- 8 Ağustos 2011
- 12.347
- 13.205
- 498
ben de evi süpürdüm, topladım. ayşeciğin giysilerini ütüledim.Bizde de Adiş uyuyor ama uyanmak üzere. Daha ikindiyi kılmadım, uyanmadan kılmam gerek. Ben de yemek yaptım. Adiş kalkınca da evi süpüreceğim.
midem bulanıyor yine dışarda yiyorum diyosun yaniCanım ben de evde bişeyler yaptım şimdi de bi arkadaşımın annesinde gün var oraya geldik annemle.
Kv pzt rahimini aldıracak ben de salıya randevu aldım inş kalp atışını duyarız da sevinir kadın ameliyat sonrası :) yani sevinir heralde dimi ?? Hahhahaa
evet bence büyük. benim çamaşır sepetimden daha büyük yanibuyukmuymusbenim oyuncak sepetim var ikeadan almıştım. kirli sepeti olarak kullanmak mantıklı. bize yakin a101 var ama eşimi beklemem lazım. kalirsa eğer gözüm inekli olanda
uyusun da büyüsün iiiipek..bende kızı uyuttum. acayip uykusu var hanımın yinede uyumayacagim diye ciyak ciyak ağlıyor. sanki bi işi var yat gitsin.
google emmiye sordum, a101i buldum.
yakında değilmiş ama semt pazarı kurulmuştu bugün. içinden geze geze gittik ayşeciikle. 2 dene aldım
boyutları 45.45 cm. epeyce büyük. birini ayşeciğin kirli sepeti yapıcam.
Eki Görüntüle 868026 Eki Görüntüle 868027
Aynen dediğin gibi oluyor ve başıma kalıyorevde misafir olunca yemek derdi ikiye katlanıyor..
eşinin zaten sulu ev yemeğiyle pek arası yoktu. bu yemekler senin başına kalacak..
yetişemediğin de çöpe
tuvalet eğitimi dedin de, kaçtır gözüme takılıyor.
bugün de pazarda gördüm. bebekler için klozet kapağı çocuk adaptörü. nedense hevesleniyorumm
evet ya! kızımı da soktu, kalemini kırdık!
helal enişteyesen de bıdı bıdı etme yee
diyosun
cumartesi öğleden önce gidicem, öğleden sonra kuzenlerle toplanıcaz.
hakkımı o güne saklıyorum.
biz de gezdik. güneş ısıtıyor epeyce ama elleri üşümeye başlayınca döndük.
karakız hala memlekette. sınavları iyi geçmiştir inş..
büyük konuşma bacııııım:18:
ayşecik şimdi yattı. evi toplayıp bi süpüreyim.
ayşeğin ütülerini de yapayım. akşama yemek derdim yok, bi çorba yapıcam..
siz napıyorsunuz hatunlar?
busmai ses veeer!
şekerportakalımm, hesabın pasif görünüyor :26:
bu arada derimodda %50 indirim var.
ayakkabı ve ceketler etiketin yarı fiyatına. ilgililere duyrulur
Pembiş sen prezervatif yırtılması vb olaylardan bihabersin galiba..:) kaza kurşunu odur işte.
Allah dileyene versin çocuk, istemeyene vermesin inşallah
Canım ben de evde bişeyler yaptım şimdi de bi arkadaşımın annesinde gün var oraya geldik annemle.
Kv pzt rahimini aldıracak ben de salıya randevu aldım inş kalp atışını duyarız da sevinir kadın ameliyat sonrası :) yani sevinir heralde dimi ?? Hahhahaa
kız sen büyük konuşuyorsun ya hadi hayırlısı
bende kızı uyuttum. acayip uykusu var hanımın yinede uyumayacagim diye ciyak ciyak ağlıyor. sanki bi işi var yat gitsin.
dediğine kesinlikle ben de katılıyorum.Canikom benim yengem spiral ile hamile kalmış bir insan, teyzem desen prezervatif çıkması sonucu... Yani bunlar hakkaten kaza. Fakat hiçbişi yapmayıp, sadece kafadan yumurtlama hesabı yapıp o günler harici ilişkiye girince hamile kalmaması gerektiğini düşünenleri boğasım geliyooooooo!!! Atarlı gülistana bağlanıyorummmm :))
Efe ile alemlere aktıkaşağı indik, apartman önünden sıkılıp etrafı turladık ama 20 dakkada pert oldu :))
dediğine kesinlikle ben de katılıyorum.
o hesabı aklınca yapıp kendini güvende nasıl sayıyor insanlar bi de 'korunuyor' oluyor
spirale ise hiiiiiç güvenmiyorum ben. o kadar duyuyoruzki spiralle hamile kalan.
Bu arada kaçtır söylicem yine unutuyorum.. Efe ayakta emmek istiyo yaaaaaa. Kuduruk oğluşumu otururken emziriyorum ki bi anda bacaklarını sallandırıyo ve öyle emmeye çalışıyor. Yürümediği zamanların acısını çıkarıyor sanırım :)
ben de evi süpürdüm, topladım. ayşeciğin giysilerini ütüledim.
şimdi çorba yapıcam.
midem bulanıyor yine dışarda yiyorum diyosun yani
geçmiş olsun kv ne. bi kadın için psikolojik açıdan da zor bil ameliyat olsa gerek..:26:
ama dediğin gibi 2. toruna sevinir, kendi derdini unutur.
evet bence büyük. benim çamaşır sepetimden daha büyük yani
ineklisi çok tatlıydı ya, en çok onu beğendim ben de ama almadım
sonradan pişman oldum ama geri dönmeyi gözüm kesmedi.
uyusun da büyüsün iiiipek..
tıpış tıpış yürüsün iiiipek! ee eee eee ee!
Yok cnm kadın 4 tane doğurmuş zaten rahimle işi bitmiş :)Güle güle kullanınnnnnn :)
Aynen dediğin gibi oluyor ve başıma kalıyor
Ben bu konuda büyük konuşuyorum hakkaten ama benim kızdığım tür farklı. Fakat onu busmainin alıntısında cevaplayacağım. Yani bizi izlemeye devam edin :)))))
Aaaa niye öyle oluyo???
Bana da mesaj geldiii
Kadın rahmni aldırıyo sen ikinciyi müjdeliyosun.. Bilemedim ben onuuuu :))))
Canikom benim yengem spiral ile hamile kalmış bir insan, teyzem desen prezervatif çıkması sonucu... Yani bunlar hakkaten kaza. Fakat hiçbişi yapmayıp, sadece kafadan yumurtlama hesabı yapıp o günler harici ilişkiye girince hamile kalmaması gerektiğini düşünenleri boğasım geliyooooooo!!! Atarlı gülistana bağlanıyorummmm :))
Deli kadir üleynnnnn :)
Dünyayı kurtaracaklar bi karış totoları ile :)))
İnşallah canım sağol sonuçta bir organ çıkıyor vücudundan, zor olmalıben de evi süpürdüm, topladım. ayşeciğin giysilerini ütüledim.
şimdi çorba yapıcam.
midem bulanıyor yine dışarda yiyorum diyosun yani
geçmiş olsun kv ne. bi kadın için psikolojik açıdan da zor bil ameliyat olsa gerek..:26:
ama dediğin gibi 2. toruna sevinir, kendi derdini unutur.
evet bence büyük. benim çamaşır sepetimden daha büyük yani
ineklisi çok tatlıydı ya, en çok onu beğendim ben de ama almadım
sonradan pişman oldum ama geri dönmeyi gözüm kesmedi.
uyusun da büyüsün iiiipek..
tıpış tıpış yürüsün iiiipek! ee eee eee ee!
Sağol canım annen ne kadar zamanda iyileşti?Dediğin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin.
kayinvalidene şimdiden geçmiş olsun. annemde oldu. ağır bi ameliyat.
evet benimde aklıma karakız geliyor.oda uğramaz oldu....
Yok cnm kadın 4 tane doğurmuş zaten rahimle işi bitmiş :)
Benim kereme zor baktığımı düşünürken ikinciye nasıl tepki verecek o yüzden dedim :)
O dediğin yöntemle senelerce kendini koruyanlar var ;gülüp geçme bence. Tamamen nasip işi diyelim
Efeyle ikinci günü nasıldı kv lerin
İnşallah canım sağol sonuçta bir organ çıkıyor vücudundan, zor olmalı
Sağol canım annen ne kadar zamanda iyileşti?
:))) karakız ikinciyi asla istemiyor
canim sezeryandan daha ağır bi ameliyat mis. annemin dr öyle demişti. nekadar zamanda toparlandı tam hatırlamıyorum. bide üstüne menapoza girdi. senin kayinvaliden girdimi menopoza? bunyeden bünyeye de değişebilir.
Canım benimki bi türlü menapoza giremedi o yüzden ameliyat olacak zaten. Miyomu var büyüyor adet gördükçe. Rahim alınınca menapoz olayı hala oluyo mu yaa, tüh ,kadının hormonları altüst olacak desene
Canım benimki bi türlü menapoza giremedi o yüzden ameliyat olacak zaten. Miyomu var büyüyor adet gördükçe. Rahim alınınca menapoz olayı hala oluyo mu yaa, tüh ,kadının hormonları altüst olacak desene
Nfk bizde aldk oyuncak sepeti her rengi vardi niye bilmem gittim kahverengi aldim) beyazla ikisi arasinda kaldim cok kirlenir diye dusundum sanki duvara asiCm )))
Geçmiş olsun canım.kadınlık ne kadar zor şey. Bence sevinir.Pembiş sen prezervatif yırtılması vb olaylardan bihabersin galiba..:) kaza kurşunu odur işte.
Allah dileyene versin çocuk, istemeyene vermesin inşallah
Canım ben de evde bişeyler yaptım şimdi de bi arkadaşımın annesinde gün var oraya geldik annemle.
Giden gelmiyor zaten.evet benimde aklıma karakız geliyor.oda uğramaz oldu....
Benimki de bazen önüme uzanıp emiyor. Kızım buzağı mısın diyorum.Bu arada kaçtır söylicem yine unutuyorum.. Efe ayakta emmek istiyo yaaaaaa. Kuduruk oğluşumu otururken emziriyorum ki bi anda bacaklarını sallandırıyo ve öyle emmeye çalışıyor. Yürümediği zamanların acısını çıkarıyor sanırım :)
bak sen şunaaa
cezan çok ağır ağır ceza mahkemesinde yargılanman lazım
kızım kaç kere bağırdık burda cincon diye hani verdiğin sözlerrr
bize kimse senden haber getirmedi bebek bombasını da duymadık tabi. hamileyken adet görmüşsün vay be mucizeye bak.. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canım..
akıllı telefonun yok mu senin daha sık gel buraya
tamam canım aman ayırıcam sözYoğun moğun; haftada on dakikanı ayır buraya yahu :)
Efe ve Ceylin topiğin iki tembeli :)
evet canım hergün çekmeköyden hadımköye gidiorum eve erken gelicem derken başıma iş oldum off yol beni öldürüyor sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor 3 çocuklageldin demek hahergün karşıya mı gidiyorsun hala zor tabi canım hem is hem ev, çocuk ama yinede arada bir ses ver. hamileleiginde hayirli olsun saglikla al kucağına inşallah
Anaaaa!!! Kız hayırlı olsunn.ama özletme kendini anacım uğra arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?