Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sana katılıyorum. artık bir buçuk yaşına geldi.
ve bu denli zorlamayla nereye kadar?..
daha önce de anlattım, yeğenim gecede defalarca kalkıyor, ağlıyor, uzun süre uyanık kalıyordu.
yengem bir daha uyutana kadar bir saat geçiyor diyordu. ne sıkıntı çekiyordu kadıncağız.
sütten kesti, o da bir buçuk yaşındaydı. bir haftada düzene girdi. artık gece yatıp sabah kalkmaya başladı.
peşinden kaşıkla koşulan bebe, tabakla yemek yemeye başladı..

geçen de söyledim, bir arkadaş 2 aylık bebeğini sütten kesmeyi düşünüyor.
sebebi memede uzun zaman geçirmesi, ona o vakit kayıp gibi geliyormuş !!!
şimdi sen ne zorlukla onu bu zamana getirdin bi düşün.. dr a sor ve bi şeyler yap..

Oğluşa calpol verdim. Ateşi yok ama bana kafayı yedirtecek kadar çok kalkıyo demekki bi sıkıntısı var diye düşündüm. Ortalığı yıktı tabi. Uyu Efe artık uyuuuuuuu :/
Allah kolaylık versin bacım..
calpol gece rahat yatması için yardımcı olur. sonuçta ağır bi ilaç değil, antibiyotik değil.
uykusunu alamayınca da zıvanadan çıkıyor bu bebeler.

busmaii, uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin!

evet o harç parası yok mu, insanın böğrüne öküz gibi oturuyo

dün yaptığım yoğurtlu buğday çorbası çok güzel oldu.
tarifi sibelin kahvesinden aldım. ama suyu az geldi, ekleme yaptım.
yayla çorbasından daha lezzetli ve doyurucu. eşim iki tabak yedi.
ayşecik de.. aklınızda olsun

Bende çok severim, hatta yayla çok yapılmıyor artık, buğdaylı daha güzel bencede
Hatta ve hatta 1 kg lık buğdayı düdüklüye atıp haşlıyorum. Birer çorbalık paylaştırıp buzluğa atıyorum daha pratik oluyor. İçine haşlanmış nohutta yakışıyor.

Son düzenleme:

iyi fikir yaa
önceden ıslatmadan pişirmek mümkün değil. dün sıcak suyla ıslattım 3 saat bekledi.
yine de düdüklüde pişmesi 45 dk aldı..

Oyoyoyoyoy. Ben o parayı duysam zaten bu işe bulaşmazdım

Eşim sabah soruyor niye böyle oldu gece diye. Ben de aynen dediğini söyledim; kafa yorulmuyo bu çocuklara zaten anlamıyoruz :)

sanki makarna salatası olmasada olur krepte ahmur işi makarnada aynı familyadan borulce salatasi, meksika fasulyesiylede salata yapılıyor o tarz bir şey yap bence gerisi süper

Doyurucu olmuyo işte ozaman krepteki accık hamur doyurmaz kimseyi. En azından makarna yeseler 1-2 kaşık doyurucu olur diye düşündüm...

Bunca şey anlattın markayı söylemedin ya bravo!!!! Marka marka marka????? :)

Ben bayılırm buğdaya ama eşim hiç sevmez uyuz!!!

iyi fikir yaa
önceden ıslatmadan pişirmek mümkün değil. dün sıcak suyla ıslattım 3 saat bekledi.

markettekiler öyle ne yazikki. annem bi arkadaşı Doğulu, ondan almış islatmadan bile düdüklüde 15 dk pisiyor.

vakko mu kızzzz Güle güle harca

Bunca şey anlattın markayı söylemedin ya bravo!!!! Marka marka marka????? :)

Ben bayılırm buğdaya ama eşim hiç sevmez uyuz!!!
vakko

efe sever belkimm

markettekiler öyle ne yazikki. annem bi arkadaşı Doğulu, ondan almış islatmadan bile düdüklüde 15 dk pisiyor.
doğru ama ulaşamıyoruzki öylesine..
aryanın söylediği aklıma yattı. buğdayı hazır olunca çorba 15 dk da hazır olur

vakko mu kızzzz Güle güle harca

inş ama çok umutlanmıyorum.
bi gömlek bi kravat o kadar pahalı olur mu yaaaa dedim,
netten biraz baktım 800 liraya kadın gömleği var.
eşarp fiyatları keza öyle, 20 sene öncesinin nevresim desenleri gibi zevksiz modeller fiyatlar 200den aşağı değil.
kazıkki ne kazık! bakalım outlette ne bulabilirim?.. yine de bedava pekmez bal ilişkisi

çalıştığım yıllarda banada gelmisti vakkodan hediye çeki. eşarp almıştım hala durur kaliteli olunca
esarp alabilirsin outleti nerde?
200 lira bi esarba çok. gerci 5 yıl once 100 tlye almıştım.. bedava olduğu için güzel tabi

Son düzenleme:

Ben bimden almıştım diye hatırlıyorum yanlış olmasın, ıslatmadan 15-20 dk falan sürdü pişmesi.

eşarp bulursam ne ala, şöyle 2-3-4 denee alsammm
optimum outlette var, yenisahrada e5 üzerinde büyük bi outlet avm

Bu arada nohut, fasülye mercimek vs onları da ıslarken bikaç yemeklik ıslayıp atıyorum buzluğa. Unutkanlığım hat safada olduğu için kolay ve hazır oluyor.

iyi fikir yaa

Senden okuyunca dedimki yapayım hem kp de sever. Püf nokta kvden geldi. Buğdayı önce bi taşım kaynatıp kapağını kapatacakmışsın; öyle ıslatmaya bırakacakmışsın.

Senden okuyunca dedimki yapayım hem kp de sever. Püf nokta kvden geldi. Buğdayı önce bi taşım kaynatıp kapağını kapatacakmışsın; öyle ıslatmaya bırakacakmışsın.
aşure yaparken ben de öyle yapmıştım.
ama akşamdan ıslatılacaksa her türlü oluyor demek, en kötü sıcak suyla ıslatmak gerek..

Bu arada nohut, fasülye mercimek vs onları da ıslarken bikaç yemeklik ıslayıp atıyorum buzluğa. Unutkanlığım hat safada olduğu için kolay ve hazır oluyor.

bu hazırlık çalışan-çalışmayan tüm kadınlar için pratik olur.
nohutu atıyordum ama mercimek fasulye aklıma gelmemişti.
bi tanıdık, soğanı kavurup yemeklik buzdolabına atıyormuş. kıymayı da aynı şekilde kavurup dondurucuya attıklarını duymuştum.

Idrar tahlili ve meme kesmeyi.doktora sorup dusunucem.kizlar.cok sallun valla destekleriniz.icin..
Nfkcim sen de gule gule harca.canim cekini 2 3 5 esarp diyosun limit mi var icinde nasil.bisey anlayamadim pek ama dedgin gb bedava olmasi kafi :))
Ben de gece baya hasta olcak gibiydim ama simdi daha iyiyim.cok sukur dinlenmek iyi geldi sanirim esim de sabah sinavi varmis giderken kvye birakmis hala getirmediler saskinim :)))

Aman sesini çıkarma boşver :)

Aman sesini çıkarma boşver :)
bence de..
güzel bi kahvaltı hazırla kendine ve keyif yap bacımm

çek değil, hediyeyi değiştiricem. yani inş kv yi aradım ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…