- 8 Ağustos 2011
- 12.256
- 12.544
- 498
tünaydın canlar..
sabah elektrik kesildi. kombi, klima iptal tabi, bütün ev buz kesti.
cinlerim tepeme çıktı. soğuk kış gününde olacak şey mi yaa?
ayşeciği kat kat giydirdim, zorla uyuttum. soluğundan soğuk alacak diye korktum.
2 saat sonra elektrik geldi.
neyse anca şimdi yazabiliyorum. geçmişe de bakamadım.
3 posta çamaşır yıkanıp asılacak, yemek yapılacak ki hangi yemek bilmiyorum
yataklar toplanıp, ev süpürülecek..
çatlağım fena acıyorhaftabaşı dr a gidip, ameliyat istiyorum diye çığırıcam.
ayşecik babaannesine gitti. o evde yokken, spor yapıp duş almak istiyorum.. rum rumm!!
bugün ne salak bi gün yaaa
Hamakkkkkkkk sallıyorsun.
Oyoyoyoyoy kaçınnnnnn.
Allah kabul etsin.
Afiyet bal olsunnnnn :)
Tv izliyosun, yayılıyosun
Bi de yine Çinde çocuğunu kadın sokak ortasında sürüklüyor tartaklıyor polis gelince de çocuk yine annesinin bacağına sarılıyorvideo vardı. zavallı savunmasız yavrular..
Bugün çinden haberler sunduk, nüfus kalabalık olunca çok haber çıkıyo tabi
tünaydın canlar..
ayşeciği kat kat giydirdim, zorla uyuttum. soluğundan soğuk alacak diye korktum.
ayşecik babaannesine gitti. o evde yokken, spor yapıp duş almak istiyorum.. rum rumm!!
hepiniz iyisinizdir inş.. bugün biraz tatsızım..
fırsat bulunca yine yazıcam.. çook çoook öpüyorum kız sizi, iyiki varsınız!!!
otur sıfır:117: halbuki sen antremanlisin ilk senin bilmen lazımdı
gerçi yalan değil bugün ikisinin uykusu çakisti. bende bıraktım bulaşıgi yayildim:81:
Gergin başlayan günüm gergin gergin devam ediyor! Okuldan sonra toparlanıp hep beraber kayseriye geldik. Okuldayken de annemi aradım konuştuk aryayı da sorunca bende döküldüm hemen! Mahvoldu çocuk dedim, kv bişi yapamıyor, huyu değişti falan filan derken haftaya ben geleyim o zaman dedi:) bunu duyunca bari rahatladım biraz.
Ben bugün anneme gittim , oraya yakın bi avm de takıldık biraz. Keremi çocuk oyun yerinde oyuncak bi arabaya bindirdim ; içine jeton atınca araba ileri geri sallanmaya başladı Oğluş da "korktu korktuuu" diye feryat figan bağırarak çıkmak istedi ; para boşa gitti :)İyiki bişiler almış ve hazırlamışım. Tahmin ettiğim üzere bakıcımızın eşi aç da geldi. Kv ve kp o gelmeden 10dk önce yemeğe başladılar. Kpin şekeri var. Mutfakta yemeleri bitti oturup çay içiyolar. Ya dedim çayı adamın yanında içsenize. Çok tuhaflar... Neyse muhabbet de sarınca daha yeni gittiler. Mutfağa led işi de başka güne kaldı. Onlar gittikten sonra da kv "kalkmak bilmediler bu ne ya?!!" Dedi durdu. Sonuçta onlar çağırdılar bu iş için adamı. Ben olsam çağırırdım parası ile bi elektrikçi hallettirirdim... Bu da bugünün atraksiyonu :)
Uyuz topiğimmmmmmmmmm!!!!! Noluyonuzzzzzz?!?!? Ne biçimsinizzzz?!!?!??? Niye yazmıyonuz?!?!?? Salcam üzerinize deli kadir Efeyi görceksiniz gününüzü
Bacım siz evde kaç kişi yaşıyorsunuz? Durmadan çamaşır yıkıyorsun.tünaydın canlar..
Ipek çok fena haaaa.:129: evet bildin:13:
Niye huzursuzlar?Elektrikler kesilmesinnnnnnnnnn.
Bizim de teyzemizin kocasına bi iş çıkarmışlar. Adamcaz baya geç kaldı. Evdekiler de bi huzursuz bi huzursuz...
Hadi gözün aydın. Valla annem gelince daha iyi anladım ki Kv bakarken çok yoruluyormuşum. Neyseki ocağın ilk haftasına kadar annem bakacak. Sonra eşimin tatili başlıyor. Taaaa 17 Şubat'ta Kvbakmaya başlayacak. Benim bünyem bir süre sonra Kv kaldıramıyor. Bu iki aylık ara iyi olacak.Gergin başlayan günüm gergin gergin devam ediyor! Okuldan sonra toparlanıp hep beraber kayseriye geldik. Okuldayken de annemi aradım konuştuk aryayı da sorunca bende döküldüm hemen! Mahvoldu çocuk dedim, kv bişi yapamıyor, huyu değişti falan filan derken haftaya ben geleyim o zaman dedi:) bunu duyunca bari rahatladım biraz.
Ben bugün anneme gittim , oraya yakın bi avm de takıldık biraz. Keremi çocuk oyun yerinde oyuncak bi
arabaya bindirdim ; içine jeton atınca araba ileri geri sallanmaya başladı Oğluş da "korktu korktuuu" diye feryat figan bağırarak çıkmak istedi ; para boşa gitti :)
Yarın küçük kardeşim geliyormuş, bayramdan beri görüşmedik güzel olacak inşallah :)
bizimki taa geçen yıl ablasıya biniyordu.ben tutuyordum tabii.alışkın o yüzden şimdide abla kardeş biniyorlar.
bir jetona iki çocuk.
iyi geceler.
dünle,bugün kar tatili oldu.evde ailecek çok güzel vakit geçirdik.
kızımla mantı açtık.bulmaca çözdük.bana bile iyi geldi...
eşim oğluma dün a101,den konuşan köpek almış.türkçe şarkılar söylüyor.
bugün hep onunla oynadı.şarkı söylerken oda dans ediyor.
bizimki taa geçen yıl ablasıya biniyordu.ben tutuyordum tabii.alışkın o yüzden şimdide abla kardeş biniyorlar.
bir jetona iki çocuk.
Ben bugün anneme gittim , oraya yakın bi avm de takıldık biraz. Keremi çocuk oyun yerinde oyuncak bi arabaya bindirdim ; içine jeton atınca araba ileri geri sallanmaya başladı Oğluş da "korktu korktuuu" diye feryat figan bağırarak çıkmak istedi ; para boşa gitti :)
Yarın küçük kardeşim geliyormuş, bayramdan beri görüşmedik güzel olacak inşallah :)
Hahhahaha
Bacım siz evde kaç kişi yaşıyorsunuz? Durmadan çamaşır yıkıyorsun.
Ipek çok fena haaaa.
Niye huzursuzlar?
Hadi gözün aydın. Valla annem gelince daha iyi anladım ki Kv bakarken çok yoruluyormuşum. Neyseki ocağın ilk haftasına kadar annem bakacak. Sonra eşimin tatili başlıyor. Taaaa 17 Şubat'ta Kvbakmaya başlayacak. Benim bünyem bir süre sonra Kv kaldıramıyor. Bu iki aylık ara iyi olacak.
Elifnaz dilanaz ve pamuk helva ikinci bebekte karın daha çabuk mu büyüyor? şu an nerdeyse 4-5 aylık varım yani! Karnımı nasıl gizleyeceğimi şaşırdım..
Zaten öncekinden kalan fazlalık vardı ama bu kadar da olur mu ya, bildiğin sert hamile karnı
iyi geceler.
dünle,bugün kar tatili oldu.evde ailecek çok güzel vakit geçirdik.
kızımla mantı açtık.bulmaca çözdük.bana bile iyi geldi...
eşim oğluma dün a101,den konuşan köpek almış.türkçe şarkılar söylüyor.
bugün hep onunla oynadı.şarkı söylerken oda dans ediyor.
bir jetona iki çocuk.
Kadının 5 çocuğu varmış oha oldum :)
Hürriyet Mobil
Ooh ne güzel geçmiş bugün :)
İnşallah ben de 1 jetona 2 çocuk bindiririm bigün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?