Günaydın.Kendimi halsizlik hissediyorum. Umarım hasta olmam.Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
ahahahah
kuzenin oğlu da öyle yapıyordu. görüntüsü aklımdan çıkmıyor hala..
bebe geziyor bi tur atıyor gelip bi fırt alıyor. sonra bi tur daha geziyor geliyor iki fırt çekiyor
Yok cnm kadın 4 tane doğurmuş zaten rahimle işi bitmiş :)
Benim kereme zor baktığımı düşünürken ikinciye nasıl tepki verecek o yüzden dedim :)
O dediğin yöntemle senelerce kendini koruyanlar var ;gülüp geçme bence. Tamamen nasip işi diyelim
Efeyle ikinci günü nasıldı kv lerin
İnşallah canım sağol sonuçta bir organ çıkıyor vücudundan, zor olmalı
Sağol canım annen ne kadar zamanda iyileşti?
:))) karakız ikinciyi asla istemiyor
Geçmiş olsun canım.kadınlık ne kadar zor şey. Bence sevinir.
Giden gelmiyor zaten.
Benimki de bazen önüme uzanıp emiyor. Kızım buzağı mısın diyorum.
selam kızlar cevaplara geçeyim
canım akıllı telefonum varda ben yolda giremiyorum migrenim tutuyor hemen evdede zaman olmuyor az kaldı bir kaç aya kalmaz doğum iznine çıkıcm bu kez 1 yıl evdeyim bıkarsınız benden
tamam canım aman ayırıcam söz
evet canım hergün çekmeköyden hadımköye gidiorum eve erken gelicem derken başıma iş oldum off yol beni öldürüyor sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor 3 çocukla
tamam canım daha sık uğrıycam sen nasılsın aryacık nasıl
Gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar
Haftanin son calisma gunu geldi. Hava da pek kapali.
Gece boyu yagdi burada.
pembisim, ins gonlune gore torba bulursun..
ayşecik de oynuyo yaaBi de bazen çıkarıyo ağzından memeyi, bakıp gülüyo ve oynamak istiyo. Ben de meme ile oynanmaz diyip kapatıyorum hemen. Dışarlarda yapar eder çok fenaaaaaaaa. Bi de emerken elini ağzıma sokmak en büyük tutkusu :))))
ıhlamur, nane limon içmeye çalış bugün.Günaydın.Kendimi halsizlik hissediyorum. Umarım hasta olmam.
Günaydın kızlar keremin burnu tıkalı ve akıyor da.. İnşallah çabuk atlatır önerileriniz var mı?
Born ve ozlemcr çok sağolun dilekleriniz için gerçekten kadın olmak çok zor
Pembiş sana bakıcına zam yap diyorlarmış :))
Günaydın.Kendimi halsizlik hissediyorum. Umarım hasta olmam.
Günaydın kızlar keremin burnu tıkalı ve akıyor da.. İnşallah çabuk atlatır önerileriniz var mı?
Born ve ozlemcr çok sağolun dilekleriniz için gerçekten kadın olmak çok zor
Pembiş sana bakıcına zam yap diyorlarmış :))
ayşecik de oynuyo yaa
bi şeyler söylüyor, parmağıyla mıncıklıyor. mamaaa diyor bi fırt çekip, sonra yine oynamaya başlıyo.
ıhlamur, nane limon içmeye çalış bugün.
inş hasta olmazsın canım.
benim esim yapamadı kız helal olsun sana.selam kızlar cevaplara geçeyim
canım akıllı telefonum varda ben yolda giremiyorum migrenim tutuyor hemen evdede zaman olmuyor az kaldı bir kaç aya kalmaz doğum iznine çıkıcm bu kez 1 yıl evdeyim bıkarsınız benden
tamam canım aman ayırıcam söz
evet canım hergün çekmeköyden hadımköye gidiorum eve erken gelicem derken başıma iş oldum off yol beni öldürüyor sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor 3 çocukla
tamam canım daha sık uğrıycam sen nasılsın aryacık nasıl
Gaza geldim; a101e uğrayıp sizin aldığınız oyuncak sepetlerinden alıcam kaldıysa :)
Zencefil pekmez bal ıhlamur ne bulursam yiyip içeceğim artık.ayşecik de oynuyo yaa
bi şeyler söylüyor, parmağıyla mıncıklıyor. mamaaa diyor bi fırt çekip, sonra yine oynamaya başlıyo.
ıhlamur, nane limon içmeye çalış bugün.
inş hasta olmazsın canım.
Bizim de aynı durum var. Zorla yedirmeye çalışıyorum. Ancak aynen emi emi.yok yok yoook bu çocuk kahvaltı etmiyooooo deliricemgerçekten sıyırıcam yakında ya yemiyoo napıcammmm her türlü yolu denedim e yemeyince de emmiii mmeeemmmee ekkmii tatal ( çatal ) diye birsürü şey diyo kızıyo bana güzelce veriyorum dayanamıyorum kızıyorum ama yok yok yok yemiyo sıyırmak üzereyimmmm
Güzel günlerde kullan canım , bedende problem olmamasına sevindim ...ben gecen yıl genelde keremi uyutup çıkıyordum servise soğuk havalarda indirmek sıkıntı oluyordu. benim evin 1. katta olmasida avantaj tabi.
tunigimi denedim canım 38 olsaymis daha iyi olurdu ama 36 da bana dar olurdu. benim kalça varda birazomuzdan düşük olmadı. sanirim benim kol boyum uzun, yanlardan biraz daraltabilirim.
:90:Hahaha hayır olmaz; adı Mete olacak eğer olursa ve erkek olursa :)
Amannnn hamilelerden cincon zaten sanmıyorum ki okusun, busmai desen ona herşey kokuyo canı çekmez :)
Şaka bi yana ben hiç aşermedim. Bi tek bi ara canım kaymak çekti okadar. Aha ah ikinci hamileleğimde jip aşericem inşallah hahhahah
Benim kv ilk evlendiğimizde " çocuk olmuyorsa Dr a gidin " demişti, ayy ben yerin dibine girerim gelinime kızıma böyle şeyler söylesem, babane ya hu benim ne haddime insanların aile planlamasına karışmak ?? yaşlanınca bir kişilik değişimi yaşamam umarımİkinci çocuk muhabbeti yapınca aklıma geldi. Dün kp diyoki Efeye "oğlum büyüdün kardeş mi istiyosun sen???" Ben de dedim ki "evet dedemler boluya taşınsın kardeşim olacak de oğlum". 1,5 yaşında hala uyumayan bir oğlum var ve millet bana ikinci çocuk diyo valla şaka gibi.
Aynen , koskoca memlekette başka yer bulamamışlar gibi , çocuk parklarında Bank'larda oturup çocukların yüzlerine yüzlerine üflemek zorundalar sankiBu parklarda sigara icenlere cok kiziyorum ya. Guya yasaklandi. Ama yaslisindan tut liselisine, daha kotusu cocugunu parka getiren ebevenyn bile iciyor.hangibirini uyaracaksin? Belediyenin sitesine yazicam. Levha assinlar hic olmazsa
Çok fena olmuş senin için , Mahmut Kerim bilememiş annesi, böyle işler çevirdikten sonraki yüz ifadeleri de çok komik oluyor , mahcub mahcubmerhabalar
alışverişden geldik benim haylaz oğlum uyudu.
hemen buraya girdim geçmişide fazla okuyamadım.geçmişi okumaya başlayınca yazma fırsatım olmuyor.
geçen nfk mahmut kerim çokmu yaramz fazka yazmıyosun demişti.cevap yazacakken internet kablosunu çekti bizimki
ve internet gittiçok hareketli yetişemiyorum artık.en son dün geceki yaramazlığını yazayım.yemekten sonra artan tenceredeki
yemeği daha küçük bi tencereye aldım.ben tezgahta uğraşırken bizimki nasıl uzandıysa tezgahın üstünden tencereyi çekmiş
ve hoop yemek halının üstüne halıyıda daha yeni yıkatmıştım
nasıl sinir oldum anlatamam yağlı ve salçalı yemek silerken sinirimden ağladım
aman neyse okurken sizede fenalık gelmesin.
Bizde de kızım hiç böyle karıştırmazdı ki o zamanlar vitrinim falan da vardı, hiç itibar etmezdi kızım. Ama Selim her yeri birbirine katıyor saniyeler içinde , meraklı melahatim benim.valla bana fenalık geldide seninkinden değil. kerem'de aynı bi kere demiştim ya bir tencere visne kompostosunu döktü. bayram onceside yağı döktü halıya. mutfaga beraber kesinlikle giremiyoruz. bırakayim diyorum bi çekmece boşaltsin. onunla yetinmiyor ki, tenceresine kadar herseyi indiriyor. kilit aldık onlarida açıyor. başka kilit bakcaz artıkbizdede durum bu
Sağolasın canım kendisi iyi , okuluna gidebiliyor , ama ilaca devam, iltihap tam kurumadı sanırım ..çorbamı yaptım, kahvemi aldım geldim.
kimsecikler yok..
pamuk helvacım, kızçen nasıl?
Allah şifalar versin kv inşaallah sağlıkla kolayca iyileşsin...Pembiş sen prezervatif yırtılması vb olaylardan bihabersin galiba..:) kaza kurşunu odur işte.
Allah dileyene versin çocuk, istemeyene vermesin inşallah
Canım ben de evde bişeyler yaptım şimdi de bi arkadaşımın annesinde gün var oraya geldik annemle.
Kv pzt rahimini aldıracak ben de salıya randevu aldım inş kalp atışını duyarız da sevinir kadın ameliyat sonrası :) yani sevinir heralde dimi ?? Hahhahaa
google emmiye sordum, a101i buldum.
yakında değilmiş ama semt pazarı kurulmuştu bugün. içinden geze geze gittik ayşeciikle. 2 dene aldım
boyutları 45.45 cm. epeyce büyük. birini ayşeciğin kirli sepeti yapıcam.
Eki Görüntüle 868026 Eki Görüntüle 868027
pamuk helva, canım kızının iyi olmasına sevindim. dun girmeyince kotulesti sandım. .
bizim okul büyük hediye kabul etmiyormusonun icin toplu hediye alma işi yattı. Şimdi ben sadece sinif ogretmenine alıp, digerlerine çikolata tarzı bir şeymi gondereyim. yoksa sınıf ogretmenini de ayirmayip hepsine kahve dünyasından truff mu yaptirayim:44:
Dün sabah arkadaşımla bir Marmaray turu yaptık, ilk kez bindik , dakikalar içerisinde anons sesinin Üsküdar dediğine inanamadım vallahiAnadolu yakasında buluşma olursa 5 dk da oradayız biz inşaallah arkadaşımla kız kulesine karşı birer çay içip, vapurla geri dönüp bir de kapalıçarşı turu yaptık...arkadaşım tam 1 ay sonra evlenecek biraz çeyiz alışverişi yapıp evimize döndük..
Bu arada ders çalışma aralarımda " doğal ebeveynlik " kitabına başladım Adem güneşin , kesinlikle tavsiye ederim , tam şu sıralar çocukların kişilik gelişimlerini zedelemeden yetiştirilebilmesi için güzel örnekler açıklamalar var, ben bir solukta yarısına yaklaştım bile kitabın
Sağolasın canım , çok şükür iyileşti , dün gezmedeydim..
Ben de sabah portakal ağacı'nda gördüm , kurabiye yapıp, sepetin içine süsleyip doldurmuşlar ve minik bir notla yollamışlar kızlarının okuluna, trufflar ve hepsine birden gönderilecek olması çok iyi fikir bence.. Fiyatları nasıl truffların?
Dün sabah arkadaşımla bir Marmaray turu yaptık, ilk kez bindik , dakikalar içerisinde anons sesinin Üsküdar dediğine inanamadım vallahiAnadolu yakasında buluşma olursa 5 dk da oradayız biz inşaallah arkadaşımla kız kulesine karşı birer çay içip, vapurla geri dönüp bir de kapalıçarşı turu yaptık...arkadaşım tam 1 ay sonra evlenecek biraz çeyiz alışverişi yapıp evimize döndük..
Bu arada ders çalışma aralarımda " doğal ebeveynlik " kitabına başladım Adem güneşin , kesinlikle tavsiye ederim , tam şu sıralar çocukların kişilik gelişimlerini zedelemeden yetiştirilebilmesi için güzel örnekler açıklamalar var, ben bir solukta yarısına yaklaştım bile kitabın
aaa portakal ağacında ben nasıl görmedim? instagramda mi? bugündenmi göndermiş onlar. ben pzt düşünüyordum:44:
truff fiatlari çikolataya gore biraz tuzlu. Bugün bi arkadas bakacak banada haber verecek. sınıf ogretmenine de ayrı almayayim değilmi? hala kararsizim. şöyle ufak bi hediye alsam mi english home dan
tam bi teraziyim ha nekadar kararsizim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?