Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sefan olsun hakkın valla iyi yapmışsın. . rahatlamissin zaten belli
enisteye sen en güzel hediyesin canım benim bulmuş senin gibisini hediyeyi ne yapsın:97:

hay maşallah seninki pek sosyal

Aştı kendini aştı :)

Kendimi nfk gibi hissettim valla bi şarkı paylaşmam eksik kaldı :))

Amin canım hepimizinnn.

Çok az insanı yabancılıyor. O da neye göre bilmiyorum valla :))

Eşin oğlak mı kova mı busmai??

sefan olsun hakkın valla iyi yapmışsın. . rahatlamissin zaten belli
enisteye sen en güzel hediyesin canım benim bulmuş senin gibisini hediyeyi ne yapsın:97:

Canım benimmm teşekkür ederim güzel sözlerin için. Valla sen onu bi de kocacana sor bakalım ne diyecek :)???

Elifnaza katılıyorum eşine talih kuşu konmuşş :)

Eşim kova, ben de kovayım :)şubat benimki

Alıntı yapıp cevaplar yazdım fakat sayfayı kapattım yanlışlıkla

Dilanazım bi de şarkı paylaşsam tam nfk olacaktım :))

Busmai eşin oğlak mı kova mı???

Elifnazım teşekkür ederim güzel sözlerin için. O senin güzelliğin. Bi de kocacana sormalı duygu ve düşüncelerini :)

Aklımda bi tek krepli başemel soslu tavuk yapmak var gerisi yok :)!! Yardımlarınızı bekliyorum...

Bi de kp marul salatası dedi o yani :)

Yada hasanpaşa köfte yanına pilav ve iki çeşit salata???? Kp zaten tavuk yemez. Onca çektiğim eziyete değmeyecek kıl olacam sonra....

eşin hangi yemeği daha çok seviyor ?

hasan paşa köftesinimi krepli beşamel soslu tavuğumu?

Sordum ve cevap krepli başemel soslu tavuk oldu tercihi. Yanına makarna salatası mı yapsam doyuruculuğu arttırmak adına???

Magazinden ne kadar uzak kalmışım!! Ebru şallı sinan akçılla birlikteymiş. Seren serengil de manyakkkkk zayıflamış. İnstagram sen nelere kadirsîn :))

Teşekkür ederim canımcımmm.

Deli kovalardan mı dahi kovalardan mısınız efenim ???
Çizgideyiz galiba :)
Aklımda bi tek krepli başemel soslu tavuk yapmak var gerisi yok :)!! Yardımlarınızı bekliyorum...

Bi de kp marul salatası dedi o yani :)

Makarnayla iyi gider
Kp niye tavuk sevmiyo organik tavuk alsan yer belki?

Mide bulantım hala var yoksa bu bebek kız mı? Meraktan çatliyciiiim

Sana katılıyorum. Aden önceleriok konuşmuyordu. Şimdi ne dersek tekrarlamaya çalışıyor. Bizim de ilk kelimelerim kitabımız var. Oradan hayvanları, eşyaları tanıtıyoruz. Bebeklerimizde oynuyoruz. Kule yapıyoruz, renkli bloklarda oynuyoruz. Anneannesi saklambaç oynamayı öğretti. Saklambaca bayılıyor. Duvara gidip gözlerini kapatıyor. Sadece bir deyip aramaya başlıyor. Patates adam oyunumuz var. Şarkı şeklinde patates adam, patates adam ellerini kaldırmış öylece kalmış deyip ellerimizi kaldırıyoruz mesela. Artık neyi öğretmek istiyorsan. Biz organları, saçı, dişi vb böyle öğrettik. Önce beraber yapıyorsun. Sonra kendisi yapmaya başlıyor zaten. Aklıma gelenler bunlar...
Sarılma demişken. Bugün sağlık ocağındaki hemşire oğluma gel dediği anda gitti kucağına oturdu. Hemşire şokta tabi :)

İki tane bacaktan aşı oldu bi de ağızdan damla yaptı.
Nasıl sosyal bir böcük yaaaa.

Hayırla, huzurla, sağlıkla oturun yeni evinizde inşaAllah , 4+1 benim de hayalim .. bir odasını; şu an halen kullanmakta olduğumuz ama o zaman eski olacak olan çift kişilik yatağı koyup, misafir yatak odası yapmak ve ütü masası gibi ıvır zıvırı koymak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…