Gecenin bu vaktinde ne yapıyorsun busmai??????? Yat uyu.Ozlemcr annen yanında bi de çocukla misafir zor diyosun :)) güzel olmuş devamını dilerim :)
Pembiş tam liseli ergen görmekten bıkmadın mı diycektim, gündemden uzak kalmamak için izlediğini okudum.Kendini güncelleyen öğretmenlere saygımız sonsuz :)
Ozlemcr annen yanında bi de çocukla misafir zor diyosun :)) güzel olmuş devamını dilerim :)
Pembiş tam liseli ergen görmekten bıkmadın mı diycektim, gündemden uzak kalmamak için izlediğini okudum.Kendini güncelleyen öğretmenlere saygımız sonsuz :)
Kız bırak azıcık havamı atayım.tahmin ettim zaten kesin öğrencileri izliyordum dedim.
Ne özlemcr'si özlem özlem bebeğim.annem olmayınca misafirden bir şey anlamıyorum zaten. Kim ne yedi, ne içti haberim olmuyor. Self servis yani.
Aaaaa, doğum günün mü canım? Kutlu olsun, nice nice senelere mutlu mesut inşallah... Yay burcu olduğunu da bilmiyordum:)teşekkür ederimmm
teşekkür ederim canımmmmdoğum günün kutlu olsun.. :124::124: ailenle nice sağlıklı uzun senelere inşallah
Aaaaa, doğum günün mü canım? Kutlu olsun, nice nice senelere mutlu mesut inşallah... Yay burcu olduğunu da bilmiyordum:)
sağol bacımm, amiin
dündü doğumgünüm. ama tebrikleri bugün de alıyoz yanii
yay burcuyum, evet. dışarıdan hangi burç gösteriyom onu bilmiyom
teşekkür ederimmm.. evet, doğru tahmin.doğum günün kutlu olsun nfk
buarada nickini görünce necip fazıl Kısakürek diye okuyorum öyle mi anlamı yoksa başka bişey mi
Hımm... Boğa olabilirdi mesela.
Neyseneyse de gelmiş gözümüz aydınn:)
teşekkür ederimmm.. evet, doğru tahmin.necip fazıll
neee? boğa mııı?
inatçı, dediğim dedik ve ketum.. tanıdığım boğalardan bende kalan intiba bu..
teşekkür ederimmm.. evet, doğru tahmin.necip fazıll
neee? boğa mııı?
inatçı, dediğim dedik ve ketum.. tanıdığım boğalardan bende kalan intiba bu..
bende yemek yemeyi seven:125:, güzel yemek yapan, çalışkan olarak biliyorum boğa burcunu
yayın bildiğim tek özelliği gezmeyi severoda sende mevcut:128:
vah bana, vaaah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?