- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Aynı bina değil canım, yan bina olacak:) ona bile sevindim valla:))aynı binada oturmak senin için avantaj olacak.
zira ardarda iki bebe, fazlasıyla yardıma ihtiyacın var. komşuya, dadıya değil de babaanneye bırakacaksın çocuğunu.
gözün arkada kalmaz. güven hissi çok önemli. öte yandan baştan aynı binada oturmaya mesafeli olsan da,
inşaat devam ederken 2. hamileliğinle taşınmanın çakışması tevafuk oldu. bak Rabbim ne güzel ayarlamış..
mesafeyi şimdiki kadar kendin ayalarlayamayacaksın tabi, bazen canını sıkan durumlar da oluşabilir ama yine ayarı tutturursun sen.. hakkınızda hayırlısı olsun bacım
Dediğin gibi ikinci bebek durumu yolunda gider ve inşallah doğarsa iyi olur diye düşünüyorum
Evet ilk yıllar çok zordur olduğun gibi görünmek, haklısın.yok canım hiç de yaşlı falan değil gayet de genç kendi zaten teklif etmez ama iki dakka biraksam bak abartmıyorum 5 dk gecmeden geri getiriyorlar bu durmuyo diye ee evde de durmuyo ama biz napıyoruz oyalıyoruz bi şekilde yani uğraşmak istemiyolar...bence evliliğin ilk zamanları daha sıkıntı oluyo yakın yaşamaz bizde de şu an herkes herkesin sınırlarını biliyo ihlal durumunda da neler olabileceğini o yüzden daha rahatız artık hem dedğğin gibi nufus artıyor eviniz de ferah olacakmış huzur olsun da bacım gerisi boş
aaa hiç bilmiyodum bizde de hala 2 tane var eşim hep stok yapıyo ama mecbur değiştiricez napalım ben de aksine çok koyuyorum niyeyse ama hep ilave durulama yapıyorum işe yarıyodur inş...ilk fırsatta alıyım da yıkıyım yavrumun kıyafetlerini
bu aralar ben de çok nadir yıkamak zorunda kalıyorum yaa banyoya girdiği an deliriyo öyle ağlıyoki kokuyolar mı dersin yaa
5 dk sonra getirmek de ne demek ya kesin annesinin memesini arıyor ayağına falan yatıyorlar. Memeden kesince ne bahane bulacaklar bakalım. Ya da çek git uzakta bi yere nasıl getircekler yanına o zaman mecbur bakacak
:))) ben düşünmüştüm veteriner olmayı babam da orda kedi köpek seveceğini mi zannediyosun demişti:) binbir türlü kene ,inek bilmemnesi vs vsYorulunca pilini çıkarıp dinleyebilirsin.
Kerem veteriner mi olacak acaba.
merhabalar
oğlumla dışarı çıktık dolaştık.A 101 e uğradık.nfk nın aldığı sepetlerden vardı hala.
bu hafta bize göre pek bişey yoktu.eve gelincede uyudu bizimki.bu aralar bana sarılıp uyuyor.
elinide boynuma atıyor.iyice dalınca yatağına koyuyorum.
biz banyodan çıkaramıyoruz.banyonun kapısına gidip ağlıyor.suda oynamayı çok seviyor.başını en son yıkıyoruz tabii.
sizin gördüünüz rüyalardan geçen akşam bende gördüm.ne oldu herkese böyle hayırdır....
Çiftleşme mevsimi geldi hahahaha
Bak sen kekini de yapmış biz seni tanımışız işte:) biz de güya annemle gidicektik sinemaya bigün ama akşam ancak eşime bırakabilirim keremi. o zaman da babamı evde yalnız bırakamazmış yan çizdi hatunBen de kendi notuma bakıp gerisini umursamayanlardandım. Umarım Efe de öyle olur.
Ben reçelli kurabiye ile ilgili bişi yazmamıştım ama senin alıntında sanki ben yazmışım gibi duruyor... İlginççç.
Çocukların açısından süper olacak inşallah canım. Hayırlı olsun şimdiden.
Sabahtan beri okul işleri yaptım. Bi de yemek ve elmalı kek. Sinema uzak bir hayalbirazdan okula gidicem toplantıya.
Ben tv izleyemiyordum, kitap okuyamıyordum hamileyken. Hep rüyama giriyordu :/
O tarz veletlere ne yapmalı ben de bilmiyorum.
Destek olmayanları kınıyorum!!
Hamilelikte görme sebebi tamamen çıldıran hormonlar yoksa pilli kerem korkumu bastırmamıştım yaw:))evet, bu hafta bizim için hiçbirşey yok
maşallah mahmuda, bizimkilerin tam tersi. yaz gesin de şıp şıp oynasın sularda
ben o rüyayı uzun zaman önce görmüştüm. ama hamilelikte görmek bastırılmış korkuların dışa vurumu
Ayy ne güzel takmış çantasını:) severim ben onuayşeciği babaannesi çağırdı,
sırtına yedek koyduğum çantasını takıyorum. ayakkabılarını giydirip bırakıyorum.
koşup karşı kapıya vurmaya başlıyor.. okula gideceği günler aklıma geliyor..
benden bağımsız bi şey başarmış, büyümüş gibi hem gülüyorum hem hüzünleniyorum..
şimdi evi accık toplayayım. şu hediyeleri uygun bi şeyle değiştirmek için avm ye gidicem.
eşime de söyledim, geçerken beni alacak inş. ben kaçanziiii, öpüldünüz
Evet canım ya kesinlikle. inşallah sizin de olur. erkek de olsa ayrı olur odaları diye düşünüyorum2 çocuk olunca yardıma gerçekten ihtiyacın olacak. en azindan birini bırakıp digeriyle islerini halledebilirsin.
4+1 ev bizim hayalimizgeniş geniş otururuz. sende kız olursa odalarinida ayirabilirsin.
Son düzenleme: