Eline sağlık canım. Benim evin de iyi bir temizliğe ihtiyacı var ama kadın çağırmaya bile üşeniyorum.
Şimdi yine iyi de iyice soğuyunca ne yapacağız bakalım. Bizimki de neredeyse hergüm çıkıyor. Evde gitmek ve atta kelimeleri yasak.
Enerjine hayranım bacım.
Öğrendiğim iyi oldu. Annelere de söyleyeyim.
Aden de kedilere me diyor.miyav diyorum hala mee diyor.
Biz de Kv ile yakın oturuyoruz. Yazın yeni eve taşınacağız o da safha yakın. Şimdi 5 dk o zaman 1 dk olacak. Ben yardımlarını da zararlarını da görmedim.
geçmiş olsun canım umarım geçici bir şeydir:26:
ipek daha tam iyileşmedi. kerem'ede geçti ne yazikki
Kaçamıyorummm yiğenim su çiçeği olmuş ne onlar gelebiliyo ne biz gidebiliyoruz dolayısıylaUyuzcanım yeni uyudu. Ben de hemen yatacağım inşallahhhhhhhh.
Pamuk helvacım işte ben de bizimkilerdeki bu sevgiyi kullanacak veletlerden çekiniyor hatta kıl oluyorum :) fıtratı mı öyle o çocukların yoksa arsızlık mı bilemedim :)
Bornum kaç kız memlekete ;en güzeli :)
deterjanını en başından beri dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama ondan kullanma ya hacı şakir granül ya da dalan roxy dedi...sen neden makina bozulcak diyosun ki ? ciddi misin kızdırmak için mi ... kaşınıyomuş evet zaten eli sürekli sırtından işte yiğenim de suçiçeği olmuş iyki gitmedik daha bi de o bulaşsa şu aşamada çok zor olurdu sanıyorumToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+
sabah tayfası online
günaydın kızlar.. sabah kalktım, ayşecik gece terlemiş kokmuş..
ay ben onun ter kokusunu seveyim yaaaaaa:116:
arada bi başını yıkıyorum ama, banyo yaptırmayalı neredeyse on gün olmuştur.
babası duştan çıkmıştı, hazır banyo hamam gibi olmuşken ayşeciği soktum yıkadım..
çocuğum rahatladı ya, hahahahah
bugün yemek derdim yok, rahatım.
valla her harfine yansımış enerjin..
kim tutar seni, bal dök yala olacak evin, pırıl pırıl oooh miis!
ah canım beniiiiim!!!
arkadaşın getirdiği hediyeleri değiştirmek için mont bakıyorum.
genelde lcw den alışveriş yapıyorum ama montu dışardan almayı tercih ederim, pek iyi bi şey yok sanki..
olmazsa bana ya da eşime bi şey alıp değiştiricem. 2-3 yaş montu almak için biraz daha beklemek lazım
ama söylediğin fiyat da makul. sezon sonuna doğru ben bi uğrayayım aziz bebeyeeee
geçmiş olsun canım. tevekkeli çocuk rahatsız.
Allahtan anladın da, daha sıkıntı çekmedi çocuğum.. kaşınıyormuş di mi?:26:
peki yeni mi değiştirdin deterjanını? ayşeciğe dalan roxy granül sabun kullanıyordum ben.
paket bitince omo sıvı alayım dedim, eşim fiyatı gördü vazgeçti
yine gitmiş 2 paket dalan almış, makine bozulacak diyorum, olsuuuun diyo
alerji testi var ama 3 yaşından önce doğru sonuç vermiyor. çok sık alerji olursa o zaman test yapıyorlar.
ama o durumda da çocuk alerji uzmanının söylediği %70e yakın sonuç bulamadıkları..
inş alerjik astımı yoktur. o sıkıntılı bi şey, ilaçlarını kullan bakalım, merhem inş rahatlatır yasiri.
bu haftasonu senin için hareketli ve züpper olacağa benziyor, hadi bakalımmm
sen yoruldun ama eminim aden koştukça açılmıştır, enerjisi tavan yapmıştır..
işte insan götürse bir dert götürmese ayrı...benimkinin düzenli bi yemek alışkanlıgı olmadıgı için çok da fazla gözlemleyemiyorum ama elbet anlaşılcak du bakalım...baksana nfk demiş ya tam da bir testi yokmuş şu yaşlarda...Borncum geçmiş olsun, telaş etme ara ara arya da alerji oluyor biliyorsun. En son dr a gidince daha da telaş yapmama sebep olmuştu, su çiçeği olabîlir dedi diye. Oysa verdiği alerji şurubunu bile içiremedim aryaya. Lakin 2 günden geçti hiçbişi yapmadan. Sadece neye alerjisi olduğunu iyi gözlemlemek lazım.
kızzz ağzım doluydu püskürttüm pille çalışıyordu kısmını görünce hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinnnBi de bu gece yine saçma bi rüya gördüm ben hep hamilelikte görürüm..hormonlardan heralde.
Mesela geçenkinde ;keremden 3 tane varmış evde ,ikisi pille çalışıyordu:))
Bu gece de ;eşim fitness a başlamış (dün bi arkadaşı önerdi ona benim de rüyama girdi)
ordan bi kadın bunu arıyo aşkım falan diyo, ben de ağlıyordum.. bu sabah eşime anlattım sonra da diyorum ki "aşkım beni niye aldattın?!!" :)))
Valla çok gerçekçiydi amaaa Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey
Ahhhh keşke uzanabilsek saatlerce...çok saol cnm inş faydasını görürrüz ilaçların şifa versin Allah'ım tüm rahatsız bebelere...Çok Geçmiş olsun Yasir'e,
Biz de dalan roxy kullanıyoruz çocukların çamaşırına , çok memnunum.
Kolay gelsin şimdiden o hâldebu aralar benim de canım hiçbir şey yapmak istemiyor , şöyle yorganın altında sıcacık yatmak istiyorum
Yaradılış meselesi sanırım gözlemlediğim kadarıyla, tabii biraz da aileden örnek alınan davranışlar...
Meselâ 5 yaşında bir çocuk hırs ve arkadaşının başarısına kıskançlık duygularını barındırabilir mi? Oluyormuş , ilk duyduğumda şoka girmiştim,
Okuldayken hocanın kapısına astığı notlarımıza bakmaya giderdik; bazı arkadaslar önce "en yüksek kim almış " diye bakardı , bense bana yetecek notu almışmıyım diye kendi notuma, diğerleri beni niye ilgilendirsin ? Inşaallah çocuklarımız da kötü mânâda hırs sahibi olmaz
Günaydın
Bizde de bir hafta on günü buluyor yıkama süresi; çünkü ortalığı yıkıyor yıkanırkenküvetten üzerime tırmanmaya çalışıyor veled
Evet sezon sonunda kesin uğranmalı, çok güzel indirimler oluyor fakat indirim başlar başlamaz gitmek lâzım talan ediliyor yoksa
Afiyet şeker olsunolur o kadar unutkanlık
Kıyamam kuzucuklara , Allah şifalar versin ikisine de ..
Çoğu mağazada %30 indirim başladı tam vakti mont almanın , havalar yeni soğudu indirimler başladı
Ne yazık ki okula giden çocuğun, küçük kardeşi olmanın ; kötü yanı ..
Oh ne güzel, bıcırıklar dışarıya bayılıyor . Kışlık şapkamız yoktu ; yani geçen yılki küçülmüştü, o yüzden kulağı üşür diye çıkartamıyordum birkaç gündür. dün Aziz bebe ye uğrayınca aldım bi tane şapka, montumuza uygun buluncaonu poşetten çıkarttım denedik çıkardık , tekrar kafasına geçirip , beni elimden tutup dış kapıya doğru götürüyor miniş bugün götüreyim de hava alsın kuzum
Çok iştah açıcı bir tarif, bahsedilirken bile canım istedi
Ben de bugün reçeli kurabiye yapmayı düşünüyorum
Bu çocukların hepsi niye kedi hastası anlamıyorum :44:ayşecikle gezdik geldik.
küçük hanım her yarım metrede bir duruyor, öylece etrafı izliyor.
hadi diyorum, arkasından accık itiliyorum. yok, leyla gibi bakıyor etrafa
bir de kedi varsa yollarda tamam, bi beş dk durup hasbihal ediyor kediyle..
mübarek semt de kedi yuvası, her köşeden çöp kutusundan bi tane çıkıyor yaaa
10 dklık yolu bir saatte geldik vesselam!
Allah razı olsun aryacım...Belalarin 1. Kat semaya indigi safer ayindayiz.. Bu gece birinci gecesi. Efendimiz (sav)bugün ölüm hastaligina tutulmustur. Bu gece 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu ayda hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir . Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir . Bilmeyen kardeslerimize iletelim insaallah 'Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.
Şu anda mesafeniz nasıl hem km olarak hem ilişki olarak soruyorum ?Tünaydın kızlar
Dün öğlen kv geldi biraz oturduk, seneye yanyana apartmanlarda oturacağız büyük ihtimalle. İnşaat yapılıyor. "Biz sana keremde hiç yardımcı olamadık sana uzağız diye ama inşallah seneye çocuklarına yardımcı oluruz " falan dedi.. Bi yandan bu kadar yakınlaşmaktan çekiniyorum ama bir yandan evimiz 4 oda 1 salon çok güzel oldu ve sıkıştığımda bana yardımcı olacaklarını düşününce biraz seviniyorum. İnşallah iyi olur yaaa pöff
Bugün bi arkadaşım gelecek, hani şu eşiyle sorunları olan..Hayırdır inşallah bakalım.. Güzin abla modundayım bugün yine:)
Kaselere puding yaptım. Domatesli spaghetti ve tavuk pane yapıcam. Mide bulantım büyük ölçüde azaldı ama hala kıymalı yemeklere tahammülüm yok:S
Pamuk helvacım Benim annem marmelatlı kurabiyeyi çok güzel yapar. Kenarlarını da yumurta akına ve hindistancevizine batırıyor çıtır çıtır oluyor.
Nfk cım çocuklar yıkandıkça mikroplardan korunurlar ama tabi üşütmek de hepimizin korkusu. Ben de 4 günde falan yıkıyorum şimdi.
Borncum yasir paşaya Allah acil şifa versin ayağı da umarım ayakkabıyla düzelecek birşeydir.
Elifnaz seninkilere de acil şifalar dilerim canım hastalandıkça dirençleri de artar inşallah.
Pembişim bu akşam sinema planı var mı
Aryacım bilgilendirme için teşekkürler birbirimize dua edelim..
Allah iyiliğini versin e mi?Bi de bu gece yine saçma bi rüya gördüm ben hep hamilelikte görürüm..hormonlardan heralde.
Bu gece de ;eşim fitness a başlamış (dün bi arkadaşı önerdi ona benim de rüyama girdi)
ordan bi kadın bunu arıyo aşkım falan diyo, ben de ağlıyordum.. bu sabah eşime anlattım sonra da diyorum ki "aşkım beni niye aldattın?!!" :)))
maşallah kereme, ama hayvanlarla bu kadar yakın olduğu için çok şanslı..En iyisi ,boşveeeer :)
Kerem kediye pisi pisi
Kuzuya mee
İneğe mooo
Köpeğe havhav
Tavuğa gıt gıt
Horoza üü üüü. diyor
annesine çekmiş hayvansever oğlum benim
Tabi bir de dedesinin yazlığındaki hayvanlar sayesinde canlı canlı öğrendi
Elmaya emma ,muza da zuz diyor :)
sağlık olsun bacım ya, vardır bi hayır.. üzme sen tatlı canınıKaçamıyorummm yiğenim su çiçeği olmuş ne onlar gelebiliyo ne biz gidebiliyoruz dolayısıyla
deterjanını en başından beri dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama ondan kullanma ya hacı şakir granül ya da dalan roxy dedi...sen neden makina bozulcak diyosun ki ? ciddi misin kızdırmak için mi ... kaşınıyomuş evet zaten eli sürekli sırtından işte yiğenim de suçiçeği olmuş iyki gitmedik daha bi de o bulaşsa şu aşamada çok zor olurdu sanıyorum
( hepsi bir arada atlatır da yakın zamanda bir daha hastalanmazlar inş cnm ne diyim bilemedim
Kaçamıyorummm yiğenim su çiçeği olmuş ne onlar gelebiliyo ne biz gidebiliyoruz dolayısıyla
deterjanını en başından beri dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama ondan kullanma ya hacı şakir granül ya da dalan roxy dedi...sen neden makina bozulcak diyosun ki ? ciddi misin kızdırmak için mi ... kaşınıyomuş evet zaten eli sürekli sırtından işte yiğenim de suçiçeği olmuş iyki gitmedik daha bi de o bulaşsa şu aşamada çok zor olurdu sanıyorum
işte insan götürse bir dert götürmese ayrı...benimkinin düzenli bi yemek alışkanlıgı olmadıgı için çok da fazla gözlemleyemiyorum ama elbet anlaşılcak du bakalım...baksana nfk demiş ya tam da bir testi yokmuş şu yaşlarda...
kızzz ağzım doluydu püskürttüm pille çalışıyordu kısmını görünce hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinnn
Ama bahsettiğin tarzda rüya ben de görmüştüm bi kere uyanınca insan uzun bi süre etkisini atamıyo anlıyabiliyorum
Ahhhh keşke uzanabilsek saatlerce...çok saol cnm inş faydasını görürrüz ilaçların şifa versin Allah'ım tüm rahatsız bebelere...
Ya hakkaten ben de yeni yeni şu hırslı çocuklarla karşılaşıyorum gecen hafta gelen misafirlerimizin oğlumla arası bir ay ama öyle bi fena ki eline ne alsa oğlum hemen elinden çekiyo misafir diye bişey demiyim diyorum ama itiyo falan bizimki de gidip sarılıyo annesi kızdı bikaç kez ama sonra da gülüyo ne yapılması gerekiyo öyle anlarda kestiremiyorum tam ama içimden pataklamak geçiyo bizimkiler çok sevgi pıtırcıklıklarından kaybedecekler gibi geliyo bana da
Bu çocukların hepsi niye kedi hastası anlamıyorum :44:
Allah razı olsun aryacım...
Şu anda mesafeniz nasıl hem km olarak hem ilişki olarak soruyorum ?
Yani zaten evliliğin başından beri aranızda bir muhabbet kurulmuştur karşındakinin karakterine bağlı bizim aramız 3 sn hemen üst kat ama özlemin dediği gibi ne bir zararını gördüm ne de bir yardımınışu yaşa geldi bir kez bırakabilip de bir çarşıya gidemedim hadi onu geçtim evde bi işim olsa bile destek yok eşim
Tünaydın kızlar
Dün öğlen kv geldi biraz oturduk, seneye yanyana apartmanlarda oturacağız büyük ihtimalle. İnşaat yapılıyor. "Biz sana keremde hiç yardımcı olamadık sana uzağız diye ama inşallah seneye çocuklarına yardımcı oluruz " falan dedi.. Bi yandan bu kadar yakınlaşmaktan çekiniyorum ama bir yandan evimiz 4 oda 1 salon çok güzel oldu ve sıkıştığımda bana yardımcı olacaklarını düşününce biraz seviniyorum. İnşallah iyi olur yaaa pöff
Bugün bi arkadaşım gelecek, hani şu eşiyle sorunları olan..Hayırdır inşallah bakalım.. Güzin abla modundayım bugün yine:)
Kaselere puding yaptım. Domatesli spaghetti ve tavuk pane yapıcam. Mide bulantım büyük ölçüde azaldı ama hala kıymalı yemeklere tahammülüm yok:S
yok canım hiç de yaşlı falan değil gayet de genç kendi zaten teklif etmez ama iki dakka biraksam bak abartmıyorum 5 dk gecmeden geri getiriyorlar bu durmuyo diye ee evde de durmuyo ama biz napıyoruz oyalıyoruz bi şekilde yani uğraşmak istemiyolar...bence evliliğin ilk zamanları daha sıkıntı oluyo yakın yaşamaz bizde de şu an herkes herkesin sınırlarını biliyo ihlal durumunda da neler olabileceğini o yüzden daha rahatız artık hem dedğğin gibi nufus artıyor eviniz de ferah olacakmış huzur olsun da bacım gerisi boşYaa ama rüyadayken pilli kerem hiç komik değildi :))
Artık 5 yıllık evli oluyoruz tabi herkes kartlarını gösterdi. Kv lerle İlişkimiz iyidir diyebilirim çok şükür. Başlarda benle çok içli dışlı olmak istediler tamamen iyi niyetle ; mesela misafirine pasta yapalım beraber şuraya gidelim temizliğine yardım edelim.. Lohusalığımı onlarda geçirmemi istediler kabul etmedim. ben hep kendi işimi kendim görmeye çalıştım arada mesafe tutmaya çalıştım.Yapım başkasını kaldırmazdı ;özgürlük benim için çoook önemli. Koloni halinde takılmayı sevmiyorum da ,eşim seviyor maalesefff :) onlarla bi yere gitsek uçuyor adam :) bu yönde biraz endişem var ama zaten çoluk çocuğa karıştık bir destek lazım diyorum.. İşte bu döt kadar 2 oda 1 salon evimden çıkmak için de sabırsızlanıyorum Allah ağzımızın tadını bozmasın..
Sen nasıl onlara bırakıp çarşıya gidemedin ya ben anlamıyorum dip dibesin. hiç teklif ettin mi, ben baktım bizimkiler teklif etmiyor aradım "keremi getiriyorum müsaitseniz çarşıda bir işim var "dedim bıraktım. Ya da direk eşime verdim o götürdü. Tabi çok nadir toplasan belki 8-10 defa. Mesafemiz arabayla 15 dk. Eğer kv yaşlıysa bakamam diye korkuyor olabilir oğlun biraz büyüyünce daha kolay bırakırsın gibi geliyor
Allah iyiliğini versin e mi?
ben de salak saçma rüyalar görürüm ama pille çalışan kerem, bu çok deli bi rüya yaaaa
ben de eşim ve başka bi kadınla alakalı bi rüya görmüştüm.
uyandırdım adamı, kızdım bi güzel.o anlamadı tabi, uyku sersemiydi döndü totoyu uyumaya devam etti.
ama ben sabah da trip atmaya devam ettim. rüyası bile nasıl etkiliyor insanı, Rabbim yaşatmasın
maşallah kereme, ama hayvanlarla bu kadar yakın olduğu için çok şanslı..
ayşecik kediyi pisi pisi diye çağırıyor. sonra da mi diyor, 'yav' kısmını fazlalık gördü sanırsam
köpeğe av avv, kuşları görünce cicici diyor, kargayı kuştan ayıramıyor ama sesini duyunca taklide başlıyor; gagaga
ineğe de mö. ineği de aryanın söylediği videoyu izleye izleye öğrendi. inek ne der diyorum, möö diyo ahahhah
sağlık olsun bacım ya, vardır bi hayır.. üzme sen tatlı canını
ben de iki kutu dalin sıvı kullandım, onlar bitince dalan roxy e geçtim.
%100 bitkisel tozlardan hazırlanmış yazıyor üstünde. sanırım bu yönüyle daha az kimyasal kullanıldığı için
alerji ihtimali azalıyor. hassas çamaşırlar ve ciltler için ideal, parfümü de çok güzel kokuyor. 800 gramlık pakette satılıyor.
bir paket epey uzun gidiyor. her markette yok, olanlarda ise fiyatı 5-6 lira.
ama hakmarda 3.25e satılıyor, alacaksan hakmar bul bacım
makine bozulabilir evet, sebebi bu granül sabunların çok köpürmesi. adı üstünde sabun tozu.
makine uzun süreli kullanımda tehlike altında. ama ben temizleyecek kadar deterjan koyuyorum.
kendi çamaşırlarımıza bile deterjanı temizleyecek kadar koyarım, öyle ki makineden çıktıktan sonra buram buram deterjan kokmaz.
aaa hiç bilmiyodum bizde de hala 2 tane var eşim hep stok yapıyo ama mecbur değiştiricez napalım ben de aksine çok koyuyorum niyeyse ama hep ilave durulama yapıyorum işe yarıyodur inş...ilk fırsatta alıyım da yıkıyım yavrumun kıyafetlerini
bu aralar ben de çok nadir yıkamak zorunda kalıyorum yaa banyoya girdiği an deliriyo öyle ağlıyoki kokuyolar mı dersin yaa
Yorulunca pilini çıkarıp dinleyebilirsin.Bi de bu gece yine saçma bi rüya gördüm ben hep hamilelikte görürüm..hormonlardan heralde.
Kerem veteriner mi olacak acaba.En iyisi ,boşveeeer :)
Kerem kediye pisi pisi
Kuzuya mee
İneğe mooo
Köpeğe havhav
Tavuğa gıt gıt
Horoza üü üüü. diyor
annesine çekmiş hayvansever oğlum benim
Tabi bir de dedesinin yazlığındaki hayvanlar sayesinde canlı canlı öğrendi
Elmaya emma ,muza da zuz diyor :)
Aden de başına gelene kadar çok mutlu. Şampuanı elime alınca Kızılca kıyamet kopuyor. Kucağıma gelmeye çalışıyor. Eylül'den beri böyle.yok canım hiç de yaşlı falan değil gayet de genç kendi zaten teklif etmez ama iki dakka biraksam bak abartmıyorum 5 dk gecmeden geri getiriyorlar bu durmuyo diye ee evde de durmuyo ama biz napıyoruz oyalıyoruz bi şekilde yani uğraşmak istemiyolar...bence evliliğin ilk zamanları daha sıkıntı oluyo yakın yaşamaz bizde de şu an herkes herkesin sınırlarını biliyo ihlal durumunda da neler olabileceğini o yüzden daha rahatız artık hem dedğğin gibi nufus artıyor eviniz de ferah olacakmış huzur olsun da bacım gerisi boş
aaa hiç bilmiyodum bizde de hala 2 tane var eşim hep stok yapıyo ama mecbur değiştiricez napalım ben de aksine çok koyuyorum niyeyse ama hep ilave durulama yapıyorum işe yarıyodur inş...ilk fırsatta alıyım da yıkıyım yavrumun kıyafetlerini
bu aralar ben de çok nadir yıkamak zorunda kalıyorum yaa banyoya girdiği an deliriyo öyle ağlıyoki kokuyolar mı dersin yaa
ayşecik yaşına kadar banyodan keyif alıyordu.
sonra ne olduysa, çığlık çığlığa giriyor küvete. çıkana kadar da ağlıyor. eline oyalayacak bişeyler veriyorum.
ve olabildiğince hızlı bir kez köpükleyip çıkarıyorum.
bence aklı kesmeye başlayınca, banyodaki başından o su dökülme safhası falan onu korkutuyor olabilir.
haricen aklıma bi şey gelmiyor.. yoksa yengeç burcu bebek ve bir yaşına kadar keyifle banyo yapıyordu yani..
Aden de başına gelene kadar çok mutlu. Şampuanı elime alınca Kızılca kıyamet kopuyor. Kucağıma gelmeye çalışıyor. Eylül'den beri böyle.
ayşecik yaşına kadar banyodan keyif alıyordu.
sonra ne olduysa, çığlık çığlığa giriyor küvete. çıkana kadar da ağlıyor. eline oyalayacak bişeyler veriyorum.
ve olabildiğince hızlı bir kez köpükleyip çıkarıyorum.
bence aklı kesmeye başlayınca, banyodaki başından o su dökülme safhası falan onu korkutuyor olabilir.
haricen aklıma bi şey gelmiyor.. yoksa yengeç burcu bebek ve bir yaşına kadar keyifle banyo yapıyordu yani..
Çok Geçmiş olsun Yasir'e,
Biz de dalan roxy kullanıyoruz çocukların çamaşırına , çok memnunum.
Kolay gelsin şimdiden o hâldebu aralar benim de canım hiçbir şey yapmak istemiyor , şöyle yorganın altında sıcacık yatmak istiyorum
Yaradılış meselesi sanırım gözlemlediğim kadarıyla, tabii biraz da aileden örnek alınan davranışlar...
Meselâ 5 yaşında bir çocuk hırs ve arkadaşının başarısına kıskançlık duygularını barındırabilir mi? Oluyormuş , ilk duyduğumda şoka girmiştim,
Okuldayken hocanın kapısına astığı notlarımıza bakmaya giderdik; bazı arkadaslar önce "en yüksek kim almış " diye bakardı , bense bana yetecek notu almışmıyım diye kendi notuma, diğerleri beni niye ilgilendirsin ? Inşaallah çocuklarımız da kötü mânâda hırs sahibi olmaz
Günaydın
Bizde de bir hafta on günü buluyor yıkama süresi; çünkü ortalığı yıkıyor yıkanırkenküvetten üzerime tırmanmaya çalışıyor veled
Evet sezon sonunda kesin uğranmalı, çok güzel indirimler oluyor fakat indirim başlar başlamaz gitmek lâzım talan ediliyor yoksa
Afiyet şeker olsunolur o kadar unutkanlık
Kıyamam kuzucuklara , Allah şifalar versin ikisine de ..
Çoğu mağazada %30 indirim başladı tam vakti mont almanın , havalar yeni soğudu indirimler başladı
Ne yazık ki okula giden çocuğun, küçük kardeşi olmanın ; kötü yanı ..
Oh ne güzel, bıcırıklar dışarıya bayılıyor . Kışlık şapkamız yoktu ; yani geçen yılki küçülmüştü, o yüzden kulağı üşür diye çıkartamıyordum birkaç gündür. dün Aziz bebe ye uğrayınca aldım bi tane şapka, montumuza uygun buluncaonu poşetten çıkarttım denedik çıkardık , tekrar kafasına geçirip , beni elimden tutup dış kapıya doğru götürüyor miniş bugün götüreyim de hava alsın kuzum
Çok iştah açıcı bir tarif, bahsedilirken bile canım istedi
Ben de bugün reçeli kurabiye yapmayı düşünüyorum
Tünaydın kızlar
Pamuk helvacım Benim annem marmelatlı kurabiyeyi çok güzel yapar. Kenarlarını da yumurta akına ve hindistancevizine batırıyor çıtır çıtır oluyor.
Nfk cım çocuklar yıkandıkça mikroplardan korunurlar ama tabi üşütmek de hepimizin korkusu. Ben de 4 günde falan yıkıyorum şimdi.
Borncum yasir paşaya Allah acil şifa versin ayağı da umarım ayakkabıyla düzelecek birşeydir.
Elifnaz seninkilere de acil şifalar dilerim canım hastalandıkça dirençleri de artar inşallah.
Bi de bu gece yine saçma bi rüya gördüm ben hep hamilelikte görürüm..hormonlardan heralde.
( hepsi bir arada atlatır da yakın zamanda bir daha hastalanmazlar inş cnm ne diyim bilemedim
Kaçamıyorummm yiğenim su çiçeği olmuş ne onlar gelebiliyo ne biz gidebiliyoruz dolayısıyla
işte insan götürse bir dert götürmese ayrı...benimkinin düzenli bi yemek alışkanlıgı olmadıgı için çok da fazla gözlemleyemiyorum ama elbet anlaşılcak du bakalım...baksana nfk demiş ya tam da bir testi yokmuş şu yaşlarda...
kızzz ağzım doluydu püskürttüm pille çalışıyordu kısmını görünce hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinnn
Ama bahsettiğin tarzda rüya ben de görmüştüm bi kere uyanınca insan uzun bi süre etkisini atamıyo anlıyabiliyorum
Ahhhh keşke uzanabilsek saatlerce...çok saol cnm inş faydasını görürrüz ilaçların şifa versin Allah'ım tüm rahatsız bebelere...
Ya hakkaten ben de yeni yeni şu hırslı çocuklarla karşılaşıyorum gecen hafta gelen misafirlerimizin oğlumla arası bir ay ama öyle bi fena ki eline ne alsa oğlum hemen elinden çekiyo misafir diye bişey demiyim diyorum ama itiyo falan bizimki de gidip sarılıyo annesi kızdı bikaç kez ama sonra da gülüyo ne yapılması gerekiyo öyle anlarda kestiremiyorum tam ama içimden pataklamak geçiyo bizimkiler çok sevgi pıtırcıklıklarından kaybedecekler gibi geliyo bana da
Bu çocukların hepsi niye kedi hastası anlamıyorum :44:
Allah razı olsun aryacım...
Şu anda mesafeniz nasıl hem km olarak hem ilişki olarak soruyorum ?
Yani zaten evliliğin başından beri aranızda bir muhabbet kurulmuştur karşındakinin karakterine bağlı bizim aramız 3 sn hemen üst kat ama özlemin dediği gibi ne bir zararını gördüm ne de bir yardımınışu yaşa geldi bir kez bırakabilip de bir çarşıya gidemedim hadi onu geçtim evde bi işim olsa bile destek yok eşim
evet, bu hafta bizim için hiçbirşey yokmerhabalar
oğlumla dışarı çıktık dolaştık.A 101 e uğradık.nfk nın aldığı sepetlerden vardı hala.
bu hafta bize göre pek bişey yoktu.eve gelincede uyudu bizimki.bu aralar bana sarılıp uyuyor.
elinide boynuma atıyor.iyice dalınca yatağına koyuyorum.
biz banyodan çıkaramıyoruz.banyonun kapısına gidip ağlıyor.suda oynamayı çok seviyor.başını en son yıkıyoruz tabii.
sizin gördüünüz rüyalardan geçen akşam bende gördüm.ne oldu herkese böyle hayırdır....
arkadaşlar safer ayı ile ilglii uğursuz ve dert bela ayı olduğundan bahsedilmiş.
ama dinimizde yeri yok.dua etmek ,sadaka vermek her zaman gerekli tabii orası ayrı.
https://www.facebook.com/permalink....675521506&id=248643921847519&substory_index=0
Tünaydın kızlar
ayşeciği babaannesi çağırdı,
sırtına yedek koyduğum çantasını takıyorum. ayakkabılarını giydirip bırakıyorum.
koşup karşı kapıya vurmaya başlıyor.. okula gideceği günler aklıma geliyor..
benden bağımsız bi şey başarmış, büyümüş gibi hem gülüyorum hem hüzünleniyorum..
şimdi evi accık toplayayım. şu hediyeleri uygun bi şeyle değiştirmek için avm ye gidicem.
eşime de söyledim, geçerken beni alacak inş. ben kaçanziiii, öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?