Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bi de bu gece yine saçma bi rüya gördüm ben hep hamilelikte görürüm..hormonlardan heralde.
Mesela geçenkinde ;keremden 3 tane varmış evde ,ikisi pille çalışıyordu:))
Bu gece de ;eşim fitness a başlamış (dün bi arkadaşı önerdi ona benim de rüyama girdi)
ordan bi kadın bunu arıyo aşkım falan diyo, ben de ağlıyordum.. bu sabah eşime anlattım sonra da diyorum ki "aşkım beni niye aldattın?!!" :)))
Valla çok gerçekçiydi amaaa Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey

En iyisi ,boşveeeer :)

Kerem kediye pisi pisi
Kuzuya mee
İneğe mooo
Köpeğe havhav
Tavuğa gıt gıt
Horoza üü üüü. diyor
annesine çekmiş hayvansever oğlum benim
Tabi bir de dedesinin yazlığındaki hayvanlar sayesinde canlı canlı öğrendi
Elmaya emma ,muza da zuz diyor :)

geçmiş olsun canım umarım geçici bir şeydir:26:
ipek daha tam iyileşmedi. kerem'ede geçti ne yazikki
( hepsi bir arada atlatır da yakın zamanda bir daha hastalanmazlar inş cnm ne diyim bilemedim
Kaçamıyorummm yiğenim su çiçeği olmuş ne onlar gelebiliyo ne biz gidebiliyoruz dolayısıyla
deterjanını en başından beri dalin sıvı deterjan kullanıyorum ama ondan kullanma ya hacı şakir granül ya da dalan roxy dedi...sen neden makina bozulcak diyosun ki ? ciddi misin kızdırmak için mi ... kaşınıyomuş evet zaten eli sürekli sırtından işte yiğenim de suçiçeği olmuş iyki gitmedik daha bi de o bulaşsa şu aşamada çok zor olurdu sanıyorum
işte insan götürse bir dert götürmese ayrı...benimkinin düzenli bi yemek alışkanlıgı olmadıgı için çok da fazla gözlemleyemiyorum ama elbet anlaşılcak du bakalım...baksana nfk demiş ya tam da bir testi yokmuş şu yaşlarda...
kızzz ağzım doluydu püskürttüm pille çalışıyordu kısmını görünce hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinnn
Ama bahsettiğin tarzda rüya ben de görmüştüm bi kere uyanınca insan uzun bi süre etkisini atamıyo anlıyabiliyorum
Ahhhh keşke uzanabilsek saatlerce...çok saol cnm inş faydasını görürrüz ilaçların şifa versin Allah'ım tüm rahatsız bebelere...
Ya hakkaten ben de yeni yeni şu hırslı çocuklarla karşılaşıyorum gecen hafta gelen misafirlerimizin oğlumla arası bir ay ama öyle bi fena ki eline ne alsa oğlum hemen elinden çekiyo misafir diye bişey demiyim diyorum ama itiyo falan bizimki de gidip sarılıyo annesi kızdı bikaç kez ama sonra da gülüyo ne yapılması gerekiyo öyle anlarda kestiremiyorum tam ama içimden pataklamak geçiyo bizimkiler çok sevgi pıtırcıklıklarından kaybedecekler gibi geliyo bana da
Bu çocukların hepsi niye kedi hastası anlamıyorum :44:
Allah razı olsun aryacım...
Şu anda mesafeniz nasıl hem km olarak hem ilişki olarak soruyorum ?
Yani zaten evliliğin başından beri aranızda bir muhabbet kurulmuştur karşındakinin karakterine bağlı bizim aramız 3 sn hemen üst kat ama özlemin dediği gibi ne bir zararını gördüm ne de bir yardımını şu yaşa geldi bir kez bırakabilip de bir çarşıya gidemedim hadi onu geçtim evde bi işim olsa bile destek yok eşim

Allah iyiliğini versin e mi?
ben de salak saçma rüyalar görürüm ama pille çalışan kerem, bu çok deli bi rüya yaaaa

ben de eşim ve başka bi kadınla alakalı bi rüya görmüştüm.
uyandırdım adamı, kızdım bi güzel. o anlamadı tabi, uyku sersemiydi döndü totoyu uyumaya devam etti.
ama ben sabah da trip atmaya devam ettim. rüyası bile nasıl etkiliyor insanı, Rabbim yaşatmasın

maşallah kereme, ama hayvanlarla bu kadar yakın olduğu için çok şanslı..

ayşecik kediyi pisi pisi diye çağırıyor. sonra da mi diyor, 'yav' kısmını fazlalık gördü sanırsam
köpeğe av avv, kuşları görünce cicici diyor, kargayı kuştan ayıramıyor ama sesini duyunca taklide başlıyor; gagaga
ineğe de mö. ineği de aryanın söylediği videoyu izleye izleye öğrendi. inek ne der diyorum, möö diyo ahahhah

sağlık olsun bacım ya, vardır bi hayır.. üzme sen tatlı canını

ben de iki kutu dalin sıvı kullandım, onlar bitince dalan roxy e geçtim.
%100 bitkisel tozlardan hazırlanmış yazıyor üstünde. sanırım bu yönüyle daha az kimyasal kullanıldığı için
alerji ihtimali azalıyor. hassas çamaşırlar ve ciltler için ideal, parfümü de çok güzel kokuyor. 800 gramlık pakette satılıyor.
bir paket epey uzun gidiyor. her markette yok, olanlarda ise fiyatı 5-6 lira.
ama hakmarda 3.25e satılıyor, alacaksan hakmar bul bacım

makine bozulabilir evet, sebebi bu granül sabunların çok köpürmesi. adı üstünde sabun tozu.
makine uzun süreli kullanımda tehlike altında. ama ben temizleyecek kadar deterjan koyuyorum.
kendi çamaşırlarımıza bile deterjanı temizleyecek kadar koyarım, öyle ki makineden çıktıktan sonra buram buram deterjan kokmaz.

Yaa ama rüyadayken pilli kerem hiç komik değildi :))
Artık 5 yıllık evli oluyoruz tabi herkes kartlarını gösterdi. Kv lerle İlişkimiz iyidir diyebilirim çok şükür. Başlarda benle çok içli dışlı olmak istediler tamamen iyi niyetle ; mesela misafirine pasta yapalım beraber şuraya gidelim temizliğine yardım edelim.. Lohusalığımı onlarda geçirmemi istediler kabul etmedim. ben hep kendi işimi kendim görmeye çalıştım arada mesafe tutmaya çalıştım.Yapım başkasını kaldırmazdı ;özgürlük benim için çoook önemli. Koloni halinde takılmayı sevmiyorum da ,eşim seviyor maalesefff :) onlarla bi yere gitsek uçuyor adam :) bu yönde biraz endişem var ama zaten çoluk çocuğa karıştık bir destek lazım diyorum.. İşte bu döt kadar 2 oda 1 salon evimden çıkmak için de sabırsızlanıyorum Allah ağzımızın tadını bozmasın..
Sen nasıl onlara bırakıp çarşıya gidemedin ya ben anlamıyorum dip dibesin. hiç teklif ettin mi, ben baktım bizimkiler teklif etmiyor aradım "keremi getiriyorum müsaitseniz çarşıda bir işim var "dedim bıraktım. Ya da direk eşime verdim o götürdü. Tabi çok nadir toplasan belki 8-10 defa. Mesafemiz arabayla 15 dk. Eğer kv yaşlıysa bakamam diye korkuyor olabilir oğlun biraz büyüyünce daha kolay bırakırsın gibi geliyor

aynı binada oturmak senin için avantaj olacak.
zira ardarda iki bebe, fazlasıyla yardıma ihtiyacın var. komşuya, dadıya değil de babaanneye bırakacaksın çocuğunu.
gözün arkada kalmaz. güven hissi çok önemli. öte yandan baştan aynı binada oturmaya mesafeli olsan da,
inşaat devam ederken 2. hamileliğinle taşınmanın çakışması tevafuk oldu. bak Rabbim ne güzel ayarlamış..
mesafeyi şimdiki kadar kendin ayalarlayamayacaksın tabi, bazen canını sıkan durumlar da oluşabilir ama yine ayarı tutturursun sen.. hakkınızda hayırlısı olsun bacım

yok canım hiç de yaşlı falan değil gayet de genç kendi zaten teklif etmez ama iki dakka biraksam bak abartmıyorum 5 dk gecmeden geri getiriyorlar bu durmuyo diye ee evde de durmuyo ama biz napıyoruz oyalıyoruz bi şekilde yani uğraşmak istemiyolar...bence evliliğin ilk zamanları daha sıkıntı oluyo yakın yaşamaz bizde de şu an herkes herkesin sınırlarını biliyo ihlal durumunda da neler olabileceğini o yüzden daha rahatız artık hem dedğğin gibi nufus artıyor eviniz de ferah olacakmış huzur olsun da bacım gerisi boş

aaa hiç bilmiyodum bizde de hala 2 tane var eşim hep stok yapıyo ama mecbur değiştiricez napalım ben de aksine çok koyuyorum niyeyse ama hep ilave durulama yapıyorum işe yarıyodur inş...ilk fırsatta alıyım da yıkıyım yavrumun kıyafetlerini
bu aralar ben de çok nadir yıkamak zorunda kalıyorum yaa banyoya girdiği an deliriyo öyle ağlıyoki kokuyolar mı dersin yaa

ayşecik yaşına kadar banyodan keyif alıyordu.
sonra ne olduysa, çığlık çığlığa giriyor küvete. çıkana kadar da ağlıyor. eline oyalayacak bişeyler veriyorum.
ve olabildiğince hızlı bir kez köpükleyip çıkarıyorum.

bence aklı kesmeye başlayınca, banyodaki başından o su dökülme safhası falan onu korkutuyor olabilir.
haricen aklıma bi şey gelmiyor.. yoksa yengeç burcu bebek ve bir yaşına kadar keyifle banyo yapıyordu yani..

Yorulunca pilini çıkarıp dinleyebilirsin.

Kerem veteriner mi olacak acaba.

Aden de başına gelene kadar çok mutlu. Şampuanı elime alınca Kızılca kıyamet kopuyor. Kucağıma gelmeye çalışıyor. Eylül'den beri böyle.

Aden de başına gelene kadar çok mutlu. Şampuanı elime alınca Kızılca kıyamet kopuyor. Kucağıma gelmeye çalışıyor. Eylül'den beri böyle.

demekki sadece bizde böyle değil durum o halde geçici bi süreç olabilir banyo sevmeyen çocuk mu olur yaa yiğenim çıldırıyor banyo yapmak için

merhabalar

oğlumla dışarı çıktık dolaştık.A 101 e uğradık.nfk nın aldığı sepetlerden vardı hala.

bu hafta bize göre pek bişey yoktu.eve gelincede uyudu bizimki.bu aralar bana sarılıp uyuyor.

elinide boynuma atıyor.iyice dalınca yatağına koyuyorum.

biz banyodan çıkaramıyoruz.banyonun kapısına gidip ağlıyor.suda oynamayı çok seviyor.başını en son yıkıyoruz tabii.

sizin gördüünüz rüyalardan geçen akşam bende gördüm.ne oldu herkese böyle hayırdır....

Son düzenleme:

Ben de kendi notuma bakıp gerisini umursamayanlardandım. Umarım Efe de öyle olur.

Ben reçelli kurabiye ile ilgili bişi yazmamıştım ama senin alıntında sanki ben yazmışım gibi duruyor... İlginççç.

Çocukların açısından süper olacak inşallah canım. Hayırlı olsun şimdiden.

Sabahtan beri okul işleri yaptım. Bi de yemek ve elmalı kek. Sinema uzak bir hayal birazdan okula gidicem toplantıya.

Ben tv izleyemiyordum, kitap okuyamıyordum hamileyken. Hep rüyama giriyordu :/

O tarz veletlere ne yapmalı ben de bilmiyorum.

Destek olmayanları kınıyorum!!

evet, bu hafta bizim için hiçbirşey yok

maşallah mahmuda, bizimkilerin tam tersi. yaz gesin de şıp şıp oynasın sularda
ben o rüyayı uzun zaman önce görmüştüm. ama hamilelikte görmek bastırılmış korkuların dışa vurumu

evet, sefer ayı bela ayı nitelendirmesi yanlış.
cahiliye kafasındaki araplardan geliyormuş geliyormuş bu yanlış inanç.
o zaman sefer ayında umre yapılmasınıbile günah olarak nitelendiriyorlarmış.
nikah olsa uzun ömürlü olmaz, işe başlansa bitmez falan falan..

tabi tarihte bu ayda yaşanan olumsuz kötü olaylar da var. çekinilmesi bu yüzden.

ayşeciği babaannesi çağırdı,
sırtına yedek koyduğum çantasını takıyorum. ayakkabılarını giydirip bırakıyorum.
koşup karşı kapıya vurmaya başlıyor.. okula gideceği günler aklıma geliyor..
benden bağımsız bi şey başarmış, büyümüş gibi hem gülüyorum hem hüzünleniyorum..

şimdi evi accık toplayayım. şu hediyeleri uygun bi şeyle değiştirmek için avm ye gidicem.
eşime de söyledim, geçerken beni alacak inş. ben kaçanziiii, öpüldünüz

2 çocuk olunca yardıma gerçekten ihtiyacın olacak. en azindan birini bırakıp digeriyle islerini halledebilirsin.
4+1 ev bizim hayalimiz geniş geniş otururuz. sende kız olursa odalarinida ayirabilirsin.

valla ozendim ne güzel:13: yakınında oturması bh yönlerden çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…