık
Sağol canım Evet ben doğumdan 6 ay sonra Dr umun da izniyle korunmayı bıraktım. Arkadaş olsunlar istiyorum
İnşallah sağlıkla görürsem o günü
Nfk, bim'e gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
bakarsınız kız olur. kız, annenin yaridir der ayşeciğin nenesi.
bu kuzu arkadaşımın ikinci kızı..
Eki Görüntüle 861086 Eki Görüntüle 861087
beni şaşırtan da busmai amaaKıız nfk sen bana Pazartesi , süpürge cuma gelecek demiştin , şimdi kendin kalk Perşembe bime gitmeye kalk olacak iş misiz söylemeseniz ben de bugün gidecektim yarın oyuncak süpürge, müzikli lâzımlık ve saklama kabı stoklarını eriticez galiba
Merhaba kızlar...Dün eşimin de boş günüydü, o yüzden giremedim. Bugün yalnızız.Artık çarşamba ve perşembe günlerim boş.
Ben ziyaretçi olayına kılım zaten.
Bebeğim, eskidenmiş boş günde ayak uzatıp yatmak.Boş gün demek iş günü demek.Yemek, temizlik, çamaşır...
Aynen Aden de çok huzursuz bu sıralar.Uyuduğu anları onun için çooook seviyorum.Hiç mutlu değil.Kurbandan bu yana dört azı bir de alt yan kesici patladı ama hala huzursuz.11 dişimiz oldu.Kaldı 9.
Hep soracağım unutuyorum Efecik yürüyor mu?
heheevet ben bu başlığın sıkı takipçilerindenim, hepiniz hakkında az çok malumatım var çok güzel bi enerjiniz var grup olarak muhabbbetiniz çok hoş bence:)
dediğin gibi annem farklı davranabilir, hiç ummadık konulardan aramızda sürtüşmeler olabilir bundan da korkuyorum ama sonuçta annem o benim, ne kadar tartışsak da birbirimizi affedebiliriz, annem beni asla kırmaz da ben annemi kırarım olursa, kendime güvenemiyorum o konuda
ben işe başladığımda Allah nasip ederse oğlum 14 aylık olacak..
bi de annem geride babamı ve erkek kardeşimi bırakacak o da varonların düzenleri de bozulacak... napiyim bilemedim karar veremedim ya.. acaba 1 yıl daha ücretsiz izin alsam da oğlum 2 yaşına gelmiş olur en azından, ama sonra 1 yıl daha birinin bakması gerekecek yine kurtaramıyorum yani kreş yaşına kadar...
Elifnaz sağol canım, artık tecrübelerinden bol bol yararlanırım inşallah doğarsa..
Benim için de damdan düşer gibi oldu, gene süt verdiğim için adetim gecikti sandım ama istanbuldan döndüğümden beri midem bulanıyor "lan bi test yapiyim" dedim gördüm pozitifi. Tabi hemen dr a gittim keseyi gördü sadece kalp atışına 26 sında gidicem daha çok var. Onu duymadan inanamıycam galiba
Ben de şok oldum canım ,hatta eşim şokoğluşok oldu :)) dediğim gibi kalp atışını duyamadığımız bi düşüğüm olduğu için bunda da temkinli bekleyişteyiz..
Bence 1 yıl daha izin al, annenin 2 yıl bakmasındansa 1 yıl bakması daha iyi.
2,5 yaş da kreş için uygun aslında.
Evet canım istiyorduk biz, ama tabi endişeliyim yapabilir miyim 2 çocukla diye.. En çok oğlumun adına seviniyorum inşallah olursa arkadaş olurlar
Sağol canım bendeki şaşkınlık had safhada. Zaten 1 yaşındayken adet oldum , 1 yıl korumuş oldu beni sütüm Allahtan daha erken olmadı. sonra da 3 kez adet gördüm ,sonrası bu..
Niye kendi ipini çeksin ki böyle birşey yaparak, direk cinayet yani
Ayyy, Elifnaz'ın ipek'i oldu, busmai hamile. Çok heyecanlandım. Okulda da beş tane hamile var. Bir tanesinin de yeni doğdu 50 günlük falan.
atv de biraz sonra sabiha paktuna cikacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?