bukadar yoğunluğa karıştırman normal. bi ara bende hep yanlış okuyordum. . sen çocukların yazılılarina dikkat etYıldönümünüz kutlu olsun canımmmmm.
Ev konusunda da inşallah hayırlısı olur.
Keyfe bak
Kremi kerem diye okudum!!!
Küçük kesersin bişi olmaz; pişerama bence bi kısmını turşu yap!!
İşte keşkeyakın olaydık da bu sevgi pıtırcıkları beraber takılsalardı. Bizim çevremizde yok malesef :/
Ne tuhafinsanlar var.
KFCdeki gibiiii <3
bukadar yoğunluğa karıştırman normal. bi ara bende hep yanlış okuyordum. . sen çocukların yazılılarina dikkat et
aldigim vitaminden çok memnun kaldım bu arada
Kozlar ben de 2. Hamileyim. 3 ayim kaldi inşallah. Emzirmeyle farklı yorumlar var. Bana doktorun vücudun ikisini de kaldirmax demişti. Oğlum yasini doldurmuştu yeni. Hemen kestim ben de. Bu da oglus olcsk inşallah. Devamlı yazamasam da sizi doğumdan beri takipteyim. Bir de bi srum olcakti. Benim oğlum herşey işaretle gösterip istiyor. Çok az kelime söylüyor. Sizinkiler epey konusuyor galiba. Benim gibi olan var mi
Kızlar ben ölüyoooommm:/ boğazım hiç böyle ağrımamıştı, çok zor yutkunuyorum. Kolumu kaldıracak halim yok. Başım fena. Akşamdan beri ıhlamura dayandım. Bişiler atıştırıp boğaz spreylerini ve işe yarayabilecek bütün ilaçları içtim. Eşim annemi kayseriye götürdü, aryayla başbaşa kaldık. Yarın kv ler gelecek. Aryaya bulaşmadan atlatsaydım.
Kız sütüne katacaksın sadece. Sen durmadan pasta yaparken iyiydi.Amannnn iyiler işte maşallah. Bi de arı sütü çıkarma başımıza özlem!! :))))))
Doğru cevap. Ben uyumuştum bile. Sona sen kaldınnnnn.Ziyaretçiler mi yoksaaaaaa???? :)
Özlem yeter bak uyuyalım artıkkkk
Umca da neymiş bacım.Neyneyse giiit ,giit ,giiit ,giiitme dur yalan söyledim :))
Arı sütünü bırakın UMCA diye bişey varmış çok methini duydum..
Evdeyim romanın biri fena oyaladı bitirmeden rahat edemiycem
Herkese iyi gecelerrr
Hadi iyi eğlenceler.Bazen misafirin gelmesi temizlik acisindan da iyi olmuyo degil hani
Ev cillop yemekler hazir sabah kalkip kahvalti da hazir oldu mu super olucaak keyifli birgun beni bekliyor insallah eski arkadas candir kandir...iyi geceler musmutlu haftasonlari..
Geçmiş olsun. Sana kim bakacak şimdi?Kızlar ben ölüyoooommm:/ boğazım hiç böyle ağrımamıştı, çok zor yutkunuyorum. Kolumu kaldıracak halim yok. Başım fena. Akşamdan beri ıhlamura dayandım. Bişiler atıştırıp boğaz spreylerini ve işe yarayabilecek bütün ilaçları içtim. Eşim annemi kayseriye götürdü, aryayla başbaşa kaldık. Yarın kv ler gelecek. Aryaya bulaşmadan atlatsaydım.
Ismini hatırlar gibiyim. Hayırlı olsun canım.yok canım benimki de öyle çok konuşmuyor.basit kelimeler daha çok.Kozlar ben de 2. Hamileyim. 3 ayim kaldi inşallah. Emzirmeyle farklı yorumlar var. Bana doktorun vücudun ikisini de kaldirmax demişti. Oğlum yasini doldurmuştu yeni. Hemen kestim ben de. Bu da oglus olcsk inşallah. Devamlı yazamasam da sizi doğumdan beri takipteyim. Bir de bi srum olcakti. Benim oğlum herşey işaretle gösterip istiyor. Çok az kelime söylüyor. Sizinkiler epey konusuyor galiba. Benim gibi olan var mi
Sağol canim tesekkur ederim.temmuz topigi bereketli çıktıAllah tamamına erdirsin..
benim oğlumda öyle çok az kelime söylüyor. .
Hamilelikte daha çok yaziyodum. Doğumdan sonra arada yazdim ve sordum. Ben de öğretmenim. Aranizda öğretmen de var bi kaç tane.Kız sütüne katacaksın sadece. Sen durmadan pasta yaparken iyiydi.
Doğru cevap. Ben uyumuştum bile. Sona sen kaldınnnnn.
Umca da neymiş bacım.
Hadi iyi eğlenceler.
Geçmiş olsun. Sana kim bakacak şimdi?
Ismini hatırlar gibiyim. Hayırlı olsun canım.yok canım benimki de öyle çok konuşmuyor.basit kelimeler daha çok.
hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Erkek bebekler daha gec konusuyor. Kizkar genetik olarak daha dilli :)Sağol canim tesekkur ederim.
Hamilelikte daha çok yaziyodum. Doğumdan sonra arada yazdim ve sordum. Ben de öğretmenim. Aranizda öğretmen de var bi kaç tane.
Basit kelimelerden kastiniz neler. Mesela benimki anne, mamma, gok dişinda baba ve de de diyor.
arisutu alerji yapabilir. Aysecik alerji oldugunda dr sordu. Dikkatli kullanmak lazimBak,onu ben de hiç denemedim.
Arısütü bağışıklığı güçlendiriyormuş, çocuklar için .
umca vitamin damla gibi bir şey. kizimda kullanmıştım.Kız sütüne katacaksın sadece. Sen durmadan pasta yaparken iyiydi.
Doğru cevap. Ben uyumuştum bile. Sona sen kaldınnnnn.
Umca da neymiş bacım.
Hadi iyi eğlenceler.
Geçmiş olsun. Sana kim bakacak şimdi?
Ismini hatırlar gibiyim. Hayırlı olsun canım.yok canım benimki de öyle çok konuşmuyor.basit kelimeler daha çok.
gecmis olsun canim. Nasil biraz yumusadi mi bogazin? İsirgan da iyi geliyor bogaz enfeksiyonuna. Cok kotuysen dr a git. Sabah aksam igneyle 2 gune kendine gelirsin. İns aryaya gecmeden iyilesirsinKızlar ben ölüyoooommm:/ boğazım hiç böyle ağrımamıştı, çok zor yutkunuyorum. Kolumu kaldıracak halim yok. Başım fena. Akşamdan beri ıhlamura dayandım. Bişiler atıştırıp boğaz spreylerini ve işe yarayabilecek bütün ilaçları içtim. Eşim annemi kayseriye götürdü, aryayla başbaşa kaldık. Yarın kv ler gelecek. Aryaya bulaşmadan atlatsaydım.
Hamilelikte ben topikte değildim. Belki sonra yazdıklarından hatırlıyorumdur. Ben de öğretmenim canım. Benim kızım anne, baba , dede, mama, ham ham, emmek istediğinde emme diyor. Suya bum bum, terlik ve ayakkabıya eğğğğ eğğğğ diyor. Kedi, kuzu bütün hayvanlar onun için me. Al kelimesini çok sık kullanıyor. Yatakta çoğalmayı çok seviyor. Yatağa koyarken bir iki üç diyorduk. Şimdi zıplamak istediğinde yatağa gidip bir diyor. Bugünlerde bir de bebeğine bebi demeye başladı. Arada sırada da adın ne diye sorduğumuz da Ade diyor. Hatırladıklarım bunlar. Her çocuk gerçekten farklı. Benimki de yaşıtlarına göre az konuşuyor.Sağol canim tesekkur ederim.
Hamilelikte daha çok yaziyodum. Doğumdan sonra arada yazdim ve sordum. Ben de öğretmenim. Aranizda öğretmen de var bi kaç tane.
Basit kelimelerden kastiniz neler. Mesela benimki anne, mamma, gok dişinda baba ve de de diyor.
Sağ ol canım, öğrendiğim iyi oldu.arisutu alerji yapabilir. Aysecik alerji oldugunda dr sordu. Dikkatli kullanmak lazim
umca vitamin damla gibi bir şey. kizimda kullanmıştım.[/QUOTE
Topiğimi seviyorummm. Google'den bilgili bizim topik.
O zamana kadar gelir belki.Selâmlar güzel anneler
Saat 3 te kızımın diş hekiminde randevumuz var, öğleden önce evde olurum diyen çocuklarımın babası hâlâ evde yok, allahım ben niye bir iş âşığını seçtim ki eş olarakyetişemezse çocukları sıkı sıkı giydirip hep birlikte gidicez artık
Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
MaklubeBugğn okulda çok yoğundum. Dersler,derken iki toplantı ve arada soru çözümü ve yarınki toplantıya hazırlık derkennnn hiç giremedim. Eve gelince de yemek koşturması oldu. Çorbam maklubem ve salatam hazır olunca oğluşu da yıkadım tam oldu. Birazdan gelirler sanırım. Hemen haber vereyim dedim :)))
Nfk nasıl oldu kız cheesecake merak ediyorummmmmm.
Nasıl bir yolOoh amma verimli bi gün olmuş:)
Evet KFC salatasıymış ama ben yemedim hiç. Bi de keremin montunun kolunu kıvırmanın yolunu buldum şükür:) annemdeyim şuan öpüldünüzz
Geçen yıl kızım ve kendim kullanmak için almıştım , çok fazla kullanamadık ekşimsi tuhaf bir tadı vardı, eğe almayı düşürsen; buzdolabında muhafaza edilen ve ışığı geçirmeyen şişede satılıyor olmasına dikkat etmek gerekiyormuş ç pahalı bir şey olduğundan bu üründe de kandırmaca çok oluyormuşKızlar içinizde arısütü kullanan var mı ?
Ne güzel ya, benim de en sevdiğim ândır o saatler, özellikle misafir gelmeden önce işin bitip oturabildiysem..Bazen misafirin gelmesi temizlik acisindan da iyi olmuyo degil hani
Ev cillop yemekler hazir sabah kalkip kahvalti da hazir oldu mu super olucaak keyifli birgun beni bekliyor insallah eski arkadas candir kandir...iyi geceler musmutlu haftasonlari..
Allah şifalar versin bir an önce düzelirsin inşaallahKızlar ben ölüyoooommm:/ boğazım hiç böyle ağrımamıştı, çok zor yutkunuyorum. Kolumu kaldıracak halim yok. Başım fena. Akşamdan beri ıhlamura dayandım. Bişiler atıştırıp boğaz spreylerini ve işe yarayabilecek bütün ilaçları içtim. Eşim annemi kayseriye götürdü, aryayla başbaşa kaldık. Yarın kv ler gelecek. Aryaya bulaşmadan atlatsaydım.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaklarsın inşaallah minik kuzucuğunuKozlar ben de 2. Hamileyim. 3 ayim kaldi inşallah. Emzirmeyle farklı yorumlar var. Bana doktorun vücudun ikisini de kaldirmax demişti. Oğlum yasini doldurmuştu yeni. Hemen kestim ben de. Bu da oglus olcsk inşallah. Devamlı yazamasam da sizi doğumdan beri takipteyim. Bir de bi srum olcakti. Benim oğlum herşey işaretle gösterip istiyor. Çok az kelime söylüyor. Sizinkiler epey konusuyor galiba. Benim gibi olan var mi
Hem çişli hem çok tembel bu oğlanlar ya hutemmuz topigi bereketli çıktıAllah tamamına erdirsin..
benim oğlumda öyle çok az kelime söylüyor. .
Geçmiş olsun bu yıl bir daha hasta olma inşaallah , bana daha okuldan gelen hastalık piyangosu çıkmadı bekliyorum bakalımçok geçmiş olsun. . annenin hastalanmasi en kötüsü. banada çocuklardan geçti. ilaçla atlattim
Anne diyemiyor meselâ bazen denk gelirse , kızarsa amnnee gibi birşey diyor banaSağol canim tesekkur ederim.
Suya bum bum mu diyor çok şeker ya maşaallah, suyu zor söylüyorlar genelde kızm da kku derdi ama o k gırtlaktan böyle kalın kalınHamilelikte ben topikte değildim. Belki sonra yazdıklarından hatırlıyorumdur. Ben de öğretmenim canım. Benim kızım anne, baba , dede, mama, ham ham, emmek istediğinde emme diyor. Suya bum bum, terlik ve ayakkabıya eğğğğ eğğğğ diyor. Kedi, kuzu bütün hayvanlar onun için me. Al kelimesini çok sık kullanıyor. Yatakta çoğalmayı çok seviyor. Yatağa koyarken bir iki üç diyorduk. Şimdi zıplamak istediğinde yatağa gidip bir diyor. Bugünlerde bir de bebeğine bebi demeye başladı. Arada sırada da adın ne diye sorduğumuz da Ade diyor. Hatırladıklarım bunlar. Her çocuk gerçekten farklı. Benimki de yaşıtlarına göre az konuşuyor.
Sağ ol canım, öğrendiğim iyi oldu.
İnşaAllah gelir, bekliyoruz bakalımTopiğimi seviyorummm. Google'den bilgili bizim topik.
O zamana kadar gelir belki.
Kızlar ben ölüyoooommm:/ boğazım hiç böyle ağrımamıştı, çok zor yutkunuyorum. Kolumu kaldıracak halim yok. Başım fena. Akşamdan beri ıhlamura dayandım. Bişiler atıştırıp boğaz spreylerini ve işe yarayabilecek bütün ilaçları içtim. Eşim annemi kayseriye götürdü, aryayla başbaşa kaldık. Yarın kv ler gelecek. Aryaya bulaşmadan atlatsaydım.
Kozlar ben de 2. Hamileyim. 3 ayim kaldi inşallah. Emzirmeyle farklı yorumlar var. Bana doktorun vücudun ikisini de kaldirmax demişti. Oğlum yasini doldurmuştu yeni. Hemen kestim ben de. Bu da oglus olcsk inşallah. Devamlı yazamasam da sizi doğumdan beri takipteyim. Bir de bi srum olcakti. Benim oğlum herşey işaretle gösterip istiyor. Çok az kelime söylüyor. Sizinkiler epey konusuyor galiba. Benim gibi olan var mi
hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Erkek bebekler daha gec konusuyor. Kizkar genetik olarak daha dilli :)
Kizim, 2 yasindaki erkek yegenimden daha fazla kelime soyluyor. Anne, baba, dede, nene, ayse, mama, ham, atta, atti, hoppa, cici, bebek, ac, abi, ju (su), uzu (uzum), emma (elma), detti (zeytin), ca (cay), dort, abgi (ayakkabi).. Hayvan seslerini soyluyor, yansima sesleri de taklit etmeye calisiyor. Bugun yagmuda yururken sip sip yagmur yagiyor diye soyledim tekrar tekrar. Simdi camdan bakinca sip sip diyor
Selâmlar güzel anneler
Saat 3 te kızımın diş hekiminde randevumuz var, öğleden önce evde olurum diyen çocuklarımın babası hâlâ evde yok, allahım ben niye bir iş âşığını seçtim ki eş olarakyetişemezse çocukları sıkı sıkı giydirip hep birlikte gidicez artık
Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Anne diyemiyor meselâ bazen denk gelirse , kızarsa amnnee gibi birşey diyor bana
Baba , aba (ablasına ) bu ikisini çok bariz onlara söylüyor, ama bana anne demiyor ya gıcık
Adımı söylemeye çalışıyor ve-ve, kuşumuz var adı maviş ona vaviş diyor , mamma memme, dedde bu kadarcık sanırım .
Suya bum bum mu diyor çok şeker ya maşaallah, suyu zor söylüyorlar genelde kızm da kku derdi ama o k gırtlaktan böyle kalın kalın
İnşaAllah gelir, bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?