- 8 Ağustos 2011
- 12.253
- 12.514
- 498
as. vefasizlardan deil de devamsizlardan yazildin. Ne kadar uzun zaman oldu, ne ozledik seni yaaaSelamlar,
Beni vefasızlardan yazmamışsınızdır umarım:)
Herkes iyidir umarım, bizler grip olduk, aile boyu. Şimdi çocukların ikisi de bu alakasız vakitte uyuyorlar.
Busmai, o ne mesajlarının altındaki :) gelmeyeli çok şey kaçırdım sanırım.
Ben de özledim, giremesem de sizleri ve bebişlerinizi hep düşünüyorum. Nasılsın? ayşecik ne iyi mi? Bizim küçük hanım ilk ciddi kış hastalığını geçiriyor. Bayağı hırpalandıas. vefasizlardan deil de devamsizlardan yazildin. Ne kadar uzun zaman oldu, ne ozledik seni yaaa
Gecmis olsun..
afiyet bal seker olsunAaa 3 saattir kimsecikler uğramamış
Annemle babam kardeşimi otogara götürecekti Kerem ağlayınca onu da aldılar, ben de evde huzur içinde nar yiyorum :)
hamdolsun. İyi diyelim iyi olalim. Gecen pazar aysecigin ustune tv dustu.Ben de özledim, giremesem de sizleri ve bebişlerinizi hep düşünüyorum. Nasılsın? ayşecik ne iyi mi? Bizim küçük hanım ilk ciddi kış hastalığını geçiriyor. Bayağı hırpalandı
kızlar bizde ananedeydik. Cumartesi akşam kardeslerimle o çok beklediğim filme gittik.. hobbit:128:
Çok çok geçmiş olsun canım..Selamlar,
Herkes iyidir umarım, bizler grip olduk, aile boyu. Şimdi çocukların ikisi de bu alakasız vakitte uyuyorlar.
Oo süper olmuş gerçekten çok sevindim senin adınaafiyet bal seker olsun
Biz bugun karsidaydik. Suricinde gezdik. Gunes de olunca biraktik otomoblili bolca yuruduk. Alisveris yaptik yemek yedik. Ozlemisim oralari cok iyi geldi.
maşallah sanakızlar bizde ananedeydik. Cumartesi akşam kardeslerimle o çok beklediğim filme gittik.. hobbit:128:
Hoş geldin. Bizi bir daha bırakma lütfennnnnnnnn.Selamlar,
Oh ne güzel, değişiklik olmuş. Burada o güneşten eser yok.afiyet bal seker olsun
Biz bugun karsidaydik. Suricinde gezdik. Gunes de olunca biraktik otomoblili bolca yuruduk. Alisveris yaptik yemek yedik. Ozlemisim oralari cok iyi geldi.
Diyecek kelime bulamıyorum.kızlar bizde ananedeydik. Cumartesi akşam kardeslerimle o çok beklediğim filme gittik.. hobbit:128:
Aaa 3 saattir kimsecikler uğramamış
Annemle babam kardeşimi otogara götürecekti Kerem ağlayınca onu da aldılar, ben de evde huzur içinde nar yiyorum :)
Arada yalnız kalmak iyi oluyor. Tabi bu yalnızlık biraz uzayında ben kızımı özlüyorum.inanmiyoruuuuuum. Neyneyse onlineeeee
O diziyi Kv, görümce ve eltimlere gittikçe görüyorum ara ara. Bana itici geldi.tabi içeriğiniok iyi bilmiyorum.Güneşi beklerkeni izliyorum. Yarın buna çok pişman olacağım; yatıp uyumadım diye amaaaa sardı napıyımmm :))???
Bugün arkadaşlarım geldi. Iyi oldu, lafladık, güldük. Ohhhhhh.çocukla misafir biraz zor ama Iyi ki annem yanımda.
O diziyi Kv, görümce ve eltimlere gittikçe görüyorum ara ara. Bana itici geldi.tabi içeriğiniok iyi bilmiyorum.
Kız bırak azıcık havamı atayım.Ohh ne güzel olmuş. Hava mı atıyon kızımmmm?!?!
Tabiki bizim yaşımıza göre bi dizi değillll :) ama okuldaki veletlerin muhabbeti dışında kalmamak için izlerken sardıbugünki bölümde aşkı memnudan da sahne vardı ve gördüm ki bi daha oynasa bi daha izlerim :)))!!
Ne özlemcr'si özlem özlem bebeğim.Ozlemcr annen yanında bi de çocukla misafir zor diyosun :)) güzel olmuş devamını dilerim :)
Pembiş tam liseli ergen görmekten bıkmadın mı diycektim, gündemden uzak kalmamak için izlediğini okudum.Kendini güncelleyen öğretmenlere saygımız sonsuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?