- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
yok bacım, evde bebe varken temizlik olmuyooor!
geçende ben yatakodasını sileyim dedim. inan, burnumdan geldi. iş mi yapayım, kovayı mı tutayım, bezi mi koruyayım gıcık oldum.
kaç kez elini o suya daldırdı, yıkadım bilmiyorum.
Pamuk helvacm.gecmis olsn ne dicek bakalim cikt doktoru kizariklik deyince dun geceden sonra sinirlerim.bozuluyo ins hemen gecer sizinki de...
Benimde kose taakimim var ve dedgn gb bazadir yataktir drken itikleyemiyorm hic
Cok.sukur canim gecti gittk bitti bu arada esim ozur etabina geldi aramiz kotu olsun istemiyorum bidi bidi o kdr sey de iki.ozurle olsun bitsingeçti mi canım yasirin cildi??
Aman otursun o sinifta nasihat edecek belli sen de keyif yap ohh bizim asimiz ay sonunda ama nasil olucak bilmiyorum nasil.zapteciz.kucukken anlamiyolardi da ins hemencik aksam asi da diger islerini de rahatlikla halledersin...ay bizim bugün aşımız var:/ görelim bakalım başımıza neler gelercek? kula bi geldim, benim sınıfın erkekleri yok, sınıftan bi arkadaşlarını çağırmaya gitmişler toptan. geç gelen bu takımı görünce de müdür bey geldi sınıfa ne oluyor diye. sonra sen çay iç hoca hanım dedi, sanırım bu ders onda sınıfbende size bakim dedim.
telefondan girince smile ları kullanamıyorum ya, bol bol kullanmışım şimdi valla
yokpembisin nobet gunu bugun. Aksam da zor girer. :100:
Ozlemin de bos gununu degerlendirip alisverise gittigini saniyorum
Busmai de keremle ugrasiyordur muhtemelen
merhaba
dün bi arkadaşa oturmaya gittim.oğlumu uyuyunca boş bi odaya yatırdım.
çocuklarda çocuk odasında oynuyorlardı.bizimki yabancı yer ya yarım saat olmadan kalkmış.
kaç kez de kapıyı dinledim uyanmışmı diye.uyanınca yabancı yer olduğundan korkmuş nasıl ağlıyor.
ilk kez bu kadar korktuğunu gördüm.zor sakinleştirdim.dün bütün gece uyumadı tam dalmak üzereyken
ağlayarak kalktı.çok uykuzusum.misafirliktende bişey anlmadım ya neyse
nfk içtiğim çay kiraz sapı ve mısır püskülü idi canım.ama tansiyonu düşürdüğü için ara verdim.
sadece adet olduğum zaman içiyorum.adet sancısına çok iyi geliyor.ağrı kesici içmiyorum artık.
ödemde arttırıyor.bu aralar yeşil çaya sardım. " çaykur bergamutlu" tadı çok güzel.
günde iki kupa içiyorum.ara öğünde yoğurt yemeye başladım.yoğurtla pek aram yoktur da.
dün siyah bir elbisem vardı onu giydim arkidişler ne kadar zayıflamışşsın dediler.sevindim
elbisedenmi ? yeşil çaydanmı?.yeşil çayı mutlaka için çok faydası var...
Çarşıdayımmmm :)))
yok
Yok kız ne alışverişi!!!!Yazılı oku,öğrencilerin okuduğu kitapları gir vb işlerle uğraşıyorum.Aden uyurken yapabiliyorum ancak.Giremezsem yok yazmayın.
yanlış tahmin, ahahahah
ikinize de kolaylıklar
ah canım benimmm.. uyku sersemi zaten, tanımadığın bi yerde uyanmak bizim için bile korkunç..
sen iyi kilo verdin zaten. bence devam da etme. daha fazla zayıflık sana yakışmaz.
insanın yüzü gözü çöküyor, güzel olmuyor.
kiraz sapı ve mısır püskülünü kendin alıp mı demliyordun yoksa hazır mı?
yeşil çay, çaykurdan sanırım?
valla bu kiloları çok takmaya başladım ben. 70 oldum ya
3 hafta eliptik bisikletle iyi çalıştım, hatta kilo vermeye de başlamıştım. belim tutuldu 10 gündür çalışmıyorum.
iki hafta sonra ameliyat olucam muhtemelen, sonra da çalışamam.. kafadan 1 ay gidiyor böyle.
diyet mi yapsam diye düşünüyorum ama hem dayanamam. hem de daha önce yaptım işe yaramadığı için biraz soğuğum.
tatlıyı kestim, abur cuburu da. ama ekmeği falan da azaltmalıyım galiba:26:
amanın ne ameliyatı geçmiş olsun yahu ben mi kaçırdım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?