Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızzzz keşke galeri gezsem .. temiz km düşük ikinci el bulursanız daha iyi.. daha donanımlı binaraba alırsınız

Elifnazım aynı duygular içerisindeyiz

Günaydınlar herkeseeeeee. Umarım bu sendrom ve nöbet günü çabuk biter akşam gidip kurabiyelerimi teslim alacağım inşallah. Sonra da eve gelip cheesecake yapacağım yarın için. Bize yeme içme bahanesi olsun yani :) herkese güzellll bir gün diliyorum :)

günaydın kızlar
dün tatil yapınca bugün ders çalışmam lazım fazlasıyla.. bu haftasonu sınavlar bakalım..
cheesecake demişken..
demismiydim banada emzik çıktığını bedava malya 40 yıl konuşurum artık. .
afiyetle ye kurabiyelerini
senin emzik geldi mi

Dolu dolu bir gün olmuş, ne güzel.

Güle güle giy canım.

Keyfin yerinde canım, belli oluyor.memleketten gelince böyle oluyor sanırım.

Süper.
sağol canım
Kızlarrrrrrr çok mesudummm. Kolanın kapağından bile bişi çıkmayan bendenize instagramda katıldığım bir çekilişte yılbaşı kurabiyesi çıktı!! :)
afiyetle yiyinnn

Son düzenleme:
günaydın canlar..
ayşeciğin gecesi pek iyi geçmedi. sanırım o da hasta oldu. burnu tıkalı ve mızıldayıp duruyor.
gece 2,5 saat uyanık kaldı, ben de yat kalk yat kalk kafa 1500

tüm hastalara şifa diliyorum. inş güzel bi hafta olur.
şeker pembem, nöbette kolaylıklar..

Valla sanırum çalıştığım için; evde olduğum zaman oğluş çok emiyo. Zaten maksadı bana yakın olmak bence. O yüzden iki yaş hiç gelmesin, emzirmeyi bırakma kabusu başlamasınnnnn :)
iki aylık bebeği olan bi tanıdık, emzirme çok uzun sürdüğü ve
elini kolunu bağladığı için bebeğini sütten kesmeyi düşünüyormuş, dr a söyleyip mamaya başlayacakmış..
direkt sen geldin aklıma..

Herkese selam. Kimsecikler yok . Nerelerdesiniz?Biz annemle lahana sardık. Uzun süredir yapmıyordum. Hazır annem gelmişken yapalım dedim.
ooh, ellerinize sağlık. afiyet bal şeker olsun..
beyaz mı kara lahana mı?

biz bugün sabahtan gittik annemlere.. avm ye attım kendimi.. mangodan ciciler aldım
eşimin mont isinide hallettik.. bide kahve huplettik daha ne olsun
vuhuu!! süpper ya.
güzel günlerde giyinin aldıklarınızı. ben de dün avm ye uğradım, illet derecesinde kalabalıktı.
fenalık geldi. 3 mağazaya girip çıktım. birkaç parça aldım ayşeciğe.

dolar yükseldi, sıfır arabaların fiyatları da yükselir şimdi.
aynı şekilde ikinci eller de. inş gönlünüze ve kesenize uygun güzel bi araba bulur alırsınız bacım.

Kızlar düğün dernek filmi süperdi çok komikti espriler çok kaliteliydi eşimle gülmekten çatladıkkk
Kerem arkamızdan çok ağlamış ama maalesef
ben de methini duydum, merak ediyorum
bakalım ne zaman izleyebileceğiz?.. keremin de ağlayası tutmuş..

Kızlarrrrrrr çok mesudummm. Kolanın kapağından bile bişi çıkmayan bendenize instagramda katıldığım bir çekilişte yılbaşı kurabiyesi çıktı!! :)
tebrikleeer !
topiğin şansı mı açılıyor ne? elifnaz, sen, ben

ohh mamalar mamalaaar

geçmiş olsun inşallah ilerlemeden çabucak iyileşir aysecik
ben kalabalığa kalmadan, kahvaltıdan hemen sonra gittim kalabalıkta eziyet oluyor resmen alışveriş

ben kalabalığa kalmadan, kahvaltıdan hemen sonra gittim kalabalıkta eziyet oluyor resmen alışveriş

sağol canım. inş.
bizim de öğleden sonra bi programımız vardı, iptal oldu. önünden geçerken eşime, beni burada bırak dedim, delilik işte

şunun tatlılığına bi bakar mısınız yaa? aşık oldum resmen.. hediye olarak aldım.

hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Herkese günaydınnn
Pembişim babana çok geçmiş olsun.
Nfk cık ayşeciğe geçmiş olsun, burunları tıkanınca çok zor oluyor.
Bornnnn hoşgeldin canımmm, ne güzel deşarj olmuşsun.
Elifnaz ve busmaiii bende çılgınlar gb alışveriş yapıp sinemaya gitmek istiyorum!!! Ve sizi kınıyorum!

Bu arada evde yulaflı bisküvi var. Ve ben hiç cheeeskek yapmadım yapmayı düşünüyorum. Sanırım limonlu yapacağım ve garanti tarif ve ipuçları bekliyorum sevgili topikseverler...

arkadaşlar herkese günaydın

hepinizi çok özledim ne güzel sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum maalesef :26:
babamı dün itibariyle hastaneye yatışı verildi şimdi ilk önce teşhis konulacak onu bekliyoruz 3 gün sürecek testleri var onları bekliyoruz
hayırlısı ile tedavisine başlasında sağ salim evimize getirelim :26:

ben griptim işyerinden kaptım melisaya geçti doktor önce antibiyotik hap vermişti melisa onu içemedi ezilip reçelle karıştırıp verdik ama hep kustu o yüzden mecburen 10 tane iğne yazdı sabah akşam iğne oluyoruz
eşimde bizden kaptı oda hasta yatıyor
bu sene sonu itibariyle hastalıklarla uğraşıyrouz rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah :26:

babam hastanede olunca annemde yannında refakatçi kalıyor kardeşime bize gel dedik gelmedi bir tülü evde kalırım dedi neyse birşey olursa ararsın dedik akşamda onu halamlar acile kaldırmış bana haber vermemişler zaten melisa ile kocanla uğraşıyorsun birde bize nasıl yetişeceksin diye allahhım inşallah bu senede hastalıklarımı bırakır yeni seneye sağlıkla sıhhatle gireriz inşallah :26:

herkesi tek tek öpüyorum şöyle göz gezdirdim busmai ikinci erkek geliyor sanırım yanlış okumadıysam allah analı babalı büyütsün canım evde bir nazlı çiçek sen kaldın ne güzel hep kraliçe sen olarak kalacaksın kıymetini bil

çok çok geçmiş olsun canım. valla keşke elimden bi şey gelse yaa..
geçen sen mesaj attıktan sonra melisayı gördüm rüyamda. iyiydi, koşturup oynuyordu.
ben de o kadar hasta değil demekki diyordum içimden..

gelince böyle ardarda geliyor bazen.. Rabbim sabır versin, kolaylık versin. inş kısa zamanda hepiniz toparlanırsınız..

Bana hediye edersen ikinciyi düşünebilirim

Bu arada evde yulaflı bisküvi var. Ve ben hiç cheeeskek yapmadım yapmayı düşünüyorum. Sanırım limonlu yapacağım ve garanti tarif ve ipuçları bekliyorum sevgili topikseverler...
hadi bakalım, en sonunda sen de denemeye karar verdin demek.
daha önce iki kez yaptım, ikisi de çok güzel oldu. tarif şuradan

Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi

çorbam var. akşama ıspanak graten yapmayı düşünüyorum.
tarif bakıyorum netten. yanına ne olur acaba? erişte?:44:

çok geçmiş olsun canım. . yeni yılda inşallah tüm hastaliklarinizdan kurtulursunuz.. allah'im sağlık versin en onemlisi o

Biz de haftaiçi ve akşam gidiyoruz.Haftaiçi sakin oluyor.

Çok şirin.Sana ufacık görünmüştür.

Canım benim, geçmiş olsun. Hepsi üst üste gelmiş.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…