• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınnn.... 2014 ün ilk yılında yine erkenciler belli. Korkarım bir yıl daha böyle gidecek!

Sabah şu elifnazın söylediği sperfresh in mini ikramlık böreklerinden attım fırına, bakalım nasıl olacak?

Elifnaz diyorsa vardır bi bildiği ;)

Tabiki böyle geçecek!! Yine uykusuz ve erken kalkmalı benim için... Allah'ım sağlık versin....

Herkes çılgınlar gibi yeni yıl kutlamasında mııııı??? :P
Tek yılbaşı etkinliğimiz Mısır patlatmaktı.:9:

Günaydınnn.... 2014 ün ilk yılında yine erkenciler belli. Korkarım bir yıl daha böyle gidecek!

Sabah şu elifnazın söylediği sperfresh in mini ikramlık böreklerinden attım fırına, bakalım nasıl olacak?
Herkese günaydın. 2014'ün hamaratları belli oldu.

slm kızlar..

2014 nasıl başladı bakalım?..
biz de sabahın 7sinde kalktık ayşecikle, kahvaltı yaptık.
evde pinekliyoruz. hava soğuk, çocuk hasta olunca bi yerlere gidilmiyor vesselam..
eşim çıktı, geç gelecek. internet de sıkıntılı, bi gidip bi geliyor..
sizde ne var ne yok bakalımm?

şeker pembem, yarın boş günün nasılsa..
bakıcı teyzeniz gelir bi güzel uyursun, kendine gelirsin inş :31:

busmai, face te arminenin çekilişi var, 25 kişiye eşarp hediye.
hemen ismimi yazdım. umut işte :9:

Evet tabiki uyumayacağım :) ama gece 2 gibi uyudum, sabah 7ye kadar baya çok uyandım :/
Efe'ye emzik şartmış şekerim.

slm kızlar..

2014 nasıl başladı bakalım?..
biz de sabahın 7sinde kalktık ayşecikle, kahvaltı yaptık.
evde pinekliyoruz. hava soğuk, çocuk hasta olunca bi yerlere gidilmiyor vesselam..
eşim çıktı, geç gelecek. internet de sıkıntılı, bi gidip bi geliyor..
sizde ne var ne yok bakalımm?
Temizlikle başladı. :9:sabah sabah evi dip köşe temizledik.:6:Sonra ev yaptırıyoruz. Ona bakmaya gittik. Biraz hayal kırıklığı oldu. Daha geniş bekliyordum. İnşaat olduğu için mi bilmem beklediğimden küçük geldi. Aden oraya buraya saldırınca fazla duramadık zaten.Çocuklar arasında salgın hastalık varmış. Avm'ye gidecektik, gidemiyoruz. Her yer sis. Hava da buz gibi. Biz de evde pinekliyoruz. Annem Aden uyurken biz gidelim dedi. Onu da gözüm kesmedi. Dinlenmek istiyorummmmm.

Temizlikle başladı. :9:sabah sabah evi dip köşe temizledik.:6:Sonra ev yaptırıyoruz. Ona bakmaya gittik. Biraz hayal kırıklığı oldu. Daha geniş bekliyordum. İnşaat olduğu için mi bilmem beklediğimden küçük geldi. Aden oraya buraya saldırınca fazla duramadık zaten.Çocuklar arasında salgın hastalık varmış. Avm'ye gidecektik, gidemiyoruz. Her yer sis. Hava da buz gibi. Biz de evde pinekliyoruz. Annem Aden uyurken biz gidelim dedi. Onu da gözüm kesmedi. Dinlenmek istiyorummmmm.

oo, ne güzel. şimdiden hayırlı olsun bacım.
net-brüt ne kadar? bazen odaların şeklinden dolayı olduğundan daha küçük görünebiliyor.
bence önemli olan büyüklükten ziyade, odaların kullanışlı olması.. :34:

sen neden bu kadar yorgun ve halsizsin bakim? anneciğin yanında zaten.
bence yanında olduğu bu günleri iyi değerlendirmen gerek.. çıkacaksanız, çıkın.
uykusuzluğa bağışıklığımız oldu zati :27:

Nfk canikommmmm bakıcı geldi bugün 3-4 saatliğine çünkü okulla ilgili hiçbir işimi halledemiyordum. Artık kusura bakmasın dedim. 7 tane excel ödev tablosu yaptım, 4-5 tanr sınav kağıdı okudum, 2 tane 2şer gruptan yazılı sorusu hazırladım. Çok şükür işlerim bitti. Bakıcı olmasa yapamazdım hiçbişi. Efe öğle uykusuna yatarsa ben de yatmayı planlıyorum....

Özlemim ben önceleri emzik vermek istemedim. Sonra ben verdim o almadı.

sevindim, iyi yapmışsın..
evdekilere hatır gönül bağlayıp, manen kırılacağına bakıcı gelsin..

kv kp evdeyken yatmak nasıl bi şey?
kv bize sık gelir, bazen uzun oturuyor. ayşecik yatmış oluyor, ben de yorgun oluyorum.
o olmasa, cupp yatağa dalarım da var diye yine mecbur onunla oturuyorum..
ayşeciği yatırdıktan sonra benim de yattığım oldu ama yine de sıkıntılı bi şey..
:100:

ama eşim bazen ortadan yok oluyor, bakıyorum gitmiş yatmış yatağa.. oooh!!
kaldırıyorum ben de. içerdeki senin annen diyorum:19:

sevindim, iyi yapmışsın..
evdekilere hatır gönül bağlayıp, manen kırılacağına bakıcı gelsin..

Aynennnnnn.

kv bize sık gelir, bazen uzun oturuyor. ayşecik yatmış oluyor, ben de yorgun oluyorum.
ayşeciği yatırdıktan sonra benim de yattığım oldu ama yine de sıkıntılı bi şey..

Bu erkek milleti ne rahat ya...?!!! Çok iyi yapıyosun.

Özlemcan az önce yazmayı unuttum. Evîniz hayırlı uğurlu olsun. İnşaat halindeyken küçük görünür. Hatta boşken bile küçük görünebilir. Ama eşya konunca farklı oluyor ;) nfknın da dediği gibi kullanışlı olup olmaması önemli...

net-brüt ne kadar? bazen odaların şeklinden dolayı olduğundan daha küçük görünebiliyor.

Temizlik yaptığım için olabilir.
Evin planı gerçekten güzel. Brüt 200, net 167. Bakalım taşınınca belli olacak ne kadar kullanışlı olduğu.

Nfk canikommmmm bakıcı geldi bugün 3-4 saatliğine çünkü okulla ilgili hiçbir işimi halledemiyordum. Artık kusura bakmasın dedim. 7 tane excel ödev tablosu yaptım, 4-5 tanr sınav kağıdı okudum, 2 tane 2şer gruptan yazılı sorusu hazırladım. Çok şükür işlerim bitti. Bakıcı olmasa yapamazdım hiçbişi. Efe öğle uykusuna yatarsa ben de yatmayı planlıyorum....

Özlemim ben önceleri emzik vermek istemedim. Sonra ben verdim o almadı.
Emzik alsaydı rahat ederdin .

Aynennnnnn.

Bu erkek milleti ne rahat ya...?!!! Çok iyi yapıyosun.

Özlemcan az önce yazmayı unuttum. Evîniz hayırlı uğurlu olsun. İnşaat halindeyken küçük görünür. Hatta boşken bile küçük görünebilir. Ama eşya konunca farklı oluyor ;) nfknın da dediği gibi kullanışlı olup olmaması önemli...
Teşekkür ederim.geniş geniş oturmak istiyorum.

Pembişim bu Efecan bi yürüdü tam yürüdü :D

Ev müstakil mi? Hep hayalim..Güle güle oturun inş

Aynen öyle şu halimle nasıl ayaktayım şaşırıyorum :))

Evin planı gerçekten güzel. Brüt 200, net 167. Bakalım taşınınca belli olacak ne kadar kullanışlı olduğu.
.

160 metrekare miii? kızım at koşturursun o evde..:10:

sanıyorum 3artı1. eğer beceriksiz bi projeciye denk gelmediyse (bazen oluyor, odaları yanlış konumlandırıp
antreyi geniş, holu gereksiz uzun yapıyorlar) büyük ve ferah bi evin olacak. mutfağın da büyüksee, oooooo:21:

2014 de girdik şükür. . horul horul uyuyorken girmisim şimdi ben bu yılı hep uyuyarak mi gecireceğim:8:
sabah veletlerde erken uyaninca, nezamandir gitmek istedigimiz yere kahvaltiya gittik üç çocukla. yedigimden bir şey anlamadım ama manzara güzeldi. .

Emzik alsaydı rahat ederdin .

Teşekkür ederim.geniş geniş oturmak istiyorum.

küçük mü:53: öyle evi bana verin küçük dersem ne olayım

ayy sorma ilk yillar çok cektim ama şimdi çocuk uyutuyorum diye gidip kendimde uyuyorum beklemiyorum artık

Back
X