Sevindim şekerim :)))
Amin canım amin.
Ne dişmiş arkadaş yaaaaa. Gerçi benimki her daim sımıntılı olduğu için ben anlamadım azıların gelişini :)))
Sensör var kızımmmmmm ama çok iyi gizlenmiş :))
Teşekkür ederiz canım :)
Tıkladım ve bende açmadı. Yalnız sen üç çocukla sabh sabah nasıl uğraşıyosun kız böyle şeylerleeeee??? :)
Telefonumu bi karıştırmalıyımmmmmm. Bayadır yapmıyorum :/
Sırf kocalarımız çocuklara baksın diye okul mu okumamız lazım :)??? Benimki söylesen de parka götürmez valla :)
çok iyi olmuş çantanı güle güle kullan..Efeciğim ve bir arkadaşımla caddeye aktık. Yani 1-1,5 saat dolaşıp yemek yedik. Efe tabi hiç durmadı. Arkadaşım en son gördüğünde sadece dikiliyordu. Bu halleri şok etti tabi :) bi de benim oğluma herkes akıllı uslu diyo; dedimki lütfen bu hallerini anlat :) ykmden indirim kazanmıştım onu çanta alarak kullandım. Ama başka birşey bakmam mümkün olmadı çünkü oğluş coştukça coştu. Yazık arkadaşım da gönlünce gezemedi neyse işte havamız değişti :) yalnız benim oğluşa kesin bi bot slmam gerekiyo. Yoksa spor ayakkabı ile ayakları donacak gibi geliyor. Gerçi her yere araba ile gidiyoruz ama yine de lazım dimi????
bu adamlar da bi hoş. 1,5 yaşındaki bebeyi parka götürdüğündeyok ya ben kaydımı dondurmaktan vazgeçtimokul uzarsa uzasın.
bu adamın bu çocukla ilgileneceği yok yoksa..
Allahtan bir sebeple parka götürmüş oldu ben sınavdayken.
bir de "uf puf" yapıyor, çocuk oynamıyormuş oraya buraya saldırıyormuş deli gibi koşuyormuş.
"ne bekliyordun" dedim "ben hergün böyle oynatıyorum parkta."
ben ders çalışırken,sınavdayken mecbur ilgilenecek.bırakırsam hepten salar
Allahııııım, ne hale geldik?!ahahhh kötüsün, kötüyüm, kötüyüz
en dogrusunu yaparsın. . sinavda stres atarsin sende
evet, artık 3. Gyi pek göremeyiz sanıyorumIyi neneler ve bol 3G diliyorum , 3. G olan güneş her ne kadar görünmese de );
Çok doğru bir karar vermişsin canım, o mecburiyeti vermezsek onların sorumluluk alası olmuyor hiç..
Bizimkinin , kızımda hiiç bebek bakımı bilgisi yoktu; tatilde havuza gideyim diyorum ; acıkırsa napıcam diyore yedir çok mu zor. Bir hasta olsam çocuk perişan oluyor ne bez değişir ne elbise giydirir, baktım böyle gitmeyecek ; Selim doğduktan sonra mecbur bıraktım ikisini de ona zaman zaman, şimdi en azından açlıktan bayılmaz çocuklar ben olmasam da iyi kötü bakar ..
görüp hevesleniyorum.Edalı Mutfağım: Muffin (Yumuşacık Kekler) Tarifi
Bu tarifi yapmıştım sanırım. Valla çok tarif yapınca herşey karışıyo :/
güzel günlerde kullan bacım çantanı..Efeciğim ve bir arkadaşımla caddeye aktık. Yani 1-1,5 saat dolaşıp yemek yedik. Efe tabi hiç durmadı. Arkadaşım en son gördüğünde sadece dikiliyordu. Bu halleri şok etti tabi :) bi de benim oğluma herkes akıllı uslu diyo; dedimki lütfen bu hallerini anlat :) ykmden indirim kazanmıştım onu çanta alarak kullandım. Ama başka birşey bakmam mümkün olmadı çünkü oğluş coştukça coştu. Yazık arkadaşım da gönlünce gezemedi neyse işte havamız değişti :) yalnız benim oğluşa kesin bi bot slmam gerekiyo. Yoksa spor ayakkabı ile ayakları donacak gibi geliyor. Gerçi her yere araba ile gidiyoruz ama yine de lazım dimi????
al işte bi tane daha..
ben kendime okulu bahane buldum; sen de sınav hazırlıyorum veya sınav okuyorum vs bulabilirsin..
çok iyi olmuş çantanı güle güle kullan..
dışarda hiç yürümüyor mu; yürürse ayakları ıslanabilir. ben hep yürütüyorum dışarda o yüzden botunu aldım
bu adamlar da bi hoş. 1,5 yaşındaki bebeyi parka götürdüğünde
büyük adam gibi sallanıp yavaş yavaş yürüyeceğini mi düşünüyorlar acaba?:111:
arada sırada böyle görev vereceksin ki, aslında senin hergün ne yaşadığını bilsin de mii?
Allahııııım, ne hale geldik?!
çocuğun varsa sınavda stres atabilirsin yaniiii:86:
evet, artık 3. Gyi pek göremeyiz sanıyorum
ilk iki G bize kışın da yeter bacııııım!
sanırım püf noktası bu. yani ilk bebede anne herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.
bundan zevk alıyor. zorlanıyor ama buna gönüllü zaten.
ikinci de olunca mecbur babaya paslıyor bebelerden birini
erkek işte 2. bebede çocuk bakar hale geliyor.
görüp hevesleniyorum.
hiç yapmadım. bi denemek istiyorum inş. ama şu kağıt kaplardan da almam lazım sanırım
güzel günlerde kullan bacım çantanı..
''çanta da candır ''
o zorlukla şu kadarcık gezme bile insanın ruhuna iyi geliyor.. yaşasın gezme ve alışverişşş
ben spor ayakkabı almıştım. işte bu kışı onunla geçirmeyi planlıyorum.
açıkçası yağmurda karda çıkartıp yürütmeyi tercih de etmem.
seneye nasılsa zaptedemeyiz, mecbur çıkacak, o zaman bot alırık
bu arada efenin yürümesi dolayısıyla gözün aydın diyorum.
ne zamandır aklımda, efe yürüyor mu diye sorucam.
oysa ki çocuk yürüyormuş da annesi haberini vermemiş..
öperim efemin gözlerinden
anlamadım kızlar niye yağmurda karda yürütmüyorsunuz çocukları? bünyeleri daha sağlam olur. sonuçta erzurumdaki gibi buz tutmuyor yollar.
ben keremi hergün parka götürüyorum. bazen parkta su birikintileri oluyor önceki günden kalan; ona bile bot lazım sonuçta.
Yagmurda karda da yurur elbette. Ama soguk gunlerde hususi gezmek icin cikmam bebekle. Bi yere giderken de arabayla gidiyoruz. Oyle kisa mesafelerde birkac dakikadan bi sey olmaz saniyorum.anlamadım kızlar niye yağmurda karda yürütmüyorsunuz çocukları? bünyeleri daha sağlam olur. sonuçta erzurumdaki gibi buz tutmuyor yollar.
ben keremi hergün parka götürüyorum. bazen parkta su birikintileri oluyor önceki günden kalan; ona bile bot lazım sonuçta.
Teyzemizle konuştum. Annesi dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Amaaaaan birak git ya. Donunce toplarsinyada aksam cocuklar yine dagitacak nasilsa
Ooh ellerine saglik. Afiyet bal seker olsun kuzularina
Mayasiz pogacalara karsi biraz onyargim var niyeyse..
Olmazsa 36 ile değiştirebilirsin belki canım , çok zarif bir model güle güle giyersin inşaAllah ...ben de indirime girmiş abiye bi elbiseye niyet ettim arkadaşımın kınası için fakat belki o da aynı renk giyinir o zaman da kötü olur dî mi gelinle aynı renk giymek :44:
Kapalıçarşı'ya gelirseniz bize de gelin, çok yakınız ben götürürüm seni
Afiyetle yiyin cnm ben de bir bakayım belki yarın sabah için yaparım kolaysa eğer
Iyi neneler ve bol 3G diliyorum , 3. G olan güneş her ne kadar görünmese de );
Çok doğru bir karar vermişsin canım, o mecburiyeti vermezsek onların sorumluluk alası olmuyor hiç..
Bizimkinin , kızımda hiiç bebek bakımı bilgisi yoktu; tatilde havuza gideyim diyorum ; acıkırsa napıcam diyore yedir çok mu zor. Bir hasta olsam çocuk perişan oluyor ne bez değişir ne elbise giydirir, baktım böyle gitmeyecek ; Selim doğduktan sonra mecbur bıraktım ikisini de ona zaman zaman, şimdi en azından açlıktan bayılmaz çocuklar ben olmasam da iyi kötü bakar ..
hafta içi bizde kahvaltı olayı yok na yazikki. eşim erken diye yapmıyor. kızda okulda yiyor. haftasonları özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Sevindim şekerim :)))
Amin canım amin.
Ne dişmiş arkadaş yaaaaa. Gerçi benimki her daim sımıntılı olduğu için ben anlamadım azıların gelişini :)))
Sensör var kızımmmmmm ama çok iyi gizlenmiş :))
Teşekkür ederiz canım :)
Tıkladım ve bende açmadı. Yalnız sen üç çocukla sabh sabah nasıl uğraşıyosun kız böyle şeylerleeeee??? :)
Telefonumu bi karıştırmalıyımmmmmm. Bayadır yapmıyorum :/
Sırf kocalarımız çocuklara baksın diye okul mu okumamız lazım :)??? Benimki söylesen de parka götürmez valla :)
Allah rahmet etsin..Teyzemizle konuştum. Annesi dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
aa ceylin de mi yürümemişti hala ,hadi hayırlı olsun:)günaydın herkese
cok uzun zaman oldu yazmayalı,valla özledim.inşallah ıyıdır herkes.
biz de ıyıyız ceylın yurudu sonunda:)bu gece ılk defa anneme bıraktım ceylını.kızımdan ayrı bır gece gecırdım.ve hayatımın ceylınsız ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu farkettim.sabahın 6 buçuğunda yıne uyandım değişen bır sey olmadı.kıcımı devırıp yatamadım.saat 8 olsun da bı arıyım naapmışlar.
bu arada bu sene biz anneme gidip geliyoruz.hafta ıcı ordayız.hafta sonu eve geliyoruz.cok yoğun bır tempoda koşturuyorum kızlar,pek vakıt bulamıyorum gırmeye ama hepınızı cok ama cok sevıyorum.
bilmem ,ben Kereme yağmurda spor ayakkabı giydirince hep içine su giriyor sizinki kışlık spor ayakkabıysa sorun olmaz belki. ama spor ayakkabılar çok kayıyor dikkatYagmurda karda da yurur elbette. Ama soguk gunlerde hususi gezmek icin cikmam bebekle. Bi yere giderken de arabayla gidiyoruz. Oyle kisa mesafelerde birkac dakikadan bi sey olmaz saniyorum.
Benim uyz kocama sökmüyo. Okulda tenefüste yap, bakıcı varken yap vs gibi salakça çözümler üretiyo. Dalasım var.
Nerden aldın botu canım???
Canım o kağıt kalıplar görsellik için bi de temizlemede kolaylık için. Ben eve yaparken kullanmıyorum.
Çanta hakkaten candır. Kaçıncı siyah çantam oldu bilmem o ayrı :)))
Bir çocuk ne zamanki dışarda hiç düşmeden yürür işte ben ozaman yürüdü derim. Bugün elini tutmama rağmen kaç kez kapaklandı. Gerçi yollar da yol değil, Efe de havaya ve direklere bakma modunda olunca düşmek kaçınılmaz :) o da ellerinden öper teyzesiiiii :)
Valla burası soğukta buz da tutuyo. Ben de dışarı çıkarma taraftarıyım fakat diyorum ya; düzgün yürünecek yol yok. Daha doğrusu önce araba ile düzgün yolların olduğu yerlere gitmek gerek.
hafta içi bizde kahvaltı olayı yok na yazikki. eşim erken diye yapmıyor. kızda okulda yiyor. haftasonları özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?