Iyi yolculuklar.Pembis bnde ozlu sozlerine bayildimmm :)) bu gece dizi gecem cok yazamiyorumm :))
Yarin da yolcuyuz ne zmn doneriz kimbilir :)
Bugün de tatil olsaymış ya.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee. Uzun bir aradan sonra okula gitmek çok sinirrrrr
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee.
Bornnnnnnnnn iyi yolculuklarrrrrrrrrrrrr. Özletme kendiniiiii!!!!!!! :)
Ikinci pembiş vakası mı ne?????Günaydınerkenciyiz bugün yine hamak salliyorum:26:
Ilkimi yaptıysan devamı da gelir. Kız boşvet ama azıcık daha yapmayın naz yap. Ben birinci de iyiyim iyiyim diye her işimi kendim yaptım, bir daha olursa naz yapacağım.Günaydın Elifnaz Pembiş Born
Dün akşam kv lere gittik yollar karlıydı korktum arabada kayıcaz diye, sinir oldum küçük çocukla bizi ayaklarına çağırıyorlar
Neyse Kerem oynadı sonra uykusu geldi huysuzlandı eşim de koltukta uyukluyordu kalktık ,sabırrrrr
Dün ilk defa et yemeği yaptım artık mecbur yemek stoklarım tükenmişti ,zaten daha iyiyim şükür
Bugün de annemlere gidicem nerdeyse 1 hafta oldu hava soğuk diye çıkamamıştım ,babişkomu özledim
Ilkimi yaptıysan devamı da gelir. Kız boşvet ama azıcık daha yapmayın naz yap. Ben birinci de iyiyim iyiyim diye her işimi kendim yaptım, bir daha olursa naz yapacağım.
Bizimki erkeklerden korkuyordu da o dönemÇiş ve kaka hanım mı :)))) bey olsunlar bence
Yazık ya bir dilimcik verseydin canı çok istemişseAkşam tatlıyı yaparken oğlumu salonda babaannesi ile bırakmıştım. Bi baktım iki dk sonra yanımda. Arkasından da gelen yok. Anladım ki kp odaya girerken benimki firar etmiş. Ama normali onu almaya birilerinin gelmesi değil midir?? Gelmedi!! Neyse birlikte kek çırptık, bırcama harç döküp fırına attık ve içeri gittik ki kv bana açıklama yapıyo "yanına geldi dimi? Baban içeri girince kaçtı"... Evet dedim birlikte iş yaptık. Sonra akşam kv içeri çay koymaya gitti. Oğlum da tabi arkasından. Kadın çay koyamadı bana sesleniyo... Ben o çocukla neler yapıyorum o neler yapamıyo... Tuhaf... Kocam da tutturdu tatlıdan yiyelim de yiyelim. Görmemişlik yoooook dedim. Sanırsın hiç yapmadığım şey...
Pembis bnde ozlu sozlerine bayildimmm :)) bu gece dizi gecem cok yazamiyorumm :))
Yarin da yolcuyuz ne zmn doneriz kimbilir :)
Günaydınerkenciyiz bugün yine hamak salliyorum:26:
Günaydın Elifnaz Pembiş Born
Dün akşam kv lere gittik yollar karlıydı korktum arabada kayıcaz diye, sinir oldum küçük çocukla bizi ayaklarına çağırıyorlar
Neyse Kerem oynadı sonra uykusu geldi huysuzlandı eşim de koltukta uyukluyordu kalktık ,sabırrrrr
Dün ilk defa et yemeği yaptım artık mecbur yemek stoklarım tükenmişti ,zaten daha iyiyim şükür
Bugün de annemlere gidicem nerdeyse 1 hafta oldu hava soğuk diye çıkamamıştım ,babişkomu özledim
Yok canım kerem için yapıyorum yoksa eşim zaten sorun yapmıyor yemeği.
İlkine göre ben de daha az iş yapıyorum zaten bunda, senin gibi ben de hiç naz yapmamıştım o zamanlar:)
Çin'de; sevgilisinin saatlerce alışveriş yapıp hala devam etmek istemesine artık dayanamayan adam ,kendini AVM nin 7.katından atıp ölmüş duydunuz mu Hey Allahım bi de bizim adamlar bizden şikayet eder intiharlık boyuta getirmiyoruz en azından..
Kaderdaşımmmmmmmm.
Yaşlılar düşüp bi yerlerini kırsalar daha kötü :/
Türkiyede olsa kadını atardı 7. kattan
Günün atarlı gülistanı benim:))Sabah sabah burası niye bu kadar tenha bakıyım????!!!
Kaçalım o zaman.Günün atarlı gülistanı benim:))
Çok sinirliyim bugün. Adet olmamın da etkisi çok sanırımüstelik nöbetçiymişim bugün:/ üstelik arya yine hasta grip olmuş. Sinir küpüyüm!
Ne yapalım kız okuldayız. Boş dersim şu an. Namaz kılıp yemeğimi yiyeceğim. Ezanı bekliyorum. Menüde patlıcan güveci, pilav, salata ve kemalpaşa tatlısı.Sabah sabah burası niye bu kadar tenha bakıyım????!!!
Kaderdaşımmmmmmmm.
Yaşlılar düşüp bi yerlerini kırsalar daha kötü :/
Türkiyede olsa kadını atardı 7. kattan
Ne yapalım kız okuldayız. Boş dersim şu an. Namaz kılıp yemeğimi yiyeceğim. Ezanı bekliyorum. Menüde patlıcan güveci, pilav, salata ve kemalpaşa tatlısı.
Günün atarlı gülistanı benim:))
Çok sinirliyim bugün. Adet olmamın da etkisi çok sanırımüstelik nöbetçiymişim bugün:/ üstelik arya yine hasta grip olmuş. Sinir küpüyüm!
Hamakkkkkkkk sallıyorsun.aynen öyle şu an tahmin edin ne yapıyorum
Yok canım kerem için yapıyorum yoksa eşim zaten sorun yapmıyor yemeği.
İlkine göre ben de daha az iş yapıyorum zaten bunda, senin gibi ben de hiç naz yapmamıştım o zamanlar:)
Çin'de; sevgilisinin saatlerce alışveriş yapıp hala devam etmek istemesine artık dayanamayan adam ,kendini AVM nin 7.katından atıp ölmüş duydunuz mu Hey Allahım bi de bizim adamlar bizden şikayet eder intiharlık boyuta getirmiyoruz en azından..
Günün atarlı gülistanı benim:))
Ne yapalım kız okuldayız. Boş dersim şu an. Namaz kılıp yemeğimi yiyeceğim. Ezanı bekliyorum. Menüde patlıcan güveci, pilav, salata ve kemalpaşa tatlısı.
aynen öyle şu an tahmin edin ne yapıyorum
merak ettim haberi internetten bakayım:126::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?