Geçmiş olsun canım. Kitaba bir sakınca insanın gözü ne yemek görüyor ne de temizlik.Günaydın yorgun uykusuz vefakâr anneler
Gece ateşi bir yükselip bir düşen kızımla beraber, yarı uyanık yarı uykulu sabahı ettik çok şükür, sabah babası ile Dr a gönderdim inşaallah kulak enfeksiyonu nüksetmemiştir.
Bende de hâlâ kırgınlık devam ediyor , Selime bulaşmadı çok şükür inşaallah bulaşmadan atlatırız.
Pembişcim dinlenebilmene çok sevindim, gece yatırdım Selim'i uyumadı benim de hâlim yoktu ; bir iki saatliğine babası aldı nasıl iyi hissediyor insan o kısa zaman dilimindeki kestirmede bile
Nfkcım eğlenceli güzel bir gün olsun size (; anneciğinin benzetmesine de bayıldım , tıpkı benim annem; ne olursa olsun hemen az yiyorsun zayıfsın vitaminsizsinteşhis hiç değişmiyor
Hepimiz için hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün olsun inşaallah
Senden önce Ben kitabına başladım acayip içine çekti beni, her fırsatta içine dalıyorum , ders çalışmam lâzım benim. Bir an önce kitabı bitirmeliyim
Ben de duydum, damar konusunu. Tabi doğru mu bilmiyorum. Bana da hep kızım olur gibi geliyor.Amannnnn..telde gırdım bı yazdımm..bı dahada cıkamadım..telı kapattımda anca normale dondu telefon..ne cıkıyor ne gırıyor foruma;manyak oldu.:)
bu arada busmaıı sanırım erkek olabılecegını soylemıs doktor..hayırlısı olsun ınsallah ;saglıkla buyusun..dogsunn..benımde ıcıme erkek doguyordu nedense senın ıcın..bızım calısmalar devamm bakalım ıkı aydır beklıyoruz ama bısey yok..zamanı var demekkı
dun ılhanı parka goturdum gunes varkenn oglende..bızımkı costu ne zamandır gıtmemıstık parka..dogdugundan berı burnunun ust bıtımı ;kasının ortasında yesıl ınce bır damarı var kım gorse arkası erkek dıyorr..dunde bırısı gordu boyle dedı..bır cok kısıden duydum ben bunu..bana sacma gelıyor ama anonım bısey vardır bı hıkmetı gercekten belkı..ve kız ıstememe ragmen Allah bılıyor; nedense bana egerkı hamıle kalırsam yıne oglum olacakmıs gıbı gelıyorr..
Onlar "reklamlar" bölümü canım. Tabi öyle diyecekler. Eminim benim Kv de öyle anlatıyordur. Bir de benim yanımda bu konu açılsa.Hayatımdaki insanlar ne kadar komik... Akşam 4e doğru okuldan geldim. Hemen oğluş üstüme atladı doğal olarak. Emzirdim vs. Dedimki bi yarım saat yazılı okumam lazım. Bakıcımıza postaladım. Kadın dumur oldu çünkü akşama kadar baya haşatlarını çıkarmış. Neyse 5 gibi işim bitince oğluşu alıp arkadaşa gittim. Karşılıklı çok seviyorlar da birbirlerini :) 7:30 gibi geldik eve. Herkes bi koltukta yayılmış durumda. Salonda terör estirdi bizimki. Kimse kımıldamıyo. Aldım mutfağa gittim meyve vs yedirdim. Bi yandan da makineyi boşalttım. Sonra maç başladı. Kv de dahil gerkes maç izliyo. Oğlum yine tv ve digikutuya gömmeye başladı. Herkes bekliyoki ben bişi yapıyım. Neyse durdurdum ve dikkatini dağıtım yoğurdum biraz. Boğazım çok kötü hala. Dedimki zencefilli bal yapıyım kendîme; şunu tutun azıcık. Bi gittim mutfağa eşim "geliyoooo" diye sesleniyo. Ben de "teşekkür ederimmmm!" Diye seslendim. Oğlum zaten kavanozların olduğu dolaba direkt dalıyo. Onunla uğraşa uğraşa hazırladım karışımı neyse. Bi gittim içeri kv oturma odasına kaçıp kapıyı kapatmış sadexe tv ışığı var. Kp ve eşim salonda. Bravo dedim içimden. Ben de oğluşun altını üstünü değiştirdim ve uyutuyorum şimdi. Telefonda konuşurken millete "torunla ilgileniyoruz" demeyi biliyolar... Tuhaflar tuhaf....
huhuuu biz geldikkkk
bu defa baya bi kaldık biz de bu kadar uzun olacagını tahmin etmemiştik ama son anda planlar değişti yeni girdik eve hemen size yazıyım dedim...inş herkesler iyidir ama sanırım hastalık var topikte de dışarlarda herkesler hasta :2:
huhuuu biz geldikkkk
bu defa baya bi kaldık biz de bu kadar uzun olacagını tahmin etmemiştik ama son anda planlar değişti yeni girdik eve hemen size yazıyım dedim...inş herkesler iyidir ama sanırım hastalık var topikte de dışarlarda herkesler hasta :2:
yok canim kampanya 29 araliga kadar ama marttan sonrasi için geçerliBana da hep aynı şeyi söylüyorlardı bunun arkası erkekbence de %50 oranla tutturabildikleri tahmin teorilerinden birisidir, işin kötüsü oğluma da aynı şeyi diyorlar e ben iki kızım olsun isterdim hep, bu teori yüzünden üçüncüyü düşünmüyorum artık
Hayırla sağlıkla ikinci kuzucuk da katılır ailenize inşaallah
Ayy ben bunu niye duymadım kiii, biz de yarıyıl tatilinde Antep'e uçakla gitmeyi planlıyorduk, uygun bilet kalır mı ki Ocak başına kadar acaba :44:
Ecrin, yemek yemek için oldukça ideal bi kent seçmişsinizsıcak sıcak künefe ve Antep dolmaları benim favorilerim arasında, kebap yemeye bekleriz
Âmino ayrı kalınan birkaç saatin sonundaki sevinçleri gözlerinin ışıldaması ve kucaklaşmaları ne güzel oluyor, ara sıra yapmak lâzım kısa kısa ayrılıklar
Kızım boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş bu defa da, antibiyotik yeni bitti sayılır zaten , yeniden başlıyoruz , Allah şifa versin tüm hastalara, yine alev alev yanıyo kuzum , ikisi de uyuyor , evin nadir sessiz anlarından birindeyim, ne yapsam acaba
Hayatımdaki insanlar ne kadar komik... Akşam 4e doğru okuldan geldim. Hemen oğluş üstüme atladı doğal olarak. Emzirdim vs. Dedimki bi yarım saat yazılı okumam lazım. Bakıcımıza postaladım. Kadın dumur oldu çünkü akşama kadar baya haşatlarını çıkarmış. Neyse 5 gibi işim bitince oğluşu alıp arkadaşa gittim. Karşılıklı çok seviyorlar da birbirlerini :) 7:30 gibi geldik eve. Herkes bi koltukta yayılmış durumda. Salonda terör estirdi bizimki. Kimse kımıldamıyo. Aldım mutfağa gittim meyve vs yedirdim. Bi yandan da makineyi boşalttım. Sonra maç başladı. Kv de dahil gerkes maç izliyo. Oğlum yine tv ve digikutuya gömmeye başladı. Herkes bekliyoki ben bişi yapıyım. Neyse durdurdum ve dikkatini dağıtım yoğurdum biraz. Boğazım çok kötü hala. Dedimki zencefilli bal yapıyım kendîme; şunu tutun azıcık. Bi gittim mutfağa eşim "geliyoooo" diye sesleniyo. Ben de "teşekkür ederimmmm!" Diye seslendim. Oğlum zaten kavanozların olduğu dolaba direkt dalıyo. Onunla uğraşa uğraşa hazırladım karışımı neyse. Bi gittim içeri kv oturma odasına kaçıp kapıyı kapatmış sadexe tv ışığı var. Kp ve eşim salonda. Bravo dedim içimden. Ben de oğluşun altını üstünü değiştirdim ve uyutuyorum şimdi. Telefonda konuşurken millete "torunla ilgileniyoruz" demeyi biliyolar... Tuhaflar tuhaf....
Inşaallah canımPamul helvacım çok geçmişler olsun. İnan herkes hasta. Okulda çocuklar olsun öğretmenler olsun hep aksır tıksır moddalar. Hepimiz iyileşelim en kısa zamanda inşallahhhhh.
Size de çok geçmiş olsun yeğenlerine de Allah şifa versin, inşaallah mühim birşeyi yoktur kuzucuğunun dacanim çok geçmiş olsun..yegenimin ikiside hasta .. dün de kerem'in ateşi çıktı. . dr goturecegiz bakalım herzamanki gibi distir inşallah diyorum
Nasıl yani , masanın tepesine çıkmış ve ağlayan çocuğun karşısında sakince oturabiliyordu hâlâ öyle miokuyunca anılarım depresti
kayinvalideler geldiğinde kerem biraz daha küçüktü. masaya çıkmış inemiyor ağlıyor. ben mutfakta yemek hazirliyorum bi girdim içeri kayinpeder oturmuş kitap okuyor..:95: sinir küpü oldum tabi.. yardımları olmayacaksa bizahmet gelmesinler
En güzelini yapıyorsun cnm inşaallah dinlenebildiğin güzel bir hafta sonu olsun, evdeki hastalara geçmişler olsunBorncum gelmiş hoş gelmişşşşş :)
Herkese günaydınnnnn. Biz kalkalı tabiki çoooook oldu. Şu çocuklara bi haftasonu ayarı yapılabilse keşke... Evde herkeste hasta mode on malesef. Burda bippppppppp diyorum daha da bişi demiyorum. GüzEl bir haftasonu olsun inşallah :)
Annemle konuştum ve şok oldum. Üç gün önce babam anjiyo olmuş. Üç damardan ikisi tamamen tıkalıymış. İlaçlarla üçüncü damarı koruyacaklarmış. Zaten beslenmesine dikkat eder babam ve sigara alkolu yoktur ama sinir ve stres önemli faktörlermiş. Üzülmeyelim diye bişi dememişler...
seker pembem, cok gecmis olsun. Benimkiler gibi haber de vermemisler. Ne hissettigini tahmin edebiliyorum. Rabbim sifa versin.
Selam kızlar bugün 3.gün oldu Keremi emzirmedim.. Sesi çıkmıyor. Sanırım kolay oldu azalta azalta bıraktırmak. Biraz burukluk var ama Tam da zamanıydı ;yoksa unutması da zor olacaktı.. Çok şükür doya doya emzirdim bebeğimi.. Artık memeleri dinlendirebiliriz
Çok çok geçmiş olsun canımAllah şifa versin. Evet maalesef sigara içenler kapı gibi ; ben de bu işi anlamış değilim yıllarca yanlış mı öğrendik???
Born hoşgeldin ;çılgınsın kızıııım ne o öyle haftalardır ordasın!!!!
Elifnaz kuzuna geçmiş olsun artık son dişler heralde.. Pijamama ya baktım 23 tl diyo sen kaça aldın?
Selam kızlar bugün 3.gün oldu Keremi emzirmedim.. Sesi çıkmıyor. Sanırım kolay oldu azalta azalta bıraktırmak. Biraz burukluk var ama Tam da zamanıydı ;yoksa unutması da zor olacaktı.. Çok şükür doya doya emzirdim bebeğimi.. Artık memeleri dinlendirebiliriz
Çok çok geçmiş olsun canımAllah şifa versin. Evet maalesef sigara içenler kapı gibi ; ben de bu işi anlamış değilim yıllarca yanlış mı öğrendik???
Born hoşgeldin ;çılgınsın kızıııım ne o öyle haftalardır ordasın!!!!
Elifnaz kuzuna geçmiş olsun artık son dişler heralde.. Pijamama ya baktım 23 tl diyo sen kaça aldın?
cümleten hoşbulduuukkk
Çook istediğim bir montun istediğim rengi ve bedenini hiçbiryerde bulamıyordum eşim bulmuş çook sevindim şimdi sırada yasir paşaya güzel bir sezon sonu mont bulmakta...
Pembişim babana geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
geçmişi bi türlü okuyamadım o kdr çamaşır falan var ama sular kesik sinir olmuş durumdayım oğluş uyansın bi gezelim dolaşalım orda ben çok gezdim de yavrucak sınırlıydı bi istanbulun da tozunu attıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?