Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

as. vefasizlardan deil de devamsizlardan yazildin. Ne kadar uzun zaman oldu, ne ozledik seni yaaa

Gecmis olsun..

as. vefasizlardan deil de devamsizlardan yazildin. Ne kadar uzun zaman oldu, ne ozledik seni yaaa

Gecmis olsun..
Ben de özledim, giremesem de sizleri ve bebişlerinizi hep düşünüyorum. Nasılsın? ayşecik ne iyi mi? Bizim küçük hanım ilk ciddi kış hastalığını geçiriyor. Bayağı hırpalandı

Aaa 3 saattir kimsecikler uğramamış
Annemle babam kardeşimi otogara götürecekti Kerem ağlayınca onu da aldılar, ben de evde huzur içinde nar yiyorum :)
afiyet bal seker olsun

Biz bugun karsidaydik. Suricinde gezdik. Gunes de olunca biraktik otomoblili bolca yuruduk. Alisveris yaptik yemek yedik. Ozlemisim oralari cok iyi geldi.

Ben de özledim, giremesem de sizleri ve bebişlerinizi hep düşünüyorum. Nasılsın? ayşecik ne iyi mi? Bizim küçük hanım ilk ciddi kış hastalığını geçiriyor. Bayağı hırpalandı
hamdolsun. İyi diyelim iyi olalim. Gecen pazar aysecigin ustune tv dustu. elhamdulillah kirik cikik yok ama ayaginda ezilme oldu. Bugun de yururken topalliyor, ayagini tam basmiyor. Dr 1 haftadan sonra yurumesi duzelmezse tekrar gel demisti. Sanirim sali gunu poliklinige gidicem.

Bu grip zaten eve girmeyegorsun; tek tek herkese ugramadan gitmiyor. :100: ilac kullaniyor musun, abi okula gidebiliyor mu? Sen daha iyisindir ins. Zira herkes senin eline bakiyor.
:26:

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun canım..
Eveet çok şey kaçırdın :)oğlum abi oluyor inşallah..
afiyet bal seker olsun

Biz bugun karsidaydik. Suricinde gezdik. Gunes de olunca biraktik otomoblili bolca yuruduk. Alisveris yaptik yemek yedik. Ozlemisim oralari cok iyi geldi.
Oo süper olmuş gerçekten çok sevindim senin adına
kızlar bizde ananedeydik. Cumartesi akşam kardeslerimle o çok beklediğim filme gittik.. hobbit:128:
maşallah sana

Neyneyse gelmişşşşş hoş gelmişşşşşş. Daha çok uğra olmaz mı?? Grip konusunda da geçmişler olsun canım :/

Nfkcım salıya topallaması geçse de git bence. İnşallah önemli bi durum yoktur.

Busmaicim Allah kavuştursun canım. Yediğin narlar da bol bol vitamin olsun inşallah minik kuşa :)

Elifnaz valla bravo. Ben hobiti kayıtlı olduğu cdden izleyemedim aylardır; sinemaya ikincisi geldi.. Makus kader kör talih...

4 gibi arkadaşlara tantuni yemeye gittik. Çocuklar sosyalleşti (onlarda da var bi tane 10aylık). Sonra eve geldik ve herkes maç izlemeye başladı.

Oğlum uyursa güneşi beklerkeni canlı izlemeyi ümid ediyorum. Bugün dexter da başlıyomuş bu arada. Yarın nöbet günümmmmmmm.
Benden haberler dinlediniz :))

Hoş geldin. Bizi bir daha bırakma lütfennnnnnnnn.

afiyet bal seker olsun

Oh ne güzel, değişiklik olmuş. Burada o güneşten eser yok.

kızlar bizde ananedeydik. Cumartesi akşam kardeslerimle o çok beklediğim filme gittik.. hobbit:128:
Diyecek kelime bulamıyorum.

Aaa 3 saattir kimsecikler uğramamış
Annemle babam kardeşimi otogara götürecekti Kerem ağlayınca onu da aldılar, ben de evde huzur içinde nar yiyorum :)

inanmiyoruuuuuum. Neyneyse onlineeeee
Arada yalnız kalmak iyi oluyor. Tabi bu yalnızlık biraz uzayında ben kızımı özlüyorum.

Güneşi beklerkeni izliyorum. Yarın buna çok pişman olacağım; yatıp uyumadım diye amaaaa sardı napıyımmm :))???

Bugün arkadaşlarım geldi. Iyi oldu, lafladık, güldük. Ohhhhhh.çocukla misafir biraz zor ama Iyi ki annem yanımda.

Ohh ne güzel olmuş. Hava mı atıyon kızımmmm ?!?!
O diziyi Kv, görümce ve eltimlere gittikçe görüyorum ara ara. Bana itici geldi.tabi içeriğiniok iyi bilmiyorum.

Tabiki bizim yaşımıza göre bi dizi değillll :) ama okuldaki veletlerin muhabbeti dışında kalmamak için izlerken sardı bugünki bölümde aşkı memnudan da sahne vardı ve gördüm ki bi daha oynasa bi daha izlerim :)))!!

Ozlemcr annen yanında bi de çocukla misafir zor diyosun :)) güzel olmuş devamını dilerim :)

Pembiş tam liseli ergen görmekten bıkmadın mı diycektim, gündemden uzak kalmamak için izlediğini okudum.Kendini güncelleyen öğretmenlere saygımız sonsuz :)

Kız bırak azıcık havamı atayım.tahmin ettim zaten kesin öğrencileri izliyordum dedim.

Ne özlemcr'si özlem özlem bebeğim.annem olmayınca misafirden bir şey anlamıyorum zaten. Kim ne yedi, ne içti haberim olmuyor. Self servis yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…