Bahsetmiştim ya arkadaşımı kanserinin yine hortladığından; kemoterapiye başladı ve bu dönem okula gelemicek. Fakat iki hafta sonra yine niye değişecek onu bilmiyorum :/
Allah yardımcısı olsun, çocuklarına bagislasin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsetmiştim ya arkadaşımı kanserinin yine hortladığından; kemoterapiye başladı ve bu dönem okula gelemicek. Fakat iki hafta sonra yine niye değişecek onu bilmiyorum :/
Elifnaz evet berbat kokular hele mutfağa giremiyorum açık havada bile parfüm kokusunu egsoz kokusunu alıyorum canım ya amann
Bu doktor benim eski doktorum değil evime yakın diye gittim. Karnımdan baktı.
Eski doktorum hep alttan bakardı; acaba haftaya ona mı gitsem belki kalp atışını erken görür??
Bu hastane evimin dibinde , öbürü uzak; keremle zor olur diye düşünüyorum. Ne yapsam ki
Pembiş bak vicdanlı kadın çıktı işte, biz sana diyoruz :)
Ben pembeyi hiç sevmem; mavi daha mı garanti sanki?
Bu arada süpürgene dönmesine çok güldüm :))
Sen ders çalışabiliyor musun Allah aşkına yaa
Kerem bugün bir anlık gafletimden yararlanarak ders notlarımı perişan etti kalemimi de su şişesinin içine attı. Ben de an itibariyle kaydımı dondurmayı düşünmeye başladım. son sınıftayım ama belki ilerde çocuk okula başlayınca ;boş kalırsam bitiririm. zaten öylesine okuyordum. Kasmaya gerek yok sanki.
Allah yardımcısı olsun, çocuklarına bagislasin..
Bugün zaten şunu düşündüm; eksilerine değil artılarına odaklan. Takığım kızım ben yaaaaaaa :)
Valla pembeyi bi sen sevmiyosun sanırımişte bak yine içime bebeğinin kız olacağı doğdu :)
Ben de ne zamandır ne okuyosunuz siz yaaaaa diye soracaktım ve çocukla nasıl beceriyosunuz yaaaaa diye :)
Amin canım amin...
şu ziyaretçi olayını bugüne kadar hiç takmiyordum ama artık baya rahatsız olmaya başladım![]()
sende yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmissin. ikinci çocuk doğmadan bitirmeyi dene bence:13:Bu arada kızlar o hello kity li cafe lerden ben bağdat caddesinde gördüm çok şekerdi
ben evlendikten bir sene sonra başlamıştım, sadece sınavlara giriyorum. 1.sınıfı rahat okudum. 2.sınıfta hamileydim ; son sınavlara karnım burnumda girdim. 3.sınıfı geçen sene okudum tabi kerem küçüktü. 1-2 tökezlediğim dersle beraber 4 e geçtim şimdi. ama bu sene olmayacak gibi geliyor,hem dersler çok ağırlaştı kafamı toplayamıyorum hem de kerem beni masada görünce rahat bırakmıyorboş durmamak için okuyordum zaten; malum artık hiç boş değilim can sıkmaya gerek yok mu ki?
evet pembeyi sevmiyorum kızım da olsa mavi giydirmeyi düşünüyorum
aynen ben de
nfk da gelmedi..
eğer bu gerçek hayatta nfk yı tanıyan biriyse kötü olur hepimiz için
yalnız anlamıyorum nasıl buluyorlar
belki de bizi tanıyan birileri de okuyor buraları.. ay gerildim..
Bu arada kızlar o hello kity li cafe lerden ben bağdat caddesinde gördüm çok şekerdi
ben evlendikten bir sene sonra başlamıştım, sadece sınavlara giriyorum. 1.sınıfı rahat okudum. 2.sınıfta hamileydim ; son sınavlara karnım burnumda girdim. 3.sınıfı geçen sene okudum tabi kerem küçüktü. 1-2 tökezlediğim dersle beraber 4 e geçtim şimdi. ama bu sene olmayacak gibi geliyor,hem dersler çok ağırlaştı kafamı toplayamıyorum hem de kerem beni masada görünce rahat bırakmıyorboş durmamak için okuyordum zaten; malum artık hiç boş değilim can sıkmaya gerek yok mu ki?
evet pembeyi sevmiyorum kızım da olsa mavi giydirmeyi düşünüyorum
aynen ben de
nfk da gelmedi..
sende yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmissin. ikinci çocuk doğmadan bitirmeyi dene bence:13:
Giydir maviyi de ilerde yolsun seni :))))
Hangi bölümü okuyorsun?? Tebrik ettim valla sonuna gelmişsin. Bence bitir mümkünse. Hani başladığın iş yarıda kalmasın diye. Yoksa zaten köyün en revaçta olan delikanlısı ile evlenmişin ve o sana çok iyi baktığı için çalışmıcan hahahaha
Ay valla bulsalar da ne okuyacaklar?? Kızdığımız bir anda söylediğimiz birkaç şey dışında ne var?? O dediklerimizi de anneliğimize versinler. Sinir etmesinler len adamı!!!!!!
aynen ben de
nfk da gelmedi..
Hala busmainin iki numarasının geldiğine inanamıyorum. Senin de üç numarayı 5 aylık ettiğine inanamıyorum. Sanırım uykum var ondan bu duygular içindeyim![]()
Elifnaz evet o yönden haklısın ama "bitse ne olacaak bitmese ne olacak" diyorum; hakkaten bölüm de hiç sarmadı. harç parası vermemiş olsaydım direk bırakırdım yani.
şurda keremle yalnız son senemiz belki diyorum; "bırak çocuğundan başka bişeyle uğraşma" bir tembelin iç sesleri :)
manyaxın kızım yaa:) evet "ben gerekirse simit satarım; seni çalıştırmam ülenn evimin kadını çocuklarımın anası ol yeter" diyor hahaha
bölüm ilahiyat. tamamen mühendisliğe ters bir alan o yüzden ezber işleri beni bozuyor
Gerilme canim sen. Bu gercek hayatta beni taniyan biri deil. Eminim.Ciddi suphelerim var ama su-i zan da etmek istemiyorum. Burada zaten hic ifade etmicem. Konuyu burada kapatmak istiyorum. O da beni duysun. Yaptiginin cirkinligiyle elbet kendi de yuzlesecek. Soyleyecek cok sozum var ama susuyorum. Uzerindeki her zerre hakkim icin elim yakasinda olacak ama bundan emin olsun.. Bir daha yazip buradaki muhabbete de turp sikmaz ins. Sadece benim deil herkesin hakkina giriyor.
![]()
daha dur ya nereye geldi, önümüzde upuzun bir yol var.. hayırlısıyla gelir inşallah![]()
Topik kirmizi mi oluyor, mavi mi?Uykum vaaaaar. Hazır Efe uyumuşken yatıcam. Ama sizinle muhabbet de edesim var. Yine kırmızı ve yeşil kablo arasında kaldım :)
Bu arada karakız yeni nickle geldi sonra yok????
Kızımmm ilahiyat okunur mu çocukla beeeee?!?! Yani ben şu an yıllardır anlattığım matematikte 3 diyorum 5 yazıyorum :)) kafa bi dünya yani :)
Valla köydeki hatunlar seni hamile görünce diceklerki "ohhhh kocası iyi bakıyı tabi doğurur hemen ikinciyi" hahaha
Normal bir hareket değildi yapılan. Zaten cesareti olsa ve dediklerinin arkasında duracak olsa, derdini senle kendi adını vererek gidermeye çalışırdı.