Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok sade bi model, rengi gelinin nişanlık rengi ve o da kınasında nişanlığını giyecekmiş , renk de normalde hiç kullanmadığım bir renk; saks mavisi.. O da ya altın ya da gümüşle ya da siyahla gider galiba..
Ikisini birden sokağa parka götürmek için pek emanet edemiyorum ama evde güzel oyalayabiliyor ikisini, oyun oynuyorlar birlikte ...
Hayırlı olsun yeni çantan canım, ben de çok beğendiğim bir çanta modelini internetten almıştım ki bugün elime ulaştı fakat çantanın ağzı fermuar ya da çıtçıtlı değil açıkmış, kullanışlı olmazsa diye tereddütteyim...
Bot kesinlikle lâzım canım hastaneye bakkala markete de olsa illa ki çıkacaklar ve bizim nasıl babetle ayağımız üşüyorsa kışın, onların da üşür ... Hem kar yağdığında çıkartırız kartopu oynamaya şöyle içi kürklü bileğe kadar yumuşak bir model arıyorum ben de..
Hoşgeldin canım özletiyorsun
Allah kolaylık versin bu yoğun tempoda ...
Teyzemizle konuştum. Annesi dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olur inşaallah ...
İnşaAllah canım
Çok geçmiş olsun , kuzucukları melekler koruyor gercekten ..Allah beterinden sakınsın hepsini ...
Hayırlı uğurlu olsun , Rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasib eylesin
görümceni bizden teyze kızıma ve teyzeme benzettim, ben Bursa'da kalırken , beni ilçedeki evlerine davet edip, kendileri köye düğüne gitmişlerdi iyi ki o ilçede arkadaşım vardı da gece orada kalmıştım ...söz verme ve sözü illâ ki tutma gerektiği hakkında pek bilgileri yok galiba

Ay ay o şaşkın şaşkın etrafı izlemeleri çok şeker oluyor , şaşkın ördekler
Hayır kızdığım şey hem getir deyip hem de arazi olmaları.. Neyse ;sınavlarım iyi geçti. Artık bi dahaki sınavımız kalp atışlarını duymak 26 sında
İnşaAllah sağlıkla canım
Etekte pantolonda olanlar yine görüp temizleniyor da , benim kusmuklu kızım ; canım pardesümün omzuna bi güzel kusmuş ben de görmeden iş yerine gitmiştim orada uyarmışlardı omzunuzda kusmuk var diyerek , ayy nasıl mahcub olmuştum o an...
Hoşgeldin
şuan ayşecik, mendilini almış.
kapıyı, yeri, dolabı siliyor. bi görmeniz lazım

az daha büyüsün epey işime yarayacak bu kız
Tabii tabii yapar
Ne güzel bir kaçamak olmuş sizin için , huysuz şirin Ipek hanımı öp yerimize

senin kayinvalide çiçek getirir gibi karnabahar getiriyor size oda güzel valla
bende bugün annemin yapip buzluga attığı bamyadan yapacam bide az bi tavuk budu var onu kizarttimmi bitti gitti..
çiçek getirir gibi o da güzel ama , hem daha faydalı
Neee yemekle uğraşasın yok mu
Öyle oluyor bu atom karıncalarla ancak , bizim sabahki hâlimiz; ben , bir haftalığına iş seyahatine giden babamızın valizine eşya koyuyorum bizimki çıkartıyor , eğildiğim için sırtımdan itiyor , nereye gitsem peşimden gelip sabote ediyor 5 dakikalık iş oluyor 45 dk
pembişim pembişim, bi kıbrıs tatlısı yapmıştın ya tarif verebilir misin?

Bugün hiç yemekle uğraşasın yokmuş vallahi
Şaka bir yana o tatlıyı ben de istiyorum burada çok methedilmişti

Son düzenleme:
pamuk helvacım, bi alıntı okyanusu yapmışın, hala kendime gelemedim. :111:

tatlıyı eşim çok seviyor. bu ara kv akşam çaya geliyor, bi şey yapsam diye düşünüyorum.
o zaman pembiş de beğenmişti tatlıyı. gürcü tatlısı yapmıştım, ona benziyormuş.
ama pembişten ses yok, bugün yetiştemeyecek galiba

Sen diyince baktım ve sitenin göçmüş olduğunu gördüm hamaratanne.com adresindeydi (( ben de okul günüme yapacaktım güyaaaaaaa

Bakma nfk bakma; dışlayalım bornu

Kizzz ne disliyosun beni zaten anadan babadan ayri kalmisim gelmisim eve bi ton camasir bulasik tonla is senin anan geliyo tabi gerci teyzenizin de basi saolsun ne zmn donecek acep

Akşama bonfile, pilav ve kıymalı ıspanak yapıcam. Çok zor olan közlenmiş biber yoğurt karışımı yapayım bi de yeter yani... Yemek yarına da kalsın istiyorum çünkü kv sadece kuzumla ilgilensinnnn :/

Kizzz ne disliyosun beni zaten anadan babadan ayri kalmisim gelmisim eve bi ton camasir bulasik tonla is senin anan geliyo tabi gerci teyzenizin de basi saolsun ne zmn donecek acep

Anam gelmiyo kız kv geliyo :)
Teyzemizle bugün konuşmadım ama çarşambaya toparlarım diyodu ki ben bu hafta gelme dedim. Pzt gelir sanırım...

Aman ne çok iş!! İkinciyi yap da gör hahaha

Ben telden açamadım sen belki pcden açarsın bak bakalım hamaratanneye...
baktım, göçmüş.. :100:

eneeeemmmm!
bu nasıl mönü kız, kv lerin gelişini kutlama yemeği mübarek

Sağol canım inşallah..
Ya canım bak şöyle oluyo ;hiç doğum sonrasını düşünmüyosun ,büyümüş hallerini düşünüp niyetleniyosun :)))

Malum yaş da 30 a dayandı; Fazla vakit yok. ilk zamanlar zor olacak benim için ama sonuçta bir gün olacaktı bir şekilde.. Eşim de ben de çocuğu bereket olarak görüyoruz; kalabalık olmaktan hoşlanıyoruz inşallah Allah da nasip eder..

Yalnız senin çalışman bakıcı bulman vs sorun. O konuda ne düşünüyorsun ?
ya da eşin ne düşünüyo?
Sen işine dönmek istiyorsun bildiğim kadarıyla, bu önemli.
Neyle mutlu olursun onu düşün ,ona göre karar ver.

Nfk cım salıya mı geliyo hakkaten az kalmış neyse iyi bari :) bu arada kereme yemek yapmak ve o kokulu bezlerini değiştirmek çok kötüüüü :)

merhabalarrrr

yoğunluktan anca yazabiliyorum

pempiş canım başınız sağolsun :26: kv lerde geliyromuş allahtan sen zor durumda kalmadın

cinconaman allahım bende korkmaya başladım yaa bu ne 2. çocuk haberleri sırayla geliyor
sanırım benden de bir süpriz gelecek bende adet olamadım bu ay

born
hoşgeldin canım

pamuk helva aaa sen kapalıçarşıya yakın mı oturuyorsun eee hergün ordamısın yani

nfk
karnıbahar mevsimi açıldı yani sizde afiyet olsun

bu arada hani bahsetmiştim daha önce size 5 tl lık pijamalardan ardaşım pijamaları göndermiş
ayrıca başka ürünlerde koymuş içine bak beğenirsen al yoksa geri alırım demiş
bir tanesi fazla kaliteli değil ama diğerleri hoşuma gitti verilen paraya göre iyi yani bir ara resimlerini çekip koyarım sizde fikirlerinizi söylersiniz

Anam gelmiyo kız kv geliyo :)
Teyzemizle bugün konuşmadım ama çarşambaya toparlarım diyodu ki ben bu hafta gelme dedim. Pzt gelir sanırım...

Aman ne çok iş!! İkinciyi yap da gör hahaha
kız az iş mi bu işleri yasirle yapıyorum şuna bak kendi işlerine çok diyo benim işlerimi begenmiyo
annen sandım ben neden öyle anladım bilmiyorum teyzede kafayı toplayıp gelsin haklısın canım...
e ikinciyi benim kocam inanılmaz istiyo anlatmıştım onun derdi ikinciden çok korunma olayı aslında da neyse...
ama farkediyorum ki bi tek ben bu kadar manyagım yakında herkes 2. yapmış olacak ben de koyversemmm mii

Benimkinin kolik zamanlarını unutamıyorum ki küçüklüğü doğum falan bana korku filmi gibi geliyor hala unutamadım eşinle ortak noktada olmanız çok güzel bizimkinin de yaşı az değil ama napim tek sıkkınıtı çalışmak değil tekrar alırım ücretsiz izin ama yaş farkı az olunca sıyırır mııyım diye dşünüyorum...

şeker portakalım hoşbulduk canım benim sen de patlat bir haber tam olsun benim de bu ay gecikti ama olunca öyle bi rahatladım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…