Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Karnıbaharı farklı denemek istiyorum. Var mı tavsiyeniz?

ben iki türlüsünü biliyorum sadece.
zeytinyağlı havuçlu yemeği (ki bence kıymalısı daha güzel oluyor)
bir de fırında beşamel soslu kıymalı karnabahar.. bu da güzel ama biraz ağır tadı.

kv karnabahar yapraklarını bir iki cm eninde ince ince dilimliyor.
azcık sıcak suda pişiriyor, ama diri kalacak şekilde. sonra az yağda arkalı önlü kızartıyor.
garnitur olarak yemeğin yanına olabilir.

aaay, şimdi içimizden biri çıkıp ''aşkolsun nfk, ben boğayım'' diyormuş

2. Sini mi yapsam acep? Aslında sarmsaklı yoğurtlu yiyesim de var.
aaay, şimdi içimizden biri çıkıp ''aşkolsun nfk, ben boğayım'' diyormuş
Pembiş gelir şimdi o olabilir bak

benim de çorbam ve bulgur pilavım var.
dondurucudan baget çıkardım. aslında ben kızartmak istiyorum ama sanırım fırında patatesle yapıcam

benim de çorbam ve bulgur pilavım var.
dondurucudan baget çıkardım. aslında ben kızartmak istiyorum ama sanırım fırında patatesle yapıcam
Aman ne uğraşçan kızartmayla ver fırına kurtul. Çorban ne? Çorba yapasım da varda:)

Aman ne uğraşçan kızartmayla ver fırına kurtul. Çorban ne? Çorba yapasım da varda:)

kız, aylardır tavuk yemedim. bazen annemde rastlıyorum da ne kadar özlediğimi anlıyorum
bizim eve belki bir senedir girmedi tavuk, geçen eşime ısrar ettim de aldı. aklıma düştü, baharatlayıp kızartmak
ama yemeği daha iyi olacak tabi..

karnabaharın yanına soruyorsan bilmiyorumki, ne iyi gider. ezogeline ne dersin?

Ikinci hamileliğin ilk aylarında ben de öyle sanmıştım; ama sonradan anladım ki; ilk ayların gazı şişkinliğiymiş o.. her ikisinde de 8.-9. Aylarda belli oldu, benim bebek beklediğim, bebeler iyice tombullaşınca
Ama ikinci bebek de kesinlikle daha daha erken hissettmiştim, ayy özlemişim o ânları
Hayırla sağlıkla kavuşun minik mercimekle inşaallah
Ayyy bu bana da öyle çok oluyor ki, tam alarm çalıyor, kalkıcam ; tak Selim ağlıyor, hadi çocuğu ağlatmiiyim emziriyim derkeeeen uyuyakalıyorum Allah affetsin ..
Hoşgeldiiiin çok geçmiş olsun hepinize..
Yine gel hep gel
afiyet bal seker olsun

Biz bugun karsidaydik. Suricinde gezdik. Gunes de olunca biraktik otomoblili bolca yuruduk. Alisveris yaptik yemek yedik. Ozlemisim oralari cok iyi geldi.
Aa bizim buralara gelmişsiniz ne güzel , bize de bekleriz bi gün
sağol bacımm, amiin

dündü doğumgünüm. ama tebrikleri bugün de alıyoz yanii
yay burcuyum, evet. dışarıdan hangi burç gösteriyom onu bilmiyom
Hayırlı , huzurlu , sağlıklı, mutlu, Ayşecikli ve ayşeciğin gelecekteki kardeşleri ile, sevdiceğinle, anne&baba&kardeşlerinle ve bizlerle tabii nice güzel yılların uzun ömürlerin olsun , yaş kaç oldu kardeş :82::103:
Ben de brokoliyi senin kv metoduna yakın yaptım dün akşam, şimdiye kadar yediğim en güzel brokoli oldu,
Sarımsak ve az zeytin yağı ile soteledim brokolileri, kendi buharıyla iyice yumuşadılar, haşlanmadığı için de ; daha lezzetli oldular sarımsağın da tadıyla tabii üzerine de yine sarımsaklı baharatlı yoğurt :125: nefis oldu.
teşekkür ederim canımcımmm!

sen koç musun?
Ben de koç olarak tahmin etmiştim. Ben de koçum da

3030. sayfamız kutlu olsuun!:119:
:124: :118::124:
Hastayım canım ya öksürüyorum boğazım acıyor. O yüzden bölük pörçük uyudum
Allah şifalar versin canım
Kendini yorma dinlen bugün

Son düzenleme:
Selim uyanmadan kalkıp evi süpürmem lâzım ama başım dönüyor biraz nedense
Bu arada Cumartesi sınav sonrası minik bir kaçamak yapıp sinemaya gittim, sınav girişlerinde telefon içeriye alınmadığından evde bırakmıştım, arayıp ulaşamadılar da çok mu kötüyüm napiyim yaa biraz da babası baksın yavrularına dedim, iyi de etmişim vallahi ağla ağla bi hâl oldum , o satteki seansta da tek ben vardım iyi oldu yani

Vayyy sen hepimizden çılgın çıktın :)

Pamuk helva sana inanamıyorum!! Çılgınlıkta uzaysın kızımmmmm :)

Busmaicim sana kıyamammmmm. Geçmîşler olsun canım.

Aryammm karnıbaharıhiç kasmayıp kıymalı pişir. Nimete bişi denmez ama yan olduğu olacağı ya o yada kızartma bence. Ha bi de bi sitede şöyle b tarif görmüştüm. Biraz karnıbaharı haşlıyısun, un, baharat ve mayd ile yoğuruyosun, gösleme gibi pişiriyosun. O da sarımsaklı yoğurtla yenir ve güzel olabilir...

Olabilir ben bunu bi düşüneyim. Sen nasıl yapıyorsun ezogelini?
Hımm... Değişikmiiş. Hoşuma gitti bi deneyim bunu. Saol bebeeem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…