Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Haşlamana gerek yok en kısık ateşte azcık suyla pişer havuç da koy. Bi de cole slaw diye salatasını yapıyorlardı internette görmüştüm

Sağolasın cnm ; Çocuklarla birlikte uyuyakalmıştım tam da o sıralar
Rüyân hayırlara vesile olsun inşallah , Allah kabul etsin ne güzel namaza başlamışsın
2 saattir ayaktayiz bez sizdirmis cis icinde kalktik ama bnm parmagim kalkmiyo coook uykuuum vaaar (hayirli cumalar
..
Molfix kullanın sızdırma sorunu olmuyo
Rabbim sağlıklı , hayırlı , Ayşecikli ve doğacak diğer güzel kuzularınızla ; nice güzel yıllarınız olsun inşaAllah :123:
adem güneş alacagim bende hangi kitapcida buldun?
bunuda mi internetten versem. bu sıralar taktım internetten alışverişe. . kremimi bile internetten aldım bugün
Internet'ten en rahat aldığım şey kitap ; hem normal mağazalardan daha uygun fiyatlı oluyor , bazı firmalarda kargo da ücretsiz belirli bir meblağ alışverişe , hem çocuklara kitapçılarda arayıp bulamadıklarımı da bulabiliyorum..
Haşlamıyoruz canm
Çok severim kapuska, dün yemiştik
yıldönümüne lâyık bir mönü olmuş, ellerine sağlık
Çocuklarla Demir kapı aralığından muhabbetini sevsinler Ayşecik o kısmı hayal ettim de maşa'Allah sevgi pıtırcığı

Hayırlı olsun yeni cicileri kuzuların ,
Evet o kutuyu açma kısmı; çok zevkli ve heyecan verici, acaba olacak mı fotoğrafta göründüğü gibi mi

Hepimizin sıkıntısı; parklardaki magandalar ; banka kurulup sigara içen ve çocukların yüzüne yüzüne üfleyen, benden büyük cüsseli korkunç köpeklerini üzerimize salanlar.. Çocuk parklarını üstü kapalı alanlara dönüştürseler ve çocuğu olmayanları, sigara içenleri, köpeklileri içeriye almasalar keşke

Yıldönümünüz kutlu olsun canımmmmm.

Ev konusunda da inşallah hayırlısı olur.

Keyfe bak

adem güneş alacagim bende hangi kitapcida buldun?
bunuda mi internetten versem. bu sıralar taktım internetten alışverişe. . kremimi bile internetten aldım bugün

Kremi kerem diye okudum!!!

Küçük kesersin bişi olmaz; pişer ama bence bi kısmını turşu yap!!

İşte keşkeyakın olaydık da bu sevgi pıtırcıkları beraber takılsalardı. Bizim çevremizde yok malesef :/

Ne tuhafinsanlar var.
Haşlamana gerek yok en kısık ateşte azcık suyla pişer havuç da koy. Bi de cole slaw diye salatasını yapıyorlardı internette görmüştüm

KFCdeki gibiiii <3

Bugğn okulda çok yoğundum. Dersler,derken iki toplantı ve arada soru çözümü ve yarınki toplantıya hazırlık derkennnn hiç giremedim. Eve gelince de yemek koşturması oldu. Çorbam maklubem ve salatam hazır olunca oğluşu da yıkadım tam oldu. Birazdan gelirler sanırım. Hemen haber vereyim dedim :)))

Nfk nasıl oldu kız cheesecake merak ediyorummmmmm.

Ooh amma verimli bi gün olmuş:)

Evet KFC salatasıymış ama ben yemedim hiç. Bi de keremin montunun kolunu kıvırmanın yolunu buldum şükür:) annemdeyim şuan öpüldünüzz

Ooh amma verimli bi gün olmuş:)

Evet KFC salatasıymış ama ben yemedim hiç. Bi de keremin montunun kolunu kıvırmanın yolunu buldum şükür:) annemdeyim şuan öpüldünüzz

Ev yapımı nasıl olur bilmem ama kfcdeki lezzet güzel.

Ne verimli ne verimli hiç sorma

Maklube çok beğenildi. Elmalı ıslak keke "güzel" denildi. Oysaki elmalı ıslak kek candırrrrr :)

Yarın 10-13 arası veli toplantımız var. Sonrasında pazardan meyve sebze alma etkinliği yaparız kv ile. Akşama arkadaşlara davetliyiz ki giderken mercimek köftesi yapacağım inşallah.

Sen değil miydin bi yere giderken yiyecek götürülmesine kızannnn

Evet ya kekler candır<3

Daha ne olsun, eşin seviyor diye börek yaptın . Pasta da var .

Pembiş, bir gün de hiçbir şey yapma kız. Okurken ben yoruluyorum.

Sen değil miydin bi yere giderken yiyecek götürülmesine kızannnn

Evet ya kekler candır<3

Kesinlikle sinir olurum!! Ama bizi çağıran bu arkadaşım hamile!! :) o yüzden ona yük olmayalım diye bizler de bikaç bişi yapcaz

Daha ne olsun, eşin seviyor diye börek yaptın . Pasta da var .

Pembiş, bir gün de hiçbir şey yapma kız. Okurken ben yoruluyorum.

Olmazzzzzzzzzzz. Keşke büyük şehirde yaşıyor olsaydım. Ne etkinlikler be etkinlikler

Kızlar içinizde arısütü kullanan var mı ?

Ben bi aslan sütünü biliyom onu da hiç denemedim zevzekliği bir yana bırakırsakkkkkk ne işe yarıyormuş??

Bak,onu ben de hiç denemedim.
Arısütü bağışıklığı güçlendiriyormuş, çocuklar için .

Hatta ben dayanamayıp yatıyorum. Ama gitmeden önce neyneyseye şunu söylemek istiyorum: KOLLARIMI AÇIP GİTME DİYEYDİMMMMMM

Allah rahatlık versinnnnn.

Neyneyse giiit ,giit ,giiit ,giiitme dur yalan söyledim :))

Arı sütünü bırakın UMCA diye bişey varmış çok methini duydum..

Evdeyim romanın biri fena oyaladı bitirmeden rahat edemiycem
Herkese iyi gecelerrr

Bazen misafirin gelmesi temizlik acisindan da iyi olmuyo degil hani
Ev cillop yemekler hazir sabah kalkip kahvalti da hazir oldu mu super olucaak keyifli birgun beni bekliyor insallah eski arkadas candir kandir...iyi geceler musmutlu haftasonlari..

Bunca laftan sonra bi ara gelir belki...???

Hamile dediğinin uykusu bol olur kız ne kitap okumasııııı :)

Bazen misafirin gelmesi temizlik acisindan da iyi olmuyo degil hani
Ev cillop yemekler hazir sabah kalkip kahvalti da hazir oldu mu super olucaak keyifli birgun beni bekliyor insallah eski arkadas candir kandir...iyi geceler musmutlu haftasonlari..

Eline koluna emeğine sağlık canım. İyi eğlencelerrrrrr :)

Günaydınlar herkeseeeeee :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar sohbetleriniz çok güzel maşallah Allah bozmasın görüşseniz ancak bu kadar olurdu herhalde. Benim de kızım 8 Ekim doğumlu sizler daha tecrübelisiniz diye çorba yada yemek tarifleri var mıdır diye bakıyordum ara ara. Yalnız çoğunuzun cheese cake yaptığını okudum ben çok başarısız oldum yaptığım denememde. Rica etsem birinizden tarif alabilir miyim? Nfk resmini paylaşırmı diye epey bekledim ama....:)) teşekkür ederim şimdiden. Iyi muhabbetler:)

Merhabaaaaa :)
Allah bağışlasın kızını. Ben de değişik çorba vs bakmıştım zamanında da benim uyuzcanım hiç beğenmiyodu bişiyi. O yüzden klasik patates havuçlu çorba yapıp durduk. Sonra işte tarhana ve sütlü çorba svdi. Yoğurt hiç yemiyoru o yüzden yoğurt çorbası da veremedik. Bi de sıfır tuzlu yapıp durduk ama accık; çoook accık tuz koyunca biraz biraz yemeye başladı. Kolaylıklar diliyorum çünkü ek gıda benim nefret ettiğim bir dönemdi oğlum sayesinde :)

Cheesecake tarifimiz bu:
Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi
Harcı dökdükten sonra içine frambuazlar yerleştirirsen süper oluyor kolay gelsinnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…