Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de kocama bu kadar laf sayınca krndime kızıyorum ama sonra bunca lafı saydırdığı için ona kızıyorum!! Uyuzlar!!!

Aynı şeyi yapan annem olaydı acaip şarlardım. Bizde alınma olmaz. Alınan insanın zaten benle işi olmaz valla sürekli küser durur :) ben kaç bardak konulacağını bilsem derdim zaten de ben de göz kararı yapınca olamadı işte. Fakat öncesinde bahsettim; suyunu az tutuyorum çünkü içinde bulguru çok olunca sevmiyorum diye.. Aman neyse işte güzel oldu ve millet löp löp yedi :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallahhhhhhh :)

Normalde bugün alışverişe gidecektik kocamın ihtiyaçları için. Ama kendisi dün ona şarladığım için vazgeçmişti. Bakalım uyanınca ne isteyecek paşa beyler?!?!

Çok doğru bi tespit çocuk erkil toplum. bütün kitaplarda çocuklara öf demeyin yazacaklar nerdeyse:) düzelmek yerine çocuklar gittikçe şımarık ve mutsuz oluyor.. Allah yardımcımız olsun.
Haklısın son aylarda ayakkabımı bile bağlayamıyordum ki bezlemek banyo yaptırmak gerçekten zor olur

Kızmakta haklısın ; bir anlık işler sonuçta. bir de kendi çocuğu yani.. benim eşim benden pimpiriklidir. Ben de ona kızıyorum bazen. Ama keremle yalnız bıraksam içimin rahat olacağını bilmek güzel kesinlikle

Çok teşekkürler:)) inşallah bu seferki güzel olur

Şaka şaka...senin atarlı gülistan hallerin topiğin neşesi.
Kadın bilememiş işte. Neyse ki kızların dediği gibi alınmamış. Benimki olsa beş gün surat yapardı.

Son düzenleme:
slm canlar..
kahvaltıyı geç yaptık. topla, ayşeciği yatır anca girebildim..

geçen gün yaptığım cheesecake

geçmişi okuyup bolca alıntı yapacaktım ama eşim geldi
bu arada söylemedim galiba, eşim evlilik yıldönümümüzü unuttu.
o gün güzel sofra hazırladım, cheesecake yaptım. kendim güzel giyindim, saç baş makyaj yaptım.
ayşeciğe de elbise giydirdim. evlilik yıldönümünü unuttuğu gibi, arada böyle yaptığım için özel bi şey olduğunu da anlamamış.
(demekki buna da alıştırmamak gerek) ben de bozuntuya vermedim. sanırım olgunlaşıyorum.
geçen sene doğum günümü utunuttu diye epey sinirlenmiştim. bu sefer triplenmedim bile

sabah eşim çay koyuyordu, ben de kalan son cheesecake dilimini aldım yemeye başladım.
eşim ''ayşecik, annene söyle fazla tatlı yemesin'' dedi.
ben de '' ayşecik, babana söyle. bu benim yıldönümü pastam. istediğim kadar yiyebilirim.'' dedim.
eşim arkasını döndü, şaşkın şaşkın baktı. eyvaaaaah! dedi. :26:
özür falan diledi. ama geçmiş olsun.. sicilin gittikçe kötüleşiyor.
4/2 hatırlama yüzden var. ama sen beni buna alıştırdın, hatırlarsan sevinir hale geldim dedim.

Benim de aklımdaydı yıldönümünüz nasıl geçti diye soracaktım:)

Mutlu pazarlar canlar...
Dunumuz iki bebekle olmasina ragmen cok guzeldi boyle zmnlarda ailemden dostlarimdan uzakta oldugum icin cok uzuluyorum..arkadasim yasire de hediyeler getirmis saolsun guzel bi gundu gece gittilergiremedim sabahtan da evi topladim ancak yazqbiliyorum pembisin kvsine kizacakken bir de nfknin esi mevzuunu gordum ve cok uzuldum insan o kdr ozeniyor sonuc boyle olunca pofff
Cheesecake muthis gorunuyor ama bacim ellerine saglik

slm canlar..

Eki Görüntüle 887195

Waowwwwwwwww. Çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık.

Yıldönümünü pek sallamam da doğum günü konusunda hassasım arkadaş!! seni olgun insan seni

kızlar haftasonuna özel soobe mağazasında indirim var. Çok ucuza şeyler aldım. .

Netten alışveriş olayında kimse senle boy ölçüşemez sanıyorum

yok kız bu sefer bizzat gittim aldım
nfk nin gittiği alışveriş merkezine diye çıktık. yakın diye uğradım. oraya gitmeye gerek kalmadı burdan aldım alacaklarimi..

slm canlar..

Eki Görüntüle 887195

off burda olsa da yesem

buarada eşinin yıl dönümünü unutmasına nası trip atmıyorsun, daha doğrusu bunu nası başarıyosun yaa??
ben bu olaya yıllar sonra bile trip atabilirim

Nfk cım cheesecake süper görünüyor afiyet olsun
Sabah kahvaltıya kv lere gittik akşama kadar ordaydık oğluş bol bol oynadı halalarıyla . bir ara o uyurken zorla eşimi dışarı çıkardım ,bana bot aldık:)
Böyle geçti bu pazar

yok kız bu sefer bizzat gittim aldım
nfk nin gittiği alışveriş merkezine diye çıktık. yakın diye uğradım. oraya gitmeye gerek kalmadı burdan aldım alacaklarimi..

Kız zaten minnacık bi memlekette yaşıyorum (( ya canım sobeye gitmek isterse; napicizzz?? :) güle güle kullansın bıdıklar.

Güle güle kullan şekerimmmmmm.

Bugün olanları anlatsam roman olur

Sabah avmye gidemedik kocamın tiribal modu dolayısı ile. Ama oğluş öyle coştuki öğlene doğru markete gittik. Almamız gereken birkaç şeyi unutarak döndük :) sonra eve geldik yemek yerken oğluş hep buzdolabının alt gözünü açıyo diye önünde durarak yemek yemeye çalıştım. Derken eşim yardım edeyim diye Efeyi almaya yeltendi ama onu kucağına nasıl aldıysa bana bi çarptılar; elimdeki tabak ayağıma düştü, tabak tuzla buz oldu, parmağım azıcık kanadı. Yarım saatlik temixlenme faslımız oldu. Oğlum uykusuzluktan iyice sapıttı. Tam odasında enzirip hamakta sallıyordum ki hamak yamuldu!! Bi baktım ki önceden lehimlediğimiz yerden kopmuş. Pazar günü sanayi kapalı olduğu için kaldı tabi. Otomatik olarak ayakta sallama mode on. Yatın ne halt edicez bilmem akşama kadar. Yada bakıcısı napar bilmem diyim... Sonraaaaa oğluş uyurken ütü yaptım hemen ve dakik çocuğum üyü biyünce kalktı. Ama uyumaya devam etmek istiyodu o yüzden paso ayakta salladım durdum. Bi ara öyle uyuya kaldım 40 dakka kadar. Aklıma ilk günler geldi; çok kötü bi dejavu idi :) sonra bayat ekmek pizzası yaptım ev ahalisine ekmekler atılmasın diye. Neyseki beğendiler. Kocam hadi avmye gidelim dedi ki akşam 7 olmuştu ve dışarda deli kar yağıyordu. Sabah aklın nerdeydi demeden düştük yola. Tabi oğluşu satarak kocama bir sürü bişi aldık. Kv ve kpe de birer üst aldık sevindiler. Bi tek Efe ve bana bişi almadan geldik. Şimdi de oğluşumu uyutup uyumak istiyommmmmm :) hepinizi sevgiyle sarmalar, iyi geceler dileyerek öperim :)

Yarın nöbet günü ve pazartesiiiii!!!!!!

Vaay harbiden romanmış:)
Buzluğun alttaydı senin di mi, buzdolabı kilidi alabilirsin belki? Ama çok da sağlam olabildiklerini sanmıyorum.
Efe artık hamağa ağır geliyo bence :) büyüdün oğlummm artık kendin uyu
Bugün keremi sadece 1 kez emzirdim, halalarıyla oynarken aklına gelmedi galiba.
Başkalarına hediye alınca sevinen tiplerden biri de benim:) başbaşa gitmeniz de güzel olmuş
Kız zaten minnacık bi memlekette yaşıyorum (( ya canım sobeye gitmek isterse; napicizzz?? :) güle güle kullansın bıdıklar.

Güle güle kullan şekerimmmmmm.

Sağol canım :)geçenki kürklü botumu giymeme izin vermediği için bugün ona onaylatarak başka bi tane aldım çoook sade

Günaydınnnnnnnnn.
Dışarda bir kar var; arabamın lastiği görünmüyor!! Valiyi takipteyiz tatil olabilme ile ilgili. Umarım tatil olur da biz de evde pinekleriz hatta ben uyurum :) Efecim gece yine coşmuşları oynadı :/
Herkese güxel bir gün diliyorummmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…