Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah şifalar versin kuzucuklara

çok geçmiş olsun buna şükür herşeyi unutur Ayşecik. çatlak konusunda şanslıymışsın ne çatladım beeeeeee....kaç şeritli otoyol saymadım bile karnım ve belim. hem de mustela kullandım...ne kaşındım ne kaşındım:)

Nfkcım önemli bişi olmamasına sevindim. Anne olarak içine doğuyor yapılması gereken ama baba ve babaanneler tam tersi :) geçecek bugünler inşallah.

Ben onca krem kullandım ama son ay dehşet çatladım. Tamamen bünye olayı.
seker pembem, nerelerdesin? Sesin solugun cikmiyor...

Gezmede tozmada :) yegane avmmize götürdüm kv kp ve efe üçlüsünü. Kocamın işleri vardı.

Bygün okul dolabımdan bişi alırken aşağılarda tepeme kitap düştü kafam zonkladı durdu. Sonra akşam oğlum ona aldığım ufak ama ağır basket topunu alnımın ortasına geçirdi bir sürü beyin hücrem öldü ve kafam zonkluyooooooo.

Geçmiş olsun pembişim ya ,daha ne toplar yiycez kafaya Allah bilir :S

Nfk cım vay be ;kuzucuğun ayağı çatlamış demek,zavallı yavrum nasıl canı yanmıştır kim bilir Allahtan kırık olmamış..

Elifnaz Dilanaz sağolun kızlar yanıtlar için; pamukhelvacım ben de senin gibi düşünmüştüm ikincide nasılsa esnemiş oluyoruz di mi yani :)
Neyse sonuç olarak ben kaşındıkça kremimi süreyim Body Shop Cocoa Butter kullanmıştım biraz ağır kokuyo da :/

Kızlar keremin ağzı nerdeyse diş doldu ,bugün gördüm bir tane daha çıkıyor..nasıl da büyüdü bebeklerimiz değil mi :"( aah ah

Allah şifalar versin kuzucuklara

teşekkürler canım.kışında bu yönü var işte soğuk algınlığı.grip vs.

bugün biraz daha iyiler.

nfk bir şey çıkmadığına sevindim.bir an önce iyileşsin ayşecik.gerçekten verilmiş sadakanız varmış...

Neysemi alçıya gerek yokmuş. Ayşecik de nazının geçeceği kişiyi biliyor.
Geçmiş olsun canım. Neysemi annen var.

Senin için zor bir gün olmuş. Efe de olayı taçlandırmış.

Yok kız bana daha minnacık geliyor.

Busmai git hamile duygusallığını 2014 temmuz annelerinde yap bea!!!
Ben de dün Efenin ağxına bakarken benzer birşey düşündüm; aynı tazmanya canavarına benziyor!! Hahhahah

Günaydınlar herkeseeeeee. Bu hafta iknci yazılılarımızı yapıyoruz. Normalde geçen hafta yapmalıydık ama biliyorsunuz ki tatil oldu. İkinci yazılı demek dönem bitiyor demek çünkü bir anda üçüncüler geliyor yani tatile az kaldııııı herkese güzel bir gün diliyorum.

günaydın canlaaar!

her zamanki gibi ayşecikle erken saatte güne başladık.
yine yapılacak işler, yıkanacak çamaşırlar 35:)
ve hangisi olduğunu bilmediğim pişirilecek yemeklerim var..
istanbulda kar bi göründü bi kayboldu.. bugün hava biraz daha iyi görünüyor sanki.
fırsat bulursam inş ayşeciği yürümeye çıkarıcam..

ayşeciğin ağzında da neredeyse benimki kadar diş var
alt üst köpek dişleri de çıktı, 16 dene diş oldu..

Son düzenleme:

Hormonlar iş başında diyosun

herkese günaydın kızlar

hepinizi çok özledim
babamın rahatsızlığı hala devam ediyor bu cuma tekrar doktora gideceğiz büyük ihtimalle yatış verecekler
tam teşhis koyamadılar mide ve bağırsaklarında problem gözüküyor endoskapi ve kolonoskopi yapılması lazım ama
vücudu çok zayıf düşmüş o yüzden kaldıramayacağını düşünüyorlar ve şu an yapmıyorlar 40 küsür kiloya düştü babam
biraz kötü günler geçiriyoruz rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin bu aralar çok da duygusalım dokunsalar ağlayacağım
hepinizi öpüyorum haber vereyim dedim :26:

Hormonlar iş başında diyosun

algıya bak.. sen çatlak konusunda şanslısın diyince
aklım önce totomdaki çatlağa, sonra ayşeciğin ayağındaki çatlağa gitti. mesajın devamını okudum da jeton düştü

ay canım benimm, Rabbim acil şifalar versin. valla üzüldüm :26:
hastanede toparlar zannediyorum. her vesileyle daha iyi olacak baban için..

Canım benim ya, güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun.

canim allah acil şifalar versin 40 kilo nedemek yahu inşallah çabuk toparlanir

Sekerportakalım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Allah sağlık ve şifalar versin inşaallah hastaneden sağlıkla çıkar babacığın

Canım benim Allah acil şifalar versin. Çok üzüldüm

algıya bak.. sen çatlak konusunda şanslısın diyince
aklım önce totomdaki çatlağa, sonra ayşeciğin ayağındaki çatlağa gitti. mesajın devamını okudum da jeton düştü

Delisin delisin delisin :)

Yaşasın tatillll.ben ikincileri yaptım, okudum ve e-okula girdim. Azıcık havamı atayım dedim.

Bizim 11 dişimiz var.

Geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…