Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu çocukları böyle kabul etmek lazım.

Kv de durmuş bana diyoki bugün "öğlene doğru çorba içirmeye çalışıcam Efeye. Bu haliyle öğün atlıyo gibi geliyo bana". Ben de siz bilirsiniz ama sanmıyorum ki içsin dedim. 9:30 gibi kahvaltı yapıyo. Az yiyo ama demeki yetiyo. Sonra arada belki meyve yer canı isterse. Öğlen ben gelince emzirip uyutuyorum. Sonra 3 gibi çorba içiyo. 7-8 gibi de akşam yemeği yiyo. Yani aslında öğün atlamıyo sadece bize göre farklı saatlerde yiyo. Bi de dün akşam diyolarki "bi lokma bişi yiyo zaten onu da hareketle yakıyo". Ben hiç takılmıyırum yeme içmesine oysaki. Çünkü kuzenim çocukken tığ gibiydi; şimdi ise insan azmanı. Yeterki saülıklı olsunlar. Onlar keyiflerine bizden daha düşkünler; aç olsalar yıkarlar her yeri.

Ne güzel gezmişsiniz :) kitabı unutmazsam alayım ben de.

Canım benim ne kadar ince düşünüyorsun. Çikolata al sen hepsine. Ayrı hediyeye de gerek yok bence.

Kupaas a mesaj atabilen var mı ?Contractubex diye bir krem var yara izi kalmaması için; onu önerecektim kızına

A101de üç tane sepet kalmıştı. İkisi sarı biri kahverengi. Sarı olanı aldım. Rengini çok beğendim ama henüz açmadım. Okulda birazdan yemek başlıcaz öğrt günü için ama ben evde emziriyorummmmmm. Oğluş uyusun kaçıcam inşallah :)

evet canim gördüm. Güzel olmuş. senin fikirde güzel. . ben ozaman yarın truff bakayım herkese gondereyim. macoranlar nerde satılıyor?

herkes bugunden mi kutluyor öğretmenler Gününü yahu. .

evet canim haklisin truffun fiatina bakayim çok pahaliya gelirse çikolata yaptiririm herkese:13:

evet canim gördüm. Güzel olmuş. senin fikirde güzel. . ben ozaman yarın truff bakayım herkese gondereyim. macoranlar nerde satılıyor?

Ben hiç almadım ve yemedim canım ama güzel pastanelerde olur herhalde , belki özel siparişle yapanlar da vardır şeker hamurlu kurabiye gibi..

Pembişcim öğlen seni emdiği öğün öğün değil mi 1 bardak süt içmiş gibi düşünsünler. Öğün falan atlamıyor bu durumda. Eskiden kahvaltıda labneli ekmek verdiğini hatırlıyorum çok etkilenmiştim nasıl yiyor elleriyle diye :) şimdi ne veriyosun kahvaltıda?

Born kahvaltı yapmıyor derken kaça kadar aç duruyor, yoksa seni emiyorsa aç değildir ki zaten

Benim sümüklü de 9 da kahvaltı yapar, menemen veya çorba.. Öğlen 1 gibi yemek yer , akşam 5 gibi yer. ondan sonra yatmadan süt veya çorba ya da kek börek evde ne varsa. Tabi bi de elma, armut veya muz.
Yani ben evde ne varsa onu veriyorum ,saatleri de düzenli olmuyor. Acıkınca belli ediyor zaten, acıkma sinyali göstermezse hiç uğraşmam. Her yemekten denetiyorum yemezse bırakıyorum. Çok şükür ufak tefek pürüzler çıkarsa da genel olarak iyiyiz bu konuda maaşallah. Şişko olması umrumda değil zaten hareketlenince zayıfladı baya yapcak bişey yok

msjınıza cevap vermek istedim ama msj kutunuz dolduğu için msjım gitmedi. bu hafta sonu mu gelicektiniz siz yani yarın yada yarından sonramı. birde siz numaranızı msj atarsanız ben size msj atamıyorum size malum numaranızı msj atarsanız ararım geleceğiniz güne ve tabi gelipte benimle görüşebileceğiniz bi güne karar verirdik. cevabınızı bekliyorum tesekkürler.

Pamuk helvacım Kupaasın kızı parkta düşmüş gözünün altına dikiş atmışlar Allahtan gözüne gelmemiş

Pamuk helvacım Kupaasın kızı parkta düşmüş gözünün altına dikiş atmışlar Allahtan gözüne gelmemiş

contractubex i dr um tavsiye etmişti. 1 ay kadar anca kullandım sanıyorum.
çok etkili bi jel olduğunu biliyorum. inş yüzünde iz kalmaz. iz kalma gibi bi tehlike varsa, sanırım ilaç vermişlerdir :26:

bu babaanneler anneanneler hepsi aynı mod
annem kv den daha çok takılıyor bu mevzuya.
bu çocuğa şunu yedir, şunu yedir, gün içinde her fırsatta uyut. uyuyunca büyür, sürekli hareket ettiği için et tutmuyor.
ayşeciğe bir hafta ben baksam bak nasıl toparlanır

bez torba kardeşliğiii:76:
oo süpper. ben de bacımla siftah yapıcam hala
inş yine bi buluşma düzenleyince kolaylıkla gelirsin.. ayrılık çeşme durağı daha önce buluştuğumuz avm nin çok yakınında

canım bazen 1 e kadar tek lokma yemediği oluyor senin yazdıklarında maşallah ne sıkıntı olucak kaç öğün yemekten bahsediyosun zaten ben de hiç ısrarcı değilim hiç de olmadım ama bu cidden tek lokma yemiyo abartmıyorum sonra 1 de beni emiyo bayılıyo kalktıgında artık açlıktan gözü dönüyo çeyrek muz yerse yiyo bazen onu da yemez akşama dopru kavga dövüş çeyrek kase çorba yemek falan ne varsa ben de özel bişi yapmayalı sittin sene oldu da yemiyo işte yani aç ama yemiyo tek sevdiği şey yoğurt onu da büskivi koycan içine öyle onu da seviyo diyince 1 kase değil o da akşam da kavga dövüş bi muhallebi veya bişi işte iki kaşık verirsem seviniyorum deliricem benim düzen artık umurumda dğl boğazından gçmiyo bişi derdim buu

herkes bugunden mi kutluyor öğretmenler Gününü yahu. .

Evettttttt desem yalan :) bazı arkadaşlarım pazar günü veli toplantısı artı yemek yapacak, bazısı pzt kutlayacak. Geç kalmadınız efenim sakin olun :)

evet canim haklisin truffun fiatina bakayim çok pahaliya gelirse çikolata yaptiririm herkese:13:

Kız adı truff diye bir sürü para verme sakın :)

Canımcım oğluşun ne yiyeceği hiç belli değil. Mesela menemeni artık ağzına koymuyo, omlet hiç istemiyo, bazen beyaz peynirli omletten bi yemek kaşığı yiyo. Labne hala veriyorum. Ama artık hippin bebe bisküvisine sürüp üzerine de bal dökerek. Seveceği bir peynir bulana kadar canım çıktı ama sonunda yorsanın yuvarlağını buldum. Şimdilik ondan çeyrek kibrit kutusu kadar yiyo. Yani adam çeşit seviyo. Bazen bal istemiyo pekmek istiyo. Bazen yuvarlak ballı gevreği sütsüz olarak peynirle kıtırdatıyo vs :) açık büfede ise favorimiz sigara böreği, nadiren yumurtalı ekmek ve kesinlikle çikolatalı muffin :) ha bi de ceviz de kıtırdatmayı hatta tüm kuru yemişleri seviyo.

Ver kız annene bir hafta. Benim kp de öyle diyodu eşime; annen toparlar onu 1 haftada

Canım benim yukarda yazdıklarımı oku. Bi de çocuğun sevdiğini bulana dek sakince dene. Mesela peynir çeşitleri. Bunun için de en güzeli bir açık büfe kahvaltıya gitmeniz. Ben orda herşeyden denetip ders çıkarıyorum. Mesela benim oğlum sert peynir seviyo, börek seviyo gibi. Bi de sinirlenme yani bunlar açlıktan ölecek adamlar değiller :)))

Pembiş seninki çok alemmiş ya yediği şeyleri ağzım açık okudum :)
Sütünle doyduğu için.. Sütten kesince bakarsın durumuna bence.
Benim sütüm çok az olduğu için mecburen yiyor.
contractubex i dr um tavsiye etmişti. 1 ay kadar anca kullandım sanıyorum.
çok etkili bi jel olduğunu biliyorum. inş yüzünde iz kalmaz. iz kalma gibi bi tehlike varsa, sanırım ilaç vermişlerdir :26:

3 ay kullanmak lazım uzun vadeli kullanımda fayda görülüyormuş. Ben de dün Kereme başladım da, annemin evinde ayağı kayıp düştü.. Çok sert sivri bir çıkıntıya çarptı yüzü yarıldı diye korktum ama soyulmuş sadece. Yanağında boydan boya çizgi var.
Bugün koltuktan kollarını uzatıp havuza atlar gibi yere atladı. Sonra da kafasını vurdu tabi. Şu tehlikeli işleri ne zaman bırakacak valla artık sıyırmak üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…