• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sabah aşımızı oldukkkkk. Sonra ben ufaklığı teyzesi ile eve şutlayıp arkadaşlarımla buluştum 10:30 gibi. Eve de şimdi girdim :) hiç böyle bir gezentilik yapmamıştım valla çokkkk mutluyum :) eşimin haftaya doğum günü ki hediyesini de aldım. Oğlum adına nikedan eşofman altı ve sweatshirt aldım. Kendi adıma da deri ceket. İnşallah pastası da gönlüme göre olursa süper olacak :)

Geçmiş olsun minik adama canım
Hediyeler ve doğum günü planları süper, çok şanslı enişte (; Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin

Aklımda bi tek krepli başemel soslu tavuk yapmak var gerisi yok :)!! Yardımlarınızı bekliyorum...

Bi de kp marul salatası dedi o yani :)

Kulağa çok hoş geldi bu tavuk :56: ama o kadar aşama ile kim uğraşacak yaa , krep yap , sos yap vs vs bana çok zor iş (;
Ellerine emeğine sağlık

Son düzenleme:
Sana katılıyorum. Aden önceleriok konuşmuyordu. Şimdi ne dersek tekrarlamaya çalışıyor. Bizim de ilk kelimelerim kitabımız var. Oradan hayvanları, eşyaları tanıtıyoruz. Bebeklerimizde oynuyoruz. Kule yapıyoruz, renkli bloklarda oynuyoruz. Anneannesi saklambaç oynamayı öğretti. Saklambaca bayılıyor. Duvara gidip gözlerini kapatıyor. Sadece bir deyip aramaya başlıyor. Patates adam oyunumuz var. Şarkı şeklinde patates adam, patates adam ellerini kaldırmış öylece kalmış deyip ellerimizi kaldırıyoruz mesela. Artık neyi öğretmek istiyorsan. Biz organları, saçı, dişi vb böyle öğrettik. Önce beraber yapıyorsun. Sonra kendisi yapmaya başlıyor zaten. Aklıma gelenler bunlar...

Nasıl sosyal bir böcük yaaaa.

Oy oy maşa'Allah Aden'e:nazar: patates Adam oyunu çok hoşmuş biz de yapalım
Nfkcım Ayşeciğe maşa'Allah çok akıllı kuzucuk :nazar: bizde de favoriler arabalar , ablası okuldayken ablasının oyuncaklarını dağıtmak kurcalamak , özellikle bir kedisi var hareketli onu kucağında taşıyor her yere,
Yine Ablasının ahşap ayıcık giydirme oyunu var onu seviyor şu sıralar,
En en sevdiği oyun şu günlerde eline bir nesne alıp onu havaya savurmak , ağır hafifi demiyor çok pis acıtıyor valla eşek :9:
Bunun dışında oyun hamurları hâlâ sevgilisi ,
Allah sağlık sıhhat mutluluk versin kuzucuklara, en tatlı ve son miniş zamanları şimdi, 2 den sonra kocaman oluyorlar birden sanki

Hayırlı huzurlu geceler hepinize , inşaAllah mışıl mışıl uyuyordur kuzucuklar, benim bu saatte uyanık olmamı sağlayan pek sevgili kuzucum ağlayarak uyanıyor kaçtır, sanırım ard Arda gelen alt ve üst Azılardan sonra köpek dişleri de geliyor zorluyor kuzucuğu
Yarın görüşmek üZere Allah rahatlık versin
:54:

Son düzenleme:
Nfkcım Ayşeciğe maşa'Allah çok akıllı kuzucuk :nazar: bizde de favoriler arabalar , ablası okuldayken ablasının oyuncaklarını dağıtmak kurcalamak , özellikle bir kedisi var hareketli onu kucağında taşıyor her yere,
En en sevdiği oyun şu günlerde eline bir nesne alıp onu havaya savurmak , ağır hafifi demiyor çok pis acıtıyor valla eşek :9:
Allah sağlık sıhhat mutluluk versin kuzucuklara, en tatlı ve son miniş zamanları şimdi, 2 den sonra kocaman oluyorlar birden sanki
Herkese günaydın. Gerçekten şu an çok sevimli ve masumlar.Bundan birkaç yıl sonra bu günleri çok özleriz sanırım. Patates adam gerçekten zevkli. Bizim patates adam burnunu tutuyor, yere yatıyor, zıplıyor, saçını çekiyor,ayağını kaldırıyor vb.

Benim de bu sıralar her şeyi alasım var. Geçen cuma kendime bir kazak almıştım dün de iki tane aldım. Bir tane de palto beğendim ama almadım. Pantolon, palto, Bot, çanta almak istiyorum.

ben botu aldım kurtuldum bulabilirsem siyah çanta istiyorum kendime.. asıl çocuklara mont bakmak istiyorum kalırsa uygunsa fiati gelecek yıl için alacağım

Hayırlı huzurlu geceler hepinize , inşaAllah mışıl mışıl uyuyordur kuzucuklar, benim bu saatte uyanık olmamı sağlayan pek sevgili kuzucum ağlayarak uyanıyor kaçtır, sanırım ard Arda gelen alt ve üst Azılardan sonra köpek dişleri de geliyor zorluyor kuzucuğu
Yarın görüşmek üZere Allah rahatlık versin
:54:

geldimide ard arda geliyorlar perişan oluyor yavrucaklar.. inşallah çıkarda kurtulur

Çizgideyiz galiba :)

Makarnayla iyi gider
Kp niye tavuk sevmiyo organik tavuk alsan yer belki?

Mide bulantım hala var yoksa bu bebek kız mı? Meraktan çatliyciiiim

Adam kırmızı etçi canikom ;)

Ay ben de merak ediyorummmmmmm :)

Kulağa çok hoş geldi bu tavuk :56: ama o kadar aşama ile kim uğraşacak yaa , krep yap , sos yap vs vs bana çok zor iş (;
Ellerine emeğine sağlık

Ama tadı çok güzel oluyo tavsiye ederim ;)

Ohhh çok sevindim. Demekki iki yaş cidden bir kurtuluş olacak :D

Benim de bu sıralar her şeyi alasım var. Geçen cuma kendime bir kazak almıştım dün de iki tane aldım. Bir tane de palto beğendim ama almadım. Pantolon, palto, Bot, çanta almak istiyorum.

Al kız yakışır kız :)

Herkese güzel bir gün diliyorummmmmmmmm.
Bütün çalışanlar için orhan babadan gelsin; bitsin bu haftaaaaa :D

Bu arada gece ateşimiz 37.3e çıktı. Benim oğluşumun hep 35.5 civarında olduğu için çok geldi bana. İlaç da içiremedim hep tükürdü. Hiç uyumadık kısacası. Ben hep aşıya gitmeden verirdim calpolü ama bu sefer öyle yapmıyım dedim; pişmanım :P bugün de evdekilere dedim katkat giydirmeyin yelek ve çarık modunda çocuğumu ama bakalım dinleyecekler mi...???!!!!

Herkese günaydınnnn....
Bir sinirle uyandım! Gece boyunca nerdeyse yarım saatte bir uyandı arya. Nedense hastalıktan olduğunu düşünmedim, ki hasta değil, belki diştir. Ama ben gıcıklıktan olduğunu düşünüp kudurdum sinirden. Sabah ta gıcıklığı devam ediyordu, kötü davrandım kuzuma:43: ayriyeten eşime de çok sinirlendim sabah sabah. Bu ne sinirse 1 hafta var daha adetime.

gü-nay-dıııın topikcanlarımm, cumanız mübarek olsun.. :16:
bütün hastalara acil şifa diliyorum.

paketim bitti, telefonumda bakiye yoktu. annemdeki internet de sıkıntılıydı.
bi türlü giremedim dün. geçmişe de henüz bakamadım. bensiz nasıl geçti gün, nasılsınız bakalımmm?:31:

az önce ayşeciğin 10 bin (gün) bakımını yaptım :9:
banyo, pedikür, makinür. bugün cuma, sünnet yaptı kızımmm :16:
şimdi kahvaltı hazırlayacağız. ve dün izleyemediğim dizimi izleyeceğim. :ssz:
yorumlar kahvaltıdan sonra anacıııım, bekleyin.. :54:

Herkese günaydınnnn....
Bir sinirle uyandım! Gece boyunca nerdeyse yarım saatte bir uyandı arya. Nedense hastalıktan olduğunu düşünmedim, ki hasta değil, belki diştir. Ama ben gıcıklıktan olduğunu düşünüp kudurdum sinirden. Sabah ta gıcıklığı devam ediyordu, kötü davrandım kuzuma:43: ayriyeten eşime de çok sinirlendim sabah sabah. Bu ne sinirse 1 hafta var daha adetime.

Oyoyoyoy :) kız minnacık velet niye kıllık yapıyo olsun sana :)?? Agresif hatun :D kocana kızabilirsin çünküüüü erkek mileti uyuz oluyo...

gü-nay-dıııın topikcanlarımm, cumanız mübarek olsun.. :16:
bütün hastalara acil şifa diliyorum.

paketim bitti, telefonumda bakiye yoktu. annemdeki internet de sıkıntılıydı.
bi türlü giremedim dün. geçmişe de henüz bakamadım. bensiz nasıl geçti gün, nasılsınız bakalımmm?:31:

az önce ayşeciğin 10 bin (gün) bakımını yaptım :9:
banyo, pedikür, makinür. bugün cuma, sünnet yaptı kızımmm :16:
şimdi kahvaltı hazırlayacağız. ve dün izleyemediğim dizimi izleyeceğim. :ssz:
yorumlar kahvaltıdan sonra anacıııım, bekleyin.. :54:

Ohhh ter temiz olmuş kuzucuk :) sağlıkla kirlensin...

Ben de bu kız nenedeyken girerdi neden gelmedi diyordum... :)

Oyoyoyoy :) kız minnacık velet niye kıllık yapıyo olsun sana :)?? Agresif hatun :D kocana kızabilirsin çünküüüü erkek mileti uyuz oluyo...

Ohhh ter temiz olmuş kuzucuk :) sağlıkla kirlensin...

Ben de bu kız nenedeyken girerdi neden gelmedi diyordum... :)

İşte bunu sakin kafayla düşününce böyle. Gel benim kafayla düşün de gör:)
Vicdan yaptım zati:/
Gecen tvde merdivenden düştü diye dra götürülen çocuğun dayak yediği için olduğu anlaşıldı ya, en az o baba kadar pişmanım:43:

Son düzenleme:
Magazinden ne kadar uzak kalmışım!! Ebru şallı sinan akçılla birlikteymiş. Seren serengil de manyakkkkk zayıflamış. İnstagram sen nelere kadirsîn :))
bu dediklerinden bi tek ''manyak zayıflama'' kısmı dikkatimi çekti :30:
Mide bulantım hala var yoksa bu bebek kız mı? Meraktan çatliyciiiim
ben de bulantılı ve çok istifralı bi dönem geçirmiştim.
hatırlamak bile istemiyorum. ama 12. haftada bıçak gibi kesildi..
ama sanırım bulantı-kız ilişkilendirmesi işin magazin boyutu :37:

Hayırla, huzurla, sağlıkla oturun yeni evinizde inşaAllah , 4+1 benim de hayalim .. bir odasını; şu an halen kullanmakta olduğumuz ama o zaman eski olacak olan çift kişilik yatağı koyup, misafir yatak odası yapmak ve ütü masası gibi ıvır zıvırı koymak ..
konuştuklarımızı mı okuyor, malum mu oluyor?
eşim bu sabah arkadaşının yaptığı binadan 4artı1 180 metrekare bi daire alabiliriz dedi.
ben de dublex ve o kadar büyük bi ev istemediğimi söyledim. arakat olsun arakaaaat :16:

yayamaz seliiim:1: erkek çocukların oynama şekli farklı tabi.
atmak, fırlatmak, kırmak, bozmak, devirmek.. biraz daha büyüyünce öğrenecekler sanırım..:31:

al al aalll!!:52:
valla alışveriş için mükemmel zaman bacılar.. benden söylemesi

ben botu aldım kurtuldum bulabilirsem siyah çanta istiyorum kendime.. asıl çocuklara mont bakmak istiyorum kalırsa uygunsa fiati gelecek yıl için alacağım
mothercare montlar indirimdeydi geçen gördüm
60-70-80 tl.

Bu arada gece ateşimiz 37.3e çıktı. Benim oğluşumun hep 35.5 civarında olduğu için çok geldi bana. İlaç da içiremedim hep tükürdü. Hiç uyumadık kısacası. Ben hep aşıya gitmeden verirdim calpolü ama bu sefer öyle yapmıyım dedim; pişmanım :P bugün de evdekilere dedim katkat giydirmeyin yelek ve çarık modunda çocuğumu ama bakalım dinleyecekler mi...???!!!!
aşıya gitmeden vermeyi önermiyorlari bacım.
ben de vermiyorum. bir iki dereceyi bile farkediyoruz biz tabi. ayşecik iki gün ateşlendi. hatta gece kalktı, epey kustu.
ama ateşi 38e ulaşmadan vermiyorum artık.
eskiden çok korkuyordum ateşten, şimdi biraz daha rahatım. inş devam etmez..

Herkese günaydınnnn....

İşte bunu sakin kafayla düşününce böyle. Gel benim kafayla düşün de gör:)
Vicdan yaptım zati:/
Gecen tvde merdivenden düştü diye dra götürülen çocuğun dayak yediği için olduğu anlaşıldı ya, en az o baba kadar pişmanım:43:
canım benim. uykusuzluk sabrı en zorlayan şey.
ben de bazen fıttırıyorum, bir iki sert çıktığımda oldu ayşeciğe.
biz de insanız. her zaman aynı modda olamıyoruzki..
sen de kendini o psikopat adama benzetme lütfen.:20:
hiçbirşeyin benzemez ona..

Back
X