Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay hadi hayırlı olsunnnnnn :)

Efe memeye yapıştı. Eve geldiğimden beri memede uyuyor. Karnım açççççç ama vakumdan kurtaramıyorum ((

Nfk sen de bunu diyorsan...neneye gidin.

Sorun olmamasına sevindim. Bu arada sende ışık var kuzum. Hamileyimmmm diyebilirsin her an.

Yok canim ben cidden takiliyorum ben istemiyorum su asamada hep yaziyorum ztn zor bi dogum zor bi bebeklik tek cocuklu olmanin tadini cikarayim az

cananinki surpriz olmus. Dedi ya uzerine iki kez adet gordum. Sok oldum cok agladim diye

Özlemim, isteyerek mi istemeden mi bilmiyorum ama ben kaza kurşununa inanmayanlardanım :)
Öyle deme kız, başına gelirse.

Yok canim ben cidden takiliyorum ben istemiyorum su asamada hep yaziyorum ztn zor bi dogum zor bi bebeklik tek cocuklu olmanin tadini cikarayim az

Haklısın. Dün yatarken ben de aynı şeyleri düşündüm. Arkadaşlar birer birer hamile kalıyor. Şu an bana hamilelik o kadar uzak geliyor ki. Dinlenmeye ihtiyacım var. İkinciyi ne zaman aklımdan geçirsem Aden o gece çok uyanıyor ve benim ikinci mi kesinlikle dememe sebep oluyor.

cananinki surpriz olmus. Dedi ya uzerine iki kez adet gordum. Sok oldum cok agladim diye

Ne zaman topiğe girdi, ben niye kaçırdım? Hiç hatırlamıyorum.
Ay hadi hayırlı olsunnnnnn :)

Efe memeye yapıştı. Eve geldiğimden beri memede uyuyor. Karnım açççççç ama vakumdan kurtaramıyorum ((

Sahurda aynı şey başıma gelmişti. Ne günlerdi ya. Eşim kömbe ısıtıp elime vermişti de öyle sahur yapmıştım.

fiati çok uygunmus. Küçük degilse tabi

google emmiye sordum, a101i buldum.
yakında değilmiş ama semt pazarı kurulmuştu bugün. içinden geze geze gittik ayşeciikle. 2 dene aldım

boyutları 45.45 cm. epeyce büyük. birini ayşeciğin kirli sepeti yapıcam.

Hafta sonu yazmış. Kırk yılda bir geçmişi okumadım. Onda da cincon yazmış.

Bizde de buna benzer bir oyuncak sepeti var. Ben toplamaktan usandım Adiş boşaltmaktan usanmadı.

Evde bir yemek bitmeden diğerini yapmaya kılım. Çünkü mutlaka ziyan oluyo ve atılıyo. Ama kv ve kp bu konuda çooook rahatlar. Çaktırsan da anlamıyorlar....
evde misafir olunca yemek derdi ikiye katlanıyor..
eşinin zaten sulu ev yemeğiyle pek arası yoktu. bu yemekler senin başına kalacak..
yetişemediğin de çöpe

Yok yaww takiliyorum benim asil niyetim 2 yasi gectikten sonra emme tuvalet egitimi mevzulari ...
tuvalet eğitimi dedin de, kaçtır gözüme takılıyor.
bugün de pazarda gördüm. bebekler için klozet kapağı çocuk adaptörü. nedense hevesleniyorumm

Bu mevsimde hala sivrisinek var mı? O sinek ölümü haketmiş.

Arada yapar değişik yemekler. Kitchen24 diye bir kanal var. Oraya izleyip yapıyor bazen.
evet ya! kızımı da soktu, kalemini kırdık!

helal enişteye sen de bıdı bıdı etme yee

Nfk sen de bunu diyorsan...neneye gidin.
diyosun
cumartesi öğleden önce gidicem, öğleden sonra kuzenlerle toplanıcaz.
hakkımı o güne saklıyorum.

Adiş ile parka gittik. Bir saat kadar gezdik. Hava ne kadar güzel.
Bu arada hamilelik deyince aklıma hep karakız geliyor.
biz de gezdik. güneş ısıtıyor epeyce ama elleri üşümeye başlayınca döndük.

karakız hala memlekette. sınavları iyi geçmiştir inş..

Özlemim, isteyerek mi istemeden mi bilmiyorum ama ben kaza kurşununa inanmayanlardanım :)
büyük konuşma bacııııım:18:

ayşecik şimdi yattı. evi toplayıp bi süpüreyim.
ayşeğin ütülerini de yapayım. akşama yemek derdim yok, bi çorba yapıcam..
siz napıyorsunuz hatunlar?
busmai ses veeer!

şekerportakalımm, hesabın pasif görünüyor :26:

bu arada derimodda %50 indirim var.
ayakkabı ve ceketler etiketin yarı fiyatına. ilgililere duyrulur

Son düzenleme:

O zaman hamile olamaz.bu sene havalar iyi gitti sanşımızdan. Bol mevsimde hava hala güneşli. Gölgeler serin gerçi. Yine de sıkılınca parka gidebiliyoruz.

Bizde de Adiş uyuyor ama uyanmak üzere. Daha ikindiyi kılmadım, uyanmadan kılmam gerek. Ben de yemek yaptım. Adiş kalkınca da evi süpüreceğim.

Pembiş sen prezervatif yırtılması vb olaylardan bihabersin galiba..:) kaza kurşunu odur işte.

Allah dileyene versin çocuk, istemeyene vermesin inşallah

Canım ben de evde bişeyler yaptım şimdi de bi arkadaşımın annesinde gün var oraya geldik annemle.
Kv pzt rahimini aldıracak ben de salıya randevu aldım inş kalp atışını duyarız da sevinir kadın ameliyat sonrası :) yani sevinir heralde dimi ?? Hahhahaa

Dediğin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin.
kayinvalidene şimdiden geçmiş olsun. annemde oldu. ağır bi ameliyat.

buyukmuymus benim oyuncak sepetim var ikeadan almıştım. kirli sepeti olarak kullanmak mantıklı. bize yakin a101 var ama eşimi beklemem lazım. kalirsa eğer gözüm inekli olanda

bende kızı uyuttum. acayip uykusu var hanımın yinede uyumayacagim diye ciyak ciyak ağlıyor. sanki bi işi var yat gitsin.

ben kizima 2 yaşında vermistim tuvalet egitimini ama erkek çocukları daha geç ogreniyorlarmis. bende 3 yaşında iki küçüğe birden öğretim. Allah nasip ederse.
klozet adaptörleri çok kullanışlı oluyor. . ben chicco'nunkini almıştım. oturma yeri yumuşak. Şimdi diğerlerinede onu kullanacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…