Kurda kuşa yemevet sağolsun çok dakiktir kendileri , işten hep son dakka çıkar her yere geç kalırız , artık ben de randevuların saatini 1 saat erken söylüyorum napiyim
Gaga karga olabilir miya da kaka yaptığını haber ediyorduk kuzucuk belki,
Kaka deyince bizimkinin popo fena pişmiş , yarım saat kadar görmemiştim bezinin kirlendiğini, daha doğrusu kokusunu duymamışım acayip hassas tenli bu çocuk ya, güzelce kremledim sabaha geçer inşaallah çünkü yeni sünnet olmuş gibi ayrık bacak geziyo garibim
Kv alıngan bi tip değil galiba ne güzel, ben kendi anneme söylesem kalkıp suyu kendin koysaydın o zaman derdi yani
Hele kv hiçbir şey söylenmez hemen alınır kırılır yanlış mânâlar yükler o söylediğim minik bir söze bile
Ah dostum beterin beteri var yani anlayacağın ,
Yazık kız bilemedi demek ki ölçüyü, keşke şu kadar bardak su koyar mısın anneciğim diye sen belirtseydin
En güzeli bence de sen gibi olmak , ama yapı meselesi tabii herkes otoriter olamıyor ,
Bir de artık çocuk Erkil bir toplum olduk çıktık ; çocuğa höt deme otur deme kalk deme diyen uzmanlar sayesinde, bize dediler de psikopat mı olduk sanki , gayet aklı başında terbiyeli ana baba sözünden çıkmayan çocuklardık, inşaallah bizimkiler de bizlere Asi olmazlar
Allah acil şifalar versin çok zor bir durum olmuş senin için, inşaallah sabaha daha iyi olursun
Sonu yok ki zaten birşeye evet dedin mi devamı da geliyor isteklerinin
Ben de çocuklardan beridir hep öyle yaparım evde deneme metodu , hem değiştirme işlemi, yeniden çarşıya çıkmaya bahanem olmuş oluyo
Ah ah aynı dertten muzdaribiz o zaman , bıraksalar orada sabahlar yani hiç gık demez .
Benim kızım da bu aylarında cümle kuruyordu hâlâ da gevezedir kendileri , ama çocuğun konuşası varsa konuşuyor her halùkarda .
Hanım kızımız vazgeçti yaptırmaktan, geçen hafta anlaşamışlardı haftaya yap bu hafta sakın yapma dedi Dr a, bu hafta yine haftaya dedi bakalım ne zaman gönlü olacak
Ben son ay harici hep kucaklıyordum , hatta en üst katta oturuyoruz bazen merdiveni kucakta çıkarttığım dahi oluyordu , Allah kolaylığını veriyor hakikatten.. Allah yardımcınız olsun zor iş banyosuna bezine eğilmek vs de
Aynı bizimki var ya, okurken bunu ben mi yazdım acaba dedimaz evvel yatakta üçü zıplıyorlardı , nasıl olduysa ayağı çocuğun burnuna çarpmış ağlama sesine gittim , yok yok birşey yok diyor, aldım çocuğu içeriye getirdim oyalamak için birşey ararken burnundan kanlar boşaldı birden , ben panik oldum seslendim hemen çocuğun burnu kanıyor naptın o kadar falan diyorum , o hâlâ birşey yok yaa diyor, nasıl birşey yoksa ne olursa birşey oldu diyecekler acaba Allah korusun da,
Ayy hakkında böyle konusunca da sonradan vicdanım el vermiyor ama bu kadar rahatlık da insanı sinir küpü ediyor
10 dakika kala geldi sağ olsun
O bumbum diyen dillere maşa'Allah tatlı dilli olacak güzel kızlar .
Hayırlı huzurlu geceler, yarın için bol dinlenmeli güzel bir pazar diliyorum, biz sabah kahvaltı yapmadan bir yerlere kaçalım diyoruz (sabah eğer eşim işe kaçmazsa tabii) o yüzden belki yarın yazamam, ptesi görüşmek üzere :126:
Çok doğru bi tespit çocuk erkil toplum. bütün kitaplarda çocuklara öf demeyin yazacaklar nerdeyse:) düzelmek yerine çocuklar gittikçe şımarık ve mutsuz oluyor.. Allah yardımcımız olsun.Kurda kuşa yemevet sağolsun çok dakiktir kendileri , işten hep son dakka çıkar her yere geç kalırız , artık ben de randevuların saatini 1 saat erken söylüyorum napiyim
Gaga karga olabilir miya da kaka yaptığını haber ediyorduk kuzucuk belki,
Kaka deyince bizimkinin popo fena pişmiş , yarım saat kadar görmemiştim bezinin kirlendiğini, daha doğrusu kokusunu duymamışım acayip hassas tenli bu çocuk ya, güzelce kremledim sabaha geçer inşaallah çünkü yeni sünnet olmuş gibi ayrık bacak geziyo garibim
Kv alıngan bi tip değil galiba ne güzel, ben kendi anneme söylesem kalkıp suyu kendin koysaydın o zaman derdi yani
Hele kv hiçbir şey söylenmez hemen alınır kırılır yanlış mânâlar yükler o söylediğim minik bir söze bile
Ah dostum beterin beteri var yani anlayacağın ,
Yazık kız bilemedi demek ki ölçüyü, keşke şu kadar bardak su koyar mısın anneciğim diye sen belirtseydin
En güzeli bence de sen gibi olmak , ama yapı meselesi tabii herkes otoriter olamıyor ,
Bir de artık çocuk Erkil bir toplum olduk çıktık ; çocuğa höt deme otur deme kalk deme diyen uzmanlar sayesinde, bize dediler de psikopat mı olduk sanki , gayet aklı başında terbiyeli ana baba sözünden çıkmayan çocuklardık, inşaallah bizimkiler de bizlere Asi olmazlar
Allah acil şifalar versin çok zor bir durum olmuş senin için, inşaallah sabaha daha iyi olursun
Sonu yok ki zaten birşeye evet dedin mi devamı da geliyor isteklerinin
Ben de çocuklardan beridir hep öyle yaparım evde deneme metodu , hem değiştirme işlemi, yeniden çarşıya çıkmaya bahanem olmuş oluyo
Ah ah aynı dertten muzdaribiz o zaman , bıraksalar orada sabahlar yani hiç gık demez .
Benim kızım da bu aylarında cümle kuruyordu hâlâ da gevezedir kendileri , ama çocuğun konuşası varsa konuşuyor her halùkarda .
Hanım kızımız vazgeçti yaptırmaktan, geçen hafta anlaşamışlardı haftaya yap bu hafta sakın yapma dedi Dr a, bu hafta yine haftaya dedi bakalım ne zaman gönlü olacak
Ben son ay harici hep kucaklıyordum , hatta en üst katta oturuyoruz bazen merdiveni kucakta çıkarttığım dahi oluyordu , Allah kolaylığını veriyor hakikatten.. Allah yardımcınız olsun zor iş banyosuna bezine eğilmek vs de
Aynı bizimki var ya, okurken bunu ben mi yazdım acaba dedimaz evvel yatakta üçü zıplıyorlardı , nasıl olduysa ayağı çocuğun burnuna çarpmış ağlama sesine gittim , yok yok birşey yok diyor, aldım çocuğu içeriye getirdim oyalamak için birşey ararken burnundan kanlar boşaldı birden , ben panik oldum seslendim hemen çocuğun burnu kanıyor naptın o kadar falan diyorum , o hâlâ birşey yok yaa diyor, nasıl birşey yoksa ne olursa birşey oldu diyecekler acaba Allah korusun da,
Ayy hakkında böyle konusunca da sonradan vicdanım el vermiyor ama bu kadar rahatlık da insanı sinir küpü ediyor
10 dakika kala geldi sağ olsun
O bumbum diyen dillere maşa'Allah tatlı dilli olacak güzel kızlar .
Hayırlı huzurlu geceler, yarın için bol dinlenmeli güzel bir pazar diliyorum, biz sabah kahvaltı yapmadan bir yerlere kaçalım diyoruz (sabah eğer eşim işe kaçmazsa tabii) o yüzden belki yarın yazamam, ptesi görüşmek üzere :126:
Oğluşum iki dk durmadı oturmada. 3 te 1 oranında babasına sattım zorla ki onda da kafasını dolaba çarptı. Evden çıkarken de laf saydım dönerken de. Okadar bihaber ki çocuk yetiştirmekten!! Şuanda da bozuğuz. Anne babasından da çekinmiyorum valla artık sinir oluyorum kocama çünkü. Düşünün oğlum yataktan minderin üstüne yüzüstü düşmeye çalışıyo, ben arada eşim var diye yetişemiyorum ve eşim sadece bakıyo!! Boynu kırılabilir, kolu çıkabilir. Artık yuh ya dedim sen napıyosun?? Saçma sapan bişiler dedi. İyi dedim yani ölse "bişi olmaz" dersin artık. Bi tane çarpasım geldi yeminle..!!
Merhabaaaaa :)
Allah bağışlasın kızını. Ben de değişik çorba vs bakmıştım zamanında da benim uyuzcanım hiç beğenmiyodu bişiyi. O yüzden klasik patates havuçlu çorba yapıp durduk. Sonra işte tarhana ve sütlü çorba svdi. Yoğurt hiç yemiyoru o yüzden yoğurt çorbası da veremedik. Bi de sıfır tuzlu yapıp durduk ama accık; çoook accık tuz koyunca biraz biraz yemeye başladı. Kolaylıklar diliyorum çünkü ek gıda benim nefret ettiğim bir dönemdi oğlum sayesinde :)
Cheesecake tarifimiz bu:
Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi
Harcı dökdükten sonra içine frambuazlar yerleştirirsen süper oluyorkolay gelsinnnnnnnn.
Şaka şaka...Hahahah aşkolsun ya niye korkuyosunuz beaaaaa?!?!?
Özlemmmmm!! Pişmiş mercimeğin üstünü iki parmak geçmiş su diyommmmm, on kepçe su diyommmmmmm, mercimek çorbası değil mercimek köftesi diyommmmmmbi de niye kızdı diyo :)))
geçmişi okuyup bolca alıntı yapacaktım ama eşim geldi
bu arada söylemedim galiba, eşim evlilik yıldönümümüzü unuttu.
o gün güzel sofra hazırladım, cheesecake yaptım. kendim güzel giyindim, saç baş makyaj yaptım.
ayşeciğe de elbise giydirdim. evlilik yıldönümünü unuttuğu gibi, arada böyle yaptığım için özel bi şey olduğunu da anlamamış.
(demekki buna da alıştırmamak gerek) ben de bozuntuya vermedim. sanırım olgunlaşıyorum.
geçen sene doğum günümü utunuttu diye epey sinirlenmiştim. bu sefer triplenmedim bile
sabah eşim çay koyuyordu, ben de kalan son cheesecake dilimini aldım yemeye başladım.
eşim ''ayşecik, annene söyle fazla tatlı yemesin'' dedi.
ben de '' ayşecik, babana söyle. bu benim yıldönümü pastam. istediğim kadar yiyebilirim.'' dedim.
eşim arkasını döndü, şaşkın şaşkın baktı. eyvaaaaah! dedi. :26:
özür falan diledi. ama geçmiş olsun.. sicilin gittikçe kötüleşiyor.
4/2 hatırlama yüzden var. ama sen beni buna alıştırdın, hatırlarsan sevinir hale geldim dedim.
slm canlar..
kahvaltıyı geç yaptık. topla, ayşeciği yatır anca girebildim..
geçen gün yaptığım cheesecake
Eki Görüntüle 887195
geçmişi okuyup bolca alıntı yapacaktım ama eşim geldi
bu arada söylemedim galiba, eşim evlilik yıldönümümüzü unuttu.
o gün güzel sofra hazırladım, cheesecake yaptım. kendim güzel giyindim, saç baş makyaj yaptım.
ayşeciğe de elbise giydirdim. evlilik yıldönümünü unuttuğu gibi, arada böyle yaptığım için özel bi şey olduğunu da anlamamış.
(demekki buna da alıştırmamak gerek) ben de bozuntuya vermedim. sanırım olgunlaşıyorum.
geçen sene doğum günümü utunuttu diye epey sinirlenmiştim. bu sefer triplenmedim bile
sabah eşim çay koyuyordu, ben de kalan son cheesecake dilimini aldım yemeye başladım.
eşim ''ayşecik, annene söyle fazla tatlı yemesin'' dedi.
ben de '' ayşecik, babana söyle. bu benim yıldönümü pastam. istediğim kadar yiyebilirim.'' dedim.
eşim arkasını döndü, şaşkın şaşkın baktı. eyvaaaaah! dedi. :26:
özür falan diledi. ama geçmiş olsun.. sicilin gittikçe kötüleşiyor.
4/2 hatırlama yüzden var. ama sen beni buna alıştırdın, hatırlarsan sevinir hale geldim dedim.
kızlar haftasonuna özel soobe mağazasında indirim var. Çok ucuza şeyler aldım. .
Waowwwwwwwww. Çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık.
Yıldönümünü pek sallamam da doğum günü konusunda hassasım arkadaş!!seni olgun insan seni
Netten alışveriş olayında kimse senle boy ölçüşemez sanıyorum
slm canlar..
Eki Görüntüle 887195
slm canlar..
Eki Görüntüle 887195
yok kız bu sefer bizzat gittim aldım
nfk nin gittiği alışveriş merkezine diye çıktık. yakın diye uğradım. oraya gitmeye gerek kalmadı burdan aldım alacaklarimi..
Nfk cım cheesecake süper görünüyor afiyet olsun
Sabah kahvaltıya kv lere gittik akşama kadar ordaydık oğluş bol bol oynadı halalarıyla . bir ara o uyurken zorla eşimi dışarı çıkardım ,bana bot aldık:)
Böyle geçti bu pazar
Vaay harbiden romanmış:)Bugün olanları anlatsam roman olur
Sabah avmye gidemedik kocamın tiribal modu dolayısı ile. Ama oğluş öyle coştuki öğlene doğru markete gittik. Almamız gereken birkaç şeyi unutarak döndük :) sonra eve geldik yemek yerken oğluş hep buzdolabının alt gözünü açıyo diye önünde durarak yemek yemeye çalıştım. Derken eşim yardım edeyim diye Efeyi almaya yeltendi ama onu kucağına nasıl aldıysa bana bi çarptılar; elimdeki tabak ayağıma düştü, tabak tuzla buz oldu, parmağım azıcık kanadı. Yarım saatlik temixlenme faslımız oldu. Oğlum uykusuzluktan iyice sapıttı. Tam odasında enzirip hamakta sallıyordum ki hamak yamuldu!! Bi baktım ki önceden lehimlediğimiz yerden kopmuş. Pazar günü sanayi kapalı olduğu için kaldı tabi. Otomatik olarak ayakta sallama mode on. Yatın ne halt edicez bilmem akşama kadar. Yada bakıcısı napar bilmem diyim... Sonraaaaa oğluş uyurken ütü yaptım hemen ve dakik çocuğum üyü biyünce kalktı. Ama uyumaya devam etmek istiyodu o yüzden paso ayakta salladım durdum. Bi ara öyle uyuya kaldım 40 dakka kadar. Aklıma ilk günler geldi; çok kötü bi dejavu idi :) sonra bayat ekmek pizzası yaptım ev ahalisine ekmekler atılmasın diye. Neyseki beğendiler. Kocam hadi avmye gidelim dedi ki akşam 7 olmuştu ve dışarda deli kar yağıyordu. Sabah aklın nerdeydi demeden düştük yola. Tabi oğluşu satarakkocama bir sürü bişi aldık. Kv ve kpe de birer üst aldık sevindiler. Bi tek Efe ve bana bişi almadan geldik. Şimdi de oğluşumu uyutup uyumak istiyommmmmm :) hepinizi sevgiyle sarmalar, iyi geceler dileyerek öperim :)
Yarın nöbet günü ve pazartesiiiii!!!!!!
Kız zaten minnacık bi memlekette yaşıyorum(( ya canım sobeye gitmek isterse; napicizzz?? :) güle güle kullansın bıdıklar.
Güle güle kullan şekerimmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?