geçmiş olsun canım umarım geçici bir şeydir:26:Selamunaleyküm canlar...
Gün bitti ben daha yeni yazıyorum ama ancak fırsat bulabildim..Birkaç gündür yasir sürekli üzerini çıkarmak istiyodu biz de sıcakladı sanıyoduk en sonunda soyup tüm vucuduna baktım ki sırtı inanılmaz kızarık ama anlam veremedik bu sabah randevu alabilmişken doktorumuza gittik..Çok büyük ihtimalle kullandığım sıvı deterjanın alerjı yaptıgını granüllerden kullanmam gerektiğini söyledi ve yumurtanın beyazı veya süt fln da olabilir yediklerinden sonraki durumuna dikkat edin dedi ya bunun bi testi falan yok mu o an sormak aklıma gelmedi ama neyse bir de bazen öksürürken çok tıkanıyo ama o da önemsiz sanmıştık alerjık astımdan daha önce de şüphelenmişti işimizi riske atmayalım dedi 3 hafta kullanacağımız şurup burun spreyi ve sırtı için krem verdi durduk yere ilaclar doldu yine hiç gitmesemiydik diye düşünmedim değil hee bu arada yürüttü ve bunun ayagı cok bariz dışa basıyo ortopedist nasıl anlamadı dedi kesinlikle 2 yaşında tekrar gösterin dedi ayy yazarken içime daral geldi inş hepsi geçer bu arada elifnazım ipek nasıl oldu?
Bugün gelince de oğlusu uyutup yoğurt çorbası yaptım şaşırtıcı bi şekilde iyi oldu sevindirik oldum ben de...
Başşkaaa haftasonuna memleketten en yakın arkım geliyo sonra da annemler ablamlar vee ben de onlarla dönüyorum arabamız yokken memleketten gelen her arabayı değerlendiricem :)
Yani haftasonu c.tesi kahvaltıdan pazar akşam yemeğine kadar full misafirim var nasıl birşeyler yapsam acep temizlik de var baya da birikmiş ütüm pöff ama canım hiçbirley yapmak istemiyo bu ara çok başım dönüyo ne çok yazdım bee
geçmiş olsun canım umarım geçici bir şeydir:26:
ipek daha tam iyileşmedi. kerem'ede geçti ne yazikki
Aziz bebe de çok tatlı kız bebek montları gördüm , % 30 indirim de var, 69 tl idi sanırım
Bugün pembiş şeker mi şeker montu elime alıp baktım; Ayşecik geldi aklıma
Allah iyiliğini versin yaadünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettimkızı uyutayim da bi deneyeyim
Çok geçmiş olsun ya, üzüldüm. İnşallah toparlarlar en yakın zamanda.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+
sabah tayfası online
günaydın kızlar.. sabah kalktım, ayşecik gece terlemiş kokmuş..
ay ben onun ter kokusunu seveyim yaaaaaa:116:
arada bi başını yıkıyorum ama, banyo yaptırmayalı neredeyse on gün olmuştur.
babası duştan çıkmıştı, hazır banyo hamam gibi olmuşken ayşeciği soktum yıkadım..
çocuğum rahatladı ya, hahahahah
bugün yemek derdim yok, rahatım.
valla her harfine yansımış enerjin..
kim tutar seni, bal dök yala olacak evin, pırıl pırıl oooh miis!
ah canım beniiiiim!!!
arkadaşın getirdiği hediyeleri değiştirmek için mont bakıyorum.
genelde lcw den alışveriş yapıyorum ama montu dışardan almayı tercih ederim, pek iyi bi şey yok sanki..
olmazsa bana ya da eşime bi şey alıp değiştiricem. 2-3 yaş montu almak için biraz daha beklemek lazım
ama söylediğin fiyat da makul. sezon sonuna doğru ben bi uğrayayım aziz bebeyeeee
geçmiş olsun canım. tevekkeli çocuk rahatsız.
Allahtan anladın da, daha sıkıntı çekmedi çocuğum.. kaşınıyormuş di mi?:26:
peki yeni mi değiştirdin deterjanını? ayşeciğe dalan roxy granül sabun kullanıyordum ben.
paket bitince omo sıvı alayım dedim, eşim fiyatı gördü vazgeçti
yine gitmiş 2 paket dalan almış, makine bozulacak diyorum, olsuuuun diyo
alerji testi var ama 3 yaşından önce doğru sonuç vermiyor. çok sık alerji olursa o zaman test yapıyorlar.
ama o durumda da çocuk alerji uzmanının söylediği %70e yakın sonuç bulamadıkları..
inş alerjik astımı yoktur. o sıkıntılı bi şey, ilaçlarını kullan bakalım, merhem inş rahatlatır yasiri.
bu haftasonu senin için hareketli ve züpper olacağa benziyor, hadi bakalımmm
sen yoruldun ama eminim aden koştukça açılmıştır, enerjisi tavan yapmıştır..
şeker pembişimm, bizim cheesecake tarifi neredeydi yaa?
tarif klasörümde bulamadım. malzemeleri bi bakayım, yarın yapıcam inşşş
bir avuçtan biraz fazla frambuaz var dondurucuda, onları da söylediğin gibi eklicem inş.
pelin şefin şu tarifini gördün mü bacım, o üst peltede geçen malzeme ne allahasen?
PelinChef: MEYVE PELTELİ CHEESECAKE VE CHEESECAKE YAPMANIN PÜF NOKTALARI
dünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettimkızı uyutayim da bi deneyeyim
çocuk terleyip kokmamış, sen on gün yıkamadın diye kokmuş diyosun yaniKız on gün yıkanmaz mı bi bebiş?!?! :) gerçi onların o kokusu bile ne güzeldün oğluşum banyoya girip şampuanını falan aldı ve küvete yöneldi. Mesaj açık :) Bugün yıkayacağım inşallah :)
Ben yazamadan sen bulmuşun zaten :)
Aman yaban mersini yaaaaaa; yaz türkçesini dimi?!? Ama o da yakışır cheesecakee haaa:)
çocuk terleyip kokmamış, sen on gün yıkamadın diye kokmuş diyosun yani
haklısın da.. ama bebeler bizim gibi kötü kokmuyor. yetişkin insan terleyince ne kadar kötü kokar
vücudu da bizim gibi kirlenmiyor. poposunu zaten sürekli temizliyorum.
her gün boynunu gıdısını da siliyorum. hava soğuk olunca banyodan biraz çekiniyorum açıkçası.
geçen kış, haftada bir yıkıyordum. bu sene de öyle olacak..
açık söyleyeyim mi, ahududu, frambuaz, böğürtlen, yaban mersini.. ben bunların hepsini birbirine karıştırıyorum
ahududu ve frambuaz aynı sanıyordum, o da yanlışmış bak
şeker pembemm, frambuazı çözüp iyice suyunu salmasını beklicem.
sonra dolgusuna yerleştirip cheesecake i öyle fırına vericem di mi?
Çok Geçmiş olsun Yasir'e,Selamunaleyküm canlar...
Gün bitti ben daha yeni yazıyorum ama ancak fırsat bulabildim..Birkaç gündür yasir sürekli üzerini çıkarmak istiyodu biz de sıcakladı sanıyoduk en sonunda soyup tüm vucuduna baktım ki sırtı inanılmaz kızarık ama anlam veremedik bu sabah randevu alabilmişken doktorumuza gittik..Çok büyük ihtimalle kullandığım sıvı deterjanın alerjı yaptıgını granüllerden kullanmam gerektiğini söyledi ve yumurtanın beyazı veya süt fln da olabilir yediklerinden sonraki durumuna dikkat edin dedi ya bunun bi testi falan yok mu o an sormak aklıma gelmedi ama neyse bir de bazen öksürürken çok tıkanıyo ama o da önemsiz sanmıştık alerjık astımdan daha önce de şüphelenmişti işimizi riske atmayalım dedi 3 hafta kullanacağımız şurup burun spreyi ve sırtı için krem verdi durduk yere ilaclar doldu yine hiç gitmesemiydik diye düşünmedim değil hee bu arada yürüttü ve bunun ayagı cok bariz dışa basıyo ortopedist nasıl anlamadı dedi kesinlikle 2 yaşında tekrar gösterin dedi ayy yazarken içime daral geldi inş hepsi geçer bu arada elifnazım ipek nasıl oldu?
Bugün gelince de oğlusu uyutup yoğurt çorbası yaptım şaşırtıcı bi şekilde iyi oldu sevindirik oldum ben de...
Başşkaaa haftasonuna memleketten en yakın arkım geliyo sonra da annemler ablamlar vee ben de onlarla dönüyorum arabamız yokken memleketten gelen her arabayı değerlendiricem :)
Yani haftasonu c.tesi kahvaltıdan pazar akşam yemeğine kadar full misafirim var nasıl birşeyler yapsam acep temizlik de var baya da birikmiş ütüm pöff ama canım hiçbirley yapmak istemiyo bu ara çok başım dönüyo ne çok yazdım bee
Yaradılış meselesi sanırım gözlemlediğim kadarıyla, tabii biraz da aileden örnek alınan davranışlar...Uyuzcanım yeni uyudu. Ben de hemen yatacağım inşallahhhhhhhh.
Pamuk helvacım işte ben de bizimkilerdeki bu sevgiyi kullanacak veletlerden çekiniyor hatta kıl oluyorum :) fıtratı mı öyle o çocukların yoksa arsızlık mı bilemedim :)
Bornum kaç kız memlekete ;en güzeli :)
GünaydınToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+
sabah tayfası online
günaydın kızlar.. sabah kalktım, ayşecik gece terlemiş kokmuş..
ay ben onun ter kokusunu seveyim yaaaaaa:116:
arada bi başını yıkıyorum ama, banyo yaptırmayalı neredeyse on gün olmuştur.
babası duştan çıkmıştı, hazır banyo hamam gibi olmuşken ayşeciği soktum yıkadım..
çocuğum rahatladı ya, hahahahah
bugün yemek derdim yok, rahatım.
valla her harfine yansımış enerjin..
kim tutar seni, bal dök yala olacak evin, pırıl pırıl oooh miis!
ah canım beniiiiim!!!
arkadaşın getirdiği hediyeleri değiştirmek için mont bakıyorum.
genelde lcw den alışveriş yapıyorum ama montu dışardan almayı tercih ederim, pek iyi bi şey yok sanki..
olmazsa bana ya da eşime bi şey alıp değiştiricem. 2-3 yaş montu almak için biraz daha beklemek lazım
ama söylediğin fiyat da makul. sezon sonuna doğru ben bi uğrayayım aziz bebeyeeee
geçmiş olsun canım. tevekkeli çocuk rahatsız.
Allahtan anladın da, daha sıkıntı çekmedi çocuğum.. kaşınıyormuş di mi?:26:
peki yeni mi değiştirdin deterjanını? ayşeciğe dalan roxy granül sabun kullanıyordum ben.
paket bitince omo sıvı alayım dedim, eşim fiyatı gördü vazgeçti
yine gitmiş 2 paket dalan almış, makine bozulacak diyorum, olsuuuun diyo
alerji testi var ama 3 yaşından önce doğru sonuç vermiyor. çok sık alerji olursa o zaman test yapıyorlar.
ama o durumda da çocuk alerji uzmanının söylediği %70e yakın sonuç bulamadıkları..
inş alerjik astımı yoktur. o sıkıntılı bi şey, ilaçlarını kullan bakalım, merhem inş rahatlatır yasiri.
bu haftasonu senin için hareketli ve züpper olacağa benziyor, hadi bakalımmm
sen yoruldun ama eminim aden koştukça açılmıştır, enerjisi tavan yapmıştır..
Afiyet şeker olsundünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettimkızı uyutayim da bi deneyeyim
Kıyamam kuzucuklara , Allah şifalar versin ikisine de ..geçmiş olsun canım umarım geçici bir şeydir:26:
Çoğu mağazada %30 indirim başladı tam vakti mont almanın , havalar yeni soğudu indirimler başladıgecen hafta çıkamadım .. bu hafta sonu cikarsam bakayım bende havalar soğudu hala mont alamadık. motharecare, aziz bebe bide h&m bakacağım.
Ne yazık ki okula giden çocuğun, küçük kardeşi olmanın ; kötü yanı ..Sağol canım.. çok çocuklu olmanın dezavantajları. abla okuldan getiriyor. evdede birbirlerine geçiyor
Oh ne güzel, bıcırıklar dışarıya bayılıyor . Kışlık şapkamız yoktu ; yani geçen yılki küçülmüştü, o yüzden kulağı üşür diye çıkartamıyordum birkaç gündür. dün Aziz bebe ye uğrayınca aldım bi tane şapka, montumuza uygun buluncahava soğuk diye eve tıkılıp kaldık.
ayşecik bunaldı yavrum. atta diyince ben çıldırdı resmen. iyi giydirdim üstünü, dün çıktık yürüdük.
yavrum nasıl mutlu oldu, koşturdu sağa sola
burada güneş açtı, öğleye doğru az daha ısınsın yine çıkarıcam kızımı
şeker pembemm, frambuazı çözüp iyice suyunu salmasını beklicem.
sonra dolgusuna yerleştirip cheesecake i öyle fırına vericem di mi?
Çok iştah açıcı bir tarif, bahsedilirken bile canım istediÇok şükür ki büyük insan gibi değil terlemeleri. Yoksa düşünsene on gün yıkanmayınca ne iğrenç olacaklarını hahahhah
Ahududu ve frambuaz tatlı diye kodla gerisini salla zaten :)
çok albenili bir tarif , şurada bahsederken bile canım istedi, ben de reçeli kurabiye yapıciim bugün :82::103:
Evet canikom. Yani peynirli harcı döktükten sonra kalıba süzülmüş frambuazları güzelce dağıtarak batıracaksın harcın içine. Üstte kalan kısımları kararabilir çünkü.
Sizde abla taşıyor okuldan, bizde ben:/Sağol canım.. çok çocuklu olmanın dezavantajları. abla okuldan getiriyor. evdede birbirlerine geçiyor
ağzına sağlık bacım..Belalarin 1. Kat semaya indigi safer ayindayiz.. Bu gece birinci gecesi. Efendimiz (sav)bugün ölüm hastaligina tutulmustur. Bu gece 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu ayda hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir . Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir . Bilmeyen kardeslerimize iletelim insaallah 'Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.
Eline sağlık canım. Benim evin de iyi bir temizliğe ihtiyacı var ama kadın çağırmaya bile üşeniyorum.Günaydııınnn.... Akşam saat 10 a kadar mutfakla uğraştım, dolapları düzenledim, öldüüüümmm.. Sabah ta kadın geldi, bakalım inşallah içime siner.
Şimdi yine iyi de iyice soğuyunca ne yapacağız bakalım. Bizimki de neredeyse hergüm çıkıyor. Evde gitmek ve atta kelimeleri yasak.hava soğuk diye eve tıkılıp kaldık.
ayşecik bunaldı yavrum. atta diyince ben çıldırdı resmen. iyi giydirdim üstünü, dün çıktık yürüdük.
yavrum nasıl mutlu oldu, koşturdu sağa sola
burada güneş açtı, öğleye doğru az daha ısınsın yine çıkarıcam kızımı
Enerjine hayranım bacım.dünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettimkızı uyutayim da bi deneyeyim
Öğrendiğim iyi oldu. Annelere de söyleyeyim.Belalarin 1. Kat semaya indigi safer ayindayiz.. Bu gece birinci gecesi. Efendimiz (sav)bugün ölüm hastaligina tutulmustur. Bu gece 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu ayda hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir . Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir . Bilmeyen kardeslerimize iletelim insaallah 'Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.
Aden de kedilere me diyor.miyav diyorum hala mee diyor.ayşecikle gezdik geldik.
küçük hanım her yarım metrede bir duruyor, öylece etrafı izliyor.
hadi diyorum, arkasından accık itiliyorum. yok, leyla gibi bakıyor etrafa
bir de kedi varsa yollarda tamam, bi beş dk durup hasbihal ediyor kediyle..
mübarek semt de kedi yuvası, her köşeden çöp kutusundan bi tane çıkıyor yaaa
10 dklık yolu bir saatte geldik vesselam!
Biz de Kv ile yakın oturuyoruz. Yazın yeni eve taşınacağız o da safha yakın. Şimdi 5 dk o zaman 1 dk olacak. Ben yardımlarını da zararlarını da görmedim.Tünaydın kızlar
Dün öğlen kv geldi biraz oturduk, seneye yanyana apartmanlarda oturacağız büyük ihtimalle. İnşaat yapılıyor. "Biz sana keremde hiç yardımcı olamadık sana uzağız diye ama inşallah seneye çocuklarına yardımcı oluruz " falan dedi.. Bi yandan bu kadar yakınlaşmaktan çekiniyorum ama bir yandan evimiz 4 oda 1 salon çok güzel oldu ve sıkıştığımda bana yardımcı olacaklarını düşününce biraz seviniyorum. İnşallah iyi olur yaaa pöff
Bugün bi arkadaşım gelecek, hani şu eşiyle sorunları olan..Hayırdır inşallah bakalım.. Güzin abla modundayım bugün yine:)
Kaselere puding yaptım. Domatesli spaghetti ve tavuk pane yapıcam. Mide bulantım büyük ölçüde azaldı ama hala kıymalı yemeklere tahammülüm yok:S
Pamuk helvacım Benim annem marmelatlı kurabiyeyi çok güzel yapar. Kenarlarını da yumurta akına ve hindistancevizine batırıyor çıtır çıtır oluyor.
Nfk cım çocuklar yıkandıkça mikroplardan korunurlar ama tabi üşütmek de hepimizin korkusu. Ben de 4 günde falan yıkıyorum şimdi.
Borncum yasir paşaya Allah acil şifa versin ayağı da umarım ayakkabıyla düzelecek birşeydir.
Elifnaz seninkilere de acil şifalar dilerim canım hastalandıkça dirençleri de artar inşallah.
Pembişim bu akşam sinema planı var mı
Aryacım bilgilendirme için teşekkürler birbirimize dua edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?