Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ciddi misiniz yaa
tüylerim diken diken oldu şimdi
zavallı yavrucuk annesini hiç tanımayacak,ama anne için daha zor olurdu.. of çok acı.

Evet hala burdalar. Eşimin doğum gününe de kalıp gidecekler. Onlar bugün gitmek istemişlerdi ama bu kadar kalmışken çocuklarının doğum gününe de kalsınlar dedim. Ayrıca Efe çoooook mutlu. Yani işte böyle :)

Hahah kıskanma valla bak sorsan neler söyler kimbilir...

Dalga mı geçiyon kız sen benim oğluşa iki ay önceden başlayan doğum günü hazırlıklarımla?!?!? Hahahhaha

hayatta tek bir gerçek var "ölüm" ; başımıza geleceğinden emin olduğumuz tek şey.

ama hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz!!
ölümü unutuyoruz.
nasıl bir varlığız biz ya?

ciddi misiniz yaa
tüylerim diken diken oldu şimdi
zavallı yavrucuk annesini hiç tanımayacak,ama anne için daha zor olurdu.. of çok acı.

Kötü olma canımın içi. Anne zaten vefat etti ve acısı kalmadı. Allah taksiratını affetsin. Yavrucak desen daha kendini anne karnında sanıyor ki dünyaya alışınca da eminim çevresindeki herkes (baba ananne dede vs) onu sarıp sarmalayacak....

hayatta tek bir gerçek var "ölüm" ; başımıza geleceğinden emin olduğumuz tek şey.

ama hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz!!
ölümü unutuyoruz.
nasıl bir varlığız biz ya?

Böyle olmasak kafayı yeriz de o yüzden güzel Allah'ım bizi unutabilen bi varlık olarak yaratmış....

oğluşla değil eşinle dalga geçiyorum:)) bu kadar hazırlığa bi coşku şart

ama cidden birkaç tane eski fotoğraflardan koyarsan belki annesi de duygulanır güzel olur?

Bunca bahsettik. Ruhuna Fatiha okuyup kapatalım. Busmai akşam akşam etkilenirsin, kabus görürsün diye korkuyorum... Git Keremi öp ve kokusunu îçine çek ve başka bişiler düşün lütfen.

oğluşla değil eşinle dalga geçiyorum:)) bu kadar hazırlığa bi coşku şart

ama cidden birkaç tane eski fotoğraflardan koyarsan belki annesi de duygulanır güzel olur?

Pastam çok coşkulu :) tasarım yaptım resmen. İnstagramda paylaşacağım inşallahhhhhhh. Valla dediğim gibi ben ona geçen sene duygusal cd bile hazırlamışken, o benim doğum günümde yüzde onunu karşılayamadığı için beklentimin ;bu yıl bunlara bile şükretsin!!! :)

Bunca bahsettik. Ruhuna Fatiha okuyup kapatalım. Busmai akşam akşam etkilenirsin, kabus görürsün diye korkuyorum... Git Keremi öp ve kokusunu îçine çek ve başka bişiler düşün lütfen.

yok canım ya tanımıyorum ya ,o kadar koymadı..bugün biri anlattı annemdeyken, 6 aylık bebeğini nasıl gömdüğünü. asıl ondan etkilendim biraz evlat acısı daha kötü.

elimde bissürü not, önümde çay.
ben kaçtım herkesi ve bebişleri öptüm

hııı tamam o zaman:) merakla bekliyoruz, inşallah çok güzel geçer

Sanırsın okuyacak da dr olacak?!?! Yat uyu kızım ya!! Bak benim oğlum olacak canavar 9dan beri yatıp kalkıyo. Ayağımda uyuyo ama sonra uyanıyo. Çıldıricimmmmmmmm :/

Telefonumun şarjı bitiyo. Kendinize iyi bakın. Yarın görüşürüz :)

Oğluşa calpol verdim. Ateşi yok ama bana kafayı yedirtecek kadar çok kalkıyo demekki bi sıkıntısı var diye düşündüm. Ortalığı yıktı tabi. Uyu Efe artık uyuuuuuuu :/

Günaydınlar herkeseeeeee. Halil sezaiden söylüyorum: uykum varrrrrrrrr :))

Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Günaydın benim de çok uykum var

Kızımmm sen bir dönemde kaç TL harç parası verdiğimi biliyo musun?? Kuruşu kuruşuna 513 tl.
Yoksa hiç umrumda olmayacak.
Beni bu işe bulaştıran arkadaşıma hergün selam(!) gönderiyorum..

Günaydınnn.... Bizde bol uyanmalı bi gece geçirdik. 2 gündür doğru düzgün bişi de yemiyor, gecesi ise tam bir faciaa! Calpol alıcam bugün olmazssa. Dişe yoruyorum, sırada köpek dişleri var ama onlarda da pek bi hareket yok gb. Neyse anlayamıyoruz zati bunların derdini dimi????

Dün borna tonla şey yazmıştım şarjım bitti ve tüm yazdıklarım uçtuu:/

Aminnnnnnnn.

Neyse konuyu değiştirelimmmmmm. Eşimin doğum günü menüsü

Domates çorbası

Krepli başemel soslu tavuk

Makarna salatası
KereviZ salatası
Marul salatası

Nasıl???

sanki makarna salatası olmasada olur krepte ahmur işi makarnada aynı familyadan borulce salatasi, meksika fasulyesiylede salata yapılıyor o tarz bir şey yap bence gerisi süper

canım haksızlık niye olsun sadece anne sütü alan bi bebeği keyfi bırakıp mama versen haksızlık olur ama bizimkiler oldular dana
seni bilmem ama benim öyle sutumde kalmamıştı sadece oyun için emiyordu çoğu zaman. bunun kararını sen vereceksin.. çocuğunu en iyi tanıyan sensin

Borncum ayrıntılı bi idrar tahlili yaptırdın mı hiç? Belki bi sıkıntısı vardır? ( iştahsızlık bana hep idrar yollarını çağrıştırdığı için) birde şu hayvan figürlü renkli makarnalar da işe yarıyor

hayırlı sabahlar canlarımm..
çekirdek ailemiz gün aymadan uyandı. eşim işe gitti. biz de ayşecikle takılıyoruz.

eşime yılbaşı hediyesi gelmiş. o da bana verdi, git istediğini al dedi.
ben de sevindirik oldum. zira, pahalı bi hediye. ama marka o denli kazıkki, bakalım ne alıcam..
2 saat sonra ayşeciği kv ye bırakıp outlete gitmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…