2 hafta kadar burdalar.
Yalnızlığıma kızıyorum... Kimsenin beni düşünmemesine kızıyorum.... Oğluşum günlerdir dışarı çıkmamıştı; ona kıyamadım da çıktım. Yoksa evde kalır kapımı kilitler uyurdum bakıcı varken. Oğlum şimdi uyudu. Daha içeri gidip yatakları vs ayarlamam gerekiyo. Biri de demiyoki totomu kaldırıyım ben yapıyım bu işi...
2 hafta kadar burdalar.
Yalnızlığıma kızıyorum... Kimsenin beni düşünmemesine kızıyorum.... Oğluşum günlerdir dışarı çıkmamıştı; ona kıyamadım da çıktım. Yoksa evde kalır kapımı kilitler uyurdum bakıcı varken. Oğlum şimdi uyudu. Daha içeri gidip yatakları vs ayarlamam gerekiyo. Biri de demiyoki totomu kaldırıyım ben yapıyım bu işi...
maç izleyeckler diye odadanmi çıktınGüya bugün kar tatili ve güya ben dinlenecektim...
Kvye aldığımız bluzu değiştirmeye gittik. Ama caddedeki lcwde olmadığı için mecbur yegane avmmize gidelim dedik. Halt ettim ve eve uğrayıp oğluşu ve teyzesini de alalım dedim. Teyze gelmek istemedi ve başka bi işini halletmeye gitmek için izin istedi. Neyse biz gittik. Sevgili kvciğim dediği bedenden daha büyük olduğu için bi ton bişi denedi ama olmadı. Zaten bakma şevki de yoktu. Resmen oğlum sapıtana kadar (30dk) lcwdeydik. Lanet ettim hediye aldığıma. Oğluşa maymunlu bir bere-eldiven de alıp çıktık. Sonra atlı karıncaya bindirdik, oyuncak aldık ve eve koştuk çünkü büyük bebek kp evdeymiş ve açmış. Oğlumun zaten hiç iştahı yoktu sinr oldum ama zorlamadım da.. Kocam ise hasta mıdır nedir; üşüyo, midesi bulanıyo, nane limon içiyo. Zaten iğrenç bir gece geçirdim ve uykusuzum ama evdeki herkes benden yorgun. Salondakiler maç izliyolar diye kovdular bizi. Kv dizi izliyo ve o odayı oğluş çok dağıtıyo diye çıktık; oğlumun odasında takılıyoruz ve umarım birazdan uyur artık!! Sonuç: herkes şanslı doğmuyor...
maç izleyeckler diye odadanmi çıktınbaşlarım maçlarına. karadeniz damarım attı yine.
off Alah yardımcın olsunGünaydın
gecemiz kötü geçti. her saat başı kalktik nerdeyse.. ipek ya tam iyileşmedi yada bunu huy edindi:26: efe abisinin yolunda gidiyor
Günaydın kızlar. Yine kar tatili burası! Saat 8 gibi öğrendik yani kapıdan çıkarken. Bakalım bugün ne gibi maceralar bizi bekler...? Bu arada bakıcıya dün geç gel demiştim çünkü kar tatilinden erken haberimiz olmuştu ama bugün 8 gibi haberimiz olunca ve bakıcı 7:30 gibi çıktığı için aramadım. Kadın da hala ortalıkta yok; saat 9a geliyo. İnsanların hepsi mal! Tabi eğer yolda kalmadıysa... 9da arayıp soracağım iyi misin diye. Ve "zaten evden çıkmışsındır diye aramadım keşke sen de haber verseydin" diyeceğim. Allah'ım sen bana sabır ve güç kuvvet ver.
Yaw senin kocan bazi konularda cok pimpirikli bazilarinda degil..aslinda bazen yardimci gibi bazen degil...ben zaten evde birileriyle belli bi sure yasayamiyorum kendi ailemden de olsa...yani bi zararlari yoktur muhakkak ama hareketler kisitlaniyo...tum yuk de sende olunca...esin de biseylere el atsin artik sende bitmek tukenmek bilmeyen enerjinin farkinda herkes de ondan boyleler bence :/
Canımtatil diye sevinmiştin ama belki de daha çok yoruldun.. Neden 2 hafta daha ordalar, anlamadım yani?
Resmen tatile gelmişler, belki de bakıcı var diye ağırdan alıyorlar işi. bakıcıya 2 hafta izin ver :)Sen de eşinden hızlı davran, hastayım diye yatak döşek yat:)
Üzülme yaptıklarının hiçbiri boşa gitmiyor çok sevap kazanıyorsun ve bugün Efeyi çıkarman iyi olmuş hava aldı yavrucuk
maç izleyeckler diye odadanmi çıktınbaşlarım maçlarına. karadeniz damarım attı yine.
harbiden yabiri maç izleyecekmiş, biri de dizi..
pembehipopotam otel; evinizin rahatlığında !
Günaydın
gecemiz kötü geçti. her saat başı kalktik nerdeyse.. ipek ya tam iyileşmedi yada bunu huy edindi:26: efe abisinin yolunda gidiyor
off Alah yardımcın olsun
şimdi bugünkü tatile sevinsek mi üzülsek mi bilemedim, herşey bakıcıya bağlı desene..
bu tatil yollar yüzünden olduysa bakıcı da geç gelir bence ,ulaşım zordur.
o kitapta şöyle birşey vardı bi de;
geç gelen ama bebeğinize çok ilgili davranan bakıcı mı; yoksa zamanında gelip bebeğinize sadece bakıcılık yapan bakıcı mı? tabi ki ikinci diyorlar
kızdırmayın len beni, gelir dağıtırım o evi2 hafta kadar burdalar.
di mi yaa!maç izleyeckler diye odadanmi çıktınbaşlarım maçlarına. karadeniz damarım attı yine.
aman amaan!Günaydın
günaydın canlaaar
akşam kaçta yatarsa yatsın sabahın 7sinde ayağa dikilen ayşeciği babası uyurken görünce,
kendi kalkmış, alarmı kapatmış ve hazırlanıp gitmiş. sağolsun, bazen bu yaptığı çok makbule geçiyor.
biz de 1 saat fazla uyuduk. şimdi kalktık kahvaltımızı yaptık..
sabaha kadar yine ne rüyalar, ne rüyalar
anlatim de accık gülün kıız
bolu belediye başkanlığına amcam aday, kendisini pek sevmem.
beni yanına çağırtıyor, oyunu kime vereceksin diye. yanında oğulları yaverleri..
ben de demogoji yapıyorum, idare ediyorum.
çıkınca doğruuuu şeker pembenin yanına..
böyle böyle oldu, ama merak etme, ben oyumu sana vercem bacım diyorum, ahahahahah
ben regl olunca böyle deli rüyalar görüyorum, hem de sabaha kadar full action lı. bu sadece bi bölümüydü
kızdırmayın len beni, gelir dağıtırım o evi
herkes zevkte safada, bizimki çocuk baksın, işe gitsin, yemek yapsın, temizlik yapsın..
kv lerin gelirken sevinmiştin, ama iş düşündüğün gibi olmadı. onlardan ziyade eşine kızıyorum ben..
neler yaşadığını görüyor, hala aynı tas aynı hamam!
biliyorki, şeker pembe herşeye yetişir, yeter. imkanları zorlar, hatta yeni zeminler hazırlar. işi becerir.
(bize de o imajı çiziyosunki seni belediye başkan adayı görüyorum rüyamda)
adam kılını kıpırdatmıyor. ama o kılların yolunma zamanı gelmiş bacım!çek bi ayar artık
di mi yaa!
aman amaan!
bizimki de bu arada çok kalkıyor ya, 5-6-7. geçen sabah yatakta kızım dur, bi dur dedim.
eşim de annen sinirli bugün diyor. ben de gece 40 kez kalkan anne olduğu için dinlenememiş ve gergin olabilir.
uyuyanlar bunu anlayamaz dedim.. sabah sabah bi şarlayınca, adam mecbur geri adım attı, haklısın özür dilerim dedi..
ha şöyleeeee yola gel, çabuk kalk bana kahvaltı hazırla dedim, ahahahahahh
akşama üç çeşit çorba
(kv nin yaptığı ayşecik ve benim yemediğim; kereviz
benim eşime yaptığım ve ayşecik ve benim yemediğim; acılı tarhana
ve benim ayşeciğe dün yaptığım hepimizin yeme potansiyeli olan yayla çorbası ) var.
dün yaptığım kapuska da, havuçla birlikte çok lezzetli oldu. 1/3ünü yemişimdir heralde
bugün etli biber dolması yapıcam yanına
ayşecik, gelişim eğrisinde ters yönde hızlı mesafe katediyor.
emekleme işini ilerletti. hatta dün ilk adımlarını attı.. aklıma o günler geldi, tey tey teyyy :89:
günaydın canlaaar
akşam kaçta yatarsa yatsın sabahın 7sinde ayağa dikilen ayşeciği babası uyurken görünce,
kendi kalkmış, alarmı kapatmış ve hazırlanıp gitmiş. sağolsun, bazen bu yaptığı çok makbule geçiyor.
biz de 1 saat fazla uyuduk. şimdi kalktık kahvaltımızı yaptık..
sabaha kadar yine ne rüyalar, ne rüyalar
anlatim de accık gülün kıız
bolu belediye başkanlığına amcam aday, kendisini pek sevmem.
beni yanına çağırtıyor, oyunu kime vereceksin diye. yanında oğulları yaverleri..
ben de demogoji yapıyorum, idare ediyorum.
çıkınca doğruuuu şeker pembenin yanına..
böyle böyle oldu, ama merak etme, ben oyumu sana vercem bacım diyorum, ahahahahah
ben regl olunca böyle deli rüyalar görüyorum, hem de sabaha kadar full action lı. bu sadece bi bölümüydü
kızdırmayın len beni, gelir dağıtırım o evi
herkes zevkte safada, bizimki çocuk baksın, işe gitsin, yemek yapsın, temizlik yapsın..
kv lerin gelirken sevinmiştin, ama iş düşündüğün gibi olmadı. onlardan ziyade eşine kızıyorum ben..
neler yaşadığını görüyor, hala aynı tas aynı hamam!
biliyorki, şeker pembe herşeye yetişir, yeter. imkanları zorlar, hatta yeni zeminler hazırlar. işi becerir.
(bize de o imajı çiziyosunki seni belediye başkan adayı görüyorum rüyamda)
adam kılını kıpırdatmıyor. ama o kılların yolunma zamanı gelmiş bacım!çek bi ayar artık
di mi yaa!
aman amaan!
bizimki de bu arada çok kalkıyor ya, 5-6-7. geçen sabah yatakta kızım dur, bi dur dedim.
eşim de annen sinirli bugün diyor. ben de gece 40 kez kalkan anne olduğu için dinlenememiş ve gergin olabilir.
uyuyanlar bunu anlayamaz dedim.. sabah sabah bi şarlayınca, adam mecbur geri adım attı, haklısın özür dilerim dedi..
ha şöyleeeee yola gel, çabuk kalk bana kahvaltı hazırla dedim, ahahahahahh
eşine söyle, bugün 10 aralık dünya insan hakları günüymüş!!!Nfkkkkkk bir koptum tam koptummmmmm :))
Hiç sorma canım yaaa. Ben de herşeyi çok farklı bekliyordum. Ama bi tuhaflar... Kocamın şu ara kendine hayrı yok bana hiç beklemiyorum...
Basınca acımıyo ozaman dimi???? Çok çok sevindimmmmm.
vuhuuu!!!İnstagramda çılgın kar fotolarımız yüklenmiştir efenimmmçok bayılmadı oğluşum sanki ama eve girince de ağlayıp bağırdı :)
bak işte adamlar ne kadar rahat. 12ye kadar yatıyor.Dün bi işim vardı 1 saatliğine eşime rica ettim kereme baksın diye "çok yoğunum "dedi. Ben de başka alternatif düşünüyorum kara kara, bu arada saat sabah 8 falan..Eşim hala yatakta saat 10 oldu, 12 oldu ,ben söyleniyorum "hani çok yoğundun niye hala çıkmıyosun" çıkıcam diyo. "1 saat daha dur o zaman "dedim. "ya işim var ama tamam 1 saati kesinlikle geçirme " dedi. Neyse çıktım. alel acele, hatta işim yarım kaldı 1 saate yetişcem diye. Arıyor bi de ,altına yapmış çocuk. Eve geldim sinirliyim. Eşim de "Teşekkür etmen gerekirken trip atıyosun" diyo.
"Ne teşekkür edicem resmen k**ımı yırttım gelcem diye işimi tam halledemedim ;kendi çocuğuna baktığın için de teşekkür etmiycem kusura bakma! " dedim o da gülüyo:)
Benim eşim de bazen benden önce kalkıp keremle tv seyreder; önceden ederdim ama artık bu konuda hiç teşekkür etmiyorum valla. Ben annesiysem o da babası.
Çok şanslıyım ki kerem de onu çok seviyor ;bu yüzden bazen sabah sadece babasının başına gelip ağlıyor kalksın diye çocuk bana hiç bulaşmıyor bile:)
Nfk ayşecik çift dikiş gidiyor desene :)
Bu arada Kinderwagon diye bi marka varmış baston puset iki bebek için çok kullanışlı amerikada varmış arkadaşımda gördüm süper çözüm çok sevindirik oldummm
Tünaydın hayırlı günler kızlar,
Ayy Efe'nin karlar içindeki fotograflarını gördüm bir imrendim çocuk olup yuvarlanasın geldi
Nfk çok güldürdün beni Allah da seni güldürsüno yolunacak tüyler var ya yol yol bitmez kendimizi yormayalım hiç boş yere
Busmai var ya aynı benim eşim, iki dk çocuk bakacak, yok işin kaçta biter çabuk gel, ya kaka yaparsa vıdı bıdı , sanki mesaisi geciken memurAllah bizlere sağlık versin de babalara güven yok baksanıza, bir keresinde ben çok hasta olmuştum bir iki gün evde kaldı çocuklarla ilgilendi hafta sonuydu tabii, Pazartesi iyileştiğimi görür de öyle gider herhalde dedim , sabah uyandık baktık ki ne görelim adam evden kaçmış sabah ezanıyla beraber tabii daha iyileşememiştim anneciğim yetişti imdadımıza sağolsun bunların eline kalırsak yandık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?