sen de haklı olarak arayışlardasın.
inş gönlüne göre kullanışlı bi şey bulursun..
bizim de bastonun ön tekerinde bi sorun var.
eşim aramış teknik servisi. gezici ekip gelip alacakmış, sonra getirecekmiş falan filan.
bunun için de 30 lira istiyorlar. koskoca istanbulda bir yerde yapılıyormuş tamir. valla gıcık oldum
eşim de fotoğraf göndermiş, parçayı kargo edeceklermiş. bu nasıl garanti anlamadım
Dün bi işim vardı 1 saatliğine eşime rica ettim kereme baksın diye "çok yoğunum "dedi. Ben de başka alternatif düşünüyorum kara kara, bu arada saat sabah 8 falan..Eşim hala yatakta saat 10 oldu, 12 oldu ,ben söyleniyorum "hani çok yoğundun niye hala çıkmıyosun" çıkıcam diyo. "1 saat daha dur o zaman "dedim. "ya işim var ama tamam 1 saati kesinlikle geçirme " dedi. Neyse çıktım. alel acele, hatta işim yarım kaldı 1 saate yetişcem diye. Arıyor bi de ,altına yapmış çocuk. Eve geldim sinirliyim. Eşim de "Teşekkür etmen gerekirken trip atıyosun" diyo.
"Ne teşekkür edicem resmen k**ımı yırttım gelcem diye işimi tam halledemedim ;kendi çocuğuna baktığın için de teşekkür etmiycem kusura bakma! " dedim o da gülüyo:)
Benim eşim de bazen benden önce kalkıp keremle tv seyreder; önceden ederdim ama artık bu konuda hiç teşekkür etmiyorum valla. Ben annesiysem o da babası.
Çok şanslıyım ki kerem de onu çok seviyor ;bu yüzden bazen sabah sadece babasının başına gelip ağlıyor kalksın diye çocuk bana hiç bulaşmıyor bile:)
eşine söyle, bugün 10 aralık dünya insan hakları günüymüş!!!
evde bazı etkinlikler yapabilir yaniii
ne kadar az yüklenirse, sanırım o kadar çabuk iyileşir..
hiç bastırmıyordum üstüne, kendi de acıdığı için kalkmıyordu, ama bugün tutunup geziyor,
kısa mesafeleri geçmeye çalışıyor. dedim ya, başa döndük.
vuhuuu!!!
bembeyaz yaa, efe de karla mücadele halindeeldivenleri bile var ya
biz de kar istiyoruz, biz deeeee
keşke bi legene koyup kaydırsaydın efeyiii
bak işte adamlar ne kadar rahat. 12ye kadar yatıyor.
benim işim var deyince, çabuk gel, 1 saati aşmasın diyor
ama iyi demişsin.. sanki komşunun yetimi, kendi çocuğu..
helal bacımm!
sen de haklı olarak arayışlardasın.
inş gönlüne göre kullanışlı bi şey bulursun..
bizim de bastonun ön tekerinde bi sorun var.
eşim aramış teknik servisi. gezici ekip gelip alacakmış, sonra getirecekmiş falan filan.
bunun için de 30 lira istiyorlar. koskoca istanbulda bir yerde yapılıyormuş tamir. valla gıcık oldum
eşim de fotoğraf göndermiş, parçayı kargo edeceklermiş. bu nasıl garanti anlamadım
Tünaydın hayırlı günler kızlar,
Ayy Efe'nin karlar içindeki fotograflarını gördüm bir imrendim çocuk olup yuvarlanasın geldi
Nfk çok güldürdün beni Allah da seni güldürsüno yolunacak tüyler var ya yol yol bitmez kendimizi yormayalım hiç boş yere
Busmai var ya aynı benim eşim, iki dk çocuk bakacak, yok işin kaçta biter çabuk gel, ya kaka yaparsa vıdı bıdı , sanki mesaisi geciken memurAllah bizlere sağlık versin de babalara güven yok baksanıza, bir keresinde ben çok hasta olmuştum bir iki gün evde kaldı çocuklarla ilgilendi hafta sonuydu tabii, Pazartesi iyileştiğimi görür de öyle gider herhalde dedim , sabah uyandık baktık ki ne görelim adam evden kaçmış sabah ezanıyla beraber tabii daha iyileşememiştim anneciğim yetişti imdadımıza sağolsun bunların eline kalırsak yandık yani
Oo bizim chicco istanbula gitti 3 günde geldi tek kuruş ödemedik
babalar ikinci çocukta yük almaya başlıyor diyorlar ama her fırsatı kaçış görüyor mübarekler
ben yine de belli aralıklarla birkaç kıl koparılması taraftarıyım
kv aradı, ayşeciği istiyor. amcası da evdeymiş sevelim diye. evleri buz gibi adam akıllı yaksalar kombiyi ısıtıcıyı gam yemicem..
aradım eşimi böyle böyle dedim. ayşecik gelir diye kombiyi açıyorlar merak etme dedi.
kv kapıya geldiğinde ayşecik ayağını çarptı, üstüne basmıyor. siz de bastırmayın. kucakta dursun, otursun.
bizim ev sıcak, sizinki nasıl bilmiyorum inş üşütmez dedimsıcak sıcak. senin işin varsa bütüüüün gün bizde kalabilir dedi.
hayır işim yok dedim. (ki dişçiye gitmem lazım, ama nedense gıcık oldum gitmicemperşembe annemden giderim artık)
biraz dursun getirirsiniz dedim, aaaa benim hiç aklıma gelmez, lazım olunca sen gel al diyo. pekii oldu canım!
uleeeeyn! sabah ne kadar iyiydim, pozitif uyanmıştım, neşeliydim.
gıcık ettiniz benii leeaan!!!
gidim az egzersiz yapim. enerjimi olumlu kullanim bariii
öğlen yemeğimi hazırladım.eşimle ,kızımı bekliyorum.
kar havası var.inşallah yağar.pembe resim istiyorummmm
vuhuuu!!! potansiyel enerjiyi kinetik enerjiye çevirdim. kendime geldim yaa:82:Yap kız yerime de yap. Ben anca homin gırtlak :)))
babalar ikinci çocukta yük almaya başlıyor diyorlar ama her fırsatı kaçış görüyor mübarekler
ben yine de belli aralıklarla birkaç kıl koparılması taraftarıyım
kv aradı, ayşeciği istiyor. amcası da evdeymiş sevelim diye. evleri buz gibi adam akıllı yaksalar kombiyi ısıtıcıyı gam yemicem..
aradım eşimi böyle böyle dedim. ayşecik gelir diye kombiyi açıyorlar merak etme dedi.
kv kapıya geldiğinde ayşecik ayağını çarptı, üstüne basmıyor. siz de bastırmayın. kucakta dursun, otursun.
bizim ev sıcak, sizinki nasıl bilmiyorum inş üşütmez dedimsıcak sıcak. senin işin varsa bütüüüün gün bizde kalabilir dedi.
hayır işim yok dedim. (ki dişçiye gitmem lazım, ama nedense gıcık oldum gitmicemperşembe annemden giderim artık)
biraz dursun getirirsiniz dedim, aaaa benim hiç aklıma gelmez, lazım olunca sen gel al diyo. pekii oldu canım!
Dursun işte orda durduğu kadar boşver, illa bi işini yapmak zorunda değilsin kafa dinle bu boşlukta da
gıcık olduğum; ben iki saat evdeyim, ver seveyim.
canım istediği zaman geleyim. istediğim zaman çağırayım seveyim
yemek yapsam iyiydi ama kıyma çözünmedi henüz.
ayşeciğin uyku vakti arayıp isticem, o hatırlamaz ya 'lazım olunca gel al' demişti
Bu aralar çok mu gerginsin bana mı öyle geliyor? Haksız değilsin ama önceden az çok istediğini yaptırır işleri yoluna koyardın, şimdi sanki herşeyi üstlenip daha çok kendini bunaltıyorsun. Bir patlama seziyorum.2 hafta kadar burdalar.
Yalnızlığıma kızıyorum... Kimsenin beni düşünmemesine kızıyorum.... Oğluşum günlerdir dışarı çıkmamıştı; ona kıyamadım da çıktım. Yoksa evde kalır kapımı kilitler uyurdum bakıcı varken. Oğlum şimdi uyudu. Daha içeri gidip yatakları vs ayarlamam gerekiyo. Biri de demiyoki totomu kaldırıyım ben yapıyım bu işi...
Burada yeni başladı daha kar. Yarın burda da tatil olur mu acep? Gerçi olsa ne yazar? Kv kp hep beraber otururuz evde artık:)Günaydın kızlar. Yine kar tatili burası! Saat 8 gibi öğrendik yani kapıdan çıkarken. Bakalım bugün ne gibi maceralar bizi bekler...? Bu arada bakıcıya dün geç gel demiştim çünkü kar tatilinden erken haberimiz olmuştu ama bugün 8 gibi haberimiz olunca ve bakıcı 7:30 gibi çıktığı için aramadım. Kadın da hala ortalıkta yok; saat 9a geliyo. İnsanların hepsi mal! Tabi eğer yolda kalmadıysa... 9da arayıp soracağım iyi misin diye. Ve "zaten evden çıkmışsındır diye aramadım keşke sen de haber verseydin" diyeceğim. Allah'ım sen bana sabır ve güç kuvvet ver.
arya, ben de sana yazacaktım. neredesin nasıl oldun diye
kv ye dalınca seni unuttum iyi mii?
Valla yine başlamış kv furyası, hemen başlayım bende
Dün söylediğim yemekleri yaptım eve gidince. Öğle paydosunda sordu gerçi kv ne yapayım diye, yapacaklarımı söyledim ama son dakka yapılacak şeyler olduğu için bana kaldı tabi.
Bugünde öğle paydosunda ( normalde öğlen gidip aryaya yemek yediririm, arya uyuyup uyanmış olur ama kv uyutamıyor, öğlen gidinde çocuk sersem gb direk uyutuyorum.) onu uyutup çorba yaptım, mercimek köftenin mercimeğini haşlayıp bulgurla karıştırıp bıraktım ve pırasa yapacağımı söyledim. Bakalım köfteye yada en azından pırasaların temizlenmesine katkısı olacak mı? Gerçi öğlen bitik görünüyordu nolur bilmem. Anladığım tek şey bu "anneysen hasta bile olmak lüks"
"lazım olunca gel al" ne ayol ödünç eşya verir gibi
pembeeeeeeeeeee resimlere bayıldım.eldivenleri nasıl taktın kız ellerine.
bizimki bere bile taktırmıyor.bu oğlan kocaman olmuş artık tıngır,mıngır hamakta sallama.
genç odası alın
Ya o kizlar sabahtan aklima ne takildi en son 1 yasindayken mi asi vuruldu bebeler biz bidaha olmadik ve 1.5 yasinda cagirmisti tekrar saglik ocagi ama arada kacirdgimz bi asi fln oldumu acaba sanki menenjit 15.aydaydi da biz kacirmsz gb hatirladm
Bu aralar çok mu gerginsin bana mı öyle geliyor? Haksız değilsin ama önceden az çok istediğini yaptırır işleri yoluna koyardın, şimdi sanki herşeyi üstlenip daha çok kendini bunaltıyorsun. Bir patlama seziyorum.
Burada yeni başladı daha kar. Yarın burda da tatil olur mu acep? Gerçi olsa ne yazar? Kv kp hep beraber otururuz evde artık:)
Baya toparladım, antibiyotiğe devam... Eşime de bulaşmış sanırım idrar yolu enf. Bakalım o da bugün gidecek dra.
hamak temalı genç odası varsa, neden olmasın? ahahahah"lazım olunca gel al" ne ayol ödünç eşya verir gibi
pembeeeeeeeeeee resimlere bayıldım.eldivenleri nasıl taktın kız ellerine.
bizimki bere bile taktırmıyor.bu oğlan kocaman olmuş artık tıngır,mıngır hamakta sallama.
genç odası alın
yok canım, arada aşı yok.Ya o kizlar sabahtan aklima ne takildi en son 1 yasindayken mi asi vuruldu bebeler biz bidaha olmadik ve 1.5 yasinda cagirmisti tekrar saglik ocagi ama arada kacirdgimz bi asi fln oldumu acaba sanki menenjit 15.aydaydi da biz kacirmsz gb hatirladm
aman şimdi kar tatili olsun diye dua etmeyelim,Burada yeni başladı daha kar. Yarın burda da tatil olur mu acep? Gerçi olsa ne yazar? Kv kp hep beraber otururuz evde artık:)
Baya toparladım, antibiyotiğe devam... Eşime de bulaşmış sanırım idrar yolu enf. Bakalım o da bugün gidecek dra.
ne doğru tespit 'anneysen, hasta olmak bile lüks' :100:Valla yine başlamış kv furyası, hemen başlayım bende
Dün söylediğim yemekleri yaptım eve gidince. Öğle paydosunda sordu gerçi kv ne yapayım diye, yapacaklarımı söyledim ama son dakka yapılacak şeyler olduğu için bana kaldı tabi.
Bugünde öğle paydosunda ( normalde öğlen gidip aryaya yemek yediririm, arya uyuyup uyanmış olur ama kv uyutamıyor, öğlen gidinde çocuk sersem gb direk uyutuyorum.) onu uyutup çorba yaptım, mercimek köftenin mercimeğini haşlayıp bulgurla karıştırıp bıraktım ve pırasa yapacağımı söyledim. Bakalım köfteye yada en azından pırasaların temizlenmesine katkısı olacak mı? Gerçi öğlen bitik görünüyordu nolur bilmem. Anladığım tek şey bu "anneysen hasta bile olmak lüks"
olmaz olur muuu? vaaaaaar var da işine gelmiyorYok canım her türlü istediğim olmazdı da ben zaten kendi işini yapan bi şahsiyet olarak umursamazdım. Fakat şimdi iki kişi daha eklendi onu kaldıramıyorum. Bi de gelme amaçları iş kolaylatmaktı güyaaaaa. Sürekli ne yesek ne pişirsek. Çocuk coşsa bişi yapan yok anca oturdukları yerden dur mur. Zaten bugün asık suratlıyım ve eşim nolduğunu sorup duruyo. Dedim baydığımı ama yapabileceği bişi yok...
hamak temalı genç odası varsa, neden olmasın? ahahahah
bizimki de bereyi başında tutmuyor, sadece bere olsa, kapişonu, tacı, saç bandını. tokayııı, ama büyüyünce görürüm ben onu
yok canım, arada aşı yok.
bizim de 14 ocakta randevu.
aman şimdi kar tatili olsun diye dua etmeyelim,
bak şeker pembeye erken sevindik neler oldu..sen iyi düşün, olsun mu olmasın mıı?
geçmiş olsun, idrar yolları enf bulaşıyor muymuş?
ne doğru tespit 'anneysen, hasta olmak bile lüks' :100:
olmaz olur muuu? vaaaaaar var da işine gelmiyor
malum yollarla bulaşır tabi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?