Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yaşasın kötülük
valla sınavda stres atar hale geldik:)

emin misin aynı renk giyeceğine, senin modelin abartılı değilse sorun olmaz bence,şalını gümüş ya da altın takarsın..

eşin ikisine birden bakabiliyor mu? evet mecbur kalmadan hiçbirşey yapmıyorlar, ANLAŞILDI
Çok sade bi model, rengi gelinin nişanlık rengi ve o da kınasında nişanlığını giyecekmiş , renk de normalde hiç kullanmadığım bir renk; saks mavisi.. O da ya altın ya da gümüşle ya da siyahla gider galiba..
Ikisini birden sokağa parka götürmek için pek emanet edemiyorum ama evde güzel oyalayabiliyor ikisini, oyun oynuyorlar birlikte ...
Efeciğim ve bir arkadaşımla caddeye aktık. Yani 1-1,5 saat dolaşıp yemek yedik. Efe tabi hiç durmadı. Arkadaşım en son gördüğünde sadece dikiliyordu. Bu halleri şok etti tabi :) bi de benim oğluma herkes akıllı uslu diyo; dedimki lütfen bu hallerini anlat :) ykmden indirim kazanmıştım onu çanta alarak kullandım. Ama başka birşey bakmam mümkün olmadı çünkü oğluş coştukça coştu. Yazık arkadaşım da gönlünce gezemedi neyse işte havamız değişti :) yalnız benim oğluşa kesin bi bot slmam gerekiyo. Yoksa spor ayakkabı ile ayakları donacak gibi geliyor. Gerçi her yere araba ile gidiyoruz ama yine de lazım dimi????
Hayırlı olsun yeni çantan canım, ben de çok beğendiğim bir çanta modelini internetten almıştım ki bugün elime ulaştı fakat çantanın ağzı fermuar ya da çıtçıtlı değil açıkmış, kullanışlı olmazsa diye tereddütteyim...
Bot kesinlikle lâzım canım hastaneye bakkala markete de olsa illa ki çıkacaklar ve bizim nasıl babetle ayağımız üşüyorsa kışın, onların da üşür ... Hem kar yağdığında çıkartırız kartopu oynamaya :1:şöyle içi kürklü bileğe kadar yumuşak bir model arıyorum ben de..
günaydın herkese
cok uzun zaman oldu yazmayalı,valla özledim.inşallah ıyıdır herkes.
biz de ıyıyız ceylın yurudu sonunda:)bu gece ılk defa anneme bıraktım ceylını.kızımdan ayrı bır gece gecırdım.ve hayatımın ceylınsız ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu farkettim.sabahın 6 buçuğunda yıne uyandım değişen bır sey olmadı.kıcımı devırıp yatamadım.saat 8 olsun da bı arıyım naapmışlar.
bu arada bu sene biz anneme gidip geliyoruz.hafta ıcı ordayız.hafta sonu eve geliyoruz.cok yoğun bır tempoda koşturuyorum kızlar,pek vakıt bulamıyorum gırmeye ama hepınızı cok ama cok sevıyorum.
Hoşgeldin canım özletiyorsun :48:
Allah kolaylık versin bu yoğun tempoda ...
Teyzemizle konuştum. Annesi dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olur inşaallah ...
tesekkur ederim. :31:36 dar olur diye korktum. dara hiç gelemem kaliplari bol ise öyle yapabilirim.
olur canım haber veririm hem tanışmış oluruz pek güzel olur.:54:
güzel biraz yağı azaltilabilir bence.. ama yapilmaya değer.
İnşaAllah canım :54:
İyi pazarlar arkadaşlar
Ben hep okuyucu olarak kalıyorum
İş yerinde kk ya girilmiyor
İşten eve gelince yazmaya fırsat bulamıyorum
Geçen salı günü izinliydim kızımı parka götürdüm
Dedesi, ananesi ve ben yanında olmamıza rağmen kızım düştü gözünün altı yarıldı
6 dikiş attılar. Rabbim korudu
Sizlerede yazmak istedim. Parklar hiç güvenli değil
Allah kimsenin çocuğuna kaza bela vermesin
Öpüyorum mis kokulu kuzularınızı
Çok geçmiş olsun , kuzucukları melekler koruyor gercekten ..Allah beterinden sakınsın hepsini ...
canlarım merhabalar

beni çok özlemişsiniz hep haber gönderdiniz nasıl olduğumu sordunuz haberlerinizi aldım ama giremedim eve gelmem akşam 7 yi buluyor e çocuğu al gel yemek yap bulaşığı topla oğlanı uyut derken saat 10.5 bu seferde kocan ın nazıyla uğraş saat 12 sabahta 5.5 ta evden çıkıyorum inanılmaz bir koşturmaqcanın içine düşüverdim haftasonlarıda ütü çamaşır bulaşık oğlanı parka gtür vs vs derken vakit bulamadım hiç itiraf ediyorum birazda boşladım sıkıcı zamanlar geçirdim içimden gelmedi yazmaya konuşmaya üşendim çoğu zaman ama siz haberlerimi almışsınız son bombayıda duydunuzmu sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim hamde 3 aylık olmuş üzerine 2 kezde adet görmüşüm nasıl şok yaşadım ne çok ağladım bilseniz resmen boşluğa düştüm nasıl bakıam nasıl büyütücem diye ama rabbim sabrını verir inşallah 11 haftalık hamileyim kısmetse haziran annesi olacağım

sizler nasılsınız bebişler nasıl boran fekalet pıtır pıtır evi başıma geçiriyor yapmadığı kalmıyor bütün gün üzerine hamilelik tırlatıyorum anlayacağınız sizinkiler ne durumda sizler nasılsınız maşallah hala aktifsiniz hepniz eskisi gibi bir ben eksik kalmışım siz yemine bağlı kaldınız yan çizen ben oldum desenize cezalıyım değilmi ben köşede tek ayak üstünde bekliyorum affınıza sığınıyorum canlar:18::18::18::18::18::18::18:
Hayırlı uğurlu olsun , Rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasib eylesin :emir_bebek:
dün sabah ben sınavdayken keremi babası parka götürdü ,öğleden sonraki sınavda annem eve gelip baktı.
bugünki sınavda da kv lere gönderecektim; görümcem bakacaktı tabi.. bir de "gönder gönder ben bakarım" deyip duruyordu ;
öğrendim ki bugün köye gitmiş.
kayınvalidem de tek başına bakamaz yani her zaman bakamayacağını söyler şimdi "bakarım" diyor.
bir de üstüne üstlük küçük görümcem evde grip olmuş yatıyor.. çok sinirlendim.
eşime dedim ki "görüyorsun işte vaziyeti!"

tabi onlara toz kondurur mu
"ben keremi dolaştırırım,bugün keremle dolaşmak istiyordum sen işine bak" dedi.

"iyi" dedim "güle güle":47::47:
:1: görümceni bizden teyze kızıma ve teyzeme benzettim, ben Bursa'da kalırken , beni ilçedeki evlerine davet edip, kendileri köye düğüne gitmişlerdi :1: iyi ki o ilçede arkadaşım vardı da gece orada kalmıştım ...söz verme ve sözü illâ ki tutma gerektiği hakkında pek bilgileri yok galiba :9:

bizimki de düşüyor.
dışarıdaki her şeye ilk kez görüyormuş gibi baktığından 1 dk lık yolu, 15 dk da gidiyoz, o da benim zorumla :1:
bebe bunlar daha. seneye yaza doğru görürsün, cambaz olacaklar cambaaaaz! :52::9:
Ay ay o şaşkın şaşkın etrafı izlemeleri çok şeker oluyor , şaşkın ördekler :54:
Hayır kızdığım şey hem getir deyip hem de arazi olmaları.. Neyse ;sınavlarım iyi geçti. Artık bi dahaki sınavımız kalp atışlarını duymak 26 sında ;)
İnşaAllah sağlıkla canım :emir_bebek:
Amin canım. Ben çok üzen konu şu ki kadın 69 yaşında ve iki ay öncesine kadar ne şeker ne tansiyon hiçbişiyi olmayan bir kadın! Bir anda rahatsızlıklarla ortaya çıkan kist ve işte sonuç. Allah'ımın hikmetinden sual olunmaz tabi. Sabır versin yakınlarına..

Evet alttaki komşum da öyle diyor. Bi oğlu birinci sınıfta diğeri 27 aylık falan. Aman yaza çok var beeeeee :/ bi de benim üstümü başımı çok batırıyo. Yürürken elinden tutuyorum; ayağıma basıyo, adım atarken tekme atıyo vs :)

Yarın onunla birlikte gidicez hastaneye rapor almaya inşallah. Çok eğleniciz.
Etekte pantolonda olanlar yine görüp temizleniyor da , benim kusmuklu kızım ; canım pardesümün omzuna bi güzel kusmuş ben de görmeden iş yerine gitmiştim orada uyarmışlardı omzunuzda kusmuk var diyerek , ayy nasıl mahcub olmuştum o an...
Hic usenmedim tum gecmisi okudum yoksa catlardim busmaiiiiii canimmm cook sevindim tebrikediyorumm Rabbim mubarek eylesinnnn..henuz soktayim neye ugradigimi sasirdim esim de beni 2.cocuk konusunda ikna etmeye calisiyo hala bende olmayan su cesarete bi gaz ver bacim ;))
Keremee kardes geliyooo...

Bu arada beni soranlar olmus ark.lar gittimmi bi hafta fln kaliyorum onu yazmayi unutmusum sanirim ;) ayy cok ozlemisim canim topigim benimn
Hoşgeldin (:
şuan ayşecik, mendilini almış.
kapıyı, yeri, dolabı siliyor. bi görmeniz lazım :9:

az daha büyüsün epey işime yarayacak bu kız :23::9:
Tabii tabii yapar :1:
Günaydın biz cmt gecesi keremle büyük kızı uyutup anneme bıraktık. pazar adapazarina gittik eşimin akrabasının çocuğu oldu onlari ziyarete. iki çocuğu bıraktık ama bu ipek kız üç çocuğa bedel maşallah. arabada ne giderken ne gelirken uyudu. sadece orda yarım saat. :ssz:
adapazarinin islama köftesini de beğendik:56:
Ne güzel bir kaçamak olmuş sizin için , huysuz şirin Ipek hanımı öp yerimize:54:

senin kayinvalide çiçek getirir gibi karnabahar getiriyor size oda güzel valla:1:
bende bugün annemin yapip buzluga attığı bamyadan yapacam bide az bi tavuk budu var onu kizarttimmi bitti gitti..
:1: çiçek getirir gibi :1: o da güzel ama , hem daha faydalı (:
tarhana çorbası ile patatesli sulu köfte yapmaya karar verdim.
yanına cacık salata geçiştiririm. bugün yemekle uğraşasım yohhh:ssz:

ayşeciğin de uyuyası tuttu. bu saatte yattı, eğlenceli ve hareketli bi öğleden sonra bizleri bekler :35:
Neee yemekle uğraşasın yok mu :1:
Nasıl yani; eşin hiç içeri girip ayşeciğe ultrasondan bakmadı mı?????? Biz her randevuya birlikte gittik. Sağlık ocakları hariç :)

Demekki üstümün başımın kirlenmesi normal :) bunları yaşatan Allah'ıma şükürler olsun :)

Büyüyünce yapmaz büyük ihtimalle diyim ben :))

Canım kv ve kp asla ayrılmazlar (Allah ayırmasın:)) o yüzden birlikte geliyorlar. Kv çok yorulacak çünkü kp de ikinci bir çocuk valla.

İpekcimi seviyorum çünkü bana Efeyi hatırlatıyor :D güzel olmuş değişikliğiniz :)

Ben telden girdiğim için kim var kim yok hiççç bilmiyorum.

Valla dilanazım insan herşeye alışıyor desem?? Ama eski performansım yok tabi; sayılar ve isimler karışıyor :))) inşallah dediğin gibi bir gün düzene girer benim kuzum da :/

Evet çok aktifiz maşallah. Hele bazılarımızın çenesi çok düşük (bknz ben :)))

Kolay gelsin canım. Ben akşama kvler geliyo diye çamaşır yıkamayacaktım. Ama şimdi yıkama kararı aldım.

Bu senin yemekle uğraşmamış halin mi?!?!?! :)

Ben nasıl yaptığımı anlatıcam ama çok zor sen yapamazsın sanırım..... Pazara gidip köylü kadınlardan alıyorum hahahahah

Ya sorma nfkcan yaaaaaa. Yaptıklarım azıcık ama Efe ile anca :( evi süpürdüm oğlum uyuyunca silicem, banyoları temizledim. Mutfağı ve odaları topladım. Bulaşık makinesini bir boşalttım ki filitresi falan yine iğrenç olmuş. Ben de dayanamayıp içine dalıp temizledim. Yani onca toz alma vs varken çok lazım bir iş yaptım.... Bi de girişteki portmantonun içini boşalttım ki gelnce eşyalarını koysunlar. Kuş kadar iş bi ton zaman....
Öyle oluyor bu atom karıncalarla ancak , bizim sabahki hâlimiz; ben , bir haftalığına iş seyahatine giden babamızın valizine eşya koyuyorum bizimki çıkartıyor , eğildiğim için sırtımdan itiyor , nereye gitsem peşimden gelip sabote ediyor :1:5 dakikalık iş oluyor 45 dk
pembişim pembişim, bi kıbrıs tatlısı yapmıştın ya tarif verebilir misin?:17:

Bugün hiç yemekle uğraşasın yokmuş vallahi :1:
Şaka bir yana o tatlıyı ben de istiyorum burada çok methedilmişti :56:

Son düzenleme:
pamuk helvacım, bi alıntı okyanusu yapmışın, hala kendime gelemedim. :111:

tatlıyı eşim çok seviyor. bu ara kv akşam çaya geliyor, bi şey yapsam diye düşünüyorum.
o zaman pembiş de beğenmişti tatlıyı. gürcü tatlısı yapmıştım, ona benziyormuş.
ama pembişten ses yok, bugün yetiştemeyecek galiba :37:

Sen diyince baktım ve sitenin göçmüş olduğunu gördüm :( hamaratanne.com adresindeydi :((( ben de okul günüme yapacaktım güyaaaaaaa

Bakma nfk bakma; dışlayalım bornu :P

Kizzz ne disliyosun beni zaten anadan babadan ayri kalmisim gelmisim eve bi ton camasir bulasik tonla is senin anan geliyo tabi gerci teyzenizin de basi saolsun ne zmn donecek acep

Akşama bonfile, pilav ve kıymalı ıspanak yapıcam. Çok zor olan közlenmiş biber yoğurt karışımı yapayım bi de yeter yani... Yemek yarına da kalsın istiyorum çünkü kv sadece kuzumla ilgilensinnnn :/

Kizzz ne disliyosun beni zaten anadan babadan ayri kalmisim gelmisim eve bi ton camasir bulasik tonla is senin anan geliyo tabi gerci teyzenizin de basi saolsun ne zmn donecek acep

Anam gelmiyo kız kv geliyo :)
Teyzemizle bugün konuşmadım ama çarşambaya toparlarım diyodu ki ben bu hafta gelme dedim. Pzt gelir sanırım...

Aman ne çok iş!! İkinciyi yap da gör hahaha

Ben telden açamadım sen belki pcden açarsın bak bakalım hamaratanneye...
baktım, göçmüş.. :100:
Akşama bonfile, pilav ve kıymalı ıspanak yapıcam. Çok zor olan közlenmiş biber yoğurt karışımı yapayım bi de yeter yani... Yemek yarına da kalsın istiyorum çünkü kv sadece kuzumla ilgilensinnnn :/

eneeeemmmm!:52:
bu nasıl mönü kız, kv lerin gelişini kutlama yemeği mübarek :1:

Hic usenmedik tum gecmisi okudum yoksa catlardim busmaiiiiii canimmm cook sevindim tebrikediyorumm Rabbim mubarek eylesinnnn..henuz soktayim neye ugradigimi sasirdim esim de beni 2.cocuk konusunda ikna etmeye calisiyo hala bende olmayan su cesarete bi gaz ver bacim ;))
Keremee kardes geliyooo...

Sağol canım inşallah..
Ya canım bak şöyle oluyo ;hiç doğum sonrasını düşünmüyosun ,büyümüş hallerini düşünüp niyetleniyosun :)))

Malum yaş da 30 a dayandı; Fazla vakit yok. ilk zamanlar zor olacak benim için ama sonuçta bir gün olacaktı bir şekilde.. Eşim de ben de çocuğu bereket olarak görüyoruz; kalabalık olmaktan hoşlanıyoruz inşallah Allah da nasip eder..

Yalnız senin çalışman bakıcı bulman vs sorun. O konuda ne düşünüyorsun ?
ya da eşin ne düşünüyo?
Sen işine dönmek istiyorsun bildiğim kadarıyla, bu önemli.
Neyle mutlu olursun onu düşün ,ona göre karar ver.

Nfk cım salıya mı geliyo hakkaten az kalmış neyse iyi bari :) bu arada kereme yemek yapmak ve o kokulu bezlerini değiştirmek çok kötüüüü :)

merhabalarrrr:3:

yoğunluktan anca yazabiliyorum:34:

pempiş canım başınız sağolsun :26: kv lerde geliyromuş allahtan sen zor durumda kalmadın :34:

cinconaman allahım bende korkmaya başladım yaa bu ne 2. çocuk haberleri sırayla geliyor
sanırım benden de bir süpriz gelecek bende adet olamadım bu ay:30:

born
hoşgeldin canım:42:

pamuk helva aaa sen kapalıçarşıya yakın mı oturuyorsun eee hergün ordamısın yani:1:

nfk
karnıbahar mevsimi açıldı yani sizde afiyet olsun:1:

bu arada hani bahsetmiştim daha önce size 5 tl lık pijamalardan ardaşım pijamaları göndermiş
ayrıca başka ürünlerde koymuş içine bak beğenirsen al yoksa geri alırım demiş
bir tanesi fazla kaliteli değil ama diğerleri hoşuma gitti verilen paraya göre iyi yani bir ara resimlerini çekip koyarım sizde fikirlerinizi söylersiniz :34:

Anam gelmiyo kız kv geliyo :)
Teyzemizle bugün konuşmadım ama çarşambaya toparlarım diyodu ki ben bu hafta gelme dedim. Pzt gelir sanırım...

Aman ne çok iş!! İkinciyi yap da gör hahaha
kız az iş mi bu işleri yasirle yapıyorum şuna bak kendi işlerine çok diyo benim işlerimi begenmiyo :19:
annen sandım ben neden öyle anladım bilmiyorum teyzede kafayı toplayıp gelsin haklısın canım...
e ikinciyi benim kocam inanılmaz istiyo anlatmıştım onun derdi ikinciden çok korunma olayı aslında da neyse...
ama farkediyorum ki bi tek ben bu kadar manyagım yakında herkes 2. yapmış olacak ben de koyversemmm mii :9::9:
Sağol canım inşallah..
Ya canım bak şöyle oluyo ;hiç doğum sonrasını düşünmüyosun ,büyümüş hallerini düşünüp niyetleniyosun :)))

Malum yaş da 30 a dayandı; Fazla vakit yok. ilk zamanlar zor olacak benim için ama sonuçta bir gün olacaktı bir şekilde.. Eşim de ben de çocuğu bereket olarak görüyoruz; kalabalık olmaktan hoşlanıyoruz inşallah Allah da nasip eder..

Yalnız senin çalışman bakıcı bulman vs sorun. O konuda ne düşünüyorsun ?
ya da eşin ne düşünüyo?
Sen işine dönmek istiyorsun bildiğim kadarıyla, bu önemli.
Neyle mutlu olursun onu düşün ,ona göre karar ver.

Benimkinin kolik zamanlarını unutamıyorum ki küçüklüğü doğum falan bana korku filmi gibi geliyor hala unutamadım eşinle ortak noktada olmanız çok güzel bizimkinin de yaşı az değil ama napim tek sıkkınıtı çalışmak değil tekrar alırım ücretsiz izin ama yaş farkı az olunca sıyırır mııyım diye dşünüyorum... :37:

şeker portakalım hoşbulduk canım benim sen de patlat bir haber tam olsun :53: benim de bu ay gecikti ama olunca öyle bi rahatladım ki...

Back
X