Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sevindim şekerim :)))

Amin canım amin.

Ne dişmiş arkadaş yaaaaa. Gerçi benimki her daim sımıntılı olduğu için ben anlamadım azıların gelişini :)))

Sensör var kızımmmmmm ama çok iyi gizlenmiş :))

Teşekkür ederiz canım :)

Tıkladım ve bende açmadı. Yalnız sen üç çocukla sabh sabah nasıl uğraşıyosun kız böyle şeylerleeeee??? :)

Telefonumu bi karıştırmalıyımmmmmm. Bayadır yapmıyorum :/

Sırf kocalarımız çocuklara baksın diye okul mu okumamız lazım :)??? Benimki söylesen de parka götürmez valla :)

al işte bi tane daha..
ben kendime okulu bahane buldum; sen de sınav hazırlıyorum veya sınav okuyorum vs bulabilirsin..

Efeciğim ve bir arkadaşımla caddeye aktık. Yani 1-1,5 saat dolaşıp yemek yedik. Efe tabi hiç durmadı. Arkadaşım en son gördüğünde sadece dikiliyordu. Bu halleri şok etti tabi :) bi de benim oğluma herkes akıllı uslu diyo; dedimki lütfen bu hallerini anlat :) ykmden indirim kazanmıştım onu çanta alarak kullandım. Ama başka birşey bakmam mümkün olmadı çünkü oğluş coştukça coştu. Yazık arkadaşım da gönlünce gezemedi neyse işte havamız değişti :) yalnız benim oğluşa kesin bi bot slmam gerekiyo. Yoksa spor ayakkabı ile ayakları donacak gibi geliyor. Gerçi her yere araba ile gidiyoruz ama yine de lazım dimi????
çok iyi olmuş çantanı güle güle kullan..
dışarda hiç yürümüyor mu; yürürse ayakları ıslanabilir. ben hep yürütüyorum dışarda o yüzden botunu aldım

yok ya ben kaydımı dondurmaktan vazgeçtim:47: okul uzarsa uzasın.

bu adamın bu çocukla ilgileneceği yok yoksa..
Allahtan bir sebeple parka götürmüş oldu ben sınavdayken.
bir de "uf puf" yapıyor, çocuk oynamıyormuş oraya buraya saldırıyormuş deli gibi koşuyormuş.
"ne bekliyordun" dedim "ben hergün böyle oynatıyorum parkta."

ben ders çalışırken,sınavdayken mecbur ilgilenecek.bırakırsam hepten salar :41:
bu adamlar da bi hoş. 1,5 yaşındaki bebeyi parka götürdüğünde
büyük adam gibi sallanıp yavaş yavaş yürüyeceğini mi düşünüyorlar acaba?:111:

arada sırada böyle görev vereceksin ki, aslında senin hergün ne yaşadığını bilsin de mii?:27:

ahahhh kötüsün, kötüyüm, kötüyüz :47:
:3:en dogrusunu yaparsın. . sinavda stres atarsin sende
Allahııııım, ne hale geldik?!
çocuğun varsa sınavda stres atabilirsin yaniiii:86:

Iyi neneler ve bol 3G diliyorum , 3. G olan güneş her ne kadar görünmese de );

Çok doğru bir karar vermişsin canım, o mecburiyeti vermezsek onların sorumluluk alası olmuyor hiç..
Bizimkinin , kızımda hiiç bebek bakımı bilgisi yoktu; tatilde havuza gideyim diyorum ; acıkırsa napıcam diyor :30: e yedir çok mu zor. Bir hasta olsam çocuk perişan oluyor ne bez değişir ne elbise giydirir, baktım böyle gitmeyecek ; Selim doğduktan sonra mecbur bıraktım ikisini de ona zaman zaman, şimdi en azından açlıktan bayılmaz çocuklar ben olmasam da :9: iyi kötü bakar ..
evet, artık 3. Gyi pek göremeyiz sanıyorum :1:
ilk iki G bize kışın da yeter bacııııım!:52:

sanırım püf noktası bu. yani ilk bebede anne herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.
bundan zevk alıyor. zorlanıyor ama buna gönüllü zaten.
ikinci de olunca mecbur babaya paslıyor bebelerden birini
erkek işte 2. bebede çocuk bakar hale geliyor. :30:

Edalı Mutfağım: Muffin (Yumuşacık Kekler) Tarifi

Bu tarifi yapmıştım sanırım. Valla çok tarif yapınca herşey karışıyo :/
görüp hevesleniyorum.
hiç yapmadım. bi denemek istiyorum inş. ama şu kağıt kaplardan da almam lazım sanırım :31:

Efeciğim ve bir arkadaşımla caddeye aktık. Yani 1-1,5 saat dolaşıp yemek yedik. Efe tabi hiç durmadı. Arkadaşım en son gördüğünde sadece dikiliyordu. Bu halleri şok etti tabi :) bi de benim oğluma herkes akıllı uslu diyo; dedimki lütfen bu hallerini anlat :) ykmden indirim kazanmıştım onu çanta alarak kullandım. Ama başka birşey bakmam mümkün olmadı çünkü oğluş coştukça coştu. Yazık arkadaşım da gönlünce gezemedi neyse işte havamız değişti :) yalnız benim oğluşa kesin bi bot slmam gerekiyo. Yoksa spor ayakkabı ile ayakları donacak gibi geliyor. Gerçi her yere araba ile gidiyoruz ama yine de lazım dimi????
güzel günlerde kullan bacım çantanı..
''çanta da candır '':52::9:
o zorlukla şu kadarcık gezme bile insanın ruhuna iyi geliyor.. yaşasın gezme ve alışverişşş:72:

ben spor ayakkabı almıştım. işte bu kışı onunla geçirmeyi planlıyorum.
açıkçası yağmurda karda çıkartıp yürütmeyi tercih de etmem.
seneye nasılsa zaptedemeyiz, mecbur çıkacak, o zaman bot alırık:ssz:

bu arada efenin yürümesi dolayısıyla gözün aydın diyorum.:emir_bebek:
ne zamandır aklımda, efe yürüyor mu diye sorucam.
oysa ki çocuk yürüyormuş da annesi haberini vermemiş..:30:
öperim efemin gözlerinden :54::16:

anlamadım kızlar niye yağmurda karda yürütmüyorsunuz çocukları? bünyeleri daha sağlam olur. sonuçta erzurumdaki gibi buz tutmuyor yollar.

ben keremi hergün parka götürüyorum. bazen parkta su birikintileri oluyor önceki günden kalan; ona bile bot lazım sonuçta.

al işte bi tane daha..
ben kendime okulu bahane buldum; sen de sınav hazırlıyorum veya sınav okuyorum vs bulabilirsin..

çok iyi olmuş çantanı güle güle kullan..
dışarda hiç yürümüyor mu; yürürse ayakları ıslanabilir. ben hep yürütüyorum dışarda o yüzden botunu aldım

Benim uyz kocama sökmüyo. Okulda tenefüste yap, bakıcı varken yap vs gibi salakça çözümler üretiyo. Dalasım var.

Nerden aldın botu canım???

bu adamlar da bi hoş. 1,5 yaşındaki bebeyi parka götürdüğünde
büyük adam gibi sallanıp yavaş yavaş yürüyeceğini mi düşünüyorlar acaba?:111:

arada sırada böyle görev vereceksin ki, aslında senin hergün ne yaşadığını bilsin de mii?:27:

Allahııııım, ne hale geldik?!
çocuğun varsa sınavda stres atabilirsin yaniiii:86:

evet, artık 3. Gyi pek göremeyiz sanıyorum :1:
ilk iki G bize kışın da yeter bacııııım!:52:

sanırım püf noktası bu. yani ilk bebede anne herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.
bundan zevk alıyor. zorlanıyor ama buna gönüllü zaten.
ikinci de olunca mecbur babaya paslıyor bebelerden birini
erkek işte 2. bebede çocuk bakar hale geliyor. :30:

görüp hevesleniyorum.
hiç yapmadım. bi denemek istiyorum inş. ama şu kağıt kaplardan da almam lazım sanırım :31:

güzel günlerde kullan bacım çantanı..
''çanta da candır '':52::9:
o zorlukla şu kadarcık gezme bile insanın ruhuna iyi geliyor.. yaşasın gezme ve alışverişşş:72:

ben spor ayakkabı almıştım. işte bu kışı onunla geçirmeyi planlıyorum.
açıkçası yağmurda karda çıkartıp yürütmeyi tercih de etmem.
seneye nasılsa zaptedemeyiz, mecbur çıkacak, o zaman bot alırık:ssz:

bu arada efenin yürümesi dolayısıyla gözün aydın diyorum.:emir_bebek:
ne zamandır aklımda, efe yürüyor mu diye sorucam.
oysa ki çocuk yürüyormuş da annesi haberini vermemiş..:30:
öperim efemin gözlerinden :54::16:

Canım o kağıt kalıplar görsellik için bi de temizlemede kolaylık için. Ben eve yaparken kullanmıyorum.

Çanta hakkaten candır. Kaçıncı siyah çantam oldu bilmem o ayrı :)))

Bir çocuk ne zamanki dışarda hiç düşmeden yürür işte ben ozaman yürüdü derim. Bugün elini tutmama rağmen kaç kez kapaklandı. Gerçi yollar da yol değil, Efe de havaya ve direklere bakma modunda olunca düşmek kaçınılmaz :) o da ellerinden öper teyzesiiiii :)

anlamadım kızlar niye yağmurda karda yürütmüyorsunuz çocukları? bünyeleri daha sağlam olur. sonuçta erzurumdaki gibi buz tutmuyor yollar.

ben keremi hergün parka götürüyorum. bazen parkta su birikintileri oluyor önceki günden kalan; ona bile bot lazım sonuçta.

Valla burası soğukta buz da tutuyo. Ben de dışarı çıkarma taraftarıyım fakat diyorum ya; düzgün yürünecek yol yok. Daha doğrusu önce araba ile düzgün yolların olduğu yerlere gitmek gerek.

Yagmurda karda da yurur elbette. Ama soguk gunlerde hususi gezmek icin cikmam bebekle. Bi yere giderken de arabayla gidiyoruz. Oyle kisa mesafelerde birkac dakikadan bi sey olmaz saniyorum.

Günaydınlar herkese.
Yarım saat kadar önce bakıcı teyzemiz aradı. Ben Efeyi emzirdiğim için açamadım. Şimdi de hamak başındayım diye arayamıyorum. Kocam bi uyanaydı iyiydi. Ama hayırlı bir haber için aradığını sanmıyorum :(

günaydın herkese
cok uzun zaman oldu yazmayalı,valla özledim.inşallah ıyıdır herkes.
biz de ıyıyız ceylın yurudu sonunda:)bu gece ılk defa anneme bıraktım ceylını.kızımdan ayrı bır gece gecırdım.ve hayatımın ceylınsız ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu farkettim.sabahın 6 buçuğunda yıne uyandım değişen bır sey olmadı.kıcımı devırıp yatamadım.saat 8 olsun da bı arıyım naapmışlar.
bu arada bu sene biz anneme gidip geliyoruz.hafta ıcı ordayız.hafta sonu eve geliyoruz.cok yoğun bır tempoda koşturuyorum kızlar,pek vakıt bulamıyorum gırmeye ama hepınızı cok ama cok sevıyorum.

Olmazsa 36 ile değiştirebilirsin belki canım , çok zarif bir model güle güle giyersin inşaAllah ...ben de indirime girmiş abiye bi elbiseye niyet ettim arkadaşımın kınası için fakat belki o da aynı renk giyinir o zaman da kötü olur dî mi gelinle aynı renk giymek :44:
Kapalıçarşı'ya gelirseniz bize de gelin, çok yakınız ben götürürüm seni :48:

Afiyetle yiyin cnm ben de bir bakayım belki yarın sabah için yaparım kolaysa eğer (:

Iyi neneler ve bol 3G diliyorum , 3. G olan güneş her ne kadar görünmese de );

Çok doğru bir karar vermişsin canım, o mecburiyeti vermezsek onların sorumluluk alası olmuyor hiç..
Bizimkinin , kızımda hiiç bebek bakımı bilgisi yoktu; tatilde havuza gideyim diyorum ; acıkırsa napıcam diyor :30: e yedir çok mu zor. Bir hasta olsam çocuk perişan oluyor ne bez değişir ne elbise giydirir, baktım böyle gitmeyecek ; Selim doğduktan sonra mecbur bıraktım ikisini de ona zaman zaman, şimdi en azından açlıktan bayılmaz çocuklar ben olmasam da :9: iyi kötü bakar ..

tesekkur ederim. :31:36 dar olur diye korktum. dara hiç gelemem kaliplari bol ise öyle yapabilirim.
olur canım haber veririm hem tanışmış oluruz pek güzel olur.:54:
güzel biraz yağı azaltilabilir bence.. ama yapilmaya değer.

Sevindim şekerim :)))

Amin canım amin.

Ne dişmiş arkadaş yaaaaa. Gerçi benimki her daim sımıntılı olduğu için ben anlamadım azıların gelişini :)))

Sensör var kızımmmmmm ama çok iyi gizlenmiş :))

Teşekkür ederiz canım :)

Tıkladım ve bende açmadı. Yalnız sen üç çocukla sabh sabah nasıl uğraşıyosun kız böyle şeylerleeeee??? :)

Telefonumu bi karıştırmalıyımmmmmm. Bayadır yapmıyorum :/

Sırf kocalarımız çocuklara baksın diye okul mu okumamız lazım :)??? Benimki söylesen de parka götürmez valla :)
hafta içi bizde kahvaltı olayı yok na yazikki. eşim erken diye yapmıyor. kızda okulda yiyor. haftasonları özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Teyzemizle konuştum. Annesi dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet etsin.. :( bu durumda sana 1 hafta gelemez belki de? hemen bi çare bulmalısın cenaze işleri olur ;acısı olur ..
günaydın herkese
cok uzun zaman oldu yazmayalı,valla özledim.inşallah ıyıdır herkes.
biz de ıyıyız ceylın yurudu sonunda:)bu gece ılk defa anneme bıraktım ceylını.kızımdan ayrı bır gece gecırdım.ve hayatımın ceylınsız ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu farkettim.sabahın 6 buçuğunda yıne uyandım değişen bır sey olmadı.kıcımı devırıp yatamadım.saat 8 olsun da bı arıyım naapmışlar.
bu arada bu sene biz anneme gidip geliyoruz.hafta ıcı ordayız.hafta sonu eve geliyoruz.cok yoğun bır tempoda koşturuyorum kızlar,pek vakıt bulamıyorum gırmeye ama hepınızı cok ama cok sevıyorum.
aa ceylin de mi yürümemişti hala ,hadi hayırlı olsun:)
gerçekten onlarsız hayat bomboş.. baya yoğunmuşsun Allah yardımcın olsun
Yagmurda karda da yurur elbette. Ama soguk gunlerde hususi gezmek icin cikmam bebekle. Bi yere giderken de arabayla gidiyoruz. Oyle kisa mesafelerde birkac dakikadan bi sey olmaz saniyorum.
bilmem ,ben Kereme yağmurda spor ayakkabı giydirince hep içine su giriyor sizinki kışlık spor ayakkabıysa sorun olmaz belki. ama spor ayakkabılar çok kayıyor dikkat
Benim uyz kocama sökmüyo. Okulda tenefüste yap, bakıcı varken yap vs gibi salakça çözümler üretiyo. Dalasım var.

Nerden aldın botu canım???

Canım o kağıt kalıplar görsellik için bi de temizlemede kolaylık için. Ben eve yaparken kullanmıyorum.

Çanta hakkaten candır. Kaçıncı siyah çantam oldu bilmem o ayrı :)))

Bir çocuk ne zamanki dışarda hiç düşmeden yürür işte ben ozaman yürüdü derim. Bugün elini tutmama rağmen kaç kez kapaklandı. Gerçi yollar da yol değil, Efe de havaya ve direklere bakma modunda olunca düşmek kaçınılmaz :) o da ellerinden öper teyzesiiiii :)

Valla burası soğukta buz da tutuyo. Ben de dışarı çıkarma taraftarıyım fakat diyorum ya; düzgün yürünecek yol yok. Daha doğrusu önce araba ile düzgün yolların olduğu yerlere gitmek gerek.

doğru Bolu soğuktur. ben eskişehirde bir avm den almıştım Mini Picco diye bi dükkandan.
sonra burda Panço'da aynısından gördüm. tabanı ağır olanlardan değil, kalıbı da rahat.
Kerem bile 4 aydır yürüdüğü halde tökezleyip düşüyor, o kadar olacak annesi.

Aryamm güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :16: darısı başına

hafta içi bizde kahvaltı olayı yok na yazikki. eşim erken diye yapmıyor. kızda okulda yiyor. haftasonları özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

"ne yazık ki "mi
ne güzel işte uğraşmıyorsun:)
haftasonu özel şeyler yapmak istemekte haklısın, herkes sofradayken ne de güzel olur:16:

İyi pazarlar arkadaşlar
Ben hep okuyucu olarak kalıyorum
İş yerinde kk ya girilmiyor
İşten eve gelince yazmaya fırsat bulamıyorum
Geçen salı günü izinliydim kızımı parka götürdüm
Dedesi, ananesi ve ben yanında olmamıza rağmen kızım düştü gözünün altı yarıldı
6 dikiş attılar. Rabbim korudu
Sizlerede yazmak istedim. Parklar hiç güvenli değil
Allah kimsenin çocuğuna kaza bela vermesin
Öpüyorum mis kokulu kuzularınızı

canlarım merhabalar

beni çok özlemişsiniz hep haber gönderdiniz nasıl olduğumu sordunuz haberlerinizi aldım ama giremedim eve gelmem akşam 7 yi buluyor e çocuğu al gel yemek yap bulaşığı topla oğlanı uyut derken saat 10.5 bu seferde kocan ın nazıyla uğraş saat 12 sabahta 5.5 ta evden çıkıyorum inanılmaz bir koşturmaqcanın içine düşüverdim haftasonlarıda ütü çamaşır bulaşık oğlanı parka gtür vs vs derken vakit bulamadım hiç itiraf ediyorum birazda boşladım sıkıcı zamanlar geçirdim içimden gelmedi yazmaya konuşmaya üşendim çoğu zaman ama siz haberlerimi almışsınız son bombayıda duydunuzmu sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hamde 3 aylık olmuş üzerine 2 kezde adet görmüşüm nasıl şok yaşadım ne çok ağladım bilseniz resmen boşluğa düştüm nasıl bakıam nasıl büyütücem diye ama rabbim sabrını verir inşallah 11 haftalık hamileyim kısmetse haziran annesi olacağım

sizler nasılsınız bebişler nasıl boran fekalet pıtır pıtır evi başıma geçiriyor yapmadığı kalmıyor bütün gün üzerine hamilelik tırlatıyorum anlayacağınız sizinkiler ne durumda sizler nasılsınız maşallah hala aktifsiniz hepniz eskisi gibi bir ben eksik kalmışım siz yemine bağlı kaldınız yan çizen ben oldum desenize cezalıyım değilmi ben köşede tek ayak üstünde bekliyorum affınıza sığınıyorum canlar:18::18::18::18::18::18::18:

Ne guzel bi pazar.. Uzun zamandir yazmayan arkadaslari giruyorum..

Destiny ozlettin kendini. Bi ara daha uzun yaz lutfen ;)
Canaaaan, bi bomba da sen patlattin. Hayirli olsun. İns sqglikla bebegini kucagina alirsin. Ve gonlumden gecen busmai ye de sana da saglikli hayirli bi kiz evlat..:31:

Kupaas gecmis olsun canim. :( nerden nasil dustu kizin? Allah beterinden korusun.

Back
X