hangi dizi kız? şuanda merhameti izliyorum ben de
ay sen daha eve gidip yemek yapacaksın bi de misafir mi ağarlayacaksın?
Allah kolaylık versin.. bizimki de bu ara doğru düzgün yemek yemiyor.
Çok çalıştık deseydin de o şok olsaydı hhahahaha.
Mantıııııııııııı <3 <3 :)))) eline koluna sağlık şimdiden
Keyfimbilirin kafasını da çok iyi karıştırmış olmalısın
Kasırga diyince hep aklıma kadın adı olmaları geliyor. Yazık kız bizeeeeoğluşla buzdolabı içi temizliği yaptık. Teyze gelsin dolapları öyle yaparım yoksa neler olur nelerrrrr :))) elim değmişken dalayım kız küçük odaya :)
Teşekkür ederim canım benim. Seviyorum sizleri ve muhabbetinizi valla :) busmai ve neyneyse duyunnnnnnnnnnnn :))
Hepsi aynı modda valla demekki. Akşam yemeğinde hele hiçbişi yemedi oğluşum yoğurt bile :/
Şeker portakalım napıcan kız misafirlere???
Oğluşum ayakta pepe izliyor. Oturtsam da kalkıyor. Yoruluyor iki sn oturup geri kalkıyor. Pepe nöbeti :)
bu ayın 21 inde 5 aylık olacak inşallah
Oğluşum ayakta pepe izliyor. Oturtsam da kalkıyor. Yoruluyor iki sn oturup geri kalkıyor. Pepe nöbeti :)
herkese günaydın.
bugün bende orucum ve nfk gibi sabah aklıma mantı geldi.
öğleden sonra yaparım inşalah oğlum uyuyunca.şu an kucağımda ve tek ele yazıyorum.
elim uyuştunfk kekin çok güzel gözüküyor.ama tahinli ve susamlı biraz ağır olmuyormu
tahinli kuabiye bana ağır geliyor o yüzden sordum...
evet öyle tutkunu değilim ama bakıyorum işte.eveetttt merhamet ayy sende mi izliyorsun
dün akşam deli etti beni fırat nasıl sinirlendim anlatamam
birde sermetle denize çok güldük dün akşam
ahh ahh bilemiyorum dolapta sigara böreğim var hemen çıakrtıp kızartırım sabahda geç kalkınca ev her yer her yerde kaldı yaaa off
akşam gidince hemen yetişebilecek birşeyler ne yapabilrim bilmiyorum zira eve girer girmez bizimki meme diye beni yaklaşık 45dakka bırakmıyor özlüyor çocuğumonuda bırakmak istemem o yüzden yanına belki bir amerikan salatası yaparım birde hazır kek alırım artık birde yemekten sonra gelecekler sonra pekde fazla yiyemezler herhalde gerçi yakın arkadaşlar sadece kahve bile versen birşey demezler ama olmaz dur bakalım akşama kadar birkaç şey düşüneyim kolay ve çabuk olacak:44:
aaa sizinkide pepeyi seviyormu bizimkide bu ara pepeyi çok seviyor ama ben korkuyorum:18:
en kısa zamanda denemeliyim o zaman.tarifinide kaydedeyim.
peki kalıbı yağladıktan sonra susamları mı serptin ?üstünde güzel duruyor.
hani normal tepside yapsak üstüne dökeriz.
eveetttt merhamet ayy sende mi izliyorsun
yalanda değil yani çok uğraştık
ahh ahh bilemiyorum dolapta sigara böreğim var hemen çıakrtıp kızartırım sabahda geç kalkınca ev her yer her yerde kaldı yaaa off
akşam gidince hemen yetişebilecek birşeyler ne yapabilrim bilmiyorum zira eve girer girmez bizimki meme diye beni yaklaşık 45dakka bırakmıyor özlüyor çocuğumonuda bırakmak istemem o yüzden yanına belki bir amerikan salatası yaparım birde hazır kek alırım artık birde yemekten sonra gelecekler sonra pekde fazla yiyemezler herhalde gerçi yakın arkadaşlar sadece kahve bile versen birşey demezler ama olmaz dur bakalım akşama kadar birkaç şey düşüneyim kolay ve çabuk olacak:44:
aaa sizinkide pepeyi seviyormu bizimkide bu ara pepeyi çok seviyor ama ben korkuyorum:18:
bende diş diyecektim de sende süpheleniyormuşsun zaten
herkese günaydın.
öğleden sonra yaparım inşalah oğlum uyuyunca.şu an kucağımda ve tek ele yazıyorum.
elim uyuştunfk kekin çok güzel gözüküyor.ama tahinli ve susamlı biraz ağır olmuyormu
evet öyle tutkunu değilim ama bakıyorum işte.
denizle sermetin muhabbeti hakkikaten çok tatlı yaa,, ah sevda sen nası bi şeysin
ben fıratlı bölümleri geçiyorum, o adama iffet dizisinden kılım.
bi de hiç rol yapamıyor.
yemekten sonra geleceklermiş, bence hiç kasma.
yapabilirsen keki kendin yapıp at fırına. hamuru 5 dk da hazır oluyor.
börekleri de onlar gelince arkadaşlarınla kızartırsın. hem yardım etmiş olurlar
hem de sıcak sıcak yersiniz..
ayşecik pepeyi seviyor. her yerde gördüğü için de bu ara ona meraklı.
arada şarkısını açıyorum dinliyor, izliyor, dans ediyor.
haricinde çizgi filmini açmıyorum. sen niye korkuyorsun anlamadım
ay dur bende çocuk bol olunca hatlar karıştıyemek yemeyen disten suphelendigim kerem, uyumayan ipek :13:
eee, hatunda bebe çok oluncaay dur bende çocuk bol olunca hatlar karıştıyemek yemeyen disten suphelendigim kerem, uyumayan ipek :13:
bi kaçak daha
pamuk helvada yok:44:
amaan, gözü korkuyor insanın.oruç oruç mantımi.. ben gerçekten tembelim
ağır olmuyor canım hatta bence hafif bir kek
yok canım, bağımlılık olmaz. dediğin gibi unutur gider.evet yaa bu ara iyice cıvıttı
kek yapma ihtimalim biraz zor gözüküyor malum viran olmuş evin toplanmasıda beni beliyor
bizimkide işte pepeyi çok seviyor bağımlılık yapacak diye ben korkuyorum o yüzden
çünkü mesela hoptek oynuyorya pepe şarkıları falan açıyoruz bazen bitince annii pepe aç aç sürekli tekrarlıyor
gerçi ben arkadaşımın kızını hatırlıyorum pepe delisiydi sürekli pepeli bardaklar giysileri falan şimdilerde büyüdü pepenin
adını bile anmıyorbende mesela çizgi filmlerden casper i çok severdim
5 aylık olmuş, artık onun da diş sancıları başlar..:18:bende ipekten süphelendim diş konusunda erkende çıkartabilir yani
Biz bu ara youtube dan inek mö der diye bişi izliyoruz, ona baya taktık bu ara.
ahahaaa kız o dizi izlemiş yani.. bende dizim ağrıdı anladım
kız sorma bu bizim çevrede dalga konusu. ipekle beraber dört velette aynı çıktı. biz 2013 bebekleri defolu çıktı diyoruz
şaka bir yana sağlıklı olsunlarda çekeceğiz napalım
bu ayın 21 inde 5 aylık olacak inşallah
bizimkide öyle ben dişe yoruyorum bakalım görcez
eveetttt merhamet ayy sende mi izliyorsun
yalanda değil yani çok uğraştık
bende diş diyecektim de sende süpheleniyormuşsun zaten
herkese günaydın.
ahahahah.. bizimki de pepee nöbetinde.
şu uçan balonlardan almıştık. evde onu kovalıyor. ipini yakalayıp aşağı çekiyor, uçunca da peşinden koşuyor..
babaannesi dün bi diş fırçası almış ayşeciğe.
ilk gördüğünde biraz saçını taradı onunla, bugün de sürekli ağzında.
Allah kabul etsin canım.
ben de kıymayı çıkardım. ayşecikten biraz çekiniyorum.
bazen yapışıyor bana, hamur da sulanınca işin içinden çıkamıyorum:18:
beraber olaydık, çabucak yapar kapatırdık kııız :13:
tarifi elifnaz önermişti hatırlarsın. sonu garanti tarifler.com da tahinli susamlı kek.
ama ben ölçüyü değiştiriyorum. (pembiş duymasın) hiç ağır olmuyor.
sıvı yağı yarım bardak, tahini de 3/4 bardak koyuyorum. un da tariftaki miktara az geliyor
yaklaşık 2 bardak koyuyorum. ama hiç ağır olmuyor. bak bi dene, pişman olmayacaksın.
eşim dün bayıldı. sürekli kek yaparım. ama tahin-susam-ceviz üçlüsü favorisi oldu.
öyle herşeye iltifat etmez. dün sen bu kek işini kaptın dedi bana
özlem, kaç gündür devamsızlık yapıyorsun. gözümden kacmıyor heea?!
pamuk helvada yok:44:
evet yaa bu ara iyice cıvıttı
kek yapma ihtimalim biraz zor gözüküyor malum viran olmuş evin toplanmasıda beni beliyor
bizimkide işte pepeyi çok seviyor bağımlılık yapacak diye ben korkuyorum o yüzden
çünkü mesela hoptek oynuyorya pepe şarkıları falan açıyoruz bazen bitince annii pepe aç aç sürekli tekrarlıyor
gerçi ben arkadaşımın kızını hatırlıyorum pepe delisiydi sürekli pepeli bardaklar giysileri falan şimdilerde büyüdü pepenin
adını bile anmıyorbende mesela çizgi filmlerden casper i çok severdim
eee, hatunda bebe çok olunca
bi kaçak daha
amaan, gözü korkuyor insanın.
yoksa iki tencere yemek yapıcam diye de en az 1 saat mutfakta kalıyorum.
böyle bi oturuşta iki yemeklik mantı yapıyorum. kolayıma geliyor
yok canım, bağımlılık olmaz. dediğin gibi unutur gider.
şarkısını dinlesin, çizgi filmini izlesin. tabi saatlerce değil
5 aylık olmuş, artık onun da diş sancıları başlar..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?