Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizde de Adiş uyuyor ama uyanmak üzere. Daha ikindiyi kılmadım, uyanmadan kılmam gerek. Ben de yemek yaptım. Adiş kalkınca da evi süpüreceğim.
ben de evi süpürdüm, topladım. ayşeciğin giysilerini ütüledim.
şimdi çorba yapıcam.

midem bulanıyor yine dışarda yiyorum diyosun yani
geçmiş olsun kv ne. bi kadın için psikolojik açıdan da zor bil ameliyat olsa gerek..:26:
ama dediğin gibi 2. toruna sevinir, kendi derdini unutur.

buyukmuymus benim oyuncak sepetim var ikeadan almıştım. kirli sepeti olarak kullanmak mantıklı. bize yakin a101 var ama eşimi beklemem lazım. kalirsa eğer gözüm inekli olanda
evet bence büyük. benim çamaşır sepetimden daha büyük yani
ineklisi çok tatlıydı ya, en çok onu beğendim ben de ama almadım
sonradan pişman oldum ama geri dönmeyi gözüm kesmedi.

bende kızı uyuttum. acayip uykusu var hanımın yinede uyumayacagim diye ciyak ciyak ağlıyor. sanki bi işi var yat gitsin.
uyusun da büyüsün iiiipek..
tıpış tıpış yürüsün iiiipek! ee eee eee ee!

Son düzenleme:
çorbamı yaptım, kahvemi aldım geldim.
kimsecikler yok..

pamuk helvacım, kızçen nasıl?

Güle güle kullanınnnnnn :)
Aynen dediğin gibi oluyor ve başıma kalıyor

Ben bu konuda büyük konuşuyorum hakkaten ama benim kızdığım tür farklı. Fakat onu busmainin alıntısında cevaplayacağım. Yani bizi izlemeye devam edin :)))))

Aaaa niye öyle oluyo???

bu arada derimodda %50 indirim var.
ayakkabı ve ceketler etiketin yarı fiyatına. ilgililere duyrulur

Bana da mesaj geldiii

Kadın rahmni aldırıyo sen ikinciyi müjdeliyosun.. Bilemedim ben onuuuu :))))

Canikom benim yengem spiral ile hamile kalmış bir insan, teyzem desen prezervatif çıkması sonucu... Yani bunlar hakkaten kaza. Fakat hiçbişi yapmayıp, sadece kafadan yumurtlama hesabı yapıp o günler harici ilişkiye girince hamile kalmaması gerektiğini düşünenleri boğasım geliyooooooo!!! Atarlı gülistana bağlanıyorummmm :))

kız sen büyük konuşuyorsun ya hadi hayırlısı

Deli kadir üleynnnnn :)

bende kızı uyuttum. acayip uykusu var hanımın yinede uyumayacagim diye ciyak ciyak ağlıyor. sanki bi işi var yat gitsin.

Dünyayı kurtaracaklar bi karış totoları ile :)))

Efe ile alemlere aktık aşağı indik, apartman önünden sıkılıp etrafı turladık ama 20 dakkada pert oldu :))

dediğine kesinlikle ben de katılıyorum.
o hesabı aklınca yapıp kendini güvende nasıl sayıyor insanlar bi de 'korunuyor' oluyor

spirale ise hiiiiiç güvenmiyorum ben. o kadar duyuyoruzki spiralle hamile kalan.

Efe ile alemlere aktık aşağı indik, apartman önünden sıkılıp etrafı turladık ama 20 dakkada pert oldu :))

Bu arada kaçtır söylicem yine unutuyorum.. Efe ayakta emmek istiyo yaaaaaa. Kuduruk oğluşumu otururken emziriyorum ki bi anda bacaklarını sallandırıyo ve öyle emmeye çalışıyor. Yürümediği zamanların acısını çıkarıyor sanırım :)

Bunun adı düşünce gücü ile korunmak olsun :)))

ahahahah
kuzenin oğlu da öyle yapıyordu. görüntüsü aklımdan çıkmıyor hala..
bebe geziyor bi tur atıyor gelip bi fırt alıyor. sonra bi tur daha geziyor geliyor iki fırt çekiyor

seninkide güzel canim iyi günlerde kullanın. .
ipek yarım saat anca uyudu uykusunu alamadığı içinde mız mız

Yok cnm kadın 4 tane doğurmuş zaten rahimle işi bitmiş :)
Benim kereme zor baktığımı düşünürken ikinciye nasıl tepki verecek o yüzden dedim :)
O dediğin yöntemle senelerce kendini koruyanlar var ;gülüp geçme bence. Tamamen nasip işi diyelim
Efeyle ikinci günü nasıldı kv lerin
İnşallah canım sağol sonuçta bir organ çıkıyor vücudundan, zor olmalı
Dediğin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin.
kayinvalidene şimdiden geçmiş olsun. annemde oldu. ağır bi ameliyat.
Sağol canım annen ne kadar zamanda iyileşti?
evet benimde aklıma karakız geliyor.oda uğramaz oldu....

:))) karakız ikinciyi asla istemiyor

canim sezeryandan daha ağır bi ameliyat mis. annemin dr öyle demişti. nekadar zamanda toparlandı tam hatırlamıyorum. bide üstüne menapoza girdi. senin kayinvaliden girdimi menopoza? bunyeden bünyeye de değişebilir.

Canım benimki bi türlü menapoza giremedi o yüzden ameliyat olacak zaten. Miyomu var büyüyor adet gördükçe. Rahim alınınca menapoz olayı hala oluyo mu yaa, tüh ,kadının hormonları altüst olacak desene

rahim alınınca menapoza giriyor. senin kayinvalidende nasıl olur bilemem ama annemi baya zorladı menapoz.

Benim annemin de yillar yillar once rahmi alindi kucuktum ama hatirliyorum menapoza girdigini cok daraltili bi durum simdiden gecmis olsun cnm..

Nfk bizde aldk oyuncak sepeti her rengi vardi niye bilmem gittim kahverengi aldim ) beyazla ikisi arasinda kaldim cok kirlenir diye dusundum sanki duvara asiCm )))

Nfk bizde aldk oyuncak sepeti her rengi vardi niye bilmem gittim kahverengi aldim ) beyazla ikisi arasinda kaldim cok kirlenir diye dusundum sanki duvara asiCm )))

guzel gunlerde kullanin bacimm. Ben de beyazini ayni sebepten alamadim laciverti oyuncak torbasi yaptim, sariyi da kirli sepeti

Geçmiş olsun canım.kadınlık ne kadar zor şey. Bence sevinir.

evet benimde aklıma karakız geliyor.oda uğramaz oldu....
Giden gelmiyor zaten.

Benimki de bazen önüme uzanıp emiyor. Kızım buzağı mısın diyorum.

selam kızlar cevaplara geçeyim

canım akıllı telefonum varda ben yolda giremiyorum migrenim tutuyor hemen evdede zaman olmuyor az kaldı bir kaç aya kalmaz doğum iznine çıkıcm bu kez 1 yıl evdeyim bıkarsınız benden

Yoğun moğun; haftada on dakikanı ayır buraya yahu :)

Efe ve Ceylin topiğin iki tembeli :)
tamam canım aman ayırıcam söz

geldin demek ha hergün karşıya mı gidiyorsun hala zor tabi canım hem is hem ev, çocuk ama yinede arada bir ses ver. hamileleiginde hayirli olsun saglikla al kucağına inşallah
evet canım hergün çekmeköyden hadımköye gidiorum eve erken gelicem derken başıma iş oldum off yol beni öldürüyor sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor 3 çocukla
Anaaaa!!! Kız hayırlı olsunn.ama özletme kendini anacım uğra arada.

tamam canım daha sık uğrıycam sen nasılsın aryacık nasıl

Gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar
Haftanin son calisma gunu geldi. Hava da pek kapali.
Gece boyu yagdi burada.
pembisim, ins gonlune gore torba bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…