Ben olsam başlardım yavaştanBallı limonlu maskemi yaptım, annem gelmişken biraz dışarıya atayım kendimi diyorum ,
Nfk dan haber yok hâlâ meraktayız kuzumayşeciğin ayağı da daha iyidir umarım.
Kızlar bebişler tuvaletini haber veriyor demiştiniz, bizimki de son birkaç gündür poposunu işaret ediyor büyük tuvaletini yapacağı zaman , acaba o an götürsem mi yoksa iyice olayın olgunlaşmasını mı beklesem , bizim kız çook geç söylediği için erken durumda ne yapacağımı şaşırdım da biraz :86:
Lazımlık daha iyiymiş çocuğun kendini güvende hissetmesi açısından yere basması lazımmışlazimligi ben sadece pikniklerde kullandım. . adaptör bana daha kullanışlı ve hijyen geliyor. birde sadece lazimliga alistirirsan gittigin yerde sıkıntı olur.. biz genelde annemlerde olduğunuzdan orayada bir tane aldık. .
Diyorum ki kazançları gelmeye devam etsin ama kendileri olmasın
Bugün kocalara kıl olma günüüüüü. Katılsana kız bize :)
Kız be fenasın sennnnnnn!! Aslında topiğin fenacanı busmai idi ama sen de yarışabilirsin gibime geliyor :))
Canım yaaaaaa. Bu tarz şeyler sık tekrar ediyo dimi :/ bünye yapıyo sanırım yediklerinden çok...?
pamuk helvacimmm, tes ederim. Dr a gitti ama iltihap tam kurumamis. Sali gel dedi.. Bu yakinda tekrar genel cerraha gitmem lazim. Anal fissur fena azdi. Dayanamiyorum artik
aysecik kakasini yaptiktan sonra soyluyor. Esime soyledim. Tuvalet icin cocuk adaptoru bakacak. Cogunlukla sabah kahvalti sonrasi kaka yapiyor. O saatlerde tuvalete oturtursam belki bir sure sonra kakasini yapmayi ogrenebilir.:44:
Bi de lazimlik mi almak gerek? Bi aksilik olmazsa bu yaz tuvalet egitimini vermeyi istiyorum.
lazimligi ben sadece pikniklerde kullandım. . adaptör bana daha kullanışlı ve hijyen geliyor. birde sadece lazimliga alistirirsan gittigin yerde sıkıntı olur.. biz genelde annemlerde olduğunuzdan orayada bir tane aldık. .
Sadece büyük tuvaleti için diyorum canım işaret ediyor ya gözüme baka baka beze yapacağına götürsem isabet eder belki wc yeben olsam yazı beklerim.. erken tuvalet egitimlerinde geriye dönüşler oluyor diye biliyorum. kakasini belki günde bir defa yapıyor. ama cise alistirmak zor olur. kasları tam gelismedigi içinde altina kaçıracak sürekli. . kışın sürekli halı silmek zorunda kalırsın
tabi bu bizimkiler için geçerli erkek çocuğu olduğu için. kızlar için bilemiyorum. ben kizimda 18 aylıkken denedim olmadı. 2 yaşı bekledim. nfk denesin bakalım aysecik alisacakmi
Diyorum ki kazançları gelmeye devam etsin ama kendileri olmasın
Bugün kocalara kıl olma günüüüüü. Katılsana kız bize :)
Kız be fenasın sennnnnnn!! Aslında topiğin fenacanı busmai idi ama sen de yarışabilirsin gibime geliyor :))
Canım yaaaaaa. Bu tarz şeyler sık tekrar ediyo dimi :/ bünye yapıyo sanırım yediklerinden çok...?
Arkadaşlarımla buluşup moral depoladım. Kocalarımıza, kv ve kplere saydık saydık rahatladıkhatta okadar rahatladım ki kocama trip atasım bile yok
Kvye dedim işte yarın çayın yanına düşündüklerimi ve sebebini. "Ay ne gerek var zaten beş dakkalık işi var adamın" dedi....! Ben de dedim ki "adam yazık sekiz saatlik fabrika mesaisinden gelecek, evdeki elektrik işlerini halledecek; ayıp olur". Oysaki belki kendi de bi çeşit yapar diyodum :) sonuç: hayat zor ve mor. Kazma ol mutlu ol
Arkadaşlarımla buluşup moral depoladım. Kocalarımıza, kv ve kplere saydık saydık rahatladıkhatta okadar rahatladım ki kocama trip atasım bile yok
Kvye dedim işte yarın çayın yanına düşündüklerimi ve sebebini. "Ay ne gerek var zaten beş dakkalık işi var adamın" dedi....! Ben de dedim ki "adam yazık sekiz saatlik fabrika mesaisinden gelecek, evdeki elektrik işlerini halledecek; ayıp olur". Oysaki belki kendi de bi çeşit yapar diyodum :) sonuç: hayat zor ve mor. Kazma ol mutlu ol
Sadece büyük tuvaleti için diyorum canım işaret ediyor ya gözüme baka baka beze yapacağına götürsem isabet eder belki wc yeama o olaydan korkmasını da istemem tabii
Bizim kız 2 yaş 7 aylıkken söyledi tembelim benimsizinki bize göre çok erken söylemiş maşa'Allah (;
Sadece büyük tuvaleti için diyorum canım işaret ediyor ya gözüme baka baka beze yapacağına götürsem isabet eder belki wc yeama o olaydan korkmasını da istemem tabii
Bizim kız 2 yaş 7 aylıkken söyledi tembelim benimsizinki bize göre çok erken söylemiş maşa'Allah (;
kızda sorunsuz atlattik canim korku falan olmadı.hatta ben bezi çıkarttım gecede baglamadim . ama kerem'den pek umutlu değilim açıkçası. belki ondan uzak bakıyorum bu meseleye..
benim kızda aynı aylarda söylemişti.biraz geç olmuştu ama çabuk alışmıştı.
hiç altına kaçırma olayı yaşamamıştık.annemde oğluma başla belli ediyor diyor.
bende lazımlık alıcam da yinede kışın düşünmüyorum...
Ben her ikisini de dememiştim adaptörde ayakları havada kaldığından ve wc kocaman ona gözüktüğünden korktu ama lâzımlığını çok sevdi şöyle çiş yapınca şarkı söyleyen janjanlı bi wc si vardı ki hâlâ evdeyken ona yapıyor .. ona yapınca şarkı çalardı ben de şeker sakıZ gibi minik şeyler saklardım lâzımlığın altına; yani çiş veya kaka hanım da hediye getiriyordu biZebizimki bu şekilde severek sevinerek alıştı..
hayyy senin atasozlerineiyi güldüm
GÜNÜN SÖZÜ:
Eve tamirat için gelen işçiye ikramda bulunmak için
çeşit düşünen misafirperver,cömert türk insanına
PEMBE denir..
Çiş ve kaka hanım mı :)))) bey olsunlar bence
Bu hayat felsefesini tuttum.Arkadaşlarımla buluşup moral depoladım. Kocalarımıza, kv ve kplere saydık saydık rahatladıkhatta okadar rahatladım ki kocama trip atasım bile yok
Aa, hediye iyi fikir.Ben her ikisini de dememiştim adaptörde ayakları havada kaldığından ve wc kocaman ona gözüktüğünden korktu ama lâzımlığını çok sevdi şöyle çiş yapınca şarkı söyleyen janjanlı bi wc si vardı ki hâlâ evdeyken ona yapıyor .. ona yapınca şarkı çalardı ben de şeker sakıZ gibi minik şeyler saklardım lâzımlığın altına; yani çiş veya kaka hanım da hediye getiriyordu biZebizimki bu şekilde severek sevinerek alıştı..
Hahaa, bu süperdi.GÜNÜN SÖZÜ:
Eve tamirat için gelen işçiye ikramda bulunmak için
çeşit düşünen misafirperver,cömert türk insanına
PEMBE denir..
Sizin evde pişen pasta sayısı pastanelerleAkşam tatlıyı yaparken oğlumu salonda babaannesi ile bırakmıştım. Bi baktım iki dk sonra yanımda. Arkasından da gelen yok. Anladım ki kp odaya girerken benimki firar etmiş. Ama normali onu almaya birilerinin gelmesi değil midir?? Gelmedi!! Neyse birlikte kek çırptık, bırcama harç döküp fırına attık ve içeri gittik ki kv bana açıklama yapıyo "yanına geldi dimi? Baban içeri girince kaçtı"... Evet dedim birlikte iş yaptık. Sonra akşam kv içeri çay koymaya gitti. Oğlum da tabi arkasından. Kadın çay koyamadı bana sesleniyo... Ben o çocukla neler yapıyorum o neler yapamıyo... Tuhaf... Kocam da tutturdu tatlıdan yiyelim de yiyelim. Görmemişlik yoooook dedim. Sanırsın hiç yapmadığım şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?