Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İyi pazarlar arkadaşlar
Ben hep okuyucu olarak kalıyorum
İş yerinde kk ya girilmiyor
İşten eve gelince yazmaya fırsat bulamıyorum
Geçen salı günü izinliydim kızımı parka götürdüm
Dedesi, ananesi ve ben yanında olmamıza rağmen kızım düştü gözünün altı yarıldı
6 dikiş attılar. Rabbim korudu
Sizlerede yazmak istedim. Parklar hiç güvenli değil
Allah kimsenin çocuğuna kaza bela vermesin
Öpüyorum mis kokulu kuzularınızı
çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( Allah beterinden korusun bol bol sadaka vermemiz lazım sadaka belayı def eder inşallah
canlarım merhabalar

beni çok özlemişsiniz hep haber gönderdiniz nasıl olduğumu sordunuz haberlerinizi aldım ama giremedim eve gelmem akşam 7 yi buluyor e çocuğu al gel yemek yap bulaşığı topla oğlanı uyut derken saat 10.5 bu seferde kocan ın nazıyla uğraş saat 12 sabahta 5.5 ta evden çıkıyorum inanılmaz bir koşturmaqcanın içine düşüverdim haftasonlarıda ütü çamaşır bulaşık oğlanı parka gtür vs vs derken vakit bulamadım hiç itiraf ediyorum birazda boşladım sıkıcı zamanlar geçirdim içimden gelmedi yazmaya konuşmaya üşendim çoğu zaman ama siz haberlerimi almışsınız son bombayıda duydunuzmu sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hamde 3 aylık olmuş üzerine 2 kezde adet görmüşüm nasıl şok yaşadım ne çok ağladım bilseniz resmen boşluğa düştüm nasıl bakıam nasıl büyütücem diye ama rabbim sabrını verir inşallah 11 haftalık hamileyim kısmetse haziran annesi olacağım

sizler nasılsınız bebişler nasıl boran fekalet pıtır pıtır evi başıma geçiriyor yapmadığı kalmıyor bütün gün üzerine hamilelik tırlatıyorum anlayacağınız sizinkiler ne durumda sizler nasılsınız maşallah hala aktifsiniz hepniz eskisi gibi bir ben eksik kalmışım siz yemine bağlı kaldınız yan çizen ben oldum desenize cezalıyım değilmi ben köşede tek ayak üstünde bekliyorum affınıza sığınıyorum canlar:18::18::18::18::18::18::18:

bak sen şunaaa
cezan çok ağır ağır ceza mahkemesinde yargılanman lazım
kızım kaç kere bağırdık burda cincon diye hani verdiğin sözlerrr
bize kimse senden haber getirmedi bebek bombasını da duymadık tabi. hamileyken adet görmüşsün vay be mucizeye bak.. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canım..
akıllı telefonun yok mu senin daha sık gel buraya :3:

dün sabah ben sınavdayken keremi babası parka götürdü ,öğleden sonraki sınavda annem eve gelip baktı.
bugünki sınavda da kv lere gönderecektim; görümcem bakacaktı tabi.. bir de "gönder gönder ben bakarım" deyip duruyordu ;
öğrendim ki bugün köye gitmiş.
kayınvalidem de tek başına bakamaz yani her zaman bakamayacağını söyler şimdi "bakarım" diyor.
bir de üstüne üstlük küçük görümcem evde grip olmuş yatıyor.. çok sinirlendim.
eşime dedim ki "görüyorsun işte vaziyeti!"

tabi onlara toz kondurur mu
"ben keremi dolaştırırım,bugün keremle dolaşmak istiyordum sen işine bak" dedi.

"iyi" dedim "güle güle":47::47:

Kupaas gecmis olsun canim. :( nerden nasil dustu kizin? Allah beterinden korusun.

Sağol canım. Parktan dönerken belediyenin spor aletlerinin yanından grçerken o aletlerden birinin yanına düştü
Sivri bir yerini denk geldi:((
Çok şükür rabbime.. Ya gözüne gelseydi

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( Allah beterinden korusun bol bol sadaka vermemiz lazım sadaka belayı def eder inşallah

bak sen şunaaa
cezan çok ağır ağır ceza mahkemesinde yargılanman lazım
kızım kaç kere bağırdık burda cincon diye hani verdiğin sözlerrr
bize kimse senden haber getirmedi bebek bombasını da duymadık tabi. hamileyken adet görmüşsün vay be mucizeye bak.. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canım..
akıllı telefonun yok mu senin daha sık gel buraya :3:

Teşekkürler canın
Senin de hamileliğin hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin

Sağol canım. Parktan dönerken belediyenin spor aletlerinin yanından grçerken o aletlerden birinin yanına düştü
Sivri bir yerini denk geldi:((
Çok şükür rabbime.. Ya gözüne gelseydi

Valla Allah korumus, dedigin gibi gozune de gelebilirdi :5:

Bizimki de cok merakli o aletlere. Yanindan gecerken illa dokunmak uzerlerine cikmak istiyor. Mumkun oldugunca yaklastirmamak gerek ama iste kaza olacagi varsa da oluyor. Bol sadaka vermek lazim.. Peki bi sey soylediler mi, iz kalmayacak di mi?:26:

günaydın herkese
cok uzun zaman oldu yazmayalı,valla özledim.inşallah ıyıdır herkes.
biz de ıyıyız ceylın yurudu sonunda:)bu gece ılk defa anneme bıraktım ceylını.kızımdan ayrı bır gece gecırdım.ve hayatımın ceylınsız ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu farkettim.sabahın 6 buçuğunda yıne uyandım değişen bır sey olmadı.kıcımı devırıp yatamadım.saat 8 olsun da bı arıyım naapmışlar.
bu arada bu sene biz anneme gidip geliyoruz.hafta ıcı ordayız.hafta sonu eve geliyoruz.cok yoğun bır tempoda koşturuyorum kızlar,pek vakıt bulamıyorum gırmeye ama hepınızı cok ama cok sevıyorum.

Yoğun moğun; haftada on dakikanı ayır buraya yahu :)

Efe ve Ceylin topiğin iki tembeli :)

allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.. acilarindan kurtulmuş allah kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin canım.

Amin arkadaşlar sağolun.

hafta içi bizde kahvaltı olayı yok na yazikki. eşim erken diye yapmıyor. kızda okulda yiyor. haftasonları özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Yine de bravo valla.

İyi pazarlar arkadaşlar
Ben hep okuyucu olarak kalıyorum
İş yerinde kk ya girilmiyor
İşten eve gelince yazmaya fırsat bulamıyorum
Geçen salı günü izinliydim kızımı parka götürdüm
Dedesi, ananesi ve ben yanında olmamıza rağmen kızım düştü gözünün altı yarıldı
6 dikiş attılar. Rabbim korudu
Sizlerede yazmak istedim. Parklar hiç güvenli değil
Allah kimsenin çocuğuna kaza bela vermesin
Öpüyorum mis kokulu kuzularınızı

Allah korumuş daha kötüsünden.çok geçmişler olsun.
canlarım merhabalar

beni çok özlemişsiniz hep haber gönderdiniz nasıl olduğumu sordunuz haberlerinizi aldım ama giremedim eve gelmem akşam 7 yi buluyor e çocuğu al gel yemek yap bulaşığı topla oğlanı uyut derken saat 10.5 bu seferde kocan ın nazıyla uğraş saat 12 sabahta 5.5 ta evden çıkıyorum inanılmaz bir koşturmaqcanın içine düşüverdim haftasonlarıda ütü çamaşır bulaşık oğlanı parka gtür vs vs derken vakit bulamadım hiç itiraf ediyorum birazda boşladım sıkıcı zamanlar geçirdim içimden gelmedi yazmaya konuşmaya üşendim çoğu zaman ama siz haberlerimi almışsınız son bombayıda duydunuzmu sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hamde 3 aylık olmuş üzerine 2 kezde adet görmüşüm nasıl şok yaşadım ne çok ağladım bilseniz resmen boşluğa düştüm nasıl bakıam nasıl büyütücem diye ama rabbim sabrını verir inşallah 11 haftalık hamileyim kısmetse haziran annesi olacağım

sizler nasılsınız bebişler nasıl boran fekalet pıtır pıtır evi başıma geçiriyor yapmadığı kalmıyor bütün gün üzerine hamilelik tırlatıyorum anlayacağınız sizinkiler ne durumda sizler nasılsınız maşallah hala aktifsiniz hepniz eskisi gibi bir ben eksik kalmışım siz yemine bağlı kaldınız yan çizen ben oldum desenize cezalıyım değilmi ben köşede tek ayak üstünde bekliyorum affınıza sığınıyorum canlar:18::18::18::18::18::18::18:

Allah ım ol diyor ve oluyor işte. Hayırlı olsun canım.
dün sabah ben sınavdayken keremi babası parka götürdü ,öğleden sonraki sınavda annem eve gelip baktı.
bugünki sınavda da kv lere gönderecektim; görümcem bakacaktı tabi.. bir de "gönder gönder ben bakarım" deyip duruyordu ;
kayınvalidem de tek başına bakamaz yani her zaman bakamayacağını söyler şimdi "bakarım" diyor.

Aynen ben de güle güle diyorum.

Yarına rapor alıcam inşallah. Akşamına da kvler geliyolar inşallah.

hafta içi bizde kahvaltı olayı yok na yazikki. eşim erken diye yapmıyor. kızda okulda yiyor. haftasonları özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
cefakar anneee:42:
Teyzemizle konuştum. Annesi dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.. Rabbim acılarını dindirdi.
günahlarını affeylesin.. anne kaç yaşında olursa olsun, ölünce çocukları öksüz kalıyor :5:

sen zaten sınav stresi, kerem, bebek derken biraz gerildin şu günlerde.
şu sınavların geçsin, inş iyi de geçer de rahatlarsın accık :31:

bence de :72:

hadi bakalım, kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş :34:

Bir çocuk ne zamanki dışarda hiç düşmeden yürür işte ben ozaman yürüdü derim. Bugün elini tutmama rağmen kaç kez kapaklandı. Gerçi yollar da yol değil, Efe de havaya ve direklere bakma modunda olunca düşmek kaçınılmaz :) o da ellerinden öper teyzesiiiii :)

bizimki de düşüyor.
dışarıdaki her şeye ilk kez görüyormuş gibi baktığından 1 dk lık yolu, 15 dk da gidiyoz, o da benim zorumla :1:
bebe bunlar daha. seneye yaza doğru görürsün, cambaz olacaklar cambaaaaz! :52::9:

17 kasımın bi tılsımı var galiba?
hullus u gördüm az önce :1:

günahlarını affeylesin.. anne kaç yaşında olursa olsun, ölünce çocukları öksüz kalıyor :5:

Hayır kızdığım şey hem getir deyip hem de arazi olmaları.. Neyse ;sınavlarım iyi geçti. Artık bi dahaki sınavımız kalp atışlarını duymak 26 sında ;)

Busmai sen kalp atışı diyince aklıma ne geldi; ben Efenin kalp atışını teeeee bilmem kaçıncı ay sağlık ocağında duymuştum. Buranın tek özel hastanesindeki ultrason aleti okadar eskiydiki bi de ses veren kısmında sorun vardı. Babası yazık hiç duymadı zaten. Sadece pıtır pıtır atan kalbi görmüştük :)

Amin canım. Ben çok üzen konu şu ki kadın 69 yaşında ve iki ay öncesine kadar ne şeker ne tansiyon hiçbişiyi olmayan bir kadın! Bir anda rahatsızlıklarla ortaya çıkan kist ve işte sonuç. Allah'ımın hikmetinden sual olunmaz tabi. Sabır versin yakınlarına..

bizimki de düşüyor.
dışarıdaki her şeye ilk kez görüyormuş gibi baktığından 1 dk lık yolu, 15 dk da gidiyoz, o da benim zorumla :1:
bebe bunlar daha. seneye yaza doğru görürsün, cambaz olacaklar cambaaaaz! :52::9:

Evet alttaki komşum da öyle diyor. Bi oğlu birinci sınıfta diğeri 27 aylık falan. Aman yaza çok var beeeeee :/ bi de benim üstümü başımı çok batırıyo. Yürürken elinden tutuyorum; ayağıma basıyo, adım atarken tekme atıyo vs :)

Yarın onunla birlikte gidicez hastaneye rapor almaya inşallah. Çok eğleniciz.

Ne guzel bi pazar.. Uzun zamandir yazmayan arkadaslari giruyorum..

Destiny ozlettin kendini. Bi ara daha uzun yaz lutfen ;)
Canaaaan, bi bomba da sen patlattin. Hayirli olsun. İns sqglikla bebegini kucagina alirsin. Ve gonlumden gecen busmai ye de sana da saglikli hayirli bi kiz evlat..:31:

Nasil ya busmai de mi hamile heyy neler oluyor biz donduk sarjim bitmek uzere gecmisi okuyamiyorum sabah ilk is heryeri taricam...

CIncon hayirli olsun.

Şimdi asıl haberi veriyorum.. Geçmeyen mide bulantımın sebebi anlaşıldı.. ;)
Daha çok yeniymiş ,kalp atışı bile duyulmadı ..
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
Hic usenmedik tum gecmisi okudum yoksa catlardim busmaiiiiii canimmm cook sevindim tebrikediyorumm Rabbim mubarek eylesinnnn..henuz soktayim neye ugradigimi sasirdim esim de beni 2.cocuk konusunda ikna etmeye calisiyo hala bende olmayan su cesarete bi gaz ver bacim ;))
Keremee kardes geliyooo...

Şimdi asıl haberi veriyorum.. Geçmeyen mide bulantımın sebebi anlaşıldı.. ;)
Daha çok yeniymiş ,kalp atışı bile duyulmadı ..
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
Hic usenmedim tum gecmisi okudum yoksa catlardim busmaiiiiii canimmm cook sevindim tebrikediyorumm Rabbim mubarek eylesinnnn..henuz soktayim neye ugradigimi sasirdim esim de beni 2.cocuk konusunda ikna etmeye calisiyo hala bende olmayan su cesarete bi gaz ver bacim ;))

Bu arada beni soranlar olmus ark.lar gittimmi bi hafta fln kaliyorum onu yazmayi unutmusum sanirim ;) ayy cok ozlemisim canim topigim benimn

Hic usenmedim tum gecmisi okudum yoksa catlardim busmaiiiiii canimmm cook sevindim tebrikediyorumm Rabbim mubarek eylesinnnn..henuz soktayim neye ugradigimi sasirdim esim de beni 2.cocuk konusunda ikna etmeye calisiyo hala bende olmayan su cesarete bi gaz ver bacim ;))

Bu arada beni soranlar olmus ark.lar gittimmi bi hafta fln kaliyorum onu yazmayi unutmusum sanirim ;) ayy cok ozlemisim canim topigim benimn

Biz de seni özledik canım :) herkes patır patır ikinciyi yapıyo bak haberin olsun :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Birazdan müdürümü arayacağım. Yine mazeret izni alabilirsem alacağım yoksa Efe ile hastane yolları görünecek :/

Dün çocuğumu okadar yürüttüm, yordum, yatmadan banyo yaptırdım. Peki sonuç ne oldu???? En fazla iki saat uyku. Benim çocuğum niye böyle yaaaaaa????

Bugün temizlik falan da yapmalıyım. Yoksa rezil olabilirim :)

canlarım merhabalar

geldin demek ha:3: hergün karşıya mı gidiyorsun hala:10: zor tabi canım hem is hem ev, çocuk ama yinede arada bir ses ver. hamileleiginde hayirli olsun:52: saglikla al kucağına inşallah

günaydın canlar.
eşim sağolsun uyanmış, beni uyandırmamak için alarmı kapatmış. kendi kahvaltısını yapmış.
ama ayşecik babası kadar merhametli davranmadı annesine, sabahın kör vakti uyandı yine :111:

kahvaltımı yapmadan zıpladım topiğe. ama akşam tayfasından ses yok bu ara.
akşama ne pişiricem sorunsalı beynimi yemeye başladı bile :36:
kv de karnabahar sezonunu açmış, bana da getirdi. :86:
kıymalı havuçlu bi yemeğini yapam bakam, ayşecik yer mi?

Hayır kızdığım şey hem getir deyip hem de arazi olmaları.. Neyse ;sınavlarım iyi geçti. Artık bi dahaki sınavımız kalp atışlarını duymak 26 sında ;)
laf ya, hepsi laf..
hep diyorum, hazır çocukla övünmek kolay, ama iş sorumluluk almaya gelince herkes vınn!:110:

şuan kaçıncı haftadasın? vajinal yolla görünürdü ama karından bakıyor diyorsun dr.
olsun 26sına ne kaldı şurda, haftaya salııı:52:

Busmai sen kalp atışı diyince aklıma ne geldi; ben Efenin kalp atışını teeeee bilmem kaçıncı ay sağlık ocağında duymuştum. Buranın tek özel hastanesindeki ultrason aleti okadar eskiydiki bi de ses veren kısmında sorun vardı. Babası yazık hiç duymadı zaten. Sadece pıtır pıtır atan kalbi görmüştük :)
hey gidi hey heeyy!:31:
benim eşim de kapıya kadar gelir. asistan isimimi okur içeri giricem.
yüzüne bakarım sen gelmiyor musun diye.. gelmeme gerek var mı der :37:

Evet alttaki komşum da öyle diyor. Bi oğlu birinci sınıfta diğeri 27 aylık falan. Aman yaza çok var beeeeee :/ bi de benim üstümü başımı çok batırıyo. Yürürken elinden tutuyorum; ayağıma basıyo, adım atarken tekme atıyo vs :)

Yarın onunla birlikte gidicez hastaneye rapor almaya inşallah. Çok eğleniciz.
valla benim de eteklerim falan hep leke.
annem ne bu hal. temiz eteğin yok mu diyo.
e anne bunu gelirken giydim işte diyorum.
gidene kadar, ayaklarıyla kirletiyor. ağzını dayıyor, yediğiğinden sürüyor. :37:

Nasil ya busmai de mi hamile heyy neler oluyor biz donduk sarjim bitmek uzere gecmisi okuyamiyorum sabah ilk is heryeri taricam...

CIncon hayirli olsun.
yavrucum sen dönmedin mi yaa? valla çok boşladın hea!:74:
Hic usenmedik tum gecmisi okudum yoksa catlardim busmaiiiiii canimmm cook sevindim tebrikediyorumm Rabbim mubarek eylesinnnn..henuz soktayim neye ugradigimi sasirdim esim de beni 2.cocuk konusunda ikna etmeye calisiyo hala bende olmayan su cesarete bi gaz ver bacim ;))
aman rica ederim bacım, sen gaz maz alma!:19:
eşin aklına girmeye başlamış senin..
böyle hevesleniyor, imreniyor insan ama hakikaten hamile olduğunu doğurduğunu bi tahayyül et bakalım.
hayatın nasıl olacak? silkin ve kendine gel!

geldin demek ha:3: hergün karşıya mı gidiyorsun hala:10: zor tabi canım hem is hem ev, çocuk ama yinede arada bir ses ver. hamileleiginde hayirli olsun:52: saglikla al kucağına inşallah
he ya, inanın cananın haberinden sonra kendimden şüphe etmeye başladım.
daha yeni temizlendim ama artık düzenli regl olsam da içimde bi yerlerde bi şüphe olacak :30:
kadın olmak başlı başına bi olay yaa!!!

şuan ayşecik, mendilini almış.
kapıyı, yeri, dolabı siliyor. bi görmeniz lazım :9:

az daha büyüsün epey işime yarayacak bu kız :23::9:

Aryamm güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :16: darısı başına

"ne yazık ki "mi
ne güzel işte uğraşmıyorsun:)
haftasonu özel şeyler yapmak istemekte haklısın, herkes sofradayken ne de güzel olur:16:
Darısı başı ma mııı??? Ben vazgeçtim canım, çalışmasam hemen yapardım da, şimdi aryaya bile bakacak kişiyi zor buluyoruz 2 olursa naparız bilmem. O sebepten kapadım bu konuyu. Eşimde geçen diyor ki bi tane daha yapalım da arya onunla oynasın. ( aryaya oyuncak yapıyoruz kanlı canlı:1:)) yapım aşaması zevli geliyor heralde sana dedim:1:
canlarım merhabalar

Anaaaa!!! Kız hayırlı olsunn.ama özletme kendini anacım uğra arada.

Efe ve Ceylin topiğin iki tembeli :)

Amin arkadaşlar sağolun.

Yine de bravo valla.

Allah korumuş daha kötüsünden.çok geçmişler olsun.

Allah ım ol diyor ve oluyor işte. Hayırlı olsun canım.

Aynen ben de güle güle diyorum.

Ayyy hadi gazanız mübarek ola. Tek mi geliyor kv? Benim korktuğum gb olmamıştı kv li günler, senin de sıkıntısız geçer umarım.
Herkese günaydınnnn

Back
X