Atarli pembiiis olsun ozur dilemis bak...
Biz hala cocukla ayni odada oldugumuzdan nerdyse her uyanmasini duyuyo duymadiklarini da gerek uflayip puflayarak yorgani cekistrip yanlislikla uyandirarak :)))) gerek aglama sesinin biraz yukselmesini bekleyerek :)) ahahhaaa cok fenayim her gece olmasa da boyle taktiklerim mevcut :))
Nfk dis randevun nasil gecti biz de neneye gitceez kiskanmadiiimm
Busmai bnm kocami sdc dogum yaptigimda herkes aglarken gormus onu da ben kacirdim hic aglamiyo yaa :)) o acidan aryayi kiskandik haklisin :))
Ben de sizi özlüyorummmmm.
Kız isminde favorim gülru.
Burası da dün kar tatiliydi ama benim zaten boş günümdü.
Anammmmm, düello haaaa.
Gülru hiç duymadım ama Simru duydum
Bedenler bayağı büyük o zaman, bizim kız da o civarlarda zayıfbenim kiz zayif canim 16 kilo 1-2yas oldu
3-4 yas söyledim7m bu sefer
keremede söyledim 1-2 yas uzun gelirse kiviririm
Değilse de topikcek kocalara gıcık olma günü ilân edildi bugünDoyurucu olur tabi ki de..
Evet o pembişin fikriydi ,her parlak fikir benden çıkmasın di mi
Bugün dünya feministler günü mü ya, ona göre kutlayayım ben de :))
Evet cnm işte sorun düzen kuramıyoruz bu şekilde, çalışma saatleri hiç insani değerlerde değil ki, sabah 8.15 de çocuğu servise bindiriyor sonrasında ile geçiyor geç kalıyormuş çocuk olmasa sabah 6 da işte olacak mübarekeşin baya geç geliyormuş. . eşim salı Günleri ing. dersi var geç geliyor ki bukadar geç değil onda bile bizim düzen bozuluyor
Bence de çok güzel menü pembişcim daha ne olsunbence süper doyurucu bir menü. düşünmen bile büyük incelik
HoşgeldinBen de sizi özlüyorummmmm.
Kız isminde favorim gülru.
Burası da dün kar tatiliydi ama benim zaten boş günümdü.
Anammmmm, düello haaaa.
Gizli kamera ile o ânı kaydetselermiş ne iyi olurmuş , ben de hiç görmedim ağladığını annesi ile ayrılırken falan meselâ ben bile duygulanıyorum onlar da ana oğul tık yokAtarli pembiiis olsun ozur dilemis bak...
Biz hala cocukla ayni odada oldugumuzdan nerdyse her uyanmasini duyuyo duymadiklarini da gerek uflayip puflayarak yorgani cekistrip yanlislikla uyandirarak :)))) gerek aglama sesinin biraz yukselmesini bekleyerek :)) ahahhaaa cok fenayim her gece olmasa da boyle taktiklerim mevcut :))
Busmai bnm kocami sdc dogum yaptigimda herkes aglarken gormus onu da ben kacirdim hic aglamiyo yaa :)) o acidan aryayi kiskandik haklisin :))
simru ne kız
gulru'yu bende duydum güzel isim
Aaaa sende de varmış bi ağlama vukuatı bak şimdi seni de kıskandım :)))
simru ne kız
Susssss bakimmmm :)Anaaaa duyan da benim kocayı çok duygulu, duyarlı bişi sanacak. O gün de nasıl öyle oldu bende anlamadım:)
Ben de aynı şeyi düşündüm de Busmai kızar diye birşey demedimsûmru ismi var ama hoş, gülru abimin ilkokul arkadaşıydı ama yanlış telaffuza çok müsait herkes kibar söyleyemez , meselâ ben kıza râna koyacaktım aynı kaba söyleyiş söylenme olasılığı sebebinden vazgeçtim
Ben de simru ismini ilk kez duydum. Sim gümüş demek ru da yüz. Benzetme yoluyla oluşmuş bir isim olsa gerek. Gülru da gülyüzlü demek. Bir tanıdığımız kızına koydu. Kız harika. Maviş ve kumral.Gülru hiç duymadım ama Simru duydum
Gülru ismini çok beğeniyorum.simru ne kız
Ben de simru ismini ilk kez duydum. Sim gümüş demek ru da yüz. Benzetme yoluyla oluşmuş bir isim olsa gerek. Gülru da gülyüzlü demek. Bir tanıdığımız kızına koydu. Kız harika. Maviş ve kumral.Gülru hiç duymadım ama Simru duydum
Gülru ismini çok beğeniyorum.simru ne kız
Ben de simru ismini ilk kez duydum. Sim gümüş demek ru da yüz. Benzetme yoluyla oluşmuş bir isim olsa gerek. Gülru da gülyüzlü demek. Bir tanıdığımız kızına koydu. Kız harika. Maviş ve kumral.
Gülru ismini çok beğeniyorum.
Bu demek oluyor ki bir kızım olursa adı gülru ya da simru.Simru da mavi gözlü ve kumraldı:)
Bizde bu konuda henüz tık yok.Ballı limonlu maskemi yaptım, annem gelmişken biraz dışarıya atayım kendimi diyorum ,
Nfk dan haber yok hâlâ meraktayız kuzumayşeciğin ayağı da daha iyidir umarım.
Kızlar bebişler tuvaletini haber veriyor demiştiniz, bizimki de son birkaç gündür poposunu işaret ediyor büyük tuvaletini yapacağı zaman , acaba o an götürsem mi yoksa iyice olayın olgunlaşmasını mı beklesem , bizim kız çook geç söylediği için erken durumda ne yapacağımı şaşırdım da biraz :86:
aysecik kakasini yaptiktan sonra soyluyor. Esime soyledim. Tuvalet icin cocuk adaptoru bakacak. Cogunlukla sabah kahvalti sonrasi kaka yapiyor. O saatlerde tuvalete oturtursam belki bir sure sonra kakasini yapmayi ogrenebilir.:44:
Bi de lazimlik mi almak gerek? Bi aksilik olmazsa bu yaz tuvalet egitimini vermeyi istiyorum.
Ballı limonlu maskemi yaptım, annem gelmişken biraz dışarıya atayım kendimi diyorum ,
Nfk dan haber yok hâlâ meraktayız kuzumayşeciğin ayağı da daha iyidir umarım.
Kızlar bebişler tuvaletini haber veriyor demiştiniz, bizimki de son birkaç gündür poposunu işaret ediyor büyük tuvaletini yapacağı zaman , acaba o an götürsem mi yoksa iyice olayın olgunlaşmasını mı beklesem , bizim kız çook geç söylediği için erken durumda ne yapacağımı şaşırdım da biraz :86:
pamuk helvacimmm, tes ederim. Dr a gitti ama iltihap tam kurumamis. Sali gel dedi.. Bu yakinda tekrar genel cerraha gitmem lazim. Anal fissur fena azdi. Dayanamiyorum artik
Bizde de uyku saati problemi mevcut , kızım zaten uykusuz bir çocuk ; babası beyefendi de akşam çok gec geliyo , tam uyku saatinde çocukların , e tabii onu gören çocuklar uyumuyo oyun vs derken 11 i geçiyor yatmaları, sonra da bana diyor yok geç yatıyorlar yok bilmem ne. O zaman sen de vaktinde gel evine21.30 da eve geliyor çocuk haksız değil ki yani suç kendinde,sonra da çocuk uyumuyor . Of en güzeli atıcaksın erkekleri evden , tek başına bakmak daha kolay olur, en azından bazı konular açısından
Doyurucu olur tabi ki de..
Evet o pembişin fikriydi ,her parlak fikir benden çıkmasın di mi
Bugün dünya feministler günü mü ya, ona göre kutlayayım ben de :))
Atarli pembiiis olsun ozur dilemis bak...
pamuk helvacimmm, tes ederim. Dr a gitti ama iltihap tam kurumamis. Sali gel dedi.. Bu yakinda tekrar genel cerraha gitmem lazim. Anal fissur fena azdi. Dayanamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?