Elifnaz dilanaz ve pamuk helva ikinci bebekte karın daha çabuk mu büyüyor? şu an nerdeyse 4-5 aylık varım yani! Karnımı nasıl gizleyeceğimi şaşırdım..
Zaten öncekinden kalan fazlalık vardı ama bu kadar da olur mu ya, bildiğin sert hamile karnı
Dün senin ikinci topiğe girdim. Valla gayet sevgi pıtırcığı insanlar. Niye beğenmedin ki seb huysuz şirin arkadaşımhahahahahah
Kardeşinin gelişi şerefine bi instagram açsanaaaaa (bknz:kel alaka) hahahaha
Ben uyuyodum valla o saatlerde:)Uyuz topiğimmmmmmmmmm!!!!! Noluyonuzzzzzz?!?!? Ne biçimsinizzzz?!!?!??? Niye yazmıyonuz?!?!?? Salcam üzerinize deli kadir Efeyi görceksiniz gününüzü
Aynen... Bana bi hafta aile saadeti yetti valla:) kv den yada kp den değil ama bakamıyor çocuğa. Ve de ben çok yoruluyorum.Bacım siz evde kaç kişi yaşıyorsunuz? Durmadan çamaşır yıkıyorsun.
Ipek çok fena haaaa.
Niye huzursuzlar?
Hadi gözün aydın. Valla annem gelince daha iyi anladım ki Kv bakarken çok yoruluyormuşum. Neyseki ocağın ilk haftasına kadar annem bakacak. Sonra eşimin tatili başlıyor. Taaaa 17 Şubat'ta Kvbakmaya başlayacak. Benim bünyem bir süre sonra Kv kaldıramıyor. Bu iki aylık ara iyi olacak.
Ay ben yerim o korkmuş köfteyiiiiii :) Efeyi birşeye bindirince önce çalıştırmıyorum ve bekliyorum. Kendini rahat hissetmezse zaten hemen bana elni kolunu atıyor. En son atlı karıncaya bindirdim tabi yanında durup tutarak ve şarkı söyleyerek. İlerde biz yaşvarıcaz binmesinler diyeeeee
4:30da gelecekti adam gelmedi ya 6ya kadar kıl oldular. Sanki adam keyfi gelmiyo. Bi de bir an önce gelsin gitsin modundaydı kv o yüzden....
Belkim gazdırrrr. Benim ilk 4-5 ay çok gazım olmuştu valla karnım davul gibiydi.... Ama başkalarından duyduğum ikinci karın daha çabuk büyüyormuş heralde yeri var diye yayılıyor :))) tecrübeliler cevap versin
Çok sevindim güzel vakit geçirmenize :)
Kardeşin geleceği için gözün aydın canikommmmm :)
Öncelikle bu kadın çok zengin o yüzden normal. Kimbilir kaç yardımcı ve bakıcısı var. İkincisi kocası benim kazmam gibi değil bak kıymet bilen cinstenüçüncüsü deliye hergün bayram hahahhahaha
Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabah sabah eğlenceli yorumlar yapmama bakmayın çok kötü bir gece geçirdim. Oğluş çok sık kalktı. Sonra bi ara kalkıp kustu. Akşam yedikleri çıktı. Kocama seslendim oflayarak geldi ben oğluşu tutarken çarşaf vs değiştirdi. Sobra gece boyu hiç uyuyamadım ya yine kusarsa ve duyamazsam diye. Gerçi sağolsun bolca kalktı da iyi olduğunu anladım :) hep dua ettim Allah'ım sen geceleri sağlıklı kalkışlar nasip et, hastanelerde bebeğinin şifasını bekleyenlere şifa ve sabır ver diye. Bir kusmada insan nasıl etkileniyor ....
Güzel bir hafta sonu olur umarım :)
Beğenmedim işte bana ne bana ne :) bi de yok kanaması olan olmuş falan filan ,okurken gerildim korktum.bi daha girmem uzun bi süre
Facebooku kapatıp instagram açmayı düşünüyorum sizin için bi müsait zamanda
Herkese günaydın.saat 7.50gibi mesaimiz başladı. Yarın misafirim var, bugün hazırlık yapacağız. Çin pilavı, patatesli börek, incili tatlı, susamalı kurabiye yapacağım. Bir çeşit daha olsa iyi olacak ama bulamadım. :26:
Ben uyuyodum valla o saatlerde:)
Aynen... Bana bi hafta aile saadeti yetti valla:) kv den yada kp den değil ama bakamıyor çocuğa. Ve de ben çok yoruluyorum.
Umarım.. Niye kustuki acaba? Üşüttü mü? İnşallah toparlar bugün. Biraz nane limon kaynatıp içirmeyi dene bakalım.
Arya da uyumadı doğru düzgün. Nefes alamıyor, öksürüyor. Dr a götürmek istemedim, ilaçsız atlatabilecek mi bakalım.
Off menü süperHerkese günaydın.saat 7.50gibi mesaimiz başladı. Yarın misafirim var, bugün hazırlık yapacağız. Çin pilavı, patatesli börek, incili tatlı, susamalı kurabiye yapacağım. Bir çeşit daha olsa iyi olacak ama bulamadım. :26:
Facebooku niye kapatıyon kız
Ay ben yerim o korkmuş köfteyiiiiii :) Efeyi birşeye bindirince önce çalıştırmıyorum ve bekliyorum. Kendini rahat hissetmezse zaten hemen bana elni kolunu atıyor. En son atlı karıncaya bindirdim tabi yanında durup tutarak ve şarkı söyleyerek. İlerde biz yaşvarıcaz binmesinler diyeeeee
4:30da gelecekti adam gelmedi ya 6ya kadar kıl oldular. Sanki adam keyfi gelmiyo. Bi de bir an önce gelsin gitsin modundaydı kv o yüzden....
Belkim gazdırrrr. Benim ilk 4-5 ay çok gazım olmuştu valla karnım davul gibiydi.... Ama başkalarından duyduğum ikinci karın daha çabuk büyüyormuş heralde yeri var diye yayılıyor :))) tecrübeliler cevap versin
Çok sevindim güzel vakit geçirmenize :)
Kardeşin geleceği için gözün aydın canikommmmm :)
Öncelikle bu kadın çok zengin o yüzden normal. Kimbilir kaç yardımcı ve bakıcısı var. İkincisi kocası benim kazmam gibi değil bak kıymet bilen cinstenüçüncüsü deliye hergün bayram hahahhahaha
Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabah sabah eğlenceli yorumlar yapmama bakmayın çok kötü bir gece geçirdim. Oğluş çok sık kalktı. Sonra bi ara kalkıp kustu. Akşam yedikleri çıktı. Kocama seslendim oflayarak geldi ben oğluşu tutarken çarşaf vs değiştirdi. Sobra gece boyu hiç uyuyamadım ya yine kusarsa ve duyamazsam diye. Gerçi sağolsun bolca kalktı da iyi olduğunu anladım :) hep dua ettim Allah'ım sen geceleri sağlıklı kalkışlar nasip et, hastanelerde bebeğinin şifasını bekleyenlere şifa ve sabır ver diye. Bir kusmada insan nasıl etkileniyor ....
Güzel bir hafta sonu olur umarım :)
sen böyle benzetmeleri sevmezsin ama geçen gece biz de böyle uyandık akşam yatarken hafif öksürüyordu ya gece akıntı kusturdu çünkü yeni süt içmişti yada bikaç defadır dikkatimi çekiyor oğlumda hafif ateş bulantı ve arkasından kusma yapıyor. doktora gittik boğazda hafif kızarıklık var takip edelim dedi
Ya kızlar bu Nfk da bi durum mu var hayırdır inşallah nye gelmedi hala
Geçmiş olsun Aryacığa.Ben uyuyodum valla o saatlerde:)
Aynen... Bana bi hafta aile saadeti yetti valla:) kv den yada kp den değil ama bakamıyor çocuğa. Ve de ben çok yoruluyorum.
Umarım.. Niye kustuki acaba? Üşüttü mü? İnşallah toparlar bugün. Biraz nane limon kaynatıp içirmeyi dene bakalım.
Arya da uyumadı doğru düzgün. Nefes alamıyor, öksürüyor. Dr a götürmek istemedim, ilaçsız atlatabilecek mi bakalım.
Ben kaçırdım sanırım ne ağrısı? Geçmiş olsun.tunaydin kizlar.. Kv kahvaltiya gelmisti. Aysecigi uyutucam dedim de anca kalkti
Ara ara okuyorum. Ama malum agridan pek keyfim yok. Harici bi durum yok, olunca soyluyorum zati, bilirsiniz tutamam cenemi
Gunes yok ama ben yine de herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum
anal catlak. Dogumdan hemen sonra oldu. Son aylarda mahvetti beni.Geçmiş olsun Aryacığa.
Ben kaçırdım sanırım ne ağrısı? Geçmiş olsun.
dr um 3 aydan sonra amniyon sivisinin bebege yer saglamak icin arttigini ve rahmin legen kemiklerinin disina cikmaya basladigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam. Ama 4-5 aylik gibi cikmaz sanirim. Yine o klise yorumu yapicam; gazdir o, gazElifnaz dilanaz ve pamuk helva ikinci bebekte karın daha çabuk mu büyüyor? şu an nerdeyse 4-5 aylık varım yani! Karnımı nasıl gizleyeceğimi şaşırdım..
Zaten öncekinden kalan fazlalık vardı ama bu kadar da olur mu ya, bildiğin sert hamile karnı
Pembiş o 5 çocuklu kadının evde yatılı dadı varmış 1 tane, annesi yakınmış o kadar. Ama kendi de cafe işletiyo sonuçta.
Ya kızlar bu Nfk da bi durum mu var hayırdır inşallah nye gelmedi hala
anal catlak. Dogumdan hemen sonra oldu. Son aylarda mahvetti beni.her tuvalette canimdan can gidiyor sanki. Sonra 1 gun suren cok siddetli agri yasiyorum. İlac, sicak su oturmasi hicbirsey hafifletmiyor. Yurumek, oturmak hepsi dert. Durdugum yerde acisindan duramiyorum. Dr da ameliyat kesin cozum deil nuks oranlari yuksek diyor ama boyle de yasayamiyorum
O kadar yorgunum ki..
Kardeşim geldi ,anneme geldim .kerem burda zıvanadan çıkıyor zaten.
Sonra bi arkadaşımın kızının 1.yaşgünü partisine gittik bi cafeye. Kerem kolbastı bile oynadı.
Sonra kardeşim bizi aldı eve döndük.
Bu kadar aksiyona oğluş sadece 20 dk uyudu. O kadar sinirlendim ve yoruldum ki anlatamam.. Evden hiç çıkma ,daha iyi yani !
Uykusu haricinde iyi vakit germedinizmi kızzzz???
Ben de onu düşündüm de ;yorgunluk aldı beni benden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?