- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
geldim bacım.geçmiş doğum günün kutlu olsun
yeni yaşında her şey dilediğin gibi our inşallah.
bizde durumlar karda oynamayı abartan kızım hasta oldu.
ondan oğluşuma geçti.şuan burnu akıyor inşalah çabuk atlatır...
fırsat buup girmeye çalışıyorum...nar ağacı hoşgeldin....
benim tek bi hamilelik tecrubem var ama yine de konusucam ahahaaah
Ben ozel kremler, yaglar bi yana nemlendirici bile surmedim. Ama sifir catlak
Benim baselerin yan kisimlarinda birkac catlak oldu ama.. Bence de bu genetikle alakali. Dr'um da oyle demisti.
Tecrübeli annelere yeni bi soru :)
Oğlumda krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadıAcaba krem sayesinde mi yoksa yapımdan mı oldu? Yine kullanayım mı sizce; 2.hamilelik daha kötü mü yapıyo yoksa aynı mı?
seker pembem, nerelerdesin? Sesin solugun cikmiyor...
Allah şifalar versin kuzucuklara
Neysemi alçıya gerek yokmuş. Ayşecik de nazının geçeceği kişiyi biliyor.slm kizlar.
Cocuk ortopedistine gittik. Bugun baska filmler cekildi.
İlk cekilen standart rontgenlerde gorulemeyecek cok ince bi catlak varmis bacak kemiginde. Kaynamaya baslamis zaten. Alciya gerek yok dedi. Bir de benim babasini kv yi uyardigim konuda dikkat edin dedi. Ayagi yaralandigi icin aciyacak diye ustune tam basmiyor olabilir. Uzerinde durmayin, unutturun dedi. Bizimkiler de tam aksine neren uf oldu diye gunde on defa soruyorlar.cocugun psikolojisi bile degisti. Bana yapmiyor. Ama babasini gorunce daha ilk saniyede basina vuruyor eliyle, uf uff diyir dikkat cekmek icin..
Neyseki elhamdulillah korktugum gibi bisey cikmadi.
Kac gundur kabuslar goruyorum. Hastane de zaten tam ibretlik.ana baba gunu.. Hemen yan oda da onkoloji bolumu. cikana kadar fenalik geldi. Hemen sadaka vericem. Rabbim gorunur gorunmez kazalardan korusun bebeklerimizi.. Gecmise bakamadim; gecmis olsun diyen arkadaslarim saolun..
Geçmiş olsun canım. Neysemi annen var.bugün annem geldi çorba yaptı kek yaptı falan..
şimdi de eşim oğluşu alıp kv lere gitti:) ancak dinlenebildim bugün
hastalık sayesinde dinlenmek buna deniyo demek ki:)
ama hastayken de hiç keyif yapılmıyo yaahasta numarası yapmak en iyisi
Senin için zor bir gün olmuş. Efe de olayı taçlandırmış.Nfkcım önemli bişi olmamasına sevindim. Anne olarak içine doğuyor yapılması gereken ama baba ve babaanneler tam tersi :) geçecek bugünler inşallah.
Ben onca krem kullandım ama son ay dehşet çatladım. Tamamen bünye olayı.
Gezmede tozmada :) yegane avmmize götürdüm kv kp ve efe üçlüsünü. Kocamın işleri vardı.
Bygün okul dolabımdan bişi alırken aşağılarda tepeme kitap düştükafam zonkladı durdu. Sonra akşam oğlum ona aldığım ufak ama ağır basket topunu alnımın ortasına geçirdi bir sürü beyin hücrem öldü ve kafam zonkluyooooooo.
Yok kız bana daha minnacık geliyor.Geçmiş olsun pembişim ya ,daha ne toplar yiycez kafaya Allah bilir :S
Nfk cım vay be ;kuzucuğun ayağı çatlamış demek,zavallı yavrum nasıl canı yanmıştır kim bilirAllahtan kırık olmamış..
Elifnaz Dilanaz sağolun kızlar yanıtlar için; pamukhelvacım ben de senin gibi düşünmüştüm ikincide nasılsa esnemiş oluyoruz di mi yani :)
Neyse sonuç olarak ben kaşındıkça kremimi süreyim Body Shop Cocoa Butter kullanmıştım biraz ağır kokuyo da :/
Kızlar keremin ağzı nerdeyse diş doldu ,bugün gördüm bir tane daha çıkıyor..nasıl da büyüdü bebeklerimiz değil mi :"( aah ah
Busmai git hamile duygusallığını 2014 temmuz annelerinde yap bea!!!
Ben de dün Efenin ağxına bakarken benzer birşey düşündüm; aynı tazmanya canavarına benziyor!! Hahhahah
Günaydınlar herkeseeeeee. Bu hafta iknci yazılılarımızı yapıyoruz. Normalde geçen hafta yapmalıydık ama biliyorsunuz ki tatil oldu. İkinci yazılı demek dönem bitiyor demek çünkü bir anda üçüncüler geliyoryani tatile az kaldııııı herkese güzel bir gün diliyorum.
Hormonlar iş başında diyosun
çok geçmiş olsun buna şükür herşeyi unutur Ayşecik. çatlak konusunda şanslıymışsın ne çatladım beeeeeee....kaç şeritli otoyol saymadım bile karnım ve belim. hem de mustela kullandım...ne kaşındım ne kaşındım:)
herkese günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
babamın rahatsızlığı hala devam ediyor bu cuma tekrar doktora gideceğiz büyük ihtimalle yatış verecekler
tam teşhis koyamadılar mide ve bağırsaklarında problem gözüküyor endoskapi ve kolonoskopi yapılması lazım ama
vücudu çok zayıf düşmüş o yüzden kaldıramayacağını düşünüyorlar ve şu an yapmıyorlar 40 küsür kiloya düştü babam
biraz kötü günler geçiriyoruz rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin bu aralar çok da duygusalım dokunsalar ağlayacağım
hepinizi öpüyorum haber vereyim dedim :26:
algıya bak.. sen çatlak konusunda şanslısın diyince
aklım önce totomdaki çatlağa, sonra ayşeciğin ayağındaki çatlağa gitti.mesajın devamını okudum da jeton düştü
herkese günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
babamın rahatsızlığı hala devam ediyor bu cuma tekrar doktora gideceğiz büyük ihtimalle yatış verecekler
tam teşhis koyamadılar mide ve bağırsaklarında problem gözüküyor endoskapi ve kolonoskopi yapılması lazım ama
vücudu çok zayıf düşmüş o yüzden kaldıramayacağını düşünüyorlar ve şu an yapmıyorlar 40 küsür kiloya düştü babam
biraz kötü günler geçiriyoruz rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin bu aralar çok da duygusalım dokunsalar ağlayacağım
herkese günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
herkese günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
herkese günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
algıya bak.. sen çatlak konusunda şanslısın diyince
aklım önce totomdaki çatlağa, sonra ayşeciğin ayağındaki çatlağa gitti.mesajın devamını okudum da jeton düştü
Yaşasın tatillll.ben ikincileri yaptım, okudum ve e-okula girdim. Azıcık havamı atayım dedim.Busmai git hamile duygusallığını 2014 temmuz annelerinde yap bea!!!
Ben de dün Efenin ağxına bakarken benzer birşey düşündüm; aynı tazmanya canavarına benziyor!! Hahhahah
Günaydınlar herkeseeeeee. Bu hafta iknci yazılılarımızı yapıyoruz. Normalde geçen hafta yapmalıydık ama biliyorsunuz ki tatil oldu. İkinci yazılı demek dönem bitiyor demek çünkü bir anda üçüncüler geliyoryani tatile az kaldııııı herkese güzel bir gün diliyorum.
Bizim 11 dişimiz var.günaydın canlaaar!
her zamanki gibi ayşecikle erken saatte güne başladık.
yine yapılacak işler, yıkanacak çamaşırlar35:)
ve hangisi olduğunu bilmediğim pişirilecek yemeklerim var..
istanbulda kar bi göründü bi kayboldu.. bugün hava biraz daha iyi görünüyor sanki.
fırsat bulursam inş ayşeciği yürümeye çıkarıcam..
ayşeciğin ağzında da neredeyse benimki kadar diş var
alt üst köpek dişleri de çıktı, 16 dene diş oldu..
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun.herkese günaydın kızlar
hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?