• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sabah aşımızı oldukkkkk. Sonra ben ufaklığı teyzesi ile eve şutlayıp arkadaşlarımla buluştum 10:30 gibi. Eve de şimdi girdim :) hiç böyle bir gezentilik yapmamıştım valla çokkkk mutluyum :) eşimin haftaya doğum günü ki hediyesini de aldım. Oğlum adına nikedan eşofman altı ve sweatshirt aldım. Kendi adıma da deri ceket. İnşallah pastası da gönlüme göre olursa süper olacak :)

sefan olsun hakkın valla iyi yapmışsın. . rahatlamissin zaten belli
enisteye sen en güzel hediyesin canım benim bulmuş senin gibisini hediyeyi ne yapsın:97:

hay maşallah seninki pek sosyal

Aştı kendini aştı :)

canım o kadar yazıyosun cevap veren yok haklısın:50:

senin oğlan pek canayakın sıcakkanlı.bizimki hemşireyi artık tanıyor

geçen görünce ağlamaya başladı.pastada gönlüne göre olur inşallah.

mutluluğunuz daim olsun...

Kendimi nfk gibi hissettim valla :D bi şarkı paylaşmam eksik kaldı :))

Amin canım hepimizinnn.

Baya iş görmüşsün çoook iyi olmuş; benim eşimin doğumgünü de ocak sonu. Efecik de aşıyı atlatmış iyi olmuş;bu gece biraz mızmızlanır belki ama yarına normale döner.
Hemşireye gitmesine çok güldüm ;hiç yabancılamıyor demek ki. Kerem gitmezdi:)

Çok az insanı yabancılıyor. O da neye göre bilmiyorum valla :))

Eşin oğlak mı kova mı busmai??

sefan olsun hakkın valla iyi yapmışsın. . rahatlamissin zaten belli
enisteye sen en güzel hediyesin canım benim bulmuş senin gibisini hediyeyi ne yapsın:97:

Canım benimmm teşekkür ederim güzel sözlerin için. Valla sen onu bi de kocacana sor bakalım ne diyecek :)???

Elifnaza katılıyorum eşine talih kuşu konmuşş :)
Aştı kendini aştı :)

Kendimi nfk gibi hissettim valla :D bi şarkı paylaşmam eksik kaldı :))

Amin canım hepimizinnn.

Çok az insanı yabancılıyor. O da neye göre bilmiyorum valla :))

Eşin oğlak mı kova mı busmai??

Canım benimmm teşekkür ederim güzel sözlerin için. Valla sen onu bi de kocacana sor bakalım ne diyecek :)???

Eşim kova, ben de kovayım :)şubat benimki

Alıntı yapıp cevaplar yazdım fakat sayfayı kapattım yanlışlıkla :(

Dilanazım bi de şarkı paylaşsam tam nfk olacaktım :))

Busmai eşin oğlak mı kova mı???

Elifnazım teşekkür ederim güzel sözlerin için. O senin güzelliğin. Bi de kocacana sormalı duygu ve düşüncelerini :)

Aklımda bi tek krepli başemel soslu tavuk yapmak var gerisi yok :)!! Yardımlarınızı bekliyorum...

Bi de kp marul salatası dedi o yani :)

Yada hasanpaşa köfte yanına pilav ve iki çeşit salata???? Kp zaten tavuk yemez. Onca çektiğim eziyete değmeyecek kıl olacam sonra....

eşin hangi yemeği daha çok seviyor ?

hasan paşa köftesinimi krepli beşamel soslu tavuğumu?

$1486672_10152118895699255_1791870886_n.webp

pembe sana gelsin :1:

Sordum ve cevap krepli başemel soslu tavuk oldu tercihi. Yanına makarna salatası mı yapsam doyuruculuğu arttırmak adına???

Magazinden ne kadar uzak kalmışım!! Ebru şallı sinan akçılla birlikteymiş. Seren serengil de manyakkkkk zayıflamış. İnstagram sen nelere kadirsîn :))

Teşekkür ederim canımcımmm.

Deli kovalardan mı dahi kovalardan mısınız efenim :D???
Çizgideyiz galiba :)
Aklımda bi tek krepli başemel soslu tavuk yapmak var gerisi yok :)!! Yardımlarınızı bekliyorum...

Bi de kp marul salatası dedi o yani :)

Makarnayla iyi gider
Kp niye tavuk sevmiyo organik tavuk alsan yer belki?

Mide bulantım hala var yoksa bu bebek kız mı? Meraktan çatliyciiiim

son birkaç haftadır ayşeciğin idrakının daha da açıldığını farkediyorum.
ben konuşurken, ağzıma bakıp konuştuklarımı taklit etmeye çalışıyor.
ayağa, çoraba, ayakkabıya hepsine 'abgı' diyordu.
aradaki farkı anlar diye, şimdi hepsini ayrı ayrı söylüyorum. ayak, ayakkabı, çorap.

bu vesileyle vücudunun bölümlerini de oyunla öğrendi. el, ayak, göz, ağız, burun, kulak, saç.
sorduğumuzda gösteriyor, çoğunun ismini dili döndüğünce söylüyor..

hayvanlar kitabını seviyor. bazılarını tanıyor, seslerini çıkarıyor.
özellikle altını değiştirirken çok tepindiğinde, hayvan seslerini ardarda çıkarmaya başlıyorum.:9:
hem eşlik ediyor, hem de rahat altını değiştiriyorum.
hayvan videolarını dikkatle izliyor. biraz daha büyüsün belki bu yaz hayvanat bahçesine gidebiliriz.. :31:

bir de bu ara hatırladığım tekerleme ve şarkıları söylüyorum sürekli.. iplik makaraları ayşeciğin oyuncakları.
onu sarar gibi yapıp, sar sar sar makarayı çöz.. ... diye tekerlemesini söylüyorum hareketleriyle..
o da ''saz saz saz'' diye eşlik ediyor.. anlıyorumki, müzikle oyunla çok daha kolay öğreniyor
eski bi çocuk şarkısı var ya, 'sağ elimde beş parmak, say bak..' diye başlıyor, onu söylüyorum çoğunlukla..
oyun oynarken onun da bazen saydığını duyuyorum.
çoğu kendi dilinde ama bazen anladıklarım oluyor, biiy döört, bees diye :1:

şimdi renklere vurgu yapmaya başladım. kırmızı topu ver, sarı topu at diyorum...
(yeğenimden gördü, sürekli topa vurup ''goooo'' diye bağırıyor:1:)
haricen bebekleriyle evcilik oynuyoruz, onlara ayşeciğin küçük kıyafetlerinden giydiriyoruz, çıkartıyoruz.
yemek yiyoruz, tin tin gezmeye gidiyoruz.. bu ara en sevdiği oyuncak pepee si.
onu da evciliklere dahil ediyoruz :1:

okuduğum kitaptaki tavsiyeyle, oyuncakların bazılarını ortadan kaldırıyorum birkaç gün.
bir süre sonra onu tekrar gördüğünde seviniyor, yeni bi oyuncakmış gibi oynuyor.
lego ve blok tarzı oyuncaklarla da kendi bi şeyler yapmayı seviyor.
siz neler yapıyorsunuz? ne oyunlar oynuyorsunuz?
Sana katılıyorum. Aden önceleriok konuşmuyordu. Şimdi ne dersek tekrarlamaya çalışıyor. Bizim de ilk kelimelerim kitabımız var. Oradan hayvanları, eşyaları tanıtıyoruz. Bebeklerimizde oynuyoruz. Kule yapıyoruz, renkli bloklarda oynuyoruz. Anneannesi saklambaç oynamayı öğretti. Saklambaca bayılıyor. Duvara gidip gözlerini kapatıyor. Sadece bir deyip aramaya başlıyor. Patates adam oyunumuz var. Şarkı şeklinde patates adam, patates adam ellerini kaldırmış öylece kalmış deyip ellerimizi kaldırıyoruz mesela. Artık neyi öğretmek istiyorsan. Biz organları, saçı, dişi vb böyle öğrettik. Önce beraber yapıyorsun. Sonra kendisi yapmaya başlıyor zaten. Aklıma gelenler bunlar...
Sarılma demişken. Bugün sağlık ocağındaki hemşire oğluma gel dediği anda gitti kucağına oturdu. Hemşire şokta tabi :)

İki tane bacaktan aşı oldu bi de ağızdan damla yaptı.
Nasıl sosyal bir böcük yaaaa.

:54:

Herkese günaydın. Busmai ev müstakil değil. Evimiz 4 artı 1. Planı gerçekten güzel. Mutfak 18 metrekare. Ama benim gözüme küçük göründü. Boş olduğu için olabilir. Benim şimdiki evim de net 127. Bizim için 4 artı 1 şarttı. Çalışma odası olması şart. Yazıcımız, kitaplığımız Aden'in odasında.
Ben okula gideceğim 1 gibi. Diğer konulara yorumlar sonra.

Hayırla, huzurla, sağlıkla oturun yeni evinizde inşaAllah , 4+1 benim de hayalim .. bir odasını; şu an halen kullanmakta olduğumuz ama o zaman eski olacak olan çift kişilik yatağı koyup, misafir yatak odası yapmak ve ütü masası gibi ıvır zıvırı koymak ..

Back
X