Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aynı bina değil canım, yan bina olacak:) ona bile sevindim valla:))
Dediğin gibi ikinci bebek durumu yolunda gider ve inşallah doğarsa iyi olur diye düşünüyorum
Evet ilk yıllar çok zordur olduğun gibi görünmek, haklısın.
5 dk sonra getirmek de ne demek ya kesin annesinin memesini arıyor ayağına falan yatıyorlar. Memeden kesince ne bahane bulacaklar bakalım. Ya da çek git uzakta bi yere nasıl getircekler yanına o zaman mecbur bakacak

Yorulunca pilini çıkarıp dinleyebilirsin.

Kerem veteriner mi olacak acaba.
:))) ben düşünmüştüm veteriner olmayı babam da orda kedi köpek seveceğini mi zannediyosun demişti:) binbir türlü kene ,inek bilmemnesi vs vs

Çiftleşme mevsimi geldi hahahaha

Bak sen kekini de yapmış biz seni tanımışız işte:) biz de güya annemle gidicektik sinemaya bigün ama akşam ancak eşime bırakabilirim keremi. o zaman da babamı evde yalnız bırakamazmış yan çizdi hatun
Hamilelikte görme sebebi tamamen çıldıran hormonlar yoksa pilli kerem korkumu bastırmamıştım yaw:))
Ayy ne güzel takmış çantasını:) severim ben onu
2 çocuk olunca yardıma gerçekten ihtiyacın olacak. en azindan birini bırakıp digeriyle islerini halledebilirsin.
4+1 ev bizim hayalimiz geniş geniş otururuz. sende kız olursa odalarinida ayirabilirsin.
Evet canım ya kesinlikle. inşallah sizin de olur. erkek de olsa ayrı olur odaları diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Çiftleşme mevsimi demek hahaha. Çılgınsın busmai :)

çocukları uyuttum,eşimde vadiyi izliyor.bir göz atayım dedim o da ne hiç kimse yok

nerelerdesiniz?ebe hamak sallar,nfk avm gezdi yorgın düşmüştür,elifnaz hasta çocukları ile uğaraşıyordur.

bu arada geçmiş olsun canım.busmai ikinci bebek için örgü modelleri bakıyordur

(örgü kaldımı ki:44:)pamuk helva,neyneyse,özlem siz neler yapıyorsunuz?

Ah ah eskiden gece tayfası vardı.... Şimdi bi ben mi kaldım beaaaaaa ??

Yok canım eşim keremle kv lere gitti ben de yol üstündeki avm de dolaştım yalnız yalnız. Koca avm den ancak 4 kitap alıp çıktım :)

pembe gitmiş busmai gelmiş.

hoşgelmiş.ne tür kitaplar aldın sorması ayıp olmasın?

esra erol,da hamileymiş ayağınızımı sürüdünüz kız

Sorma ya ,çiftleşme mevsimi diye boşuna demiyorum:))

Khaled hosseini nin son kitabını aldım,
Atlar kadar özgür diye bi anı-roman aldım Jeannette walls ;şu an okuyorum çok güzel gidiyor..
Adem güneş doğal ebeveynlik ve
Ali Çankırılı Benimle oynar mısın anne

Sapıtık Adenle uğraşıyoruz. Saat onda uykusu gelmiş havalarına girdi. Bu saat oldu yeni uyudu. O saatten beri mız mız mız edip duruyor. Öğleden sonra uykusundan geç uyanmadı ama...

Aylardır gece girmem, bugün gireceğim tuttu. Sen yazıp kaçmışsın:)
Aryayla birlikte uyuyakalmışım. 23 gb uyanıp ( ki evdekiler uyumuştu) şöyle bir ortalığı topladım tekrar yatağa geldim. Tekrar uyuma potansiyelini görüyorum kendimde.

Busmaii, rüyan ilginçmiş baya, allah hayır etsin. Bende bu gece yatsı namazı kıldığımı gördüm rüyamda. Tabircilere göre de amelinin bitip ecelinin geldiğine işaretmiş. Eşime söyledim durumu, okulda ağlamış garibim beni çok seviyor galiba neyse ben rüyada baya tırstım ama. Tabirlere bakmadan da korkmuştum zaten niyeyse.

Beni sormamissin ama bak ben hala ayaktayim :)

Anam herkes gitmemi beklemiş resmen :)

aa pembecim ikimizde aynı anda yazmışız .bende bir ben ,birde meçhul ziyaretçi var diye üzülmüştüm...

Telden girince hemen göstermiyor yazılanları. Okadar bekleyip sayfa yeniledim ama :/

Yok canım eşim keremle kv lere gitti ben de yol üstündeki avm de dolaştım yalnız yalnız. Koca avm den ancak 4 kitap alıp çıktım :)

Beni salacaklar bir avmye ve ben 4 kitap alıcam!! :)

Öyle miiiiii??? Aman onlar gibi bir hayat standardı olsa insanın on tane de doğurulabilir

Kız hayra yor kız deli mi ne :)?? Kocanın ağlaması da çok şekerrrrrr. Aşık kızım sanaaaaa

Herkese günaydın. Uykumu alamadım, çok mutsuzum. Ikinci çocuk düşünmüyorummmmmmmmm ve uyumak istiyorum.

Kıyamam ben sanaaaaaaa. Bak bunlar bizi yıldırmamalı şekerim. Hele bi üç yaşlarına gelsinler ve normal insan olsunlar hemen yaparız ikincileri

Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabah sabah kalkıp bir sürü insanın yazdığını görünce bi mutlu oldum bi mutlu oldum; sanırım sorunlarım var hahahhaha. Güzel bir gün olsun inşallah.

Ilahi pembiş.hadi bakalım 18 ayımız kaldı. Bu sıralar ikinci olsa mı diye düşünüyorum ya Aden ve kocam elbirliği ile beni bu fikirden caydırıyorlar. Bu sıralar derken bu sıralar düşünüp 3,5 yaşında faaliyet olsa.

Kitapçıdan kitap almayı özledim.

Allah korusun kız.fırsat bu fırsat yüklen kocana.zaman istediğini yaptırma zamanı .

2 saattir ayaktayiz bez sizdirmis cis icinde kalktik ama bnm parmagim kalkmiyo coook uykuuum vaaar (hayirli cumalar
..

günaydın canlar.. cumanız mübarek olsun..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. 5. seneye giriyoruz. Rabbim sağlık ve huzurla nice yıllar nasip etsin cümlemize..
cheseecake yapıcam bugün, bir de eşim seviyor kıymalı börek. ama ne yemek yapıcam bilmiyorum.
amaaaaan, önemli olan tatlı de miii?

Aynı bina değil canım, yan bina olacak:) ona bile sevindim valla:))
benim isteğim de yan bina.. bu kadarcık mesafe istiyorum işte
şimdi bizim binayı mütahite verme işi yine olgunlaştı. yakında ayrıntılar için bina sakinleri toplanacak.
bense şunu düşünüyorum. bu benim ilk ve belki de ayrılmak için son şansım.
o yüzden bu bir iki senelik süreçte hamile kalmamam lazım.
öyle olursa, ikinci bebek muhabbetine yine dip dibe oturmak zorunda oluruz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

neyneyseeeeee
dün hazırlandım, kapıdan çıkarken kv ayşeciği getirdi.
giydirdim onunla gittim avmye dönüşte de eşim aldı bizi.
düşünüyorum, tek çocukla bu dediğim mümkün. istediğimde onu da alır çıkarım.
ama iki çocukla tek başına zor çıkılır.

hadi hayırlı olsun.. o kadın son zamanlarda şu zayıflık işini o kadar abartmışki,
yüzü avurtları göçmüş, bi garip olmuş, makyajsız görmek istemem yani..
bu vesileyle kilo alır da normale döner.

Sapıtık Adenle uğraşıyoruz. Saat onda uykusu gelmiş havalarına girdi. Bu saat oldu yeni uyudu. O saatten beri mız mız mız edip duruyor. Öğleden sonra uykusundan geç uyanmadı ama...
o uykusu olduğu halde uyuyamama ve mızıldamanın 1 milyon katına ulaşması var ya,
insanın hakikaten sinir katsayısını fena zorluyor

her rüyada tabire bakma canım. nasıl tabirlersen öyle çıkar..
bence namaza başlayacağına dalalettir

Beni sormamissin ama bak ben hala ayaktayim :)
niye ayaktasın ?
Herkese günaydın. Uykumu alamadım, çok mutsuzum. Ikinci çocuk düşünmüyorummmmmmmmm ve uyumak istiyorum.
anne olmak uykudan feragattir
Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabah sabah kalkıp bir sürü insanın yazdığını görünce bi mutlu oldum bi mutlu oldum; sanırım sorunlarım var hahahhaha. Güzel bir gün olsun inşallah.
benim de sorunlarım var, benim dee

bu arada dün hediyeleri değiştirip üzerine az para ekledim
lcw den bi mont aldım. çok bayılmadım ama çıkarken bi bebeğin üstünde gördüm tatlı duruyordu..
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Kaban - Grey

şu hırka da çok güzeldi almayı düşündüm ama bedeni 3-4 yaştan başlıyormuş
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Hırka - Beige

koton kids te şişme montlar 70 lira (bu arada ne zaman koton kidste dolaşsam, aklıma elifnazın büyük kızı geliyor.
aa şu ona ne kadar yakışır, ay bu çok güzel olur diye kombin yapıyom ben yaa)

mothercare i pek gezmedim, ama orada da aynı şişme montlar 100 lira.
kanzda %20 indirim başlamış, bence uğrayın.. c'a ya bakamadım zamanım yetmedi

ayşecik şuan koltuğun arkasına geçmiş, çömelmiş.
hem elindeki yumurtalı ekmeği ısırıyor, hem kakasını yapıyor..
benim baktığımı da gördü, totosunu göstererek kaka yaptığını haber veriyor.

Kitapçıdan kitap almayı özledim.

Allah korusun kız.fırsat bu fırsat yüklen kocana.zaman istediğini yaptırma zamanı .
Aynen ya ben de çok özlemişim
İyi ya 3 yaşa bişey kalmadı 1 sene sonra çalışmalar başlar
Okulda ağlamış mı, kıyamam ya seviyor "galiba" diyosun bi de :) Allah muhabbetinizi artırsın uzuuun yıllar yaşayın beraber

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım :) huzurlu mutlu nice yıllarınız olsun..
İnşallah siz de biraz uzağa düşersiniz, kapı kapıya olmak eminim çok zordur. Yine de bazıları hiç kapı vurmadan anahtarla giriyormuş ,neyse ki sen bi mesafe koyuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…