Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizimki de bere sevmiyor ama ben boyundan bağlamalı aldım açamıyor o zaman, pes ediyor.
Eşim yemeğe gelemeyecekmiş ,neyse ki yemek yapmamıştım zaten.Domatesli makarna yaptım yedik oğluşla:)

Bu arada dün ardarda taklalar attı gülmekten öldüm, kendi de gülüyordu. Ama babası bi tarafını kırar diye baya gerildi :))

Dalga mı geçiyon kız sen oğlumla?!?! Hahahahha

Haklısın; bixe böyle bişi dense onbin çözüm üretiriz...

Süpersin Keremcimmmm maşallah sana :)

Akşam kvlerin aile dostuna gittik. İki saat oturup Efe sayesinde kaçtık. Ev buz gibiydi çünkü kombi bozulmuş! Yok denecek kadar az yanıyordu malesef. İnsan haber verir de biz iptal ederiz; çocuk var sonuçta... Ha bu arada dakka bir gol bir; asansörde kaldık!! Benim kv ve kp çok kilolu. E beni de biliyosunuz asansörde 4 kişi yazıyordu. Ben dedimki ikili ikili gidelim. Yok yok sığarız dediler. Bindik ötmedi. Çıkmaya başladıkki bi anda asansör geri inmeye başladı ve elektriği gitti. Bunlar şokta ve biz ıkış tıkışız. Oğluş kucağımda bu arada. Neyse kpe dedim teli çıkardı ama şebeke yok. Tel ışığı ile baktım yardım düğmesine bastım. Kapıya vurduk vs neyseki geldiler beş dk içinde çıkardılar. 4. Kata yürüyerek çıktık. Kpin dizler pert benim ise kollarım. Kendime kızdım sonra; keşke onları dinlemeyip önden yollasaydım diye. Neyse artık bu da bi maceraydı.. Ama aklıma bin türlü şey geldi valla :/

anaam okurken sonunu merakla bekledim neyseki gelmişler hemen Allah korusun neler olabilirdi..
kombisi bozuk olup haber veremeyene de kışın cimrilik yapıp çok kısıkta yakıp çocuklu misafir çağırana da kılımmmmm !!!!!

Evet çok şükür ki hemen geldiler. Yoksa düşünmek istemiyorum....

Kombi yakma olayında gebelde insanlar pinti olduğu için ben mutlaka ek kazak, kalın yelek ve de ev ayakkabısı ile gidiyorum. Ama yazık burnu üşüdü oğluşumun :)

Anam ne tembel topikkkkkkl. Kimse bişi yazmıyoooooooo :/

Sorma yaa ben de sıkıntıdan 2014 temmuz annelerine başladım haha :)

Yahu her günün bi aksiyon :)
Bi de her zaman haklı çıkmaktan sıkıldın mı :)) gene senin dediğin olmuş:)
Çok korkarım asansörde kalmaktan çok geçmiş olsun

Born ben de cimrilik yapıp az yakanlara uyuz oluyorum
Tabi maddi durumu iyi olduğu halde..

Çok sıkıldım çoooook!! Haklı olmak hiçbir şeye yaramıyor işte....
Asansördeyken, depremde asansörde kalanları düşündüm. Allah korusun :/

Cidden o topiğe mi başladın???!! Dışlarım kız seniiiiiiiiiiiiiiii!!! Otur da bi instagram aç topik topik gezeceğine!!! Atarlı gülestannnnnn

Başladım ya napim yeni bebeğim garip kalmasın harbiden hiç onu düşünmüyorum biraz motive olurum belki:) ama merak etme doğuma kadar kimseyle kaynaşmam herkes satıyor sonra malum tecrübeliyiz:)
Face açtım ;millet instagrama transfer oldu yetti be sosyal medya peşinizde mi koşacam:)

Sen ki köyün en gözde delikanlısı ile evlenmiş, kocadı tarafından iyi bakılan ve yerini sağlamlaştırmak için ikinciyi yapan bir hatunsun; instagram elinin kiri beeee!!! Hahhahaha çok alakasız oldu ama olsun.

Ha resmen doğuma kadar iki tarafı da idare edicen, doğum sonrası bize geri dönücen????!!!! Hanım hanımmmmmm noluyoo :)????

Yok ya ordan gündemi takip ederim ,yoksa yeni arkadaş muhabbetlerine hiiiç saramam zaten bizden geçti :)
Bu arada kendimi hanımağa gibi hissettim sağol bi de dadı bulsam iyiydi

busmai bizimdir.bizim kalacak:

yaban topiklere vermeyiz

Son düzenleme:
Ben de her turlu levazimat bulunduruyorum ama iste buyuk insan usuyor cocuklar usumez mi yok yani pintilige ne luzum var benim ailem gidadan ve dogalgazdan hic kismaz gerekirse baska luksleri azaltir ama bu ikisinden hic esirgemediler esimin ailesi de oyle biz de kendi evimizde bu sekildeyiz cok sukur ben evime bebekle biri gelecekse.sicaktan patlasam da kombiyi patlatcak kdr aciyormki en kucuk.bi tedirginlige gelemem...

Maddi durum.kotu olsa bile misafir gelince diger tum odalari kapatir bir tek odayi acar az yukseltir insan yani genelde durumu dusukler daha hassas bile oluyo bu is tamamen pintilik pembisin dedigi gb...
Busmai o topige ablamda girecekti onla kanki olun :)))))))))))))))

Hadi ya :)))
kar, her yer kaaaaar!!!

Burda da !!! :)))

Hadi ya :)))
kar, her yer kaaaaar!!!

Burda da !!! :)))

Önce bi günaydın diyin beaaaaa
Herkese günaydın. Burası yine kar tatili. Bu dersleri sonra nasıl telafi edicezzzz???? Neyseki okuldan bi süre uzak kalmak da özlemek açısıdan iyi :) güzel bir gün olsun inşallah.

Yok ya ordan gündemi takip ederim ,yoksa yeni arkadaş muhabbetlerine hiiiç saramam zaten bizden geçti :)
Bu arada kendimi hanımağa gibi hissettim sağol bi de dadı bulsam iyiydi

Böyle dedin ya kesin orda kankito edinirsin hahhahaha

busmai bizimdir.bizim kalacak:

yaban topiklere vermeyiz

#direntemmuz2012 topiği :)

Benim diyeceğimi sen demişsin; durumu düşük olanlar daha hassas.

kar, her yer kaaaaar!!!

Tez bereler giyileeeeee, leğenler kapılaassssss, çocuklar karlarda yuvarlanaaaaaa :)

günaydın canlar.. istanbul beyazlarını giymiş bu sabah
insan sevindirik oluyor, özlemişiz beah

eşim tatil olabilir diye şirket merkezine gitti, hadi bakalım hayırlısı..

aklına gelen başına geldi di mi?
bu kadarcık ufak tedbirle aslında yaşanılan, yaşanmayabilir ama göz ardı ediyoruz işte..
geçmiş olsun ki kötü bi şey olmamış. 4. kata yürüyerek çıkarken zorlananlar parnah kaldırsın bakim..
bizim ev asarsörsüz ve üçüncü kata her zaman ayşecikle,
otomatik ışık sönmeden hızla çıkmaya çalıştğımdan antremanlıyım. :115:

Anam ne tembel topikkkkkkl. Kimse bişi yazmıyoooooooo :/
o hissi biliyorum
busmai, bizimdir bizim kalacak!! :113:

ahahahah, 3000. sayfamızın konusu; ''busmainin topik kaçamağı''
acaba geçici bi heves mi yoksa gerçek aşk mı?:111:

şaka bi yana, ben destekliyorum. bak bakalım, senin mercimeğin arkadaşları n'apıyomuş?

Tez bereler giyileeeeee, leğenler kapılaassssss, çocuklar karlarda yuvarlanaaaaaa :)
vuhuuuu!!!
inş tatil olur, eşim gelir de birlikte çıkarız.. o çıkarmak istemeyebilir ama ısrar edicem.
ama bizim eldivenimiz yokkiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…