Topik kirmizi mi oluyor, mavi mi?
Karakiz, memlekete gitti. Sinavlar da yaklasti ya, haril haril calisiyor![]()
Ne biçim topik ya; herkes ders çalışıyoooo!!! Çoluk çocuğun arasında kaldık hahhaah
"hayatını garantilemek için ikinciyi doğurdu" falan
kesinlikle kafamı toplayamıyorum kerem yanımda zıp zıp zıplarken:) çok fazla ezber var, bu bölümü birşeyler öğrenebilmek adına okumak istedim ama gördüğüm; çoğu gereksiz şeyler...
Ayy yani; sanki diğer üniversitede öğrendiklerimizi çok mu kullanıyoruz çalışma hayatında?
Bugün hiçbir şey öğretemeyen eğitim sisteminde ,yardımcı dershaneler kapatılırken ben şimdi hangi müfredatı kime şikayet edeyim:)
Allah yardımcısı olsun çocukların valla inşallah bizimkiler büyüdüğünde artık sistem oturmuş olur
bu arada eşim eve vınn ı getirdi ordan böyle takıldım buraya![]()
Çocuklar lisede bile "bu ne işimize yaratacak??" Modundalar. Gitsinler üniversiteye de görsünler günlerini inşallah :)
Bizimkiler büyüdüğünde belki sistem falan bile kalmayabilir. Eğitimin içindeki herkes biliyorki git gide rezalet bir hale geldi....
Eşine teşekkür ediyoruz :)
Sağolun kızlar güzel ve değerli fikirleriniz için...
pembeye ben bayılırım;
her ne kadar çok dikkat çekeceğimi düşünüp, utanarım ya ben bununla diyerek, hiçbir dış kıyafetimi pembiş giyemesem de.
koltuklarım bile pembebusmai pembe sevmeyen bir kız ilk kez duyuyorum
ayy ne çok pembe demişim.
Konunun özüne gelirsek Evet o pembeyi vericem galiba, Bursa'dan getirdim onlar için dermişimesasında kendime niyet ederek aldım fakat kısmet onlaraymış belki de..
Elifnaz ; kuaybe gider indirimi mi , ayy çok sevindim hemen bakmalıyım , siyah bella elbisenin ve bordo tuniğin hayali ile yaşıyorum ne zamandırbedenler sıkıntı olmaz cnm eskiden çok dar kalıptı şimdi gayet normal hatta bol bile geliyor 38 i bana... Hayırlı olsun sağlıkla kullan inşaAllah ...
Busmai; dersi oğluş uyudukça çalışıyorum ama henüz iki dersten iki ünite bitirebildim , bakalım Osmanlıca da tökezleyecek miyim henüz hiç bakamadım ona, çıkmış soruların kitabını aldım onunla daha kolay oluyor pekiştirmek , ve eğer bu sene istediğim randımanı alamazsam seneye kursuna gitmeyi planlıyorum bakalım kısmet ....
Sen de bence elifnazın dediği gibi son senede bırakma lütfeeen , çünkü ikinci kuzuş gelince iyice yoğun olacaksın ve ikisinin de okul yaşını bekleyeyim dersen; iyice uzaklaşırsın derslere .. nacizane düşüncem tabii..
Pembişcim açık öğretim ikinci Üniversite fırsatı ile, Türk dili ve edebiyatı bölümüne kaydoldum , henüz birinci sınıfım hocamama sevdiğim ve çocukluktan beri istediğim bir bölüm olduğu için azmettim bitiriciiim inşaAllah....
Hayırlı huzurlu geceler , Allah rahatlık versin herkese ve bebişlere de rahat uyku versin inşaAllah (;![]()
Pembe sevilir tabi yahu :)
Çılgınsın kız sen iki çocukla maşallah. İnşallah okur bitirirsin canım :)
Valla uyuz oğlumun klasikleri filmini izledik yine gece. Yani en uzun iki saat uyuyup sabah altıda hortlayıp hamak sallamak şeklinde. Ben ikinciyi falan yapmayıp kış uykusuna yatıcam

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)