Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Savulunnnn kv çekiştiricem!! :)
Güldüğüme bakmayın sinir oldum ama durumu kurtardığım için rahatım.
Akşama mercimek köftesi yapıcam dedim ya. Oğluşu emzirip uyuttum ve mercimeği haşlanmaya koydum. Ben suyunu da mercimeğini de göz kararı koyarım. Mercimek köftesini az bulgurlu sevdiğim için su ekleye ekleye haşlarım. Tam haşlanmamışken oğluş feryat figan kalkmaz mı??? Kv yanındaydı salladı ama olmadı. Ben emzirmeye başladım. Ama o sırada halt edip "anne su ekle mercimeğe" dedim. Oğluş yatınca bi gittim ki mercimek haşlanmış ve üzerine iki parmak su çıkmış!! "Çorba mı yapıyozzzz?!?!" Diye bağırasım gelse de sadece "anneeee bu çok sulu olmuş. Demiştim ya bulguru az olacak diye. Bunca suyu ne kadar bulgur çeker?" Diye panikle bişiler söyleyip başladım kepçe ile suyu boşaltmaya. On kepçe rahat döktüm. O da bana diyoki "ben pazara gidiyorum. Bekle bulguru ben maydonoz getirince dök. Bi de kalsın suyu çeker" ????? Anne dedim iyi de bulgurlar mercimeğin ısısı ve hafif suyu ile şişmeyecekler mi?? Niye öyle bişi yapayım?? Haaaaaa falan dedi ve gitti. Ben de mercimeği olabildiğince suyundan kurtarıp bulgurunu ekledim. Bi de dün kp diyodiki "mercimek köftesini annenle yap bak o çok güzel yapar" ??? Şok şok şok yani.
İşte böyle...

Kendim çalıp oynamanın doruklarına çıkayım :)

Gelen velilerimden şunu gördüm ki ben çok asabiyim. Ve kuralcı. Çocuklarına kıyamıyorlar. Bilgisayarın fişini çekersek, elinden teli alırsak çok gerginlik oluyor diyorlar. Bense 1-2-3 gerilip kavga ederler sonra alışırlar dedim. Bakalım ben ilerde nasıl olucam..? Ama şimdi bile oğlum herkesten çok benden korkuyo hahhahah

gecmis olsun canim. Nasil biraz yumusadi mi bogazin? İsirgan da iyi geliyor bogaz enfeksiyonuna. Cok kotuysen dr a git. Sabah aksam igneyle 2 gune kendine gelirsin. İns aryaya gecmeden iyilesirsin

Arabada sıkıntı vardı, eşim geçen haftadan randevu almıştı servisten. Hem onu götürdü, hem annem bunalmıştı onu götürdü. Gitme durumları olmasa direk serumluktum yani. Şimdi aryayla uyuduk 3 saat kadar. Arabayı da yarın vereceklermiş. Kaldık aryayla baş başa. Zar zor bi tavuk haşlıyorum, çorba yapıcam. Boğaz spreyleri biraz rahatlatıyor, ama bu halsizlik zor. Ptesi her türlü gidicem dr a.

cadı gelinnnn

bence kuralci olmak daha iyi.. her şeye he tamam nereye kadar.

üzüldüm durumuna.. inşallah çabucak iyilesirsin, kizda yormaz inşallah seni:26:

Selam kızlar bu sabah anneanneme gittik kahvaltıya, ben de kabak sufle yaptım herkes çok beğendi.
Buraya kadar herşey güzel, sonrası keremin peşinde koşmakla geçti. Çarşıda biraz dolaşayım dedim kerem bağırdı çağırdı sonra annem beni eve bıraktı. Yine de bir bluz aldım zorla deneyebildim kerem ağlıyordu :) Bi de defacto dan pantolon alacaktım; duvarda "evde deneyin; olmazsa ister değiştirin ister iade edin" yazıyordu haah tam benlikmiş bu felsefe dedim ,denemeden aldım pantolonu çıktım:)
Kıyma meselesi değildir o yaa çocuklar nasıl çıldırıyor bilgisayarı alınca sen biliyo musun benim kardeşim acayip ısrar ediyordu resmen öldürüyordu vermezse annem. Tahmin edebiliyorum, sadece kavga oluyor evde o zaman zor dostum zor
El elin eşeğini türkü söyleyerek arar:)
Off benimki de öyle , pazar günü bile.. Bugün arkadaşımı gördüm çarşıda eşiyle dolaşıyordu çok heves ettim valla.
Keremin montunun bileğini kavrayan penye bi parça var içerde duruyor onu dışarı kıvırınca montun üstüne; kolları kısalttı biraz
Hayırlı olsun ne kadar da az kalmış, oğlunu kucağında taşıyabiliyo musun? En zorlandığım konu bu, bazen mecbur kalıyorum
Benimki de korkunca korktu diyor ayrıca
Anne baba dede aç kapa çık mama su bi de hayvan seslerini söylüyor. Ben 1,5 yaşında herşeyi konuşuyormuşum cümle bile kuruyormuşum. Belki konuşkan biri olsam oğlum da konuşurdu
Bağışıklığı güçlendiriyormuş bitkiselmiş eczacı bi arkadaşım önermişti
Çok geçmiş olsun canım muhtemelen bugün ve yarın geçince ,düşüşe geçer hastalık
Bunca laftan sonra bi ara gelir belki...???

Hamile dediğinin uykusu bol olur kız ne kitap okumasııııı :)

Eline koluna emeğine sağlık canım. İyi eğlencelerrrrrr :)

Günaydınlar herkeseeeeee :)
kerem ayaktayken uykum geliyor o uyuyunca ayılıyorum:)

seker pembem, Cheesecake onceki gibi zupper oldu. frambuaz eklemesine esim ayrica sevindi ve tadinca begendi

Bugun nenedeyiz, foto cekmeye firsatim olmadi. Yarin ins

Bu arada istanbulda kartal tarafina da kar yagmis. Bakalim biz ne zaman gorucez?

Son düzenleme:
Busmai. En zorlandigim konu bu. Odadan odaya tasiyorum canim. Bazen kendisi gelmek istemiyor peşinden agliuo. Ama gezdirme maksadıyla değil. Gezdirmemi de istiyor ama yapamiuorum.

Busmai. En zorlandigim konu bu. Odadan odaya tasiyorum canim. Bazen kendisi gelmek istemiyor peşinden agliuo. Ama gezdirme maksadıyla değil. Gezdirmemi de istiyor ama yapamiuorum.

Doktora sordun mu, hani ağır kaldırmak sakıncalı deniyor ya. Giydirirken, yatağa mama sandalyesine koyarken kaldırmak zorunda kalıyoruz mecbur.. Gerçi benim anneannem teyzeme hamileyken sırtında yük taşıyormuş koca sepette, bi de yamaçtan yuvarlanmış , bebeğe hiçbirşey olmamış:)
Doğunca ikiz bebek arabası almayı düşündün mü hiç

Arabamizin bagaji Küçük canim. Büyük araba sigmiyor. 20 ay aralari olacak inşallah. İlk oglumda hamilelgim çok zor geçti. Hersey yasakti. 4 aya kadar yattim hep. Ama bunda sorun yok çok şükür. Yoksa oğluna nazil bakardim. Sayisiz kez kucakliyorum.

Bu da oğlan mıymışş? :)
Yardımcı olacak kimse var mı yakınında?
Bakalım bizi ne maceralar bekliyor.. Bugün tanıştığım bi kadının çocukları arası 1,5 yaşmış "Biri parka gitmek isterken öbürü istemiyordu " falan dedi içimi kararttı. Ben de hamile olduğumu söylemedim :)

Oyyyy. Gurbette olmak böyle işte :/

Cadı madı. Kimse yemeğimi rezil etmiyecek kardeşim!! Köfteyi yaparken dedim zaten "anne sen süzerek mi yapıyosun da onca su koydun" diye. Yok dedi ben ölçü ile yapıyorum :)

Katılıyorum.

Zor mor ben bilmem. Kardeşim lisedeyken bizimle kalıyordu. Dediğim zaman dolduğunda kapatmazsa bilgisayarı fişini çekiyordum. Eğer beni zıvanadan çıkarırsa kabloları da keserim acaip deliririm yani :O

Aynen eşekarama olayı gibi oldu:)

Afiyet olsunnnnnnn.

Burda yerler buz ve bu çok sinir

Son düzenleme:
Oğluşum iki dk durmadı oturmada. 3 te 1 oranında babasına sattım zorla ki onda da kafasını dolaba çarptı. Evden çıkarken de laf saydım dönerken de. Okadar bihaber ki çocuk yetiştirmekten!! Şuanda da bozuğuz. Anne babasından da çekinmiyorum valla artık sinir oluyorum kocama çünkü. Düşünün oğlum yataktan minderin üstüne yüzüstü düşmeye çalışıyo, ben arada eşim var diye yetişemiyorum ve eşim sadece bakıyo!! Boynu kırılabilir, kolu çıkabilir. Artık yuh ya dedim sen napıyosun?? Saçma sapan bişiler dedi. İyi dedim yani ölse "bişi olmaz" dersin artık. Bi tane çarpasım geldi yeminle..!!

Evet, bum bum diyor. Biz de alıştık artık bum içelim mi diyoruz.
Eee, eşin geldi mi?

Bunda kızacak ne var kız?

Nfk noldu kız cheesecakeee??

Bu arada burda hava bir soğudu bir kar yağdı şok şok şok.
Haberlerde gördüm, aklıma direkt sen geldin.

Normal, biz bile korkuyoruz.

Eee, eşin geldi mi?

Hahahah aşkolsun ya niye korkuyosunuz beaaaaa?!?!?

Özlemmmmm!! Pişmiş mercimeğin üstünü iki parmak geçmiş su diyommmmm, on kepçe su diyommmmmmm, mercimek çorbası değil mercimek köftesi diyommmmmm bi de niye kızdı diyo :)))

Kurda kuşa yem evet sağolsun çok dakiktir kendileri , işten hep son dakka çıkar her yere geç kalırız , artık ben de randevuların saatini 1 saat erken söylüyorum napiyim

seninki yine iyi. bizimki babayı güzel söylüyor. bazen abla, anne diyor ama işine gelirse 4-5 sefer anca demiştir.
suya mama diyor gaga diye bir şey diyor ama neye dediğini çözemedik
Gaga karga olabilir mi ya da kaka yaptığını haber ediyorduk kuzucuk belki,
Kaka deyince bizimkinin popo fena pişmiş , yarım saat kadar görmemiştim bezinin kirlendiğini, daha doğrusu kokusunu duymamışım acayip hassas tenli bu çocuk ya, güzelce kremledim sabaha geçer inşaallah çünkü yeni sünnet olmuş gibi ayrık bacak geziyo garibim

Kv alıngan bi tip değil galiba ne güzel, ben kendi anneme söylesem kalkıp suyu kendin koysaydın o zaman derdi yani
Hele kv hiçbir şey söylenmez hemen alınır kırılır yanlış mânâlar yükler o söylediğim minik bir söze bile
Ah dostum beterin beteri var yani anlayacağın ,
Yazık kız bilemedi demek ki ölçüyü, keşke şu kadar bardak su koyar mısın anneciğim diye sen belirtseydin

En güzeli bence de sen gibi olmak , ama yapı meselesi tabii herkes otoriter olamıyor ,
Bir de artık çocuk Erkil bir toplum olduk çıktık ; çocuğa höt deme otur deme kalk deme diyen uzmanlar sayesinde, bize dediler de psikopat mı olduk sanki , gayet aklı başında terbiyeli ana baba sözünden çıkmayan çocuklardık, inşaallah bizimkiler de bizlere Asi olmazlar

Allah acil şifalar versin çok zor bir durum olmuş senin için, inşaallah sabaha daha iyi olursun

Sonu yok ki zaten birşeye evet dedin mi devamı da geliyor isteklerinin

Ben de çocuklardan beridir hep öyle yaparım evde deneme metodu , hem değiştirme işlemi, yeniden çarşıya çıkmaya bahanem olmuş oluyo
Ah ah aynı dertten muzdaribiz o zaman , bıraksalar orada sabahlar yani hiç gık demez .
Benim kızım da bu aylarında cümle kuruyordu hâlâ da gevezedir kendileri , ama çocuğun konuşası varsa konuşuyor her halùkarda .
dıs randevunuz nasıl geçti canım
Hanım kızımız vazgeçti yaptırmaktan, geçen hafta anlaşamışlardı haftaya yap bu hafta sakın yapma dedi Dr a, bu hafta yine haftaya dedi bakalım ne zaman gönlü olacak

Ben son ay harici hep kucaklıyordum , hatta en üst katta oturuyoruz bazen merdiveni kucakta çıkarttığım dahi oluyordu , Allah kolaylığını veriyor hakikatten.. Allah yardımcınız olsun zor iş banyosuna bezine eğilmek vs de

Aynı bizimki var ya, okurken bunu ben mi yazdım acaba dedim az evvel yatakta üçü zıplıyorlardı , nasıl olduysa ayağı çocuğun burnuna çarpmış ağlama sesine gittim , yok yok birşey yok diyor, aldım çocuğu içeriye getirdim oyalamak için birşey ararken burnundan kanlar boşaldı birden , ben panik oldum seslendim hemen çocuğun burnu kanıyor naptın o kadar falan diyorum , o hâlâ birşey yok yaa diyor, nasıl birşey yoksa ne olursa birşey oldu diyecekler acaba Allah korusun da,
Ayy hakkında böyle konusunca da sonradan vicdanım el vermiyor ama bu kadar rahatlık da insanı sinir küpü ediyor
Eee, eşin geldi mi?

10 dakika kala geldi sağ olsun
O bumbum diyen dillere maşa'Allah tatlı dilli olacak güzel kızlar .

Hayırlı huzurlu geceler, yarın için bol dinlenmeli güzel bir pazar diliyorum, biz sabah kahvaltı yapmadan bir yerlere kaçalım diyoruz (sabah eğer eşim işe kaçmazsa tabii ) o yüzden belki yarın yazamam, ptesi görüşmek üzere :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…