Annemle konuştum ve şok oldum. Üç gün önce babam anjiyo olmuş. Üç damardan ikisi tamamen tıkalıymış. İlaçlarla üçüncü damarı koruyacaklarmış. Zaten beslenmesine dikkat eder babam ve sigara alkolu yoktur ama sinir ve stres önemli faktörlermiş. Üzülmeyelim diye bişi dememişler...
Inşaallah canımAllah şifa versin bütün hastalara
Size de çok geçmiş olsun yeğenlerine de Allah şifa versin, inşaallah mühim birşeyi yoktur kuzucuğunun da
Nasıl yani , masanın tepesine çıkmış ve ağlayan çocuğun karşısında sakince oturabiliyordu hâlâ öyle mişoktayım şu an
En güzelini yapıyorsun cnm inşaallah dinlenebildiğin güzel bir hafta sonu olsun, evdeki hastalara geçmişler olsun
bende büyük kızı 15 aylıkken azaltarak bıraktım. . hic sıkıntı yaşamadım. . en güzelini yaptın sen:13:
18 diye hatırlıyorum ben sen nerden baktın
Geçmiş olsun canım.Annemle konuştum ve şok oldum. Üç gün önce babam anjiyo olmuş. Üç damardan ikisi tamamen tıkalıymış. İlaçlarla üçüncü damarı koruyacaklarmış. Zaten beslenmesine dikkat eder babam ve sigara alkolu yoktur ama sinir ve stres önemli faktörlermiş. Üzülmeyelim diye bişi dememişler...
Ayyy, ne güZel sen kurtuldun. Biz de kolayca bıraktırırız inş.artık iyice büyüdüler. Ben de kendi bıraksa diye bekliyorum.Selam kızlar bugün 3.gün oldu Keremi emzirmedim.. Sesi çıkmıyor. Sanırım kolay oldu azalta azalta bıraktırmak. Biraz burukluk var ama Tam da zamanıydı ;yoksa unutması da zor olacaktı.. Çok şükür doya doya emzirdim bebeğimi.. Artık memeleri dinlendirebiliriz
Çok çok geçmiş olsun canımAllah şifa versin. Evet maalesef sigara içenler kapı gibi ; ben de bu işi anlamış değilim yıllarca yanlış mı öğrendik???
Born hoşgeldin ;çılgınsın kızıııım ne o öyle haftalardır ordasın!!!!
Elifnaz kuzuna geçmiş olsun artık son dişler heralde.. Pijamama ya baktım 23 tl diyo sen kaça aldın?
kendi nasıl bırakıcak kız, günde kaç kere emiyor?sen de yavaş yavaş azaltırsın bizim gibi..Geçmiş olsun canım.
Ayyy, ne güZel sen kurtuldun. Biz de kolayca bıraktırırız inş.artık iyice büyüdüler. Ben de kendi bıraksa diye bekliyorum.
Saat 3 gibi çılgın oğluşumla kipaya gittik. Onu yılbaşı Efesi yapmak için kırmızı bir üst ve şapka aradım. Üstü buldum ama şapka yoktu. Bende kalpli ışıklı bi süs aldım ne alakaysa :)) ama var ya hiç gezemedik. Çünkü etrafta birsürü çocuk vardı ve Efe sürekli onlara sarılmak için arabadan inmek istedi. Sinir olup çıktım. Ama baktım ki hava deli soğuk değil parka ötüreyim de kuzum eğlensin dedim. Salıncağa bindi. Bi ablasının kucağında kaydı. Daha da durmak istedi de ben zorla ayırdım ordan. Sonra arkadaşımın abisinin hediyelik eşya dükkanına gittik(!). İlk başta birkaç dk durdu ama sonra tabiki coştu :) neyse işte maksat gezme olsun çok durmayıp çıktık. Evde de kudur kudur baby devam ettik. Şimdi emip yatacak inşallah. Ben kendimi daha iyi hissediyorum. Bi boğaz ağrım ve az öksürüğüm kaldı çok şükür. :)
kendi nasıl bırakıcak kız, günde kaç kere emiyor?sen de yavaş yavaş azaltırsın bizim gibi..
şapka ben carrefour da görmüştüm.. kendim tercih etmem tabi ne de olsa Türkoğlu Türküz:)
Efenin sarılmaları beni bitiriyor:)
kudur kudur baby hepimizde çalıyor
evet 6-7 ay dinlenicek süt kanallarım kendimi daha özgür hissediyorum
kendi nasıl bırakıcak kız, günde kaç kere emiyor?sen de yavaş yavaş azaltırsın bizim gibi..
şapka ben carrefour da görmüştüm.. kendim tercih etmem tabi ne de olsa Türkoğlu Türküz:)
Ben irlandalı bi yer cücesi hatırlıyorum :))) ya maksat çocuğu şebek etmekherşeyin küçüğü tatlı oluyor
Valla sanırum çalıştığım için; evde olduğum zaman oğluş çok emiyo. Zaten maksadı bana yakın olmak bence. O yüzden iki yaş hiç gelmesin, emzirmeyi bırakma kabusu başlamasınnnnn :)
Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir pazar diliyorum :)
Bir umut belki bırakır. Günde 4-5 kez emiyor.kendi nasıl bırakıcak kız, günde kaç kere emiyor?sen de yavaş yavaş azaltırsın bizim gibi..
Sevgi pıtırcığı Efecik.Saat 3 gibi çılgın oğluşumla kipaya gittik. Onu yılbaşı Efesi yapmak için kırmızı bir üst ve şapka aradım. Üstü buldum ama şapka yoktu. Bende kalpli ışıklı bi süs aldım ne alakaysa :)) ama var ya hiç gezemedik. Çünkü etrafta birsürü çocuk vardı ve Efe sürekli onlara sarılmak için arabadan inmek istedi. Sinir olup çıktım. Ama baktım ki hava deli soğuk değil parka ötüreyim de kuzum eğlensin dedim. Salıncağa bindi. Bi ablasının kucağında kaydı. Daha da durmak istedi de ben zorla ayırdım ordan. Sonra arkadaşımın abisinin hediyelik eşya dükkanına gittik(!). İlk başta birkaç dk durdu ama sonra tabiki coştu :) neyse işte maksat gezme olsun çok durmayıp çıktık. Evde de kudur kudur baby devam ettik. Şimdi emip yatacak inşallah. Ben kendimi daha iyi hissediyorum. Bi boğaz ağrım ve az öksürüğüm kaldı çok şükür. :)
Herkese selam. Kimsecikler yok . Nerelerdesiniz?Biz annemle lahana sardık. Uzun süredir yapmıyordum. Hazır annem gelmişken yapalım dedim.
Oo kimseler yok
Biz bugün eşimin ailesiyle et mangal yedik köyde oğluş çok eğlendi hava harikaydı.. Şimdi de sinemadayız düğün dernek filminde. Kerem anneannesinde. Herkese öpücükleeer
biz bugün sabahtan gittik annemlere.. avm ye attım kendimi.. mangodan ciciler aldım
eşimin mont isinide hallettik.. bide kahve huplettik daha ne olsun
Oh güle güle giy canımbiz bugün sabahtan gittik annemlere.. avm ye attım kendimi.. mangodan ciciler aldım
Herkese selam. Kimsecikler yok . Nerelerdesiniz?Biz annemle lahana sardık. Uzun süredir yapmıyordum. Hazır annem gelmişken yapalım dedim.
Oo kimseler yok
Biz bugün eşimin ailesiyle et mangal yedik köyde oğluş çok eğlendi hava harikaydı.. Şimdi de sinemadayız düğün dernek filminde. Kerem anneannesinde. Herkese öpücükleeer
biz bugün sabahtan gittik annemlere.. avm ye attım kendimi.. mangodan ciciler aldım
Ben annemden yeni geldim.diye niye hava atiyosunuz.bakimmmm
Iyi yapmissiniz gezin sefaniz olsun ohhh oh ohh yandan amaninn nedense keyfim.cok yerinde oynayasim var))
Bizde tum tum galeri gezdik sifir araclara baktk ama hala kararsisiz sifir mi ikinci el mi
Bi turlu karara varamiyoruz dua edin a dostlar hayirlisiyla alalim artikin bi araba
Kızlar düğün dernek filmi süperdi çok komikti espriler çok kaliteliydi eşimle gülmekten çatladıkkk
Kerem arkamızdan çok ağlamış ama maalesef
Oh güle güle giy canım
Afiyet olsun canım
Oo kimseler yok
Güle güle giy canım.biz bugün sabahtan gittik annemlere.. avm ye attım kendimi.. mangodan ciciler aldım
Keyfin yerinde canım, belli oluyor.Ben annemden yeni geldim.diye niye hava atiyosunuz.bakimmmm
Iyi yapmissiniz gezin sefaniz olsun ohhh oh ohh yandan amaninn nedense keyfim.cok yerinde oynayasim var))
Bizde tum tum galeri gezdik sifir araclara baktk ama hala kararsisiz sifir mi ikinci el mi
Bi turlu karara varamiyoruz dua edin a dostlar hayirlisiyla alalim artikin bi araba
Süper.Kızlarrrrrrr çok mesudummm. Kolanın kapağından bile bişi çıkmayan bendenize instagramda katıldığım bir çekilişte yılbaşı kurabiyesi çıktı!! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?