- 8 Ağustos 2011
- 12.205
- 12.158
- 498
sana katılıyorum. artık bir buçuk yaşına geldi.canım haksızlık niye olsun sadece anne sütü alan bi bebeği keyfi bırakıp mama versen haksızlık olur ama bizimkiler oldular dana
seni bilmem ama benim öyle sutumde kalmamıştı sadece oyun için emiyordu çoğu zaman. bunun kararını sen vereceksin.. çocuğunu en iyi tanıyan sensin
Günaydınnn.... Bizde bol uyanmalı bi gece geçirdik. 2 gündür doğru düzgün bişi de yemiyor, gecesi ise tam bir faciaa! Calpol alıcam bugün olmazssa. Dişe yoruyorum, sırada köpek dişleri var ama onlarda da pek bi hareket yok gb. Neyse anlayamıyoruz zati bunların derdini dimi????
Allah kolaylık versin bacım..Oğluşa calpol verdim. Ateşi yok ama bana kafayı yedirtecek kadar çok kalkıyo demekki bi sıkıntısı var diye düşündüm. Ortalığı yıktı tabi. Uyu Efe artık uyuuuuuuu :/
busmaii, uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin!Günaydın benim de çok uykum var
Kızımmm sen bir dönemde kaç TL harç parası verdiğimi biliyo musun?? Kuruşu kuruşuna 513 tl.
Yoksa hiç umrumda olmayacak.
Beni bu işe bulaştıran arkadaşıma hergün selam(!) gönderiyorum..
dün yaptığım yoğurtlu buğday çorbası çok güzel oldu.
tarifi sibelin kahvesinden aldım. ama suyu az geldi, ekleme yaptım.
yayla çorbasından daha lezzetli ve doyurucu. eşim iki tabak yedi.
ayşecik de.. aklınızda olsun
Bende çok severim, hatta yayla çok yapılmıyor artık, buğdaylı daha güzel bencede
Hatta ve hatta 1 kg lık buğdayı düdüklüye atıp haşlıyorum. Birer çorbalık paylaştırıp buzluğa atıyorum daha pratik oluyor. İçine haşlanmış nohutta yakışıyor.
Günaydın benim de çok uykum var
Kızımmm sen bir dönemde kaç TL harç parası verdiğimi biliyo musun?? Kuruşu kuruşuna 513 tl.
Yoksa hiç umrumda olmayacak.
Beni bu işe bulaştıran arkadaşıma hergün selam(!) gönderiyorum..
Günaydınnn.... Bizde bol uyanmalı bi gece geçirdik. 2 gündür doğru düzgün bişi de yemiyor, gecesi ise tam bir faciaa! Calpol alıcam bugün olmazssa. Dişe yoruyorum, sırada köpek dişleri var ama onlarda da pek bi hareket yok gb. Neyse anlayamıyoruz zati bunların derdini dimi????
sanki makarna salatası olmasada olur krepte ahmur işi makarnada aynı familyadan borulce salatasi, meksika fasulyesiylede salata yapılıyor o tarz bir şey yap bence gerisi süper
hayırlı sabahlar canlarımm..
çekirdek ailemiz gün aymadan uyandı. eşim işe gitti. biz de ayşecikle takılıyoruz.
eşime yılbaşı hediyesi gelmiş. o da bana verdi, git istediğini al dedi.
ben de sevindirik oldum. zira, pahalı bi hediye. ama marka o denli kazıkki, bakalım ne alıcam..
2 saat sonra ayşeciği kv ye bırakıp outlete gitmeyi planlıyorum.
dün yaptığım yoğurtlu buğday çorbası çok güzel oldu.
tarifi sibelin kahvesinden aldım. ama suyu az geldi, ekleme yaptım.
yayla çorbasından daha lezzetli ve doyurucu. eşim iki tabak yedi.
ayşecik de.. aklınızda olsun
iyi fikir yaa
önceden ıslatmadan pişirmek mümkün değil. dün sıcak suyla ıslattım 3 saat bekledi.
yine de düdüklüde pişmesi 45 dk aldı..
hayırlı sabahlar canlarımm..
çekirdek ailemiz gün aymadan uyandı. eşim işe gitti. biz de ayşecikle takılıyoruz.
eşime yılbaşı hediyesi gelmiş. o da bana verdi, git istediğini al dedi.
ben de sevindirik oldum. zira, pahalı bi hediye. ama marka o denli kazıkki, bakalım ne alıcam..
2 saat sonra ayşeciği kv ye bırakıp outlete gitmeyi planlıyorum.
vakkoBunca şey anlattın markayı söylemedin ya bravo!!!! Marka marka marka????? :)
Ben bayılırm buğdaya ama eşim hiç sevmez uyuz!!!
doğru ama ulaşamıyoruzki öylesine..markettekiler öyle ne yazikki. annem bi arkadaşı Doğulu, ondan almış islatmadan bile düdüklüde 15 dk pisiyor.
vakko mu kızzzzGüle güle harca
inş ama çok umutlanmıyorum.
bi gömlek bi kravat o kadar pahalı olur mu yaaaa dedim,
netten biraz baktım 800 liraya kadın gömleği var.
eşarp fiyatları keza öyle, 20 sene öncesinin nevresim desenleri gibi zevksiz modeller fiyatlar 200den aşağı değil.
kazıkki ne kazık! bakalım outlette ne bulabilirim?.. yine de bedava pekmez bal ilişkisi
markettekiler öyle ne yazikki. annem bi arkadaşı Doğulu, ondan almış islatmadan bile düdüklüde 15 dk pisiyor.
çalıştığım yıllarda banada gelmisti vakkodan hediye çeki. eşarp almıştım hala durur kaliteli olunca
esarp alabilirsin outleti nerde?
200 lira bi esarba çok. gerci 5 yıl once 100 tlye almıştım.. bedava olduğu için güzel tabi
iyi fikir yaa
önceden ıslatmadan pişirmek mümkün değil. dün sıcak suyla ıslattım 3 saat bekledi.
yine de düdüklüde pişmesi 45 dk aldı..
eşarp bulursam ne ala, şöyle 2-3-4 denee alsammm
optimum outlette var, yenisahrada e5 üzerinde büyük bi outlet avm
aşure yaparken ben de öyle yapmıştım.Senden okuyunca dedimki yapayım hem kp de sever. Püf nokta kvden geldi. Buğdayı önce bi taşım kaynatıp kapağını kapatacakmışsın; öyle ıslatmaya bırakacakmışsın.
Bu arada nohut, fasülye mercimek vs onları da ıslarken bikaç yemeklik ıslayıp atıyorum buzluğa. Unutkanlığım hat safada olduğu için kolay ve hazır oluyor.
Idrar tahlili ve meme kesmeyi.doktora sorup dusunucem.kizlar.cok sallun valla destekleriniz.icin..
Nfkcim sen de gule gule harca.canim cekini 2 3 5 esarp diyosun limit mi var icinde nasil.bisey anlayamadim pek ama dedgin gb bedava olmasi kafi :))
Ben de gece baya hasta olcak gibiydim ama simdi daha iyiyim.cok sukur dinlenmek iyi geldi sanirim esim de sabah sinavi varmis giderken kvye birakmis hala getirmediler saskinim :)))
bence de..Aman sesini çıkarma boşver :)
Idrar tahlili ve meme kesmeyi.doktora sorup dusunucem.kizlar.cok sallun valla destekleriniz.icin..
Nfkcim sen de gule gule harca.canim cekini 2 3 5 esarp diyosun limit mi var icinde nasil.bisey anlayamadim pek ama dedgin gb bedava olmasi kafi :))
Ben de gece baya hasta olcak gibiydim ama simdi daha iyiyim.cok sukur dinlenmek iyi geldi sanirim esim de sabah sinavi varmis giderken kvye birakmis hala getirmediler saskinim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?