Hepsini denedik desem ? :///o zmn yagmur kaldi bitek geriye pofff
Daha ne olsuuunn..
Yalniz anlamadigim kv ve kp hala ordalar mi evetse niye :///
Kiz busmai sana bosuna cadi demiyolar bu halimle guldurdun beni :))) seninkini de denicem söz :))
Ewt ölen anne ama sen hele hic dusunme boyle seyler degissin konu...
Hepsini denedik desem ? :///o zmn yagmur kaldi bitek geriye pofff
Daha ne olsuuunn..
Yalniz anlamadigim kv ve kp hala ordalar mi evetse niye :///
Kiz busmai sana bosuna cadi demiyolar bu halimle guldurdun beni :))) seninkini de denicem söz :))
Ewt ölen anne ama sen hele hic dusunme boyle seyler degissin konu...
hayır değilllll
Neyse ,menün gayet güzel, bazen eşini kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim.. hahha
bu arada son şarlamandan itibaren değişen birşeyler oldu mu
yalnız balonları, mumları, eşinin fotoğraflarını birleştirerek de yaşını yazmayı unutmaaa:)
ciddi misiniz yaa
tüylerim diken diken oldu şimdi
zavallı yavrucuk annesini hiç tanımayacak,ama anne için daha zor olurdu.. of çok acı.
hayatta tek bir gerçek var "ölüm" ; başımıza geleceğinden emin olduğumuz tek şey.
ama hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz!!
ölümü unutuyoruz.
nasıl bir varlığız biz ya?
Evet hala burdalar. Eşimin doğum gününe de kalıp gidecekler. Onlar bugün gitmek istemişlerdi ama bu kadar kalmışken çocuklarının doğum gününe de kalsınlar dedim. Ayrıca Efe çoooook mutlu. Yani işte böyle :)
Hahah kıskanma valla bak sorsan neler söyler kimbilir...
Dalga mı geçiyon kız sen benim oğluşa iki ay önceden başlayan doğum günü hazırlıklarımla?!?!? Hahahhaha
oğluşla değil eşinle dalga geçiyorum:)) bu kadar hazırlığa bi coşku şart
ama cidden birkaç tane eski fotoğraflardan koyarsan belki annesi de duygulanır güzel olur?
Bunca bahsettik. Ruhuna Fatiha okuyup kapatalım. Busmai akşam akşam etkilenirsin, kabus görürsün diye korkuyorum... Git Keremi öp ve kokusunu îçine çek ve başka bişiler düşün lütfen.
Pastam çok coşkulu :) tasarım yaptım resmen. İnstagramda paylaşacağım inşallahhhhhhh. Valla dediğim gibi ben ona geçen sene duygusal cd bile hazırlamışken, o benim doğum günümde yüzde onunu karşılayamadığı için beklentimin ;bu yıl bunlara bile şükretsin!!! :)
yok canım ya tanımıyorum ya ,o kadar koymadı..bugün biri anlattı annemdeyken, 6 aylık bebeğini nasıl gömdüğünü. asıl ondan etkilendim birazevlat acısı daha kötü.
elimde bissürü not, önümde çay.
ben kaçtım herkesi ve bebişleri öptüm
Sanırsın okuyacak da dr olacak?!?! Yat uyu kızım ya!! Bak benim oğlum olacak canavar 9dan beri yatıp kalkıyo. Ayağımda uyuyo ama sonra uyanıyo. Çıldıricimmmmmmmm :/
Telefonumun şarjı bitiyo. Kendinize iyi bakın. Yarın görüşürüz :)
Aminnnnnnnn.
Neyse konuyu değiştirelimmmmmm. Eşimin doğum günü menüsü
Domates çorbası
Krepli başemel soslu tavuk
Makarna salatası
KereviZ salatası
Marul salatası
Nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?