• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Elifnaz evet berbat kokular hele mutfağa giremiyorum açık havada bile parfüm kokusunu egsoz kokusunu alıyorum canım ya amann
Bu doktor benim eski doktorum değil evime yakın diye gittim. Karnımdan baktı.
Eski doktorum hep alttan bakardı; acaba haftaya ona mı gitsem belki kalp atışını erken görür??
Bu hastane evimin dibinde , öbürü uzak; keremle zor olur diye düşünüyorum. Ne yapsam ki

Pembiş bak vicdanlı kadın çıktı işte, biz sana diyoruz :)

Ben pembeyi hiç sevmem; mavi daha mı garanti sanki?
Bu arada süpürgene dönmesine çok güldüm :))

Sen ders çalışabiliyor musun Allah aşkına yaa
Kerem bugün bir anlık gafletimden yararlanarak ders notlarımı perişan etti kalemimi de su şişesinin içine attı. Ben de an itibariyle kaydımı dondurmayı düşünmeye başladım. son sınıftayım ama belki ilerde çocuk okula başlayınca ;boş kalırsam bitiririm. zaten öylesine okuyordum. Kasmaya gerek yok sanki.

Bugün zaten şunu düşündüm; eksilerine değil artılarına odaklan. Takığım kızım ben yaaaaaaa :)

Valla pembeyi bi sen sevmiyosun sanırım :p işte bak yine içime bebeğinin kız olacağı doğdu :)

Ben de ne zamandır ne okuyosunuz siz yaaaaa diye soracaktım ve çocukla nasıl beceriyosunuz yaaaaa diye :)

Allah yardımcısı olsun, çocuklarına bagislasin..

Amin canım amin...

Bu arada kızlar o hello kity li cafe lerden ben bağdat caddesinde gördüm çok şekerdi
Bugün zaten şunu düşündüm; eksilerine değil artılarına odaklan. Takığım kızım ben yaaaaaaa :)

Valla pembeyi bi sen sevmiyosun sanırım :p işte bak yine içime bebeğinin kız olacağı doğdu :)

Ben de ne zamandır ne okuyosunuz siz yaaaaa diye soracaktım ve çocukla nasıl beceriyosunuz yaaaaa diye :)

Amin canım amin...

ben evlendikten bir sene sonra başlamıştım, sadece sınavlara giriyorum. 1.sınıfı rahat okudum. 2.sınıfta hamileydim ; son sınavlara karnım burnumda girdim. 3.sınıfı geçen sene okudum tabi kerem küçüktü. 1-2 tökezlediğim dersle beraber 4 e geçtim şimdi. ama bu sene olmayacak gibi geliyor,hem dersler çok ağırlaştı kafamı toplayamıyorum hem de kerem beni masada görünce rahat bırakmıyor:50: boş durmamak için okuyordum zaten; malum artık hiç boş değilim can sıkmaya gerek yok mu ki?

evet pembeyi sevmiyorum kızım da olsa mavi giydirmeyi düşünüyorum:9:
şu ziyaretçi olayını bugüne kadar hiç takmiyordum ama artık baya rahatsız olmaya başladım:19:

aynen ben de:47:
nfk da gelmedi..:50:
eğer bu gerçek hayatta nfk yı tanıyan biriyse kötü olur hepimiz için
yalnız anlamıyorum nasıl buluyorlar
belki de bizi tanıyan birileri de okuyor buraları.. ay gerildim..

Bu arada kızlar o hello kity li cafe lerden ben bağdat caddesinde gördüm çok şekerdi

ben evlendikten bir sene sonra başlamıştım, sadece sınavlara giriyorum. 1.sınıfı rahat okudum. 2.sınıfta hamileydim ; son sınavlara karnım burnumda girdim. 3.sınıfı geçen sene okudum tabi kerem küçüktü. 1-2 tökezlediğim dersle beraber 4 e geçtim şimdi. ama bu sene olmayacak gibi geliyor,hem dersler çok ağırlaştı kafamı toplayamıyorum hem de kerem beni masada görünce rahat bırakmıyor:50: boş durmamak için okuyordum zaten; malum artık hiç boş değilim can sıkmaya gerek yok mu ki?

sende yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmissin. ikinci çocuk doğmadan bitirmeyi dene bence:13:

Giydir maviyi de ilerde yolsun seni :))))

Hangi bölümü okuyorsun?? Tebrik ettim valla sonuna gelmişsin. Bence bitir mümkünse. Hani başladığın iş yarıda kalmasın diye. Yoksa zaten köyün en revaçta olan delikanlısı ile evlenmişin ve o sana çok iyi baktığı için çalışmıcan hahahaha

Ay valla bulsalar da ne okuyacaklar?? Kızdığımız bir anda söylediğimiz birkaç şey dışında ne var?? O dediklerimizi de anneliğimize versinler. Sinir etmesinler len adamı!!!!!!

sende yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmissin. ikinci çocuk doğmadan bitirmeyi dene bence:13:

Hala busmainin iki numarasının geldiğine inanamıyorum. Senin de üç numarayı 5 aylık ettiğine inanamıyorum. Sanırım uykum var ondan bu duygular içindeyim :D

Son düzenleme:
Elifnaz evet o yönden haklısın ama "bitse ne olacaak bitmese ne olacak" diyorum; hakkaten bölüm de hiç sarmadı. harç parası vermemiş olsaydım direk bırakırdım yani.
şurda keremle yalnız son senemiz belki diyorum; "bırak çocuğundan başka bişeyle uğraşma" bir tembelin iç sesleri :)
Giydir maviyi de ilerde yolsun seni :))))

Hangi bölümü okuyorsun?? Tebrik ettim valla sonuna gelmişsin. Bence bitir mümkünse. Hani başladığın iş yarıda kalmasın diye. Yoksa zaten köyün en revaçta olan delikanlısı ile evlenmişin ve o sana çok iyi baktığı için çalışmıcan hahahaha

Ay valla bulsalar da ne okuyacaklar?? Kızdığımız bir anda söylediğimiz birkaç şey dışında ne var?? O dediklerimizi de anneliğimize versinler. Sinir etmesinler len adamı!!!!!!

manyaxın kızım yaa:) evet "ben gerekirse simit satarım; seni çalıştırmam ülenn evimin kadını çocuklarımın anası ol yeter" diyor hahaha

bölüm ilahiyat. tamamen mühendisliğe ters bir alan o yüzden ezber işleri beni bozuyor

Gerilme canim sen. Bu gercek hayatta beni taniyan biri deil. Eminim. :19: Ciddi suphelerim var ama su-i zan da etmek istemiyorum. Burada zaten hic ifade etmicem. Konuyu burada kapatmak istiyorum. O da beni duysun. Yaptiginin cirkinligiyle elbet kendi de yuzlesecek. Soyleyecek cok sozum var ama susuyorum. Uzerindeki her zerre hakkim icin elim yakasinda olacak ama bundan emin olsun.. Bir daha yazip buradaki muhabbete de turp sikmaz ins. Sadece benim deil herkesin hakkina giriyor.:20:

Hala busmainin iki numarasının geldiğine inanamıyorum. Senin de üç numarayı 5 aylık ettiğine inanamıyorum. Sanırım uykum var ondan bu duygular içindeyim :D

daha dur ya nereye geldi, önümüzde upuzun bir yol var.. hayırlısıyla gelir inşallah:29:

Elifnaz evet o yönden haklısın ama "bitse ne olacaak bitmese ne olacak" diyorum; hakkaten bölüm de hiç sarmadı. harç parası vermemiş olsaydım direk bırakırdım yani.
şurda keremle yalnız son senemiz belki diyorum; "bırak çocuğundan başka bişeyle uğraşma" bir tembelin iç sesleri :)

manyaxın kızım yaa:) evet "ben gerekirse simit satarım; seni çalıştırmam ülenn evimin kadını çocuklarımın anası ol yeter" diyor hahaha

bölüm ilahiyat. tamamen mühendisliğe ters bir alan o yüzden ezber işleri beni bozuyor

Kızımmm ilahiyat okunur mu çocukla beeeee?!?! Yani ben şu an yıllardır anlattığım matematikte 3 diyorum 5 yazıyorum :)) kafa bi dünya yani :)

Valla köydeki hatunlar seni hamile görünce diceklerki "ohhhh kocası iyi bakıyı tabi doğurur hemen ikinciyi" hahaha
Gerilme canim sen. Bu gercek hayatta beni taniyan biri deil. Eminim. :19: Ciddi suphelerim var ama su-i zan da etmek istemiyorum. Burada zaten hic ifade etmicem. Konuyu burada kapatmak istiyorum. O da beni duysun. Yaptiginin cirkinligiyle elbet kendi de yuzlesecek. Soyleyecek cok sozum var ama susuyorum. Uzerindeki her zerre hakkim icin elim yakasinda olacak ama bundan emin olsun.. Bir daha yazip buradaki muhabbete de turp sikmaz ins. Sadece benim deil herkesin hakkina giriyor.:20:

Normal bir hareket değildi yapılan. Zaten cesareti olsa ve dediklerinin arkasında duracak olsa, derdini senle kendi adını vererek gidermeye çalışırdı.

Uykum vaaaaar. Hazır Efe uyumuşken yatıcam. Ama sizinle muhabbet de edesim var. Yine kırmızı ve yeşil kablo arasında kaldım :) :P

Bu arada karakız yeni nickle geldi sonra yok????

Sizinle muhabbet dedim ama ben kendi kendime muhabbet ediyorum :D bi de şarkı paylaşsam tam gecenin nfksıyım haaaa :)

Uykum vaaaaar. Hazır Efe uyumuşken yatıcam. Ama sizinle muhabbet de edesim var. Yine kırmızı ve yeşil kablo arasında kaldım :) :P

Bu arada karakız yeni nickle geldi sonra yok????
Topik kirmizi mi oluyor, mavi mi? :1:

Karakiz, memlekete gitti. Sinavlar da yaklasti ya, haril haril calisiyor:72:

Kızımmm ilahiyat okunur mu çocukla beeeee?!?! Yani ben şu an yıllardır anlattığım matematikte 3 diyorum 5 yazıyorum :)) kafa bi dünya yani :)

Valla köydeki hatunlar seni hamile görünce diceklerki "ohhhh kocası iyi bakıyı tabi doğurur hemen ikinciyi" hahaha

Normal bir hareket değildi yapılan. Zaten cesareti olsa ve dediklerinin arkasında duracak olsa, derdini senle kendi adını vererek gidermeye çalışırdı.

"hayatını garantilemek için ikinciyi doğurdu" falan:9::9::9:

kesinlikle kafamı toplayamıyorum kerem yanımda zıp zıp zıplarken:) çok fazla ezber var, bu bölümü birşeyler öğrenebilmek adına okumak istedim ama gördüğüm; çoğu gereksiz şeyler...
Ayy yani; sanki diğer üniversitede öğrendiklerimizi çok mu kullanıyoruz çalışma hayatında?

Bugün hiçbir şey öğretemeyen eğitim sisteminde ,yardımcı dershaneler kapatılırken ben şimdi hangi müfredatı kime şikayet edeyim:)

Allah yardımcısı olsun çocukların valla inşallah bizimkiler büyüdüğünde artık sistem oturmuş olur:(

bu arada eşim eve vınn ı getirdi ordan böyle takıldım buraya:51:

Ben de kirmizi ve mavi kablo arasinda kaldim ve suan uyumayi seciyorum. :37::9:Yarin gorusuruk dadlu hatunlar..:54:

Sağolun kızlar güzel ve değerli fikirleriniz için...
pembeye ben bayılırım;
her ne kadar çok dikkat çekeceğimi düşünüp, utanarım ya ben bununla diyerek, hiçbir dış kıyafetimi pembiş giyemesem de.
koltuklarım bile pembe :69:busmai pembe sevmeyen bir kız ilk kez duyuyorum:1: ayy ne çok pembe demişim.
Konunun özüne gelirsek Evet o pembeyi vericem galiba, Bursa'dan getirdim onlar için dermişim:10: esasında kendime niyet ederek aldım fakat kısmet onlaraymış belki de.. (:
Elifnaz ; kuaybe gider indirimi mi , ayy çok sevindim hemen bakmalıyım , siyah bella elbisenin ve bordo tuniğin hayali ile yaşıyorum ne zamandır (: bedenler sıkıntı olmaz cnm eskiden çok dar kalıptı şimdi gayet normal hatta bol bile geliyor 38 i bana... Hayırlı olsun sağlıkla kullan inşaAllah ...
Busmai; dersi oğluş uyudukça çalışıyorum ama henüz iki dersten iki ünite bitirebildim , bakalım Osmanlıca da tökezleyecek miyim henüz hiç bakamadım ona, çıkmış soruların kitabını aldım onunla daha kolay oluyor pekiştirmek , ve eğer bu sene istediğim randımanı alamazsam seneye kursuna gitmeyi planlıyorum bakalım kısmet ....
Sen de bence elifnazın dediği gibi son senede bırakma lütfeeen , çünkü ikinci kuzuş gelince iyice yoğun olacaksın ve ikisinin de okul yaşını bekleyeyim dersen; iyice uzaklaşırsın derslere .. nacizane düşüncem tabii..
Pembişcim açık öğretim ikinci Üniversite fırsatı ile, Türk dili ve edebiyatı bölümüne kaydoldum , henüz birinci sınıfım hocam (: ama sevdiğim ve çocukluktan beri istediğim bir bölüm olduğu için azmettim bitiriciiim inşaAllah....
Hayırlı huzurlu geceler , Allah rahatlık versin herkese ve bebişlere de rahat uyku versin inşaAllah (; :38:

Son düzenleme:
Back
X