- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Sevindim şekerim :)))
Amin canım amin.
Ne dişmiş arkadaş yaaaaa. Gerçi benimki her daim sımıntılı olduğu için ben anlamadım azıların gelişini :)))
Sensör var kızımmmmmm ama çok iyi gizlenmiş :))
Teşekkür ederiz canım :)
Tıkladım ve bende açmadı. Yalnız sen üç çocukla sabh sabah nasıl uğraşıyosun kız böyle şeylerleeeee??? :)
Telefonumu bi karıştırmalıyımmmmmm. Bayadır yapmıyorum :/
Sırf kocalarımız çocuklara baksın diye okul mu okumamız lazım :)??? Benimki söylesen de parka götürmez valla :)
al işte bi tane daha..
ben kendime okulu bahane buldum; sen de sınav hazırlıyorum veya sınav okuyorum vs bulabilirsin..
çok iyi olmuş çantanı güle güle kullan..Efeciğim ve bir arkadaşımla caddeye aktık. Yani 1-1,5 saat dolaşıp yemek yedik. Efe tabi hiç durmadı. Arkadaşım en son gördüğünde sadece dikiliyordu. Bu halleri şok etti tabi :) bi de benim oğluma herkes akıllı uslu diyo; dedimki lütfen bu hallerini anlat :) ykmden indirim kazanmıştım onu çanta alarak kullandım. Ama başka birşey bakmam mümkün olmadı çünkü oğluş coştukça coştu. Yazık arkadaşım da gönlünce gezemedi neyse işte havamız değişti :) yalnız benim oğluşa kesin bi bot slmam gerekiyo. Yoksa spor ayakkabı ile ayakları donacak gibi geliyor. Gerçi her yere araba ile gidiyoruz ama yine de lazım dimi????
dışarda hiç yürümüyor mu; yürürse ayakları ıslanabilir. ben hep yürütüyorum dışarda o yüzden botunu aldım