- 8 Ağustos 2011
- 12.234
- 12.306
- 498
İyi dileklere çooooook ihtiyacım var.Aedn uyuyorken işleri yapayım dedim.Çocuk öğle uykusunda bile iki kez uyandı.Bir Aden'e bir işlere koş.bU SIRALAR ÇOK MIZMIZ.Gece taaa 1'de uyudu.Artık kızmaya başladım ama tınnnnn.Gülüyor falan.Çok istekçi oldu zaten.eliyle sürekli masanın üzerini, konsolun, vitrinin vb yerlerin üzerlerini işaret ediyor. Kucağa alıp çıkarıyoruz.İstediği bir şey yok.Öyle bakıyor.Sonra alınmayacak bir şeye uzanıyor.Hayır deyince de kıyametler kopuyor.Amma Aden dedikodusu yaptım ya...
Nfk ameliyat günün kesinleşti mi kız??? Şifa bulursun inşallah.
Şuan sınav yapıyorum. Ara ara okudum ama yazamadım.
Kaldı iki nöbet günü diye kendimi avutuyorum ama tükendimmmmmmm :)
mısır püskülünü ve kiraz sapını aktardan paketler halinde aldım.
çaydanlıkta önce kiraz sapını biraz kaynatıyorum sonrada bir tutam mısır püskülünü
atıyorum az kaynayınca ocaktan alıp demlemeye bırakıyorum.eğer içemezsen yeşil çayı
mutlaka dene.aktardan alınan yeşil çayın tadı çok kötü bunu rahat içersin.
Eki Görüntüle 920955
Selâm kızlar biz geldik Dr dan, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ,
Hassas ve alerjik tenliymiş bizim kuzucuk, şu zamana kadar başka bir belirti yoktu ama babası bahar alerjili,
babaannesi alerjik astım; onlardan miras kalmış işte , yeter ki Allah dermansız dert vermesin hiçbir yavruya ...ve annesine ve hiç kimseye..
Bebek arabasıyla 15-20 dk yürüme mesafesinde hastaneye gittik , yol üstünde tam kaldırımın rampaya dönüştüğü noktaya araba parkedenler,yaya trafik lambasının tam önünde yolcu bekleyen minibüsler , olur olmadık yerlerde ne için açıldığı meçhul koca koca çukurlar yüzünden; içimden saya saya yürüdüm vallahi, güya istanbulun merkezî yerlerinden biri burasıAllah tekerlekli sandalyedekilere görme engellilere kolaylık versin.......
Alnı için ve bacağı için ayrı, kasığı için ayrı bi krem kullanıcaz ve pişik engelleyici bi Losyon yazdı her bez açışta sürmek için, fakat o girdiğimiz eczanede yoktu alamadık..
Yeşil çay denince kızlar kızımın arkadaşının annesi Japon, o Japonya'dan bir yeşil çay getiriyor müthiş birşey , buradan alınanlar kesinlikle sunî geliyor oradan geleni içince, ve acayip iştah kapatıyor kulpsuz geniş fincanları var böyle, onunla getiriyorlar, onu içtikçe yemek yiyemiyorsun
Selim ablasından bulaşan griple devam ediyor , her yerimiz yeşil yeşil sümüklü oluyor ya benim elbiselerim bile ); allahım şu burun akıntısı azalsa biraz iki kuzucumda da
Sende de benim gb hemoroid vardi o mu ilerledi anal catlak nedir valla uzuldum ya ins net sonuc olur bacimanal çatlak. sen memleketteyken sanırım, yine dr a gittim.
ilerlemiş. zaten ağrısına dayanamıyorum. dr bu sefer ameliyat dedi. adet olmayı bekliyorum, bitince ameliyat olucam inş
Selâm kızlar biz geldik Dr dan, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ,
Hassas ve alerjik tenliymiş bizim kuzucuk, şu zamana kadar başka bir belirti yoktu ama babası bahar alerjili,
babaannesi alerjik astım; onlardan miras kalmış işte , yeter ki Allah dermansız dert vermesin hiçbir yavruya ...ve annesine ve hiç kimseye..
Bebek arabasıyla 15-20 dk yürüme mesafesinde hastaneye gittik , yol üstünde tam kaldırımın rampaya dönüştüğü noktaya araba parkedenler,yaya trafik lambasının tam önünde yolcu bekleyen minibüsler , olur olmadık yerlerde ne için açıldığı meçhul koca koca çukurlar yüzünden; içimden saya saya yürüdüm vallahi, güya istanbulun merkezî yerlerinden biri burasıAllah tekerlekli sandalyedekilere görme engellilere kolaylık versin.......
Alnı için ve bacağı için ayrı, kasığı için ayrı bi krem kullanıcaz ve pişik engelleyici bi Losyon yazdı her bez açışta sürmek için, fakat o girdiğimiz eczanede yoktu alamadık..
Yeşil çay denince kızlar kızımın arkadaşının annesi Japon, o Japonya'dan bir yeşil çay getiriyor müthiş birşey , buradan alınanlar kesinlikle sunî geliyor oradan geleni içince, ve acayip iştah kapatıyor kulpsuz geniş fincanları var böyle, onunla getiriyorlar, onu içtikçe yemek yiyemiyorsun
Selim ablasından bulaşan griple devam ediyor , her yerimiz yeşil yeşil sümüklü oluyor ya benim elbiselerim bile ); allahım şu burun akıntısı azalsa biraz iki kuzucumda da
adetimin bitmesine yakın dr la konuşup günü belirleyeceğiz işte.
yok bacım, yok tükendim desen bile içerde biraz enerji vardır kesinbiraz daha sabır..
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)
DilaNaz,
ELİFNAZ+,
nfk+,
PembeHipopotam+
pembe hanım hoşgeldiniz....
Sağolasın canım âmindediğin gibi Allah dermansiz dert vermesin.. hiç sorma bahcelievlerde otururken bizim içinde büyük sorundu. arabalardan, kaldırım yuksekliginden, delik deşik yollardan zik zaklar yaparak gidiyorsun
grip için selim'e hangi şurubu kullanıyorsun?
Evet bi aralar 16.30 gibi okunuyordu ezan, şimdi 5 e geliyor, oruç için ideal günler (; günler uzadıkça oruç zorlaşıyor, bizlerin sabah mesaisi çok çok erken başladığı için16:30 da havalar kararmiyormuydu.. gündüzler uzamaya başlamış
Sağolasın âmin canım size de Allah şifalar versin ,Sende de benim gb hemoroid vardi o mu ilerledi anal catlak nedir valla uzuldum ya ins net sonuc olur bacim
Bizde de ten alerjisi var cok skntiki herseyde bisey oluyo igne ilac oncesi o ilaca alerjisi varmi diye bakiyolar eger antibiyotik fln ciddi biseuse size de acil sifalar cnm
Âmin sağolasın canım , Allah sağlık sıhhat versin kuzucuklaraPamuk helvacım geçmiş olsun. Alerji de sıkıntı ama Allah ım beterinden korusun...
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm kuzucuklarına..Selâm kızlar biz geldik Dr dan, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ,
mısır püskülünü ve kiraz sapını aktardan paketler halinde aldım.
çaydanlıkta önce kiraz sapını biraz kaynatıyorum sonrada bir tutam mısır püskülünü
atıyorum az kaynayınca ocaktan alıp demlemeye bırakıyorum.eğer içemezsen yeşil çayı
mutlaka dene.aktardan alınan yeşil çayın tadı çok kötü bunu rahat içersin.
Eki Görüntüle 920955
Selam kızlar çok yorgunuuum :)
Ama üstüme güzel şeyler aldım :) tabi çıkan karnımdan dolayı biraz büyük bedenlere baktım o da canımı sıktı..
Nfk cım senin kilon o kadar değildi neden öyle oldu , ben de daha doğum kilolarımı verememişken yine kilo almaya başlıyorum..Allah yardımcım olsundoğumdan sonra koşturmaktan zayıflarım diye umuyorum!
Çünkü benim de boğazımı kısmam imkansız ;yoksa karnım gurul gurul dolaşırım bütün
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm kuzucuklarına..
Biz de mi japonyadan yeşil çay getirtsek, tok tutması iyiymiş :)
Dilanaz diyorsa doğrudur ben de deneyeyim bakalım
Selam kızlar çok yorgunuuum :)
Ama üstüme güzel şeyler aldım :) tabi çıkan karnımdan dolayı biraz büyük bedenlere baktım o da canımı sıktı..
Nfk cım senin kilon o kadar değildi neden öyle oldu , ben de daha doğum kilolarımı verememişken yine kilo almaya başlıyorum..Allah yardımcım olsundoğumdan sonra koşturmaktan zayıflarım diye umuyorum!
Çünkü benim de boğazımı kısmam imkansız ;yoksa karnım gurul gurul dolaşırım bütün gün
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm kuzucuklarına..
Biz de mi japonyadan yeşil çay getirtsek, tok tutması iyiymiş :)
Dilanaz diyorsa doğrudur ben de deneyeyim bakalım
facete paylaştım bende iyi bari herkes bundan muzdarip. sadece bizim ev değilmiş dağınık:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?