- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
çok çok geçmiş olsun çok üzüldümİyi pazarlar arkadaşlar
Ben hep okuyucu olarak kalıyorum
İş yerinde kk ya girilmiyor
İşten eve gelince yazmaya fırsat bulamıyorum
Geçen salı günü izinliydim kızımı parka götürdüm
Dedesi, ananesi ve ben yanında olmamıza rağmen kızım düştü gözünün altı yarıldı
6 dikiş attılar. Rabbim korudu
Sizlerede yazmak istedim. Parklar hiç güvenli değil
Allah kimsenin çocuğuna kaza bela vermesin
Öpüyorum mis kokulu kuzularınızı

canlarım merhabalar
beni çok özlemişsiniz hep haber gönderdiniz nasıl olduğumu sordunuz haberlerinizi aldım ama giremedim eve gelmem akşam 7 yi buluyor e çocuğu al gel yemek yap bulaşığı topla oğlanı uyut derken saat 10.5 bu seferde kocan ın nazıyla uğraş saat 12 sabahta 5.5 ta evden çıkıyorum inanılmaz bir koşturmaqcanın içine düşüverdim haftasonlarıda ütü çamaşır bulaşık oğlanı parka gtür vs vs derken vakit bulamadım hiç itiraf ediyorum birazda boşladım sıkıcı zamanlar geçirdim içimden gelmedi yazmaya konuşmaya üşendim çoğu zaman ama siz haberlerimi almışsınız son bombayıda duydunuzmu sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hamde 3 aylık olmuş üzerine 2 kezde adet görmüşüm nasıl şok yaşadım ne çok ağladım bilseniz resmen boşluğa düştüm nasıl bakıam nasıl büyütücem diye ama rabbim sabrını verir inşallah 11 haftalık hamileyim kısmetse haziran annesi olacağım
sizler nasılsınız bebişler nasıl boran fekalet pıtır pıtır evi başıma geçiriyor yapmadığı kalmıyor bütün gün üzerine hamilelik tırlatıyorum anlayacağınız sizinkiler ne durumda sizler nasılsınız maşallah hala aktifsiniz hepniz eskisi gibi bir ben eksik kalmışım siz yemine bağlı kaldınız yan çizen ben oldum desenize cezalıyım değilmi ben köşede tek ayak üstünde bekliyorum affınıza sığınıyorum canlar:18::18::18::18::18::18::18:
bak sen şunaaa
cezan çok ağır ağır ceza mahkemesinde yargılanman lazım
kızım kaç kere bağırdık burda cincon diye hani verdiğin sözlerrr
bize kimse senden haber getirmedi bebek bombasını da duymadık tabi. hamileyken adet görmüşsün vay be mucizeye bak.. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canım..
akıllı telefonun yok mu senin daha sık gel buraya