Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Topik kirmizi mi oluyor, mavi mi? :1:

Karakiz, memlekete gitti. Sinavlar da yaklasti ya, haril haril calisiyor:72:

Ne biçim topik ya; herkes ders çalışıyoooo!!! Çoluk çocuğun arasında kaldık hahhaah

"hayatını garantilemek için ikinciyi doğurdu" falan:9::9::9:

kesinlikle kafamı toplayamıyorum kerem yanımda zıp zıp zıplarken:) çok fazla ezber var, bu bölümü birşeyler öğrenebilmek adına okumak istedim ama gördüğüm; çoğu gereksiz şeyler...
Ayy yani; sanki diğer üniversitede öğrendiklerimizi çok mu kullanıyoruz çalışma hayatında?

Bugün hiçbir şey öğretemeyen eğitim sisteminde ,yardımcı dershaneler kapatılırken ben şimdi hangi müfredatı kime şikayet edeyim:)

Allah yardımcısı olsun çocukların valla inşallah bizimkiler büyüdüğünde artık sistem oturmuş olur:(

bu arada eşim eve vınn ı getirdi ordan böyle takıldım buraya:51:

Çocuklar lisede bile "bu ne işimize yaratacak??" Modundalar. Gitsinler üniversiteye de görsünler günlerini inşallah :)

Bizimkiler büyüdüğünde belki sistem falan bile kalmayabilir. Eğitimin içindeki herkes biliyorki git gide rezalet bir hale geldi....

Eşine teşekkür ediyoruz :)

Sağolun kızlar güzel ve değerli fikirleriniz için...
pembeye ben bayılırım;
her ne kadar çok dikkat çekeceğimi düşünüp, utanarım ya ben bununla diyerek, hiçbir dış kıyafetimi pembiş giyemesem de.
koltuklarım bile pembe :69:busmai pembe sevmeyen bir kız ilk kez duyuyorum:1: ayy ne çok pembe demişim.
Konunun özüne gelirsek Evet o pembeyi vericem galiba, Bursa'dan getirdim onlar için dermişim:10: esasında kendime niyet ederek aldım fakat kısmet onlaraymış belki de.. (:
Elifnaz ; kuaybe gider indirimi mi , ayy çok sevindim hemen bakmalıyım , siyah bella elbisenin ve bordo tuniğin hayali ile yaşıyorum ne zamandır (: bedenler sıkıntı olmaz cnm eskiden çok dar kalıptı şimdi gayet normal hatta bol bile geliyor 38 i bana... Hayırlı olsun sağlıkla kullan inşaAllah ...
Busmai; dersi oğluş uyudukça çalışıyorum ama henüz iki dersten iki ünite bitirebildim , bakalım Osmanlıca da tökezleyecek miyim henüz hiç bakamadım ona, çıkmış soruların kitabını aldım onunla daha kolay oluyor pekiştirmek , ve eğer bu sene istediğim randımanı alamazsam seneye kursuna gitmeyi planlıyorum bakalım kısmet ....
Sen de bence elifnazın dediği gibi son senede bırakma lütfeeen , çünkü ikinci kuzuş gelince iyice yoğun olacaksın ve ikisinin de okul yaşını bekleyeyim dersen; iyice uzaklaşırsın derslere .. nacizane düşüncem tabii..
Pembişcim açık öğretim ikinci Üniversite fırsatı ile, Türk dili ve edebiyatı bölümüne kaydoldum , henüz birinci sınıfım hocam (: ama sevdiğim ve çocukluktan beri istediğim bir bölüm olduğu için azmettim bitiriciiim inşaAllah....
Hayırlı huzurlu geceler , Allah rahatlık versin herkese ve bebişlere de rahat uyku versin inşaAllah (; :38:

Pembe sevilir tabi yahu :)

Çılgınsın kız sen iki çocukla maşallah. İnşallah okur bitirirsin canım :)

Valla uyuz oğlumun klasikleri filmini izledik yine gece. Yani en uzun iki saat uyuyup sabah altıda hortlayıp hamak sallamak şeklinde. Ben ikinciyi falan yapmayıp kış uykusuna yatıcam :P

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Sağolun kızlar güzel ve değerli fikirleriniz için...
pembeye ben bayılırım;
her ne kadar çok dikkat çekeceğimi düşünüp, utanarım ya ben bununla diyerek, hiçbir dış kıyafetimi pembiş giyemesem de.
koltuklarım bile pembe :69:busmai pembe sevmeyen bir kız ilk kez duyuyorum:1: ayy ne çok pembe demişim.
Konunun özüne gelirsek Evet o pembeyi vericem galiba, Bursa'dan getirdim onlar için dermişim:10: esasında kendime niyet ederek aldım fakat kısmet onlaraymış belki de.. (:
Elifnaz ; kuaybe gider indirimi mi , ayy çok sevindim hemen bakmalıyım , siyah bella elbisenin ve bordo tuniğin hayali ile yaşıyorum ne zamandır (: bedenler sıkıntı olmaz cnm eskiden çok dar kalıptı şimdi gayet normal hatta bol bile geliyor 38 i bana... Hayırlı olsun sağlıkla kullan inşaAllah ...
Busmai; dersi oğluş uyudukça çalışıyorum ama henüz iki dersten iki ünite bitirebildim , bakalım Osmanlıca da tökezleyecek miyim henüz hiç bakamadım ona, çıkmış soruların kitabını aldım onunla daha kolay oluyor pekiştirmek , ve eğer bu sene istediğim randımanı alamazsam seneye kursuna gitmeyi planlıyorum bakalım kısmet ....
Sen de bence elifnazın dediği gibi son senede bırakma lütfeeen , çünkü ikinci kuzuş gelince iyice yoğun olacaksın ve ikisinin de okul yaşını bekleyeyim dersen; iyice uzaklaşırsın derslere .. nacizane düşüncem tabii..
Pembişcim açık öğretim ikinci Üniversite fırsatı ile, Türk dili ve edebiyatı bölümüne kaydoldum , henüz birinci sınıfım hocam (: ama sevdiğim ve çocukluktan beri istediğim bir bölüm olduğu için azmettim bitiriciiim inşaAllah....
Hayırlı huzurlu geceler , Allah rahatlık versin herkese ve bebişlere de rahat uyku versin inşaAllah (; :38:
inşallah istediğini bulursun benim istedigim tunigin 38 i kalmamış, 36 bedenede cesaret edemedim bende 40 aldım bol olursa daraltirim inşallah gerek kalmaz kalıp dar çıkar:1: çok istediğim bir tunikti iki gün önce yüksek fiattan alacaktim nerdeyse.
hic ipekevi sal kullandinmi? ben armanda nın almistim beğenmedim. bursada da ipekevi varmış. buradaki fiatla aynımi:44:

Kızımmm ilahiyat okunur mu çocukla beeeee?!?! Yani ben şu an yıllardır anlattığım matematikte 3 diyorum 5 yazıyorum :)) kafa bi dünya yani :)

Valla köydeki hatunlar seni hamile görünce diceklerki "ohhhh kocası iyi bakıyı tabi doğurur hemen ikinciyi" hahaha

Normal bir hareket değildi yapılan. Zaten cesareti olsa ve dediklerinin arkasında duracak olsa, derdini senle kendi adını vererek gidermeye çalışırdı.

derler valla:9::9::9:

Hala busmainin iki numarasının geldiğine inanamıyorum. Senin de üç numarayı 5 aylık ettiğine inanamıyorum. Sanırım uykum var ondan bu duygular içindeyim :D

Herşey bir yana; kknın hala saatleri geri almamasına inanamıyorum!!! :)

Giydir maviyi de ilerde yolsun seni :))))

Hangi bölümü okuyorsun?? Tebrik ettim valla sonuna gelmişsin. Bence bitir mümkünse. Hani başladığın iş yarıda kalmasın diye. Yoksa zaten köyün en revaçta olan delikanlısı ile evlenmişin ve o sana çok iyi baktığı için çalışmıcan hahahaha

Ay valla bulsalar da ne okuyacaklar?? Kızdığımız bir anda söylediğimiz birkaç şey dışında ne var?? O dediklerimizi de anneliğimize versinler. Sinir etmesinler len adamı!!!!!!
gece gece yine dokturmussun. sabah sabah iyi geldi:8:

Bence pembe gayet güzel bir renk :))

Amin canım. Kaç yaşında olursa olsun anne sonuçta :(

Arkadaşım 42-43 yaşlarında. İki kızı var 11 ve 4 yaşlarında :/ Allah'ım omlara bağışlasın.

Kv ve kp sağolsunlar bu konularda hemen teklif ederler. Ama sorun şu ki oğulları kimse ile uxun süre kalamıyor :D

Allah kuzucuklarına bağışlasın , tedavisi olumlu sonuçlanır, hep çocuklarının başında olur inşaallah.. Allah hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın ..

Ne biçim topik ya; herkes ders çalışıyoooo!!! Çoluk çocuğun arasında kaldık hahhaah

Çocuklar lisede bile "bu ne işimize yaratacak??" Modundalar. Gitsinler üniversiteye de görsünler günlerini inşallah :)

Bizimkiler büyüdüğünde belki sistem falan bile kalmayabilir. Eğitimin içindeki herkes biliyorki git gide rezalet bir hale geldi....

Eşine teşekkür ediyoruz :)

Pembe sevilir tabi yahu :)

Çılgınsın kız sen iki çocukla maşallah. İnşallah okur bitirirsin canım :)

Valla uyuz oğlumun klasikleri filmini izledik yine gece. Yani en uzun iki saat uyuyup sabah altıda hortlayıp hamak sallamak şeklinde. Ben ikinciyi falan yapmayıp kış uykusuna yatıcam :P

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Sağolasın cnm inşaallah , çoluk çocuk ha :9:
Ben de kış uykusuna yatmak istiyorum , zira hamileliği saymazsak ; öncesinde kızım sayesinde şimdi de oğlum ; geceleri kesintisiz uyumayı özlediiiim:54: birkaç gecedir bizimki de sürekli oturup ağlıyor, canı yanıyormuş gibi... Azı dişler geliyor galiba...

inşallah istediğini bulursun benim istedigim tunigin 38 i kalmamış, 36 bedenede cesaret edemedim bende 40 aldım bol olursa daraltirim inşallah gerek kalmaz kalıp dar çıkar:1: çok istediğim bir tunikti iki gün önce yüksek fiattan alacaktim nerdeyse.
hic ipekevi sal kullandinmi? ben armanda nın almistim beğenmedim. bursada da ipekevi varmış. buradaki fiatla aynımi:44:

Baktım canım benim beğendiklerim henüz indirime girmemiş :5: biraz daha bekliycem artık... 40 omuzlardan falan biraz düşmüştü bende ama modelden modele değişiyordur kalıp, inşaallah tam üzerine göre olur.. Hangisi senin aldığın?
Evet ben de Bursa'da görmüştüm ilk ipekevi'ni, burada da belirli kıyâfet mağazalarında satılıyor ama bursadakinden daha fiyatlı , f..b.. Üzerinden alabilirsin ya da Kapalıçarşı'da şubesi var yine aynı fiyattan veriyor... En tok duranı ipekevi, bana da arkadaşım armine hediye getirmişti diğerine göre daha zor şekil alıyor o da , armanda hiç denemedim ..

Hafta içi okula zar zor uyandırdığım çocuk, nasıl oluyor da Cumartesi pazar sabah 7 de uyanıyo bir türlü anlamıyorum , hafta sonu sensörü mü vardır nedir :1:
Biz anneanneye kahvaltıya gidiyoruz, eve gelince de yarın sabah kahvaltıya gelecek arkadaslar için hazırlık yapmalıyım biraz... Görüşmek üzere:16::54::38:

Son düzenleme:
gunaydin canlar..

Kahvaltimizi yaptik. Cay icerken soyle bi bakayim :ssz:
Programimiz belli deil ama herkese 3Gli bi haftasonu diliyorummmm:16:

Ben de kış uykusuna yatmak istiyorum , zira hamileliği saymazsak ; öncesinde kızım sayesinde şimdi de oğlum ; geceleri kesintisiz uyumayı özlediiiim:54: birkaç gecedir bizimki de sürekli oturup ağlıyor, canı yanıyormuş gibi... Azı dişler geliyor galiba...

Baktım canım benim beğendiklerim henüz indirime girmemiş :5: biraz daha bekliycem artık... 40 omuzlardan falan biraz düşmüştü bende ama modelden modele değişiyordur kalıp, inşaallah tam üzerine göre olur.. Hangisi senin aldığın?
Evet ben de Bursa'da görmüştüm ilk ipekevi'ni, burada da belirli kıyâfet mağazalarında satılıyor ama bursadakinden daha fiyatlı , f..b.. Üzerinden alabilirsin ya da Kapalıçarşı'da şubesi var yine aynı fiyattan veriyor... En tok duranı ipekevi, bana da arkadaşım armine hediye getirmişti diğerine göre daha zor şekil alıyor o da , armanda hiç denemedim ..
ben kremit tunigi aldım canım. gelince soylerim nasıl olduğunu:51:
kapalicarsiya gitmeyi çok istiyorum zaten.. firsat bulursam inşallah:10:

Biz de neneye gidicez simdi.

pembisim, muffin yapmak istiyorum.
Tarif onerebilir misin?:31:

yok ya ben kaydımı dondurmaktan vazgeçtim:47: okul uzarsa uzasın.

bu adamın bu çocukla ilgileneceği yok yoksa..
Allahtan bir sebeple parka götürmüş oldu ben sınavdayken.
bir de "uf puf" yapıyor, çocuk oynamıyormuş oraya buraya saldırıyormuş deli gibi koşuyormuş.
"ne bekliyordun" dedim "ben hergün böyle oynatıyorum parkta."

ben ders çalışırken,sınavdayken mecbur ilgilenecek.bırakırsam hepten salar :41:

bir de "uf puf" yapıyor, çocuk oynamıyormuş oraya buraya saldırıyormuş deli gibi koşuyormuş.

ahahhh kötüsün, kötüyüm, kötüyüz :47:
:3:en dogrusunu yaparsın. . sinavda stres atarsin sende

ben kremit tunigi aldım canım. gelince soylerim nasıl olduğunu:51:
kapalicarsiya gitmeyi çok istiyorum zaten.. firsat bulursam inşallah:10:
Olmazsa 36 ile değiştirebilirsin belki canım , çok zarif bir model güle güle giyersin inşaAllah ...ben de indirime girmiş abiye bi elbiseye niyet ettim arkadaşımın kınası için fakat belki o da aynı renk giyinir o zaman da kötü olur dî mi gelinle aynı renk giymek :44:
Kapalıçarşı'ya gelirseniz bize de gelin, çok yakınız ben götürürüm seni :48:

http://............com/2012/09/05/mayasiz-patatesli-pogaca-tarifi/
sabah bunu yaptım. çok güzel oldu ici yumuşak, dışı sert .. :56:
Afiyetle yiyin cnm ben de bir bakayım belki yarın sabah için yaparım kolaysa eğer (:

Iyi neneler ve bol 3G diliyorum , 3. G olan güneş her ne kadar görünmese de );

Çok doğru bir karar vermişsin canım, o mecburiyeti vermezsek onların sorumluluk alası olmuyor hiç..
Bizimkinin , kızımda hiiç bebek bakımı bilgisi yoktu; tatilde havuza gideyim diyorum ; acıkırsa napıcam diyor :30: e yedir çok mu zor. Bir hasta olsam çocuk perişan oluyor ne bez değişir ne elbise giydirir, baktım böyle gitmeyecek ; Selim doğduktan sonra mecbur bıraktım ikisini de ona zaman zaman, şimdi en azından açlıktan bayılmaz çocuklar ben olmasam da :9: iyi kötü bakar ..

ahahhh kötüsün, kötüyüm, kötüyüz :47:
:3:en dogrusunu yaparsın. . sinavda stres atarsin sende
yaşasın kötülük
valla sınavda stres atar hale geldik:)
Olmazsa 36 ile değiştirebilirsin belki canım , çok zarif bir model güle güle giyersin inşaAllah ...ben de indirime girmiş abiye bi elbiseye niyet ettim arkadaşımın kınası için fakat belki o da aynı renk giyinir o zaman da kötü olur dî mi gelinle aynı renk giymek :44:
Kapalıçarşı'ya gelirseniz bize de gelin, çok yakınız ben götürürüm seni :48:

Afiyetle yiyin cnm ben de bir bakayım belki yarın sabah için yaparım kolaysa eğer (:

Iyi neneler ve bol 3G diliyorum , 3. G olan güneş her ne kadar görünmese de );

Çok doğru bir karar vermişsin canım, o mecburiyeti vermezsek onların sorumluluk alası olmuyor hiç..
Bizimkinin , kızımda hiiç bebek bakımı bilgisi yoktu; tatilde havuza gideyim diyorum ; acıkırsa napıcam diyor :30: e yedir çok mu zor. Bir hasta olsam çocuk perişan oluyor ne bez değişir ne elbise giydirir, baktım böyle gitmeyecek ; Selim doğduktan sonra mecbur bıraktım ikisini de ona zaman zaman, şimdi en azından açlıktan bayılmaz çocuklar ben olmasam da :9: iyi kötü bakar ..
emin misin aynı renk giyeceğine, senin modelin abartılı değilse sorun olmaz bence,şalını gümüş ya da altın takarsın..

eşin ikisine birden bakabiliyor mu? evet mecbur kalmadan hiçbirşey yapmıyorlar, ANLAŞILDI

gece gece yine dokturmussun. sabah sabah iyi geldi:8:

Sevindim şekerim :)))

Allah kuzucuklarına bağışlasın , tedavisi olumlu sonuçlanır, hep çocuklarının başında olur inşaallah.. Allah hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın ..

Amin canım amin.

Ne dişmiş arkadaş yaaaaa. Gerçi benimki her daim sımıntılı olduğu için ben anlamadım azıların gelişini :)))

Hafta içi okula zar zor uyandırdığım çocuk, nasıl oluyor da Cumartesi pazar sabah 7 de uyanıyo bir türlü anlamıyorum , hafta sonu sensörü mü vardır nedir :1:
Biz anneanneye kahvaltıya gidiyoruz, eve gelince de yarın sabah kahvaltıya gelecek arkadaslar için hazırlık yapmalıyım biraz... Görüşmek üzere:16::54::38:

Sensör var kızımmmmmm ama çok iyi gizlenmiş :))

gunaydin canlar..

Kahvaltimizi yaptik. Cay icerken soyle bi bakayim :ssz:
Programimiz belli deil ama herkese 3Gli bi haftasonu diliyorummmm:16:

Teşekkür ederiz canım :)
http://............com/2012/09/05/mayasiz-patatesli-pogaca-tarifi/
sabah bunu yaptım. çok güzel oldu ici yumuşak, dışı sert .. :56:

Tıkladım ve bende açmadı. Yalnız sen üç çocukla sabh sabah nasıl uğraşıyosun kız böyle şeylerleeeee??? :)

Telefonumu bi karıştırmalıyımmmmmm. Bayadır yapmıyorum :/

Sırf kocalarımız çocuklara baksın diye okul mu okumamız lazım :)??? Benimki söylesen de parka götürmez valla :)

Efeciğim ve bir arkadaşımla caddeye aktık. Yani 1-1,5 saat dolaşıp yemek yedik. Efe tabi hiç durmadı. Arkadaşım en son gördüğünde sadece dikiliyordu. Bu halleri şok etti tabi :) bi de benim oğluma herkes akıllı uslu diyo; dedimki lütfen bu hallerini anlat :) ykmden indirim kazanmıştım onu çanta alarak kullandım. Ama başka birşey bakmam mümkün olmadı çünkü oğluş coştukça coştu. Yazık arkadaşım da gönlünce gezemedi neyse işte havamız değişti :) yalnız benim oğluşa kesin bi bot slmam gerekiyo. Yoksa spor ayakkabı ile ayakları donacak gibi geliyor. Gerçi her yere araba ile gidiyoruz ama yine de lazım dimi????

Back
X