Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gecenin bu vaktinde ne yapıyorsun busmai??????? Yat uyu.

Teveccühünüz efenimmm :)

Hahaha self servis misafirliği tuttum valla

Günaydınlar herkeseeeeeee. Pztlerden zaten nefret ediyordum; nöbetim olunca daha bi nefret ediyorummmm!!!
Güzel bir hafta olsun inşallahhhh.

günaydın canlar

dünden yorgundum. gece de abuk sabuk rüyalar gördüm, defalarca kalktım. heeç dinlenemedim anlayacağınız.
bugün de yemekti, ev temizliğiydi, çamaşırdı yine bi sürü iş..
Allahıııım! ben de pazartesi sendromu yaşıyorum heralde

doğum günün kutlu olsun.. :124::124: ailenle nice sağlıklı uzun senelere inşallah
teşekkür ederim canımmmm amiiin!

şeker pembem, msjını gördüm ama bağlantıda sıkıntı vardı bi türlü cevap yazamadım.
çok teşekkür ederim, sağol bacımm

Aaaaa, doğum günün mü canım? Kutlu olsun, nice nice senelere mutlu mesut inşallah... Yay burcu olduğunu da bilmiyordum:)

sağol bacımm, amiin

dündü doğumgünüm. ama tebrikleri bugün de alıyoz yanii
yay burcuyum, evet. dışarıdan hangi burç gösteriyom onu bilmiyom

doğum günün kutlu olsun nfk

buarada nickini görünce necip fazıl Kısakürek diye okuyorum öyle mi anlamı yoksa başka bişey mi

doğum günün kutlu olsun nfk

buarada nickini görünce necip fazıl Kısakürek diye okuyorum öyle mi anlamı yoksa başka bişey mi
teşekkür ederimmm.. evet, doğru tahmin. necip fazıll
Hımm... Boğa olabilirdi mesela.

neee? boğa mııı?
inatçı, dediğim dedik ve ketum.. tanıdığım boğalardan bende kalan intiba bu..

teşekkür ederimmm.. evet, doğru tahmin. necip fazıll

neee? boğa mııı?
inatçı, dediğim dedik ve ketum.. tanıdığım boğalardan bende kalan intiba bu..

bende yemek yemeyi seven:125:, güzel yemek yapan, çalışkan olarak biliyorum boğa burcunu
yayın bildiğim tek özelliği gezmeyi sever oda sende mevcut:128:

bende yemek yemeyi seven:125:, güzel yemek yapan, çalışkan olarak biliyorum boğa burcunu
yayın bildiğim tek özelliği gezmeyi sever oda sende mevcut:128:

yay burcu bi kuzenim var, ortak noktalarımız neşeliyiz, yaşamayı seviyoruz, gezmeyi de

iki boğa tanıyorum ikisi de yemeği çok seviyor. ama kesinlikle yemek yapmıyor ve çalışkan da değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…