Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

başlamışsın madem, bugün de 3. gün.
Allah kolaylık versin, inş kısa sürede alışır.

topikteki hamile haberleri fazla etkiledi sanırım.
tedbir aldığımız halde adetim gecikti, ara ara bulantı ve baş ağrısı yaşıyorum.
ben de az önce eczaneye gidip test aldım. sonuç :

oohh!!!:101:

not:fotoğraftaki benim testim değil

Ne hasta etmesi yahu ;anne sütü şifa.
Ben Türkçe ve yabancı baya kaynak okudum, çocuğa kesinlikle zararı yok. Dediğim gibi benimki ishal olmuştu sütüm değiştiği için; o da 1-2 hafta içinde düzeldi şimdi normale döndü.
Emzirme sayısını azalttım ama kesmedim henüz.

Ooofff beni bile ağlattınnn!!!!

Son düzenleme:

Sana ikinci kez aynı cümleyi kurmak istiyorum: takıntılı gördüm seni :)

Birşeyi çok istersen olmazmış ya o hesap. Çok özenmiştim burdan sinemaya gidenleri okuyunca... Neyse artık belki gelecek hafta...?

Oğluşumla teyzesi yukarı komşuya çıkmışlar oyun oynamaya. Orda da babaannesinin baktığı cadı bi kuzu var 13-14 aylık. Cadı kız bi rahat vermemiş oğluma; oyuncakları elinden almış vsvs. Oğlum da hep ona sarılmış ama izin vermemiş. Oğluşuma kendisi gibi svgi pıtırcığı arkadaşlar, ilerde de sevgi pıtırcığı bir eş diliyorum

belki ama rahatlamış bi takıntılı

valla ben hiiç sinemaya falan gidemem. sinema iyi hoş, ancak 2-3 saatim varsa çıkar dolaşırım arkadaş
yapabilecek onlarca şey var. varsın sinema keyfi hayatımda eksik kalsın

oy oy oooy!! efecana bakın siz, ev oturmalarıyla sosyalleşmeler başlamışş
gönlüne göre oyun arkadaşı ve gelin diliyorum bacımm!

Kızlar yarın kadın alıcam 3 saatliğine. Yerleri silip süpürecek, oturma odasının koltuğunu ve 2 camı silecek. Ben şimdiden evi toparlıyorum. Buzdolabına bi el atacağım birazdan. Makinede 2 posta çamaşırı yıkayıp halledeceğim falan filan... Bugün arya 6 buçukta kalktığı için gün boyu çok enerjik ve mutluydum:) sabah uykusu bir başka yahu. Bizden böyle, ben girişeyim işlere yavaştan....

kız anneleri, var mı lcw den mont alan?
şunu gördüm güzel duruyor, bulabilirsem bakayım, kapişonlu olsaydı züpper olurdu.

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - Black

Aziz bebe de çok tatlı kız bebek montları gördüm , % 30 indirim de var, 69 tl idi sanırım
Bugün pembiş şeker mi şeker montu elime alıp baktım; Ayşecik geldi aklıma

Allah kolaylık versin, sütten kesmek zaten sancılı bir süreç, hamilelik ve emen bebeğin daha küçük olması ; iyice zorlaştırıyor durumu..
Dr un gereksiz telâşa vermiş biraz sözleriyle sanırım , benim kızımın ay gurubundan bi arkadaşım ikinci bebeğinin doğumuna kadar emzirmişti ilk bebeğini...
Kademeli olarak , emzirme sayısını azaltarak kesildiğinde; çocuk için de anne için de daha kolay bir geçiş dönemi oluyor ...
Allah yardımcınız olsun

Oyy yerim o sevgi pıtırcığını :103:
Bizimkiler de öyle , ikisi de bir arkadaş görünce Leyla gibi oluyorlar , ama okula gidenler için bu çok kötü birşey ; çocuğun arkadaş sevgisi zaafını çok iyi kullanıyorlar bazı çocuklar ....

Selamunaleyküm canlar...
Gün bitti ben daha yeni yazıyorum ama ancak fırsat bulabildim..Birkaç gündür yasir sürekli üzerini çıkarmak istiyodu biz de sıcakladı sanıyoduk en sonunda soyup tüm vucuduna baktım ki sırtı inanılmaz kızarık ama anlam veremedik bu sabah randevu alabilmişken doktorumuza gittik..Çok büyük ihtimalle kullandığım sıvı deterjanın alerjı yaptıgını granüllerden kullanmam gerektiğini söyledi ve yumurtanın beyazı veya süt fln da olabilir yediklerinden sonraki durumuna dikkat edin dedi ya bunun bi testi falan yok mu o an sormak aklıma gelmedi ama neyse bir de bazen öksürürken çok tıkanıyo ama o da önemsiz sanmıştık alerjık astımdan daha önce de şüphelenmişti işimizi riske atmayalım dedi 3 hafta kullanacağımız şurup burun spreyi ve sırtı için krem verdi durduk yere ilaclar doldu yine hiç gitmesemiydik diye düşünmedim değil hee bu arada yürüttü ve bunun ayagı cok bariz dışa basıyo ortopedist nasıl anlamadı dedi kesinlikle 2 yaşında tekrar gösterin dedi ayy yazarken içime daral geldi inş hepsi geçer bu arada elifnazım ipek nasıl oldu?

Bugün gelince de oğlusu uyutup yoğurt çorbası yaptım şaşırtıcı bi şekilde iyi oldu sevindirik oldum ben de...
Başşkaaa haftasonuna memleketten en yakın arkım geliyo sonra da annemler ablamlar vee ben de onlarla dönüyorum arabamız yokken memleketten gelen her arabayı değerlendiricem :)

Yani haftasonu c.tesi kahvaltıdan pazar akşam yemeğine kadar full misafirim var nasıl birşeyler yapsam acep temizlik de var baya da birikmiş ütüm pöff ama canım hiçbirley yapmak istemiyo bu ara çok başım dönüyo ne çok yazdım bee

Uyuzcanım yeni uyudu. Ben de hemen yatacağım inşallahhhhhhhh.

Pamuk helvacım işte ben de bizimkilerdeki bu sevgiyi kullanacak veletlerden çekiniyor hatta kıl oluyorum :) fıtratı mı öyle o çocukların yoksa arsızlık mı bilemedim :)

Bornum kaç kız memlekete ;en güzeli :)

valla okuyunca çok şaşırdım müdürünüz iyiymiş. bizim okul veli toplantısını cumartesi günleri yapıyor keşke boş günümde yapsa ona da razıyım..
Maşallah deyin canlarım.bu üçüncü okulum ilk müdürüm çok sıkıntılıydı. Diğer ikisi iyi.

Canım benim kızımı süte ve biberona alıştırmam tam bir ay sürdü. Yazın sadece beni emerek uyuyordu. Salıncak aldık , yine uyumadı. Ağlaya ağlaya halsizlik düşüp uyuyordu. Sonunda emzik verdim. Tabi önce istemedi, mecbur kalınca alıştı. Emerek uyumaya alışmış çocuğu başka şekilde uyumaya alıştırmak zor oluyor.

Yoğun günler seni bekliyor desene. Neysemi sonunda memleket varmış .

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+

sabah tayfası online
günaydın kızlar.. sabah kalktım, ayşecik gece terlemiş kokmuş..
ay ben onun ter kokusunu seveyim yaaaaaa:116:
arada bi başını yıkıyorum ama, banyo yaptırmayalı neredeyse on gün olmuştur.
babası duştan çıkmıştı, hazır banyo hamam gibi olmuşken ayşeciği soktum yıkadım..
çocuğum rahatladı ya, hahahahah

bugün yemek derdim yok, rahatım.

valla her harfine yansımış enerjin..
kim tutar seni, bal dök yala olacak evin, pırıl pırıl oooh miis!

Aziz bebe de çok tatlı kız bebek montları gördüm , % 30 indirim de var, 69 tl idi sanırım
Bugün pembiş şeker mi şeker montu elime alıp baktım; Ayşecik geldi aklıma
ah canım beniiiiim!!!
arkadaşın getirdiği hediyeleri değiştirmek için mont bakıyorum.
genelde lcw den alışveriş yapıyorum ama montu dışardan almayı tercih ederim, pek iyi bi şey yok sanki..
olmazsa bana ya da eşime bi şey alıp değiştiricem. 2-3 yaş montu almak için biraz daha beklemek lazım
ama söylediğin fiyat da makul. sezon sonuna doğru ben bi uğrayayım aziz bebeyeeee

geçmiş olsun canım. tevekkeli çocuk rahatsız.
Allahtan anladın da, daha sıkıntı çekmedi çocuğum.. kaşınıyormuş di mi?:26:
peki yeni mi değiştirdin deterjanını? ayşeciğe dalan roxy granül sabun kullanıyordum ben.
paket bitince omo sıvı alayım dedim, eşim fiyatı gördü vazgeçti
yine gitmiş 2 paket dalan almış, makine bozulacak diyorum, olsuuuun diyo

alerji testi var ama 3 yaşından önce doğru sonuç vermiyor. çok sık alerji olursa o zaman test yapıyorlar.
ama o durumda da çocuk alerji uzmanının söylediği %70e yakın sonuç bulamadıkları..
inş alerjik astımı yoktur. o sıkıntılı bi şey, ilaçlarını kullan bakalım, merhem inş rahatlatır yasiri.
bu haftasonu senin için hareketli ve züpper olacağa benziyor, hadi bakalımmm

Akşam avm'ye gittik. Iki saat gezmişiz. Aden'in peşinde koşmaktan halsiz düştüm.
sen yoruldun ama eminim aden koştukça açılmıştır, enerjisi tavan yapmıştır..

şeker pembişimm, bizim cheesecake tarifi neredeydi yaa?
tarif klasörümde bulamadım. malzemeleri bi bakayım, yarın yapıcam inşşş
bir avuçtan biraz fazla frambuaz var dondurucuda, onları da söylediğin gibi eklicem inş.
pelin şefin şu tarifini gördün mü bacım, o üst peltede geçen malzeme ne allahasen?

PelinChef: MEYVE PELTELİ CHEESECAKE VE CHEESECAKE YAPMANIN PÜF NOKTALARI

Günaydııınnn.... Akşam saat 10 a kadar mutfakla uğraştım, dolapları düzenledim, öldüüüümmm.. Sabah ta kadın geldi, bakalım inşallah içime siner.

Borncum geçmiş olsun, telaş etme ara ara arya da alerji oluyor biliyorsun. En son dr a gidince daha da telaş yapmama sebep olmuştu, su çiçeği olabîlir dedi diye. Oysa verdiği alerji şurubunu bile içiremedim aryaya. Lakin 2 günden geçti hiçbişi yapmadan. Sadece neye alerjisi olduğunu iyi gözlemlemek lazım.

dünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettim kızı uyutayim da bi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…