yok yok yoook bu çocuk kahvaltı etmiyooooo deliricemgerçekten sıyırıcam yakında ya yemiyoo napıcammmm her türlü yolu denedim e yemeyince de emmiii mmeeemmmee ekkmii tatal ( çatal ) diye birsürü şey diyo kızıyo bana güzelce veriyorum dayanamıyorum kızıyorum ama yok yok yok yemiyo sıyırmak üzereyimmmm
Dün sabah arkadaşımla bir Marmaray turu yaptık, ilk kez bindik , dakikalar içerisinde anons sesinin Üsküdar dediğine inanamadım vallahiAnadolu yakasında buluşma olursa 5 dk da oradayız biz inşaallah arkadaşımla kız kulesine karşı birer çay içip, vapurla geri dönüp bir de kapalıçarşı turu yaptık...arkadaşım tam 1 ay sonra evlenecek biraz çeyiz alışverişi yapıp evimize döndük..
Bu arada ders çalışma aralarımda " doğal ebeveynlik " kitabına başladım Adem güneşin , kesinlikle tavsiye ederim , tam şu sıralar çocukların kişilik gelişimlerini zedelemeden yetiştirilebilmesi için güzel örnekler açıklamalar var, ben bir solukta yarısına yaklaştım bile kitabın
aaa portakal ağacında ben nasıl görmedim? instagramda mi? bugündenmi göndermiş onlar. ben pzt düşünüyordum:44:
truff fiatlari çikolataya gore biraz tuzlu. Bugün bi arkadas bakacak banada haber verecek. sınıf ogretmenine de ayrı almayayim değilmi? hala kararsizim. şöyle ufak bi hediye alsam mi english home dan
tam bi teraziyim ha nekadar kararsizim ben
Ooh çok iyi olmuş:)
O kitabı ben de duydum almayı düşünüyorum
evet canim gördüm. Güzel olmuş. senin fikirde güzel. . ben ozaman yarın truff bakayım herkese gondereyim. macoranlar nerde satılıyor?Evet ig canım bu sabah yayınlamış, ben yanlış görmediysem... biz de dün minik kurabiye poşetleri , poşetleri bağlamak için süslü kurdela ve kurabiye kalıpları almıştık .. Pazartesi biz de kurabiye göndeririz belki
Bence ayırma canım topluca gönderim fikri daha çok hoşuma gitti benim
Ben de tam tersi koç burcu ve zaman zaman kararsızlık yaşasam da ilk aklıma takılanı yapar ya da alırım illa ki
A101de üç tane sepet kalmıştı. İkisi sarı biri kahverengi. Sarı olanı aldım. Rengini çok beğendim ama henüz açmadım. Okulda birazdan yemek başlıcaz öğrt günü için ama ben evde emziriyorummmmmm. Oğluş uyusun kaçıcam inşallah :)
evet canim haklisin truffun fiatina bakayim çok pahaliya gelirse çikolata yaptiririm herkese:13:Bu çocukları böyle kabul etmek lazım.
Kv de durmuş bana diyoki bugün "öğlene doğru çorba içirmeye çalışıcam Efeye. Bu haliyle öğün atlıyo gibi geliyo bana". Ben de siz bilirsiniz ama sanmıyorum ki içsin dedim. 9:30 gibi kahvaltı yapıyo. Az yiyo ama demeki yetiyo. Sonra arada belki meyve yer canı isterse. Öğlen ben gelince emzirip uyutuyorum. Sonra 3 gibi çorba içiyo. 7-8 gibi de akşam yemeği yiyo. Yani aslında öğün atlamıyo sadece bize göre farklı saatlerde yiyo. Bi de dün akşam diyolarki "bi lokma bişi yiyo zaten onu da hareketle yakıyo". Ben hiç takılmıyırum yeme içmesine oysaki. Çünkü kuzenim çocukken tığ gibiydi; şimdi ise insan azmanı. Yeterki saülıklı olsunlar. Onlar keyiflerine bizden daha düşkünler; aç olsalar yıkarlar her yeri.
Ne güzel gezmişsiniz :) kitabı unutmazsam alayım ben de.
Canım benim ne kadar ince düşünüyorsun. Çikolata al sen hepsine. Ayrı hediyeye de gerek yok bence.
evet canim gördüm. Güzel olmuş. senin fikirde güzel. . ben ozaman yarın truff bakayım herkese gondereyim. macoranlar nerde satılıyor?
Nesi varmış ki kuzucuğunun );Kupaas a mesaj atabilen var mı ?Contractubex diye bir krem var yara izi kalmaması için; onu önerecektim kızına
herkes bugunden mi kutluyor öğretmenler Gününü yahu. .
Galiba.. Ikimiz biraz geç kaldık :90:
Ben hiç almadım ve yemedim canım ama güzel pastanelerde olur herhalde , belki özel siparişle yapanlar da vardır şeker hamurlu kurabiye gibi..
son zamanlarda oğlumla bir türlü kaliteli vakit geçiremiyorum:/ aklımda hep sıradaki işler olmasından olsa gerek kendimi yavruma veremediğimi fark ettim oyun üretemiyorum eskisi gibi, tükenmişlik sendromu yaşıyorumyanında olduğum sürece her türlü mutlu ama daha verimli olmasını umarım tabii. siz hangi oyunları oynarken ne yaparken keyifli vakit geçiriyosunuz beyin fırtınası yapalım mıı yaratıcı anneler:92:
Pamuk helvacım Kupaasın kızı parkta düşmüş gözünün altına dikiş atmışlar Allahtan gözüne gelmemiş
bu babaanneler anneanneler hepsi aynı modKv de durmuş bana diyoki bugün "öğlene doğru çorba içirmeye çalışıcam Efeye. Bu haliyle öğün atlıyo gibi geliyo bana". Ben de siz bilirsiniz ama sanmıyorum ki içsin dedim. 9:30 gibi kahvaltı yapıyo. Az yiyo ama demeki yetiyo. Sonra arada belki meyve yer canı isterse. Öğlen ben gelince emzirip uyutuyorum. Sonra 3 gibi çorba içiyo. 7-8 gibi de akşam yemeği yiyo. Yani aslında öğün atlamıyo sadece bize göre farklı saatlerde yiyo. Bi de dün akşam diyolarki "bi lokma bişi yiyo zaten onu da hareketle yakıyo". Ben hiç takılmıyırum yeme içmesine oysaki. Çünkü kuzenim çocukken tığ gibiydi; şimdi ise insan azmanı. Yeterki saülıklı olsunlar. Onlar keyiflerine bizden daha düşkünler; aç olsalar yıkarlar her yeri.
bez torba kardeşliğiii:76:A101de üç tane sepet kalmıştı. İkisi sarı biri kahverengi. Sarı olanı aldım. Rengini çok beğendim ama henüz açmadım. Okulda birazdan yemek başlıcaz öğrt günü için ama ben evde emziriyorummmmmm. Oğluş uyusun kaçıcam inşallah :)
oo süpper. ben de bacımla siftah yapıcam halaDün sabah arkadaşımla bir Marmaray turu yaptık, ilk kez bindik , dakikalar içerisinde anons sesinin Üsküdar dediğine inanamadım vallahiAnadolu yakasında buluşma olursa 5 dk da oradayız biz inşaallah arkadaşımla kız kulesine karşı birer çay içip, vapurla geri dönüp bir de kapalıçarşı turu yaptık...arkadaşım tam 1 ay sonra evlenecek biraz çeyiz alışverişi yapıp evimize döndük..
Bu arada ders çalışma aralarımda " doğal ebeveynlik " kitabına başladım Adem güneşin , kesinlikle tavsiye ederim , tam şu sıralar çocukların kişilik gelişimlerini zedelemeden yetiştirilebilmesi için güzel örnekler açıklamalar var, ben bir solukta yarısına yaklaştım bile kitabın
Pembişcim öğlen seni emdiği öğün öğün değil mi 1 bardak süt içmiş gibi düşünsünler. Öğün falan atlamıyor bu durumda. Eskiden kahvaltıda labneli ekmek verdiğini hatırlıyorum çok etkilenmiştim nasıl yiyor elleriyle diye :) şimdi ne veriyosun kahvaltıda?
Born kahvaltı yapmıyor derken kaça kadar aç duruyor, yoksa seni emiyorsa aç değildir ki zaten
Benim sümüklü de 9 da kahvaltı yapar, menemen veya çorba.. Öğlen 1 gibi yemek yer , akşam 5 gibi yer. ondan sonra yatmadan süt veya çorba ya da kek börek evde ne varsa. Tabi bi de elma, armut veya muz.
Yani ben evde ne varsa onu veriyorum ,saatleri de düzenli olmuyor. Acıkınca belli ediyor zaten, acıkma sinyali göstermezse hiç uğraşmam. Her yemekten denetiyorum yemezse bırakıyorum. Çok şükür ufak tefek pürüzler çıkarsa da genel olarak iyiyiz bu konuda maaşallah. Şişko olması umrumda değil zaten hareketlenince zayıfladı baya yapcak bişey yok
herkes bugunden mi kutluyor öğretmenler Gününü yahu. .
evet canim haklisin truffun fiatina bakayim çok pahaliya gelirse çikolata yaptiririm herkese:13:
Pembişcim öğlen seni emdiği öğün öğün değil mi 1 bardak süt içmiş gibi düşünsünler. Öğün falan atlamıyor bu durumda. Eskiden kahvaltıda labneli ekmek verdiğini hatırlıyorum çok etkilenmiştim nasıl yiyor elleriyle diye :) şimdi ne veriyosun kahvaltıda?
Born kahvaltı yapmıyor derken kaça kadar aç duruyor, yoksa seni emiyorsa aç değildir ki zaten
Benim sümüklü de 9 da kahvaltı yapar, menemen veya çorba.. Öğlen 1 gibi yemek yer , akşam 5 gibi yer. ondan sonra yatmadan süt veya çorba ya da kek börek evde ne varsa. Tabi bi de elma, armut veya muz.
Yani ben evde ne varsa onu veriyorum ,saatleri de düzenli olmuyor. Acıkınca belli ediyor zaten, acıkma sinyali göstermezse hiç uğraşmam. Her yemekten denetiyorum yemezse bırakıyorum. Çok şükür ufak tefek pürüzler çıkarsa da genel olarak iyiyiz bu konuda maaşallah. Şişko olması umrumda değil zaten hareketlenince zayıfladı baya yapcak bişey yok
bu babaanneler anneanneler hepsi aynı mod
annem kv den daha çok takılıyor bu mevzuya.
bu çocuğa şunu yedir, şunu yedir, gün içinde her fırsatta uyut. uyuyunca büyür, sürekli hareket ettiği için et tutmuyor.
ayşeciğe bir hafta ben baksam bak nasıl toparlanır
bez torba kardeşliğiii:76:
oo süpper. ben de bacımla siftah yapıcam hala
inş yine bi buluşma düzenleyince kolaylıkla gelirsin.. ayrılık çeşme durağı daha önce buluştuğumuz avm nin çok yakınında
canım bazen 1 e kadar tek lokma yemediği oluyor senin yazdıklarında maşallah ne sıkıntı olucak kaç öğün yemekten bahsediyosun zaten ben de hiç ısrarcı değilim hiç de olmadım ama bu cidden tek lokma yemiyo abartmıyorum sonra 1 de beni emiyo bayılıyo kalktıgında artık açlıktan gözü dönüyo çeyrek muz yerse yiyo bazen onu da yemez akşama dopru kavga dövüş çeyrek kase çorba yemek falan ne varsa ben de özel bişi yapmayalı sittin sene oldu da yemiyo işte yani aç ama yemiyo tek sevdiği şey yoğurt onu da büskivi koycan içine öyle onu da seviyo diyince 1 kase değil o da akşam da kavga dövüş bi muhallebi veya bişi işte iki kaşık verirsem seviniyorum deliricem benim düzen artık umurumda dğl boğazından gçmiyo bişi derdim buu
Sütünle doyduğu için.. Sütten kesince bakarsın durumuna bence.canım bazen 1 e kadar tek lokma yemediği oluyor senin yazdıklarında maşallah ne sıkıntı olucak kaç öğün yemekten bahsediyosun zaten ben de hiç ısrarcı değilim hiç de olmadım ama bu cidden tek lokma yemiyo abartmıyorum sonra 1 de beni emiyo bayılıyo kalktıgında artık açlıktan gözü dönüyo çeyrek muz yerse yiyo bazen onu da yemez akşama dopru kavga dövüş çeyrek kase çorba yemek falan ne varsa ben de özel bişi yapmayalı sittin sene oldu da yemiyo işte yani aç ama yemiyo tek sevdiği şey yoğurt onu da büskivi koycan içine öyle onu da seviyo diyince 1 kase değil o da akşam da kavga dövüş bi muhallebi veya bişi işte iki kaşık verirsem seviniyorum deliricem benim düzen artık umurumda dğl boğazından gçmiyo bişi derdim buu
contractubex i dr um tavsiye etmişti. 1 ay kadar anca kullandım sanıyorum.
çok etkili bi jel olduğunu biliyorum. inş yüzünde iz kalmaz. iz kalma gibi bi tehlike varsa, sanırım ilaç vermişlerdir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?