Kızlarrrrrrr çok mesudummm. Kolanın kapağından bile bişi çıkmayan bendenize instagramda katıldığım bir çekilişte yılbaşı kurabiyesi çıktı!! :)
Ben annemden yeni geldim.diye niye hava atiyosunuz.bakimmmm
Iyi yapmissiniz gezin sefaniz olsun ohhh oh ohh yandan amaninn nedense keyfim.cok yerinde oynayasim var))
Bizde tum tum galeri gezdik sifir araclara baktk ama hala kararsisiz sifir mi ikinci el mi
Bi turlu karara varamiyoruz dua edin a dostlar hayirlisiyla alalim artikin bi araba
Elifnazım aynı duygular içerisindeyiz
Günaydınlar herkeseeeeee. Umarım bu sendrom ve nöbet günü çabuk biterakşam gidip kurabiyelerimi teslim alacağım inşallah. Sonra da eve gelip cheesecake yapacağım yarın için. Bize yeme içme bahanesi olsun yani :) herkese güzellll bir gün diliyorum :)
senin emzik geldi midemismiydim banada emzik çıktığınıbedava malya 40 yıl konuşurum artık. .
afiyetle ye kurabiyelerini
sağol canımDolu dolu bir gün olmuş, ne güzel.
Güle güle giy canım.
Keyfin yerinde canım, belli oluyor.memleketten gelince böyle oluyor sanırım.
Süper.
afiyetle yiyinnnKızlarrrrrrr çok mesudummm. Kolanın kapağından bile bişi çıkmayan bendenize instagramda katıldığım bir çekilişte yılbaşı kurabiyesi çıktı!! :)
iki aylık bebeği olan bi tanıdık, emzirme çok uzun sürdüğü veValla sanırum çalıştığım için; evde olduğum zaman oğluş çok emiyo. Zaten maksadı bana yakın olmak bence. O yüzden iki yaş hiç gelmesin, emzirmeyi bırakma kabusu başlamasınnnnn :)
ooh, ellerinize sağlık. afiyet bal şeker olsun..Herkese selam. Kimsecikler yok . Nerelerdesiniz?Biz annemle lahana sardık. Uzun süredir yapmıyordum. Hazır annem gelmişken yapalım dedim.
vuhuu!! süpper ya.biz bugün sabahtan gittik annemlere.. avm ye attım kendimi.. mangodan ciciler aldım
eşimin mont isinide hallettik.. bide kahve huplettik daha ne olsun
dolar yükseldi, sıfır arabaların fiyatları da yükselir şimdi.Ben annemden yeni geldim.diye niye hava atiyosunuz.bakimmmm
Iyi yapmissiniz gezin sefaniz olsun ohhh oh ohh yandan amaninn nedense keyfim.cok yerinde oynayasim var))
Bizde tum tum galeri gezdik sifir araclara baktk ama hala kararsisiz sifir mi ikinci el mi
Bi turlu karara varamiyoruz dua edin a dostlar hayirlisiyla alalim artikin bi araba
ben de methini duydum, merak ediyorumKızlar düğün dernek filmi süperdi çok komikti espriler çok kaliteliydi eşimle gülmekten çatladıkkk
Kerem arkamızdan çok ağlamış ama maalesef
tebrikleeer !Kızlarrrrrrr çok mesudummm. Kolanın kapağından bile bişi çıkmayan bendenize instagramda katıldığım bir çekilişte yılbaşı kurabiyesi çıktı!! :)
ohh mamalar mamalaaarElifnazım aynı duygular içerisindeyiz
Günaydınlar herkeseeeeee. Umarım bu sendrom ve nöbet günü çabuk biterakşam gidip kurabiyelerimi teslim alacağım inşallah. Sonra da eve gelip cheesecake yapacağım yarın için. Bize yeme içme bahanesi olsun yani :) herkese güzellll bir gün diliyorum :)
günaydın kızlar
dün tatil yapınca bugün ders çalışmam lazım fazlasıyla.. bu haftasonu sınavlar bakalım..
Eki Görüntüle 913645 cheesecake demişken..
senin emzik geldi mi
sağol canım
afiyetle yiyinnn
günaydın canlar..
ayşeciğin gecesi pek iyi geçmedi. sanırım o da hasta oldu. burnu tıkalı ve mızıldayıp duruyor.
gece 2,5 saat uyanık kaldı, ben de yat kalk yat kalk kafa 1500
tüm hastalara şifa diliyorum. inş güzel bi hafta olur.
şeker pembem, nöbette kolaylıklar..
iki aylık bebeği olan bi tanıdık, emzirme çok uzun sürdüğü ve
elini kolunu bağladığı için bebeğini sütten kesmeyi düşünüyormuş, dr a söyleyip mamaya başlayacakmış..
direkt sen geldin aklıma..
ooh, ellerinize sağlık. afiyet bal şeker olsun..
beyaz mı kara lahana mı?
vuhuu!! süpper ya.
güzel günlerde giyinin aldıklarınızı. ben de dün avm ye uğradım, illet derecesinde kalabalıktı.
fenalık geldi. 3 mağazaya girip çıktım. birkaç parça aldım ayşeciğe.
dolar yükseldi, sıfır arabaların fiyatları da yükselir şimdi.
aynı şekilde ikinci eller de. inş gönlünüze ve kesenize uygun güzel bi araba bulur alırsınız bacım.
ben de methini duydum, merak ediyorum
bakalım ne zaman izleyebileceğiz?.. keremin de ağlayası tutmuş..
tebrikleeer !
topiğin şansı mı açılıyor ne? elifnaz, sen, ben
ohh mamalar mamalaaar
geçmiş olsun inşallah ilerlemeden çabucak iyileşir aysecik
ben kalabalığa kalmadan, kahvaltıdan hemen sonra gittim kalabalıkta eziyet oluyor resmen alışveriş
Bundan çok kısa bir süre önce hamilelikle ilgili gelişmeleri duyguları paylaşıyorduk evet Temmuz Anneleri sonunda yavrularımıza sağlıkla kavuştuk Rabbimiz ayırmasın
Doğumda ve sonrasında kendimizle ve bebeğimizle ilgili gelişmeleri, sıkıntı ve mutlulukları bu topikten paylaşmaya devam edelim
sağol canım. inş.
bizim de öğleden sonra bi programımız vardı, iptal oldu. önünden geçerken eşime, beni burada bırak dedim, delilik işte
şunun tatlılığına bi bakar mısınız yaa? aşık oldum resmen.. hediye olarak aldım.
Eki Görüntüle 913697
arkadaşlar herkese günaydın
hepinizi çok özledim ne güzel sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum maalesef :26:
babamı dün itibariyle hastaneye yatışı verildi şimdi ilk önce teşhis konulacak onu bekliyoruz 3 gün sürecek testleri var onları bekliyoruz
hayırlısı ile tedavisine başlasında sağ salim evimize getirelim :26:
ben griptim işyerinden kaptım melisaya geçti doktor önce antibiyotik hap vermişti melisa onu içemedi ezilip reçelle karıştırıp verdik ama hep kustu o yüzden mecburen 10 tane iğne yazdı sabah akşam iğne oluyoruz
eşimde bizden kaptı oda hasta yatıyor
bu sene sonu itibariyle hastalıklarla uğraşıyrouz rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah :26:
babam hastanede olunca annemde yannında refakatçi kalıyor kardeşime bize gel dedik gelmedi bir tülü evde kalırım dedi neyse birşey olursa ararsın dedik akşamda onu halamlar acile kaldırmış bana haber vermemişler zaten melisa ile kocanla uğraşıyorsun birde bize nasıl yetişeceksin diye allahhım inşallah bu senede hastalıklarımı bırakır yeni seneye sağlıkla sıhhatle gireriz inşallah :26:
herkesi tek tek öpüyorum şöyle göz gezdirdim busmai ikinci erkek geliyor sanırım yanlış okumadıysam allah analı babalı büyütsün canım evde bir nazlı çiçek sen kaldın ne güzel hep kraliçe sen olarak kalacaksın kıymetini bil
Bana hediye edersen ikinciyi düşünebilirim
hadi bakalım, en sonunda sen de denemeye karar verdin demek.Bu arada evde yulaflı bisküvi var. Ve ben hiç cheeeskek yapmadım yapmayı düşünüyorum. Sanırım limonlu yapacağım ve garanti tarif ve ipuçları bekliyorum sevgili topikseverler...
çorbam var. akşama ıspanak graten yapmayı düşünüyorum.
tarif bakıyorum netten. yanına ne olur acaba? erişte?:44:
çok geçmiş olsun canım. . yeni yılda inşallah tüm hastaliklarinizdan kurtulursunuz.. allah'im sağlık versin en onemlisi oarkadaşlar herkese günaydın
hepinizi çok özledim ne güzel sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum maalesef :26:
babamı dün itibariyle hastaneye yatışı verildi şimdi ilk önce teşhis konulacak onu bekliyoruz 3 gün sürecek testleri var onları bekliyoruz
ben griptim işyerinden kaptım melisaya geçti doktor önce antibiyotik hap vermişti melisa onu içemedi ezilip reçelle karıştırıp verdik ama hep kustu o yüzden mecburen 10 tane iğne yazdı sabah akşam iğne oluyoruz
bu sene sonu itibariyle hastalıklarla uğraşıyrouz rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah :26:
babam hastanede olunca annemde yannında refakatçi kalıyor kardeşime bize gel dedik gelmedi bir tülü evde kalırım dedi neyse birşey olursa ararsın dedik akşamda onu halamlar acile kaldırmış bana haber vermemişler zaten melisa ile kocanla uğraşıyorsun birde bize nasıl yetişeceksin diye allahhım inşallah bu senede hastalıklarımı bırakır yeni seneye sağlıkla sıhhatle gireriz inşallah :26:
herkesi tek tek öpüyorum şöyle göz gezdirdim busmai ikinci erkek geliyor sanırım yanlış okumadıysam allah analı babalı büyütsün canım evde bir nazlı çiçek sen kaldın ne güzel hep kraliçe sen olarak kalacaksın kıymetini bil
Biz de haftaiçi ve akşam gidiyoruz.Haftaiçi sakin oluyor.geçmiş olsun inşallah ilerlemeden çabucak iyileşir aysecik
ben kalabalığa kalmadan, kahvaltıdan hemen sonra gittim kalabalıkta eziyet oluyor resmen alışveriş
Çok şirin.Sana ufacık görünmüştür.sağol canım. inş.
bizim de öğleden sonra bi programımız vardı, iptal oldu. önünden geçerken eşime, beni burada bırak dedim, delilik işte
şunun tatlılığına bi bakar mısınız yaa? aşık oldum resmen.. hediye olarak aldım.
Eki Görüntüle 913697
Canım benim, geçmiş olsun. Hepsi üst üste gelmiş.Allah yardımcınız olsun.arkadaşlar herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?