Bekliyorlar mı bilmem de evde yemek yok, anne sen yap da diyemem. Bakacizz. Dışardan da burası ilçe oolduğu için pek bişi söyleme şansımız yok.dalga geciyorsun heralde hasta halinle senden yemek mi bekliyorlarhazirlasin onlar yada hazır söyle
kızlar sabiha paktuna keskin in ölümüne sebep olduğu çocuğun gizli kamera görüntüleri hepsini izleyemedim
PROFESÖRÜN BÜYÜK YALANI ORTAYA ÇIKTI - Hürriyet TV Haber
En sevdiğim tatil kar tatili , iyi dinlenmeler (;Kar tatiliiiiiiiiiiiii :)
Bakıcıyı aradım ve geç gel dedim :)
Çok bütün geçmiş olsun canım Rabb'im korumuş Ayşeciğimizigünaydın canlar..
hava ne kadar soğuk böyle, kalktık kombiyi yükselttik..
şeker pembem, gözün aydın.
dün akşam yemek yedik, ayşeciğin elini ağzını yıkadım. o salona gitti.
gider gitmez de güüüüm! diye bi ses ve çığlıkları.
hemen salona koştum. baktım ki, televizyon düşmüş ayşecik de
elim ayağım boşaldı birden.. koştum kaldırdım. üstünde değildi tv.
hemen soydum çoraplarını, ayağı anında şişmiş
koştur koştur hastaneye, acildeki dr uzman görsün yanlış bi şey yapmayalım dedi.
devlet hastanesine gittik. oralar da ana baba günü..
röntgen çekildi. dr baktı ve hamdolsun kemikte bi kırılma, burkulma yok.
yumuşak dokusu ezilmiş dedi. ağrı olabilir, soğuk kompres yapın.
üstüne bastırmamaya çalışın, bir haftadan sonra hala üstüne basamaz, seker ya da ağrısı olursa polikliniğe gelin dedi.
aldık eve geldik. akşam oturduğu yerde oyaladık. ama gece kaç kez kalktı bilmiyorum, sürekli mızıldadı durdu.
bi de ayağa kalkmaya çalışıyor. basamayınca ağlıyor. sonra oturuyor. ardından bi daha yelteniyor kalkmaya.
yine yapamıyor, huzursuzlanıyor.. eliyle ayağına dokunuyor, dokununca acıyor, uf uf diyip ağlıyor
neyseki verilmiş sadakamız varmış. Allah muhafaza çok daha kötü de olabilirdi.
tv tüplü, kocaman bi şey. izlemiyoruz zaten. daha önce söyledim, 2 gün önce de eşime bunu kaldıralım.
dengede durmuyor, ayşecik uğraşırsa düşürür diye. eşim yok, dengede duruyor, düşüremez dedi.
ama dün anladı.ben dün düştüğü yerden ayşeciği kaldırırken eşim de tv yi kucaklıyordu.
sonradan ne yaptın dedim. tv yi almış o sinirle küçük odanın penceresinden atmaya götürmüş.
sonra patlar diye bırakmış. Allah iyiliğini versin diyorum. sanki olanlar tv nin suçu.
bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, şimdi beni dikkate aldı. tv ünitesini de kaldırıcaz.
durmaz üstüne çıkar çünkü..
ay sabah sabah içinizi şişirdim ama bizde durum bu. çok korktuk. ama eşim korkunca aklı başından gidiyor.
Rabbim çocuklarımızı görünür görünmez kazalardan korusun..
Kolaylıklar diliyorum canım sağolasın biz degünaydınnnnnnnnnnn
sadece sondakileri okudum
nfkcanım çok geçmiş olsun aman ucuz atlatmışsınız canım yaa rabbim beterinden korusun inşallah çabuk geçer canım yaa:26:
pembişayy ne güzel kız sizde daha çok kar tatili oluyor değil mi ne güzel
elifnazkız sen ne kadar çok alışveriş yapıyon eee çocuk çok olunca
dur sana özelden bir yer önereyimde kıyafete fazla para verme artık
busmaikuzum nasıl gidiyor hamilelik hala bulantıların devam mı :44:
bornsen nasılsın kuzum
aryamm sen ne yaptın sizin oralardada kar varmı?
neyneyse,özlemcr, pamuk helva daha ismini sayamadığım herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın
bir hal hatır sormuş oldum en azından hiç gelmedi demeyin
şimdi iş başına :126:
Hayırlı olsun yenileri kuzucukların , güzel günlerde giysinler ,sorma canım ya.. kiz okula gidiyor her gün kıyafet degistiriyoruz. havalarda soguyunca daha kalın ve eşofman tarzı şeyler aldım. .
kerem'e bu yıl için sadece mont aldim. gerisini gelecek yıl icin aldım
küçük kizceye abiden kalanlari giydiriyorum açıkçası onun için ona 4-5 parça bir seyler aldım.
onun için mümkün olduğunca indirimdEn alıyorum. varsa uygun yerler yaz iyinolur canım
Bütüüün kv lerin böyle erkek torun fantazisi var sanırımdün mübarek kadın, kv beni 1. milyonuncu kez aynı konuda sinir etti.
kapıdan bi şey söylemeye vermeye geliyor, yahut bizim kapıyı açık gördüyse başlıyor seslenmeye
ayşeee, ayşeeee! bizimki de duyunca illa çıkmak istiyor, çıkamayınca da ağlıyor.
eşim de ben de uyardık kaç kez. yapma diye. dün yine gelmiş kapıya.
bi şeyler getirmiş. elinde bi nar kasesi. bu da ayşeye dedi. ben alayım dedim.
sesleniyor içeriye, ki ayşeciğin de ayağı kötü oturuyor (kv ye söylemedim)
ayşe gel diyor. anne bana verin dedim. çekiyor kaseyi, yok illa ayşeye vericem bi de öpücem.
ağlıyor peşinize, ben de sinirleniyorum. ya içeri girin 2 dk görün ya da ciddiyim kapıyı kapatıyorum dedim sinirle.
verdi. illa ters mi konuşmam gerek yani?
peşinden ağlaması hoşuna gidiyor anladım da, her seferinde ve her fırsatta ağlatmak niyee
akşam eşime de söyledim. bi daha yaparsa yine sert konuşucam, uyar diye.
gündüz de bana diyorki, ben bu evde koşuşturan bi erkek çocuk hayal ediyorum. oğlum da erkek çocuk sever.
ben de aksine, ben hamileyken erkek diyince donuk kaldı, kız deyince sevindi. dedim.
kız çok farklı ama erkek de lazım. zürriyet erkekten çoğalıyor dedi.
ben de bu işler siparişle olmuyor. hem bilirsiniz, hz peygamberin erkek çocukları yaşamadı, zürriyeti de hz fatımadan devam etti
sağlıklı olsun da ben kız erkek seçmiyorum, siz de seçmeyin dedim.
Sağolsun varolsun annelerimiz Allah sağlıklı uzun ömürler versin .torunlara cheesecake
biz de ne zaman gitsek bir klasik; teyzesi ayşeciğe kek yapıyor, annem de un helvası.
her geldiğimde çantamda un helvasıyla geliyorum
hakikaten ben de ne zaman gelsem, poşet poşet getiriyorum bi sürü bi şeyler.
almasam bile eve gelince bakıyorum annem çantama sıkıştırmış ne olursa
Oyy kuzum maşa'Allah sanaayşecik oturmaktan sıkılıyor.
ayağa da kalkamıyor. yolunu buldu, yine emeklemeye başladı
Allah şifalar versin ,ilaçlar iyi gelir bir an evvel toparlanırsın inşaallahBizde de dün akşam kv ler geldi. Hastaydım bişi yapamadım. Eşim kahvaltılık bişiler hazırladı, yediler. Sonra acile gittik serum ve iğne yedim. İdrar yolu enfeksiyonu ve boğaz enfeksiyonu olmuşum. Antibiyotik falan verdi bugün biraz toparladım gibi. Evde kv ler, akşama yemek beklerler oyy:/
yaaa çook kötü oldum çocuk da ne kadar güzel Allah'ım sen koruuu mahvoldum izlerkeeeenne büyük bir imtihan Allah'ımmm sanki birileri içimi deşiyo şu anda
açıkçası bende bedenlerde sorun yaşarım diye korktum. seninki kötü olmuş hem kendi hataları hem nasıl iade kabul etmiyorlar. müşteri hizmetlerini aradinmi ? hatta facebookta telefon numaran biraktiginda onlar arıyorlar seni.. başka renk olsa neyse pembenin hiç oluru yokNfkcım çook büyük geçmişler olsun Allah'ım Ayşeciği esirgesin çok üzüldüm okurken çok şükür dediğin gibi çok daha kötü olabilirdi ama iyki hemen doktora götürmüşsünüz o anki paniği tahmin edebiliyorum Rabbim acil şifalar versin.. ben de birşey söyleyip haklı çıktıgımda eşim anlıyo ama sonradan yine bişey değişmiyo onun üzgünlüğü sadece o olay için geçerli oluyo bellekte bi sıkıntı var
Kv nin kapıdan ceee eee yapıp gitmesi olayı bizde de günde milyon bin kez yaşanıyo bahsetmiştim de her vakit namazda istisnasız diğer zamanlarda da sık sık...artık kapıyı açmasam diye düşündüğüm çok oldu o da olmaz ama yani sert de çıkıyorum üzülmüş gibi yapıyolar sonra tekrar aynı mevzu bana biri vallahi benim dediğim gibi dese bir daha asla tıklamam ya tamam gel buyur ya da cocugu da al git o da kabul ama heleki bu soguklarda sinir oluyorummmmbazen tam bezini alıyo oluyorum ya bekletiyorum ona bozuluyolar ee çocuk o halde fırlayıp kapıda sogugu mu alsın pofff çok sinir bi durum...
Busmai öncelikle litaba bittim
ayrıca senin kayınpeder de aynı bnmki...ben okurken farkediyorumki demekki bir bende değil ya bu türler bende türlerinin sonu zannediyordumbiz yeni evli oldugumuzdan beri hep cıkartırdı kp kaç kez dedim sonra oğlum varken de çıkarıcak oldu aldım çocugu baska odaya gectim bir de sanki böyle küçük çocuk korkutur gibi benimle dalga gecicek sanki sinir oluyorummmm
Pembişimm gözünaydın tatilin keyfini çıkar...
kız senin mercimek olayına da yorum yazamamıstım aklımda kalmasın sen ne becerikli hatunsun yaw ben hiç beceremiyorum da köfteyibir de zaten teyze orda değil mi hala niye orda kvler
Elifnazcım ebebek siparişlerinin güzel olmasına çok sevindim benim kırmızı diye sipariş ettiğim ayakkabı pembe geldiçok sinir oldum iadesi yoktu indirimli oldugu için bi arkadasımın cocuguna hediye edicem artık
şeker portakalım iyiyimm seni özliyoruzz hemen bu ay bitsin de daha sık gir...
Aryacımm sana da çok geçmiş olsun canımm zamanında ben de idrar yollarından çok çekmiş bi insan olarak çok üzüldüm acil şifalar diliyorum
Unuttugum bişey kaldı mı acep okuduklarımdan :44:
açıkçası bende bedenlerde sorun yaşarım diye korktum. seninki kötü olmuş hem kendi hataları hem nasıl iade kabul etmiyorlar. müşteri hizmetlerini aradinmi ? hatta facebookta telefon numaran biraktiginda onlar arıyorlar seni.. başka renk olsa neyse pembenin hiç oluru yok
vuhuuu!!! kız bunlar ucuz değil, bedavaabende son model takıntısı yokindirim dedinmi akan sular durur fiati düşsün yeter modeline bakmam bunda gözüm var 1 yıldır. evrene mesaj gönderiyorum yakinda düşer fiat
bu arada ebebekten siparislerim geldi. 5 tl ye ikili iç zibinlar aldım tanesi 2, 5 tl ye geldi. yaza giymesi icin kizceye 5 tlye pijamalar valla nazar değmesin.. internet siparislerim istediğim gibi geldi
yaaa çook kötü oldum çocuk da ne kadar güzel Allah'ım sen koruuu mahvoldum izlerkeeeenne büyük bir imtihan Allah'ımmm sanki birileri içimi deşiyo şu anda
ayşecik şimdi uyanır. ben de çorbasını hazırladım.
bir de kapuska yaptım, bakalım nasıl olacak?
mutfak darmadağın kahve yaptım içiyorum pc karşısında
vuhuuu!!! kız bunlar ucuz değil, bedavaa
güzel günlerde giyinsin bebelerin..
bu vesileyle seni topiğin ''internetten alışveriş kraliçesi'' ilan ediyorum!
ayşecik şimdi uyanır. ben de çorbasını hazırladım.
bir de kapuska yaptım, bakalım nasıl olacak?
mutfak darmadağın kahve yaptım içiyorum pc karşısında
Sağol canımEn sevdiğim tatil kar tatili , iyi dinlenmeler (;
Çok bütün geçmiş olsun canım Rabb'im korumuş Ayşeciğimiziben de hep yüksek konsolun üzerinde duran tv den ve sürgülü gardrop kapaklarından korkarım , Allah'ım büyük küçük tüm kaza belâlardan korusun yavruları...
Kolaylıklar diliyorum canım sağolasın biz deAllah'a emanet
Hayırlı olsun yenileri kuzucukların , güzel günlerde giysinler ,
Okula hergüne birşeyler uydurmak özellikle soğuk havalarda zor oluyor gerçekten
Bütüüün kv lerin böyle erkek torun fantazisi var sanırımbizimkinde oğlan 3 tane hâlâ ilk hamileliğimde oğlan olduğunu gördüm rüyamda diyerek seviniyordu cahiliye devrinde kalmış bunların kafası vallahi
Sağolsun varolsun annelerimiz Allah sağlıklı uzun ömürler versin .
Ben de un helvası istiyorum
Oyy kuzum maşa'Allah sana
Allah şifalar versin ,ilaçlar iyi gelir bir an evvel toparlanırsın inşaallah
Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin ,
Ölüm Allah'ın emri de, çocuğu kendi ellerinle götürmek daha da bir acı verir insanaAllah sabır versin kuzusunu kaybeden tüm annelere
valla çok büyük imtihan..Çocuğu odaya götürürken uyuşturucunun etkisinde yürüyemiyo ya ben de orda mahvoldum"annelerin yüreği dünyanın bütün çocukları için yanarmış" dedikleri bu demek ki..
Bu arada kp nin ısrarla yapması çok sinir bozucuymuş ;ben ikinci defa olursa artık çirkinleşicem. bu adamları polise ihbar etmek lazım
belediye staylaBen de uyudum keremle nerdeyse 2 saat.. Ev darmadağın hemen toplamaya girişicem, belediye stayla :)
hazırlık önceden yapılınca rahat oluyor yemek işi..afiyet olsun..ben dün akşam yaptım koftelerimi sadece firina atacağım bide pilav bugün rahatım
Aynen öyle , sonra ikisi birden 5 dk da bozuyor:)valla çok büyük imtihan..
çocuk bekleme salonunda koşup oynuyor, birkaç saat sonra babasının kucağında baygın çıkıyor.
beni etkileyense, teknisyen ilacı içirmesi için anneye veriyor ya
kadın da, klinikten çıkarken kendine gelmiş ve hareketli diyor hala..
ne büyük yüzsüzlük! kendi kameraları tam tersini gösteriyor oysa.
ayılana kadar beklemek zorunda değilim diyor, kimse beklememişki..
çocuk uyanmayınca herkes gitmiş
belediye stayla
gündüz ayşecik etkisiyle dağınık olan evimiz, akşam eşim gelmeden hemen önce itinayla toplanıyor..
sanki evde çocuk yokmuş gibi..
hoş eşim geldikten 5 dk sonra ikisi birden önceki haline çeviriyor ama napalım
hazırlık önceden yapılınca rahat oluyor yemek işi..afiyet olsun..
bizde de balık var bu akşam
teveccuhuz teveccuhunuz
yarında kremim gelirse sorunsuz
Annelik hikayesi ...
1. Okudum ki: Doğduğunda mutlaka sadece anne sütü verilecek. Yoksa biberona alışabilir veya "emzik karıştırma sorunu" yaşayabilirmiş.
Yaşadım ki: Bebişin kilosu önemli miktarda azalır ve doktor formula ver derse, aynen formula takviyesini dayıyormuşuz.
2. Okudum ki: Sallayarak uyutmaya alıştırmamak lazımmış.
Yaşadım ki: İlk 3 ay bebişin uyuması için her yol mübahmış.
3. Okudum ki: Bebeğimizi memede veya biberonda uyutmamak lazımmış.
Yaşadım ki: Bebiş uyuyacaksa uyusunmuş, ister memede, ister biberonda, ister bacakta sallanırken...
4. Duydum ki: Aman her gak guk dediğinde bebeği kucağa almayın; kucağa alışırmış, şımarırmış.
Yaşadım ki: Kucağa alışma diye diye birşey yokmuş. bebişimizi bol bol kucaklayıp, sarılıp öpecekmişiz. Güven duygusunun gelişmesi için ağladığında cevap verecekmişiz. Sonra çombak zaten kucaktan kaçmak için solucan gibi kıvranacakmış.
5. Okudum ki: 6-7 aylıktan sonra gece beslemelerini kesecekmişiz.
Yaşadım ki: Bu lafi edenler yavrularımız gece uyanıp ağladığında mıçlarında pireler uçuşarak beşinci uykularını uyuyorlarmış. Biz ise gidip güzelce beslemeye devam ediyormuşuz.
6. Okudum ki: İlk dişler ortalama 6. ayda çıkarmış.
Yaşadım ki: İlk dişler 11. - 12. ayda da çıkabilirmiş.
7. Okudum ki: Bebeklere TV seyrettirilmemesi gerekirmiş.
Yaşadım ki: Yavruya yapılacak başka animasyon kalmadığında ve yavru sıkıntıdan sınır küpü olduğunda (az da olsa) TV imdadımıza yetişirmiş.
8. Okudum ki: 1 yaşını geçtiğinde biberonla süt/su vermeyi bırakmak gerekirmiş.
Yaşadım ki: Başka türlü süt içmeyi kabul etmiyorsa biberonla vermeye devam edilirmiş.
9. Duydum ki: Çocuklar 1 yaşından evvel tuvalete alıştırılabilirmiş. (Ya da: annem, ben, kardeşim vs)
Yaşadım ki: Yavru hazır olmadan hiçbirşeyi zorla yaptıramazmışsınız.
10. Düşündüm ki: Biyoloji bilgilerime dayanarak ailede çoğunluk sarışın ise ben de kabak kafalı bebish bekleyebilirim.
Yaşadım ki: Çocuğun kesinlikle sana benzemeyebilir hatta uzak atalarından birine bile çekebilirmiş.
11. Düşündüm ki: Sonsuza kadar yavruşumu emzireceğim.
Yaşadım ki: Sütüm tahminimden evvel azalabilirmiş, hatta kesilebilirmiş.
12. Düşündüm ki: Bunların hepsini ben tek başına yaparım. Kimseye ihtiyacım yok.
Yaşadım ki: Annem olmasa bu çocuk 2 aylık olmazmıs. Belki olurmuş ama o zaman ben böyle olmazmışım.
13. Duydum ki: Ooooo onların zamanında onlar yokmuş, bunlar yokmuş, annelik çok zormuş.
Yaşadım ki: Annelik hala zor.
pembe kayınvalidenler ne zaman gidiyor?
sıkma canını diyeceğimde canında sıkılmış...
ne diyim canım sömestir tatilin inşallah güzel geçerde dinlenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?