Yok yaww takiliyorum benim asil niyetim 2 yasi gectikten sonra emme tuvalet egitimi mevzulari bitip fln niyetlenmek zaten hmn de olmuyo artik ne zmn olursa etrafimdaki herkes yas buyuyunce zor ilk cocugun fln diye gaz veriyo eee esimin de durumu malum iste asiri israrci ama bnm fikrim sabit Allah'im aratmasin isteyene de versin ins...
Asil bombayi patlatiyorumm ben ikinci kez teyze oluyorummmmm hemde 2014 temmuzda dogucak ins bebisimizzzz ♡♥♡♥♡♥♡
Nfk sen de bunu diyorsan...neneye gidin.
Sorun olmamasına sevindim. Bu arada sende ışık var kuzum. Hamileyimmmm diyebilirsin her an.
Öyle deme kız, başına gelirse.Özlemim, isteyerek mi istemeden mi bilmiyorum ama ben kaza kurşununa inanmayanlardanım :)
Yok canim ben cidden takiliyorum ben istemiyorum su asamada hep yaziyorum ztn zor bi dogum zor bi bebeklik tek cocuklu olmanin tadini cikarayim az
cananinki surpriz olmus. Dedi ya uzerine iki kez adet gordum. Sok oldum cok agladim diye
Ay hadi hayırlı olsunnnnnn :)
Efe memeye yapıştı. Eve geldiğimden beri memede uyuyor. Karnım açççççç ama vakumdan kurtaramıyorum((
Ne zaman topiğe girdi, ben niye kaçırdım? Hiç hatırlamıyorum.
google emmiye sordum, a101i buldum.
yakında değilmiş ama semt pazarı kurulmuştu bugün. içinden geze geze gittik ayşeciikle. 2 dene aldım
boyutları 45.45 cm. epeyce büyük. birini ayşeciğin kirli sepeti yapıcam.
Eki Görüntüle 868026 Eki Görüntüle 868027
evde misafir olunca yemek derdi ikiye katlanıyor..Evde bir yemek bitmeden diğerini yapmaya kılım. Çünkü mutlaka ziyan oluyo ve atılıyo. Ama kv ve kp bu konuda çooook rahatlar. Çaktırsan da anlamıyorlar....
tuvalet eğitimi dedin de, kaçtır gözüme takılıyor.Yok yaww takiliyorum benim asil niyetim 2 yasi gectikten sonra emme tuvalet egitimi mevzulari ...
evet ya! kızımı da soktu, kalemini kırdık!Bu mevsimde hala sivrisinek var mı? O sinek ölümü haketmiş.
Arada yapar değişik yemekler. Kitchen24 diye bir kanal var. Oraya izleyip yapıyor bazen.
diyosunNfk sen de bunu diyorsan...neneye gidin.
biz de gezdik. güneş ısıtıyor epeyce ama elleri üşümeye başlayınca döndük.Adiş ile parka gittik. Bir saat kadar gezdik. Hava ne kadar güzel.
Bu arada hamilelik deyince aklıma hep karakız geliyor.
büyük konuşma bacııııım:18:Özlemim, isteyerek mi istemeden mi bilmiyorum ama ben kaza kurşununa inanmayanlardanım :)
google emmiye sordum, a101i buldum.
yakında değilmiş ama semt pazarı kurulmuştu bugün. içinden geze geze gittik ayşeciikle. 2 dene aldım
evde misafir olunca yemek derdi ikiye katlanıyor..
eşinin zaten sulu ev yemeğiyle pek arası yoktu. bu yemekler senin başına kalacak..
yetişemediğin de çöpe
tuvalet eğitimi dedin de, kaçtır gözüme takılıyor.
bugün de pazarda gördüm. bebekler için klozet kapağı çocuk adaptörü. nedense hevesleniyorumm
evet ya! kızımı da soktu, kalemini kırdık!
helal enişteyesen de bıdı bıdı etme yee
diyosun
cumartesi öğleden önce gidicem, öğleden sonra kuzenlerle toplanıcaz.
hakkımı o güne saklıyorum.
biz de gezdik. güneş ısıtıyor epeyce ama elleri üşümeye başlayınca döndük.
karakız hala memlekette. sınavları iyi geçmiştir inş..
büyük konuşma bacııııım:18:
ayşecik şimdi yattı. evi toplayıp bi süpüreyim.
ayşeğin ütülerini de yapayım. akşama yemek derdim yok, bi çorba yapıcam..
siz napıyorsunuz hatunlar?
busmai ses veeer!
şekerportakalımm, hesabın pasif görünüyor :26:
busmai ses veeer!
Adiş ile parka gittik. Bir saat kadar gezdik. Hava ne kadar güzel.
Bu arada hamilelik deyince aklıma hep karakız geliyor.
Pembiş sen prezervatif yırtılması vb olaylardan bihabersin galiba..:) kaza kurşunu odur işte.
Allah dileyene versin çocuk, istemeyene vermesin inşallah
Canım ben de evde bişeyler yaptım şimdi de bi arkadaşımın annesinde gün var oraya geldik annemle.
Kv pzt rahimini aldıracak ben de salıya randevu aldım inş kalp atışını duyarız da sevinir kadın ameliyat sonrası :) yani sevinir heralde dimi ?? Hahhahaa
Özlemim, isteyerek mi istemeden mi bilmiyorum ama ben kaza kurşununa inanmayanlardanım :)
buyukmuymusgoogle emmiye sordum, a101i buldum.
busmai ses veeer!
ben kizima 2 yaşında vermistim tuvalet egitimini ama erkek çocukları daha geç ogreniyorlarmis. bende 3 yaşında iki küçüğe birden öğretim. Allah nasip ederse.evde misafir olunca yemek derdi ikiye katlanıyor..
eşinin zaten sulu ev yemeğiyle pek arası yoktu. bu yemekler senin başına kalacak..
yetişemediğin de çöpe
tuvalet eğitimi dedin de, kaçtır gözüme takılıyor.
bugün de pazarda gördüm. bebekler için klozet kapağı çocuk adaptörü. nedense hevesleniyorumm
evet ya! kızımı da soktu, kalemini kırdık!
helal enişteyesen de bıdı bıdı etme yee
diyosun
cumartesi öğleden önce gidicem, öğleden sonra kuzenlerle toplanıcaz.
hakkımı o güne saklıyorum.
biz de gezdik. güneş ısıtıyor epeyce ama elleri üşümeye başlayınca döndük.
karakız hala memlekette. sınavları iyi geçmiştir inş..
büyük konuşma bacııııım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?