Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bukadar yoğunluğa karıştırman normal. bi ara bende hep yanlış okuyordum. . sen çocukların yazılılarina dikkat et
aldigim vitaminden çok memnun kaldım bu arada

bukadar yoğunluğa karıştırman normal. bi ara bende hep yanlış okuyordum. . sen çocukların yazılılarina dikkat et
aldigim vitaminden çok memnun kaldım bu arada

Aaa çok sevindim artık daha iyi hissetmene canım.

Yazılıları çocuklara dağıtıyorum ya onlar hemen buluyolar eksileri :)

Kızlar ben ölüyoooommm:/ boğazım hiç böyle ağrımamıştı, çok zor yutkunuyorum. Kolumu kaldıracak halim yok. Başım fena. Akşamdan beri ıhlamura dayandım. Bişiler atıştırıp boğaz spreylerini ve işe yarayabilecek bütün ilaçları içtim. Eşim annemi kayseriye götürdü, aryayla başbaşa kaldık. Yarın kv ler gelecek. Aryaya bulaşmadan atlatsaydım.

Kozlar ben de 2. Hamileyim. 3 ayim kaldi inşallah. Emzirmeyle farklı yorumlar var. Bana doktorun vücudun ikisini de kaldirmax demişti. Oğlum yasini doldurmuştu yeni. Hemen kestim ben de. Bu da oglus olcsk inşallah. Devamlı yazamasam da sizi doğumdan beri takipteyim. Bir de bi srum olcakti. Benim oğlum herşey işaretle gösterip istiyor. Çok az kelime söylüyor. Sizinkiler epey konusuyor galiba. Benim gibi olan var mi

temmuz topigi bereketli çıktı Allah tamamına erdirsin..
benim oğlumda öyle çok az kelime söylüyor. .

çok geçmiş olsun. . annenin hastalanmasi en kötüsü. banada çocuklardan geçti. ilaçla atlattim

Amannnn iyiler işte maşallah. Bi de arı sütü çıkarma başımıza özlem!! :))))))
Kız sütüne katacaksın sadece. Sen durmadan pasta yaparken iyiydi.

Ziyaretçiler mi yoksaaaaaa???? :)

Özlem yeter bak uyuyalım artıkkkk
Doğru cevap. Ben uyumuştum bile. Sona sen kaldınnnnn.

Umca da neymiş bacım.

Bazen misafirin gelmesi temizlik acisindan da iyi olmuyo degil hani
Ev cillop yemekler hazir sabah kalkip kahvalti da hazir oldu mu super olucaak keyifli birgun beni bekliyor insallah eski arkadas candir kandir...iyi geceler musmutlu haftasonlari..
Hadi iyi eğlenceler.

Geçmiş olsun. Sana kim bakacak şimdi?

Ismini hatırlar gibiyim. Hayırlı olsun canım.yok canım benimki de öyle çok konuşmuyor.basit kelimeler daha çok.

Sağol canim tesekkur ederim.
Hamilelikte daha çok yaziyodum. Doğumdan sonra arada yazdim ve sordum. Ben de öğretmenim. Aranizda öğretmen de var bi kaç tane.
Basit kelimelerden kastiniz neler. Mesela benimki anne, mamma, gok dişinda baba ve de de diyor.

hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Erkek bebekler daha gec konusuyor. Kizkar genetik olarak daha dilli :)

Kizim, 2 yasindaki erkek yegenimden daha fazla kelime soyluyor. Anne, baba, dede, nene, ayse, mama, ham, atta, atti, hoppa, cici, bebek, ac, abi, ju (su), uzu (uzum), emma (elma), detti (zeytin), ca (cay), dort, abgi (ayakkabi).. Hayvan seslerini soyluyor, yansima sesleri de taklit etmeye calisiyor. Bugun yagmuda yururken sip sip yagmur yagiyor diye soyledim tekrar tekrar. Simdi camdan bakinca sip sip diyor

Son düzenleme:
umca vitamin damla gibi bir şey. kizimda kullanmıştım.

gecmis olsun canim. Nasil biraz yumusadi mi bogazin? İsirgan da iyi geliyor bogaz enfeksiyonuna. Cok kotuysen dr a git. Sabah aksam igneyle 2 gune kendine gelirsin. İns aryaya gecmeden iyilesirsin

Selâmlar güzel anneler
Saat 3 te kızımın diş hekiminde randevumuz var, öğleden önce evde olurum diyen çocuklarımın babası hâlâ evde yok, allahım ben niye bir iş âşığını seçtim ki eş olarak yetişemezse çocukları sıkı sıkı giydirip hep birlikte gidicez artık
Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

Hamilelikte ben topikte değildim. Belki sonra yazdıklarından hatırlıyorumdur. Ben de öğretmenim canım. Benim kızım anne, baba , dede, mama, ham ham, emmek istediğinde emme diyor. Suya bum bum, terlik ve ayakkabıya eğğğğ eğğğğ diyor. Kedi, kuzu bütün hayvanlar onun için me. Al kelimesini çok sık kullanıyor. Yatakta çoğalmayı çok seviyor. Yatağa koyarken bir iki üç diyorduk. Şimdi zıplamak istediğinde yatağa gidip bir diyor. Bugünlerde bir de bebeğine bebi demeye başladı. Arada sırada da adın ne diye sorduğumuz da Ade diyor. Hatırladıklarım bunlar. Her çocuk gerçekten farklı. Benimki de yaşıtlarına göre az konuşuyor.

arisutu alerji yapabilir. Aysecik alerji oldugunda dr sordu. Dikkatli kullanmak lazim
Sağ ol canım, öğrendiğim iyi oldu.

Maklube afiyet şeker olsun sizlere..
Ooh amma verimli bi gün olmuş:)

Evet KFC salatasıymış ama ben yemedim hiç. Bi de keremin montunun kolunu kıvırmanın yolunu buldum şükür:) annemdeyim şuan öpüldünüzz
Nasıl bir yol

Kızlar içinizde arısütü kullanan var mı ?
Geçen yıl kızım ve kendim kullanmak için almıştım , çok fazla kullanamadık ekşimsi tuhaf bir tadı vardı, eğe almayı düşürsen; buzdolabında muhafaza edilen ve ışığı geçirmeyen şişede satılıyor olmasına dikkat etmek gerekiyormuş ç pahalı bir şey olduğundan bu üründe de kandırmaca çok oluyormuş
Bazen misafirin gelmesi temizlik acisindan da iyi olmuyo degil hani
Ev cillop yemekler hazir sabah kalkip kahvalti da hazir oldu mu super olucaak keyifli birgun beni bekliyor insallah eski arkadas candir kandir...iyi geceler musmutlu haftasonlari..
Ne güzel ya, benim de en sevdiğim ândır o saatler, özellikle misafir gelmeden önce işin bitip oturabildiysem..
İnşaAllah keyifli güzel çok güzel geçer gunünüz , afiyet şeker olsun güzel ikrâmlıklarını yiyeceklere de
Allah şifalar versin bir an önce düzelirsin inşaallah
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaklarsın inşaallah minik kuzucuğunu
Hayır bizimki de aynen sizinki gibi birkaç şey , istediklerini anlatırken ıh ıh diyerek işaret metodunu kullanıyor genelde
Hem çişli hem çok tembel bu oğlanlar ya hu
çok geçmiş olsun. . annenin hastalanmasi en kötüsü. banada çocuklardan geçti. ilaçla atlattim
Geçmiş olsun bu yıl bir daha hasta olma inşaallah , bana daha okuldan gelen hastalık piyangosu çıkmadı bekliyorum bakalım

Anne diyemiyor meselâ bazen denk gelirse , kızarsa amnnee gibi birşey diyor bana
Baba , aba (ablasına ) bu ikisini çok bariz onlara söylüyor, ama bana anne demiyor ya gıcık
Adımı söylemeye çalışıyor ve-ve, kuşumuz var adı maviş ona vaviş diyor , mamma memme, dedde bu kadarcık sanırım .
Suya bum bum mu diyor çok şeker ya maşaallah, suyu zor söylüyorlar genelde kızm da kku derdi ama o k gırtlaktan böyle kalın kalın

Topiğimi seviyorummm. Google'den bilgili bizim topik.

O zamana kadar gelir belki.
İnşaAllah gelir, bekliyoruz bakalım

Eve bir geldim ki babaane oğluşu uyutamamış. Biberonla sütü içip hamaktan atlamış benimki :) kapıda karşıladı beni ve şuan emzir yatırdayız :))
Veli toplantısı fena değildi. Çocuk büyütmek çok zor. İnşallah az sorunlu ergenlerimiz olur

Geçmiş olsun canım ya. İnsan hasta olunca kendine katlanamıyo sma çocuk olunca mecbur bakılacak vs :/

Bi dönem babasınababa diyodu, bi dönem bana ve yardım edin manasında anne diyodu, bi dönem dede dedi. Suya hiçbi zaman bişi demedi :) acıkınca yada eğer mutfakta hoşuna giden bi yemek görürse mamama diyor. Onun dışında herşeyi ıh ıh diyerek ve göstererek anlatıyor. Bu konuda hiçbir araştırma yapmadım ve okumadım. Benim için önemli olan beni anlaması ve benim onu anlamam. Zaten konuşup duruyorum onunla daha napıyımmmm?!?! Sona doğru atarlı gülistan oldum

Ayşe annesi gibi geveze olacak hahahaha babasına acıyorum oysaki beni örnek al bak ne sessiz ve sakinim :)

Bence babanız son dakkada yetişir ve sizi kurda kuşa yem etmezzzz :)

seninki yine iyi. bizimki babayı güzel söylüyor. bazen abla, anne diyor ama işine gelirse 4-5 sefer anca demiştir.
suya mama diyor gaga diye bir şey diyor ama neye dediğini çözemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…