Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oo bizim chicco istanbula gitti 3 günde geldi tek kuruş ödemedik

arya, ben de sana yazacaktım. neredesin nasıl oldun diye
kv ye dalınca seni unuttum iyi mii?

Ya bu adamlar harbi tuhaf. Yani öğlen 1e kadar işini on kez hallederdin... Ama kocanın Kerem ile iletişimi iyiki çocuk ona musallat oluyo sabah; bizimki sabah babası kucaklasa kıl oluyo

Çöp poşetine oturtup kaydıracaktım unuttumnmmmmmmm. Neyse bi dahakine leğenimizi alıp çıkarız inşallah

Eşime ibodan "ben insan değil miyimmmmm" isimli şarkıyı armağan edicem

Ben de anlamadım valla....

Bak bi tane de burda... Erkekler ah erkeklerrrrr.

Oo bizim chicco istanbula gitti 3 günde geldi tek kuruş ödemedik

tabi olması gereken o. sizinki bi de istanbula göndermiş..
satın aldığı mağazayı aramış eşim, bizim yapacağımız bi şey yok, siz vereceksiniz servise diyormuş..
olması gereken, bizim mağazaya bırakmamız, onların servise götürüp getirmesi. ama nerdeee, gel de sinirlenme şimdi

uleeeeyn! sabah ne kadar iyiydim, pozitif uyanmıştım, neşeliydim.
gıcık ettiniz benii leeaan!!!

gidim az egzersiz yapim. enerjimi olumlu kullanim bariii

öğlen yemeğimi hazırladım.eşimle ,kızımı bekliyorum.

kar havası var.inşallah yağar.pembe resim istiyorummmm

Ay sanırsın yumurta lazım olursa gel al gibi bişi hahahhah. Kız bu insanlar da çoluk çocuk büyümüş düşün!!

uleeeeyn! sabah ne kadar iyiydim, pozitif uyanmıştım, neşeliydim.
gıcık ettiniz benii leeaan!!!

gidim az egzersiz yapim. enerjimi olumlu kullanim bariii

Yap kız yerime de yap. Ben anca homin gırtlak :)))

öğlen yemeğimi hazırladım.eşimle ,kızımı bekliyorum.

kar havası var.inşallah yağar.pembe resim istiyorummmm

İnşallah yağar canım da oynar kuzular. Hemen yollicim canım.

Dursun işte orda durduğu kadar boşver, illa bi işini yapmak zorunda değilsin kafa dinle bu boşlukta da

Dursun işte orda durduğu kadar boşver, illa bi işini yapmak zorunda değilsin kafa dinle bu boşlukta da

gıcık olduğum; ben iki saat evdeyim, ver seveyim.
canım istediği zaman geleyim. istediğim zaman çağırayım seveyim

yemek yapsam iyiydi ama kıyma çözünmedi henüz.
ayşeciğin uyku vakti arayıp isticem, o hatırlamaz ya 'lazım olunca gel al' demişti

"lazım olunca gel al" ne ayol ödünç eşya verir gibi

pembeeeeeeeeeee resimlere bayıldım.eldivenleri nasıl taktın kız ellerine.

bizimki bere bile taktırmıyor.bu oğlan kocaman olmuş artık tıngır,mıngır hamakta sallama.

genç odası alın

Ya o kizlar sabahtan aklima ne takildi en son 1 yasindayken mi asi vuruldu bebeler biz bidaha olmadik ve 1.5 yasinda cagirmisti tekrar saglik ocagi ama arada kacirdgimz bi asi fln oldumu acaba sanki menenjit 15.aydaydi da biz kacirmsz gb hatirladm

Bu aralar çok mu gerginsin bana mı öyle geliyor? Haksız değilsin ama önceden az çok istediğini yaptırır işleri yoluna koyardın, şimdi sanki herşeyi üstlenip daha çok kendini bunaltıyorsun. Bir patlama seziyorum.
Burada yeni başladı daha kar. Yarın burda da tatil olur mu acep? Gerçi olsa ne yazar? Kv kp hep beraber otururuz evde artık:)
arya, ben de sana yazacaktım. neredesin nasıl oldun diye
kv ye dalınca seni unuttum iyi mii?

Baya toparladım, antibiyotiğe devam... Eşime de bulaşmış sanırım idrar yolu enf. Bakalım o da bugün gidecek dra.

Valla yine başlamış kv furyası, hemen başlayım bende
Dün söylediğim yemekleri yaptım eve gidince. Öğle paydosunda sordu gerçi kv ne yapayım diye, yapacaklarımı söyledim ama son dakka yapılacak şeyler olduğu için bana kaldı tabi.
Bugünde öğle paydosunda ( normalde öğlen gidip aryaya yemek yediririm, arya uyuyup uyanmış olur ama kv uyutamıyor, öğlen gidinde çocuk sersem gb direk uyutuyorum.) onu uyutup çorba yaptım, mercimek köftenin mercimeğini haşlayıp bulgurla karıştırıp bıraktım ve pırasa yapacağımı söyledim. Bakalım köfteye yada en azından pırasaların temizlenmesine katkısı olacak mı? Gerçi öğlen bitik görünüyordu nolur bilmem. Anladığım tek şey bu "anneysen hasta bile olmak lüks"

kesinlikle lüks.. el elinn esegini türkü çağırarak ararmis o hesap

Eldivenleri daha dün aldık lcwden maymun beresi ile. Ben de taktırmaz diye düşündüm çünkü beresini de atıyo kafasından. Ama babasının taktığını görünce ve kar şokunu yaşayınca çıkarmak aklına bile gelmedi :)!!

Hamağımız çok şükür lehimlendi geldi. Ben ayağımda sallar uyuturum da bakıcının bacaklar zaten göçük :/

Ya o kizlar sabahtan aklima ne takildi en son 1 yasindayken mi asi vuruldu bebeler biz bidaha olmadik ve 1.5 yasinda cagirmisti tekrar saglik ocagi ama arada kacirdgimz bi asi fln oldumu acaba sanki menenjit 15.aydaydi da biz kacirmsz gb hatirladm

Arada aşı olmadık bence. 1,5 yaş aşımız var ocak başı...

Yok canım her türlü istediğim olmazdı da ben zaten kendi işini yapan bi şahsiyet olarak umursamazdım. Fakat şimdi iki kişi daha eklendi onu kaldıramıyorum. Bi de gelme amaçları iş kolaylatmaktı güyaaaaa. Sürekli ne yesek ne pişirsek. Çocuk coşsa bişi yapan yok anca oturdukları yerden dur mur. Zaten bugün asık suratlıyım ve eşim nolduğunu sorup duruyo. Dedim baydığımı ama yapabileceği bişi yok...

Aryammmm kız mercimek köftesi deyince sen gerildim yine :)

Bu akşam bi aile dostlarına oturmaya gidiyoruz. Efe çok coşmasa bari....

hamak temalı genç odası varsa, neden olmasın? ahahahah
bizimki de bereyi başında tutmuyor, sadece bere olsa, kapişonu, tacı, saç bandını. tokayııı, ama büyüyünce görürüm ben onu

yok canım, arada aşı yok.
bizim de 14 ocakta randevu.

aman şimdi kar tatili olsun diye dua etmeyelim,
bak şeker pembeye erken sevindik neler oldu.. sen iyi düşün, olsun mu olmasın mıı?

geçmiş olsun, idrar yolları enf bulaşıyor muymuş?

ne doğru tespit 'anneysen, hasta olmak bile lüks' :100:
olmaz olur muuu? vaaaaaar var da işine gelmiyor

malum yollarla bulaşır tabi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…