Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim ic karnim genişmis onun için çok karnim çıkmazdi ama ilkiyle karsilastirinca daha erken çıkmıştı. .

Beğenmedim işte bana ne bana ne :) bi de yok kanaması olan olmuş falan filan ,okurken gerildim korktum.bi daha girmem uzun bi süre
Facebooku kapatıp instagram açmayı düşünüyorum sizin için bi müsait zamanda

Herkese günaydın.saat 7.50gibi mesaimiz başladı. Yarın misafirim var, bugün hazırlık yapacağız. Çin pilavı, patatesli börek, incili tatlı, susamalı kurabiye yapacağım. Bir çeşit daha olsa iyi olacak ama bulamadım. :26:

Uyuz topiğimmmmmmmmmm!!!!! Noluyonuzzzzzz?!?!? Ne biçimsinizzzz?!!?!??? Niye yazmıyonuz?!?!?? Salcam üzerinize deli kadir Efeyi görceksiniz gününüzü
Ben uyuyodum valla o saatlerde:)
Aynen... Bana bi hafta aile saadeti yetti valla:) kv den yada kp den değil ama bakamıyor çocuğa. Ve de ben çok yoruluyorum.

Umarım.. Niye kustuki acaba? Üşüttü mü? İnşallah toparlar bugün. Biraz nane limon kaynatıp içirmeyi dene bakalım.
Arya da uyumadı doğru düzgün. Nefes alamıyor, öksürüyor. Dr a götürmek istemedim, ilaçsız atlatabilecek mi bakalım.

Yoğurtlu bişi derdi busmai olsa

Aryacığa geçmişler olsun

Valla kustu rahatladı diyerekten peşine düşmedim. Bugün de pek bişi yiyesi yok...

Off menü süper
Facebooku niye kapatıyon kız

İşte gıcıklık olsun diye :)

Bu arada Efe mideyi mi üşüttü acaba naneli birşeyler yesin yayla çorbası mesela?

Son düzenleme:
sen böyle benzetmeleri sevmezsin ama geçen gece biz de böyle uyandık akşam yatarken hafif öksürüyordu ya gece akıntı kusturdu çünkü yeni süt içmişti yada bikaç defadır dikkatimi çekiyor oğlumda hafif ateş bulantı ve arkasından kusma yapıyor. doktora gittik boğazda hafif kızarıklık var takip edelim dedi

Canım ateşi yoktu oğluşun. Öksürme falan da yok. Dün biçok şey olmuş olabilir. Kv ve bakıcı banyo yaptırmışlar. Kv suyu benden daha soğuk yapar. Banyoda çok durmamışlar gerçi. Sonrasında akşam yerlerde çok yattı durdu. Son olarak da 2-3 tatlı kaşığı dolaptan çıkmış muhallebi yedi. Seç beğen al yani :) kustukları arasında 4 ve öncesinde yedikleri vardı. Rahatladı diyerekten bu yüzden takmıyorum.

Pembiş o 5 çocuklu kadının evde yatılı dadı varmış 1 tane, annesi yakınmış o kadar. Ama kendi de cafe işletiyo sonuçta.

Ya kızlar bu Nfk da bi durum mu var hayırdır inşallah nye gelmedi hala

tunaydin kizlar.. Kv kahvaltiya gelmisti. Aysecigi uyutucam dedim de anca kalkti

Ara ara okuyorum. Ama malum agridan pek keyfim yok. Harici bi durum yok, olunca soyluyorum zati, bilirsiniz tutamam cenemi

Gunes yok ama ben yine de herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum

Geçmiş olsun Aryacığa.

Ben kaçırdım sanırım ne ağrısı? Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Aryacığa.

Ben kaçırdım sanırım ne ağrısı? Geçmiş olsun.
anal catlak. Dogumdan hemen sonra oldu. Son aylarda mahvetti beni. her tuvalette canimdan can gidiyor sanki. Sonra 1 gun suren cok siddetli agri yasiyorum. İlac, sicak su oturmasi hicbirsey hafifletmiyor. Yurumek, oturmak hepsi dert. Durdugum yerde acisindan duramiyorum. Dr da ameliyat kesin cozum deil nuks oranlari yuksek diyor ama boyle de yasayamiyorum

dr um 3 aydan sonra amniyon sivisinin bebege yer saglamak icin arttigini ve rahmin legen kemiklerinin disina cikmaya basladigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam. Ama 4-5 aylik gibi cikmaz sanirim. Yine o klise yorumu yapicam; gazdir o, gaz

Pembiş o 5 çocuklu kadının evde yatılı dadı varmış 1 tane, annesi yakınmış o kadar. Ama kendi de cafe işletiyo sonuçta.

Dadı demek ne demek biliyo musun sen???? Resmen evde hiç oturmayan ve hep bişiler yapan birini düşün.. Arkadaşımın var da ordan yorum yapıyorum. Ayrıca cafe işletme saatli bi iş değil ki.. Sen gitmesen de herşey yürüyor. Muhakkak ki zordur 5 çocuk ama benim 2 çocuk yapmama bedel bi zorluk diye düşünüyorum

Canım ya kıyamam lazerle falansa ameliyat nüksederse mecbur yine yaparsın napıcannnn?? :))

O kadar yorgunum ki..
Kardeşim geldi ,anneme geldim .kerem burda zıvanadan çıkıyor zaten.
Sonra bi arkadaşımın kızının 1.yaşgünü partisine gittik bi cafeye. Kerem kolbastı bile oynadı.
Sonra kardeşim bizi aldı eve döndük.
Bu kadar aksiyona oğluş sadece 20 dk uyudu. O kadar sinirlendim ve yoruldum ki anlatamam.. Evden hiç çıkma ,daha iyi yani !

Uykusu haricinde iyi vakit germedinizmi kızzzz???

Ben de onu düşündüm de ;yorgunluk aldı beni benden ya

Canım benim bi de hamilesin yani çok normal. Annelik böyle işte; geziyim desen canın çıkıyo ama gezmesen bunalım oluyo :/

Ben de Efeyi 3 gibi sevdiğim bi tanıdığa götürdüm. Ama arabaya ulaşırken bile aklım çıktı. Okadar kaydım ki anlatamam. Çocuğu düşürürüm diye kasıldım. Salak belediye hiç bi nane yapmıyo ara sokaklarda!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…