Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugun oglus oglen uykusuna yatmadi dolayisiyla hep mizmizdi cok sukur normale gore erken uyudu da.takip ettigim dizi karsisinda keyiflerdeyim hastalik icin gecmis olsun diyenlereede cok tesekkur.ederim pembiiss nasil.geciyo.dogumgununuzz

Kızlar instagrama foto ekledimmmmmm. Eşim yemekleri çok çok beğendi. Hediyelere şok oldu. Pastaya bayıldı vsvs :)

Kızlar instagrama foto ekledimmmmmm. Eşim yemekleri çok çok beğendi. Hediyelere şok oldu. Pastaya bayıldı vsvs :)
Çook güzel olmuş pasta çok başarılı Eşinin beğenmesine de çok sevindim canım burda içim kıpır kıpır oldu valla :)
aa olmadı bu hobbit, Yüzüklerin efendisi tam benlik filmler.. buna rağmen harry potter izlemedim. aslinda kelebek etkisi gibi psikolojik gerilim tarzı filmlerden hoşlanıyorum. hobilerimi de sayarsam tam olacak

Psikolojik gerilim severim," zindan adası" ve "memento" yu çok beğendim.
"Diğerleri" filmi de muhteşemdi. Bunların hepsi şok edici ve unutulmaz bir sonla bitiyor. "Siyah kuğu" var bi de ,oscar almıştı yakın zamanda; o da aynı tür. en yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum.
Bugun oglus oglen uykusuna yatmadi dolayisiyla hep mizmizdi cok sukur normale gore erken uyudu da.takip ettigim dizi karsisinda keyiflerdeyim hastalik icin gecmis olsun diyenlereede cok tesekkur.ederim pembiiss nasil.geciyo.dogumgununuzz

Geçmiş olsun canım eşinle durumlar nasıl oldu

Türk filmlerinden de "küçük kıyamet" çok kaliteli ve unutamadığım bir psikolojik gerilimdi. Hayatta olmanın değerini anlıyor insan , gerçekten çok etkilenmiştik.

Selammmmm.bu sıralar giremiyorum.Eşimin tatili başladı sayılır. Çoğunlukla evde.o yüzden yazamıyorum. Tabi okul işlerinin fe etkisi var.pazartesi boş günüm ya bütün işleri bitirip aranıza dönmeyi planlıyorum.

Saolasin cicim
Ben esimi tum konusma cabalarina ragmen gormezde geldim konusma cabasi derken barisma degil hee cocukla ilgili fln gundelik sorular bnde hayati onem tasimadigi surece konusmicagimi soyledm o da uzatma artik daha kac kez ozur dilicem sen de inanilmaz bahiriyosn sesini tum apartman dinliyo fln diye beni sucladi babasiyla gerekli.konusmalari yaptigini flnfilan soyledi su anda konysuyorz ama bal borek durumlari yok

Pembis igyede yazdm ztn ama burdan da soyliyim harika gorunuyo pasta

Hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib eylesin , iki cinsiyeti de tadmak güzel oluyor, Allah'tan ilk dileğimiz akıllı sağlıklı sıhhatli evlad versin tüm isteyenlere
Oğlişine maşaallah cnm sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşaallah , bu kadar yürekten çağırma erken çıkıp gelmeye kalkar sonra oğliş, vaktinde sağlıkla gelsin , hele şimdi Ocak ayı da yarılandı ya bi bakmışsın Temmuz gelivermiş
Tavuğu pişirdim şimdi krepleri yapıyorum. Salataları da yaptım (ki biri çok xor olan hazır köxlenmiş biber salatası hahhaahah). Bugün bana haftasonu gibi geliyor....
Ellerine sağlık cnm

msj tekrarı..............
Amanın , çok ince eleyip sık dokuyorsun kuzum,
sen nasıl eş seçtin de evlendin vallahi meraktayım şu an sinema filminden eşe nasıl geçtin deme sakın
Filme bu kadar tahlil yapabiliyorsan, insanlar hakkındaki tahlillerin roman olur herhalde (;
Balıklarınızı güle güle büyütün , en temizi balık bence de , fanusta yaşayabiliyor mu Japonlar oksijensiz.
bizim de mavişimiz var muhabbet kuşu, kanka oldular selimle , hiç korkmuyor dokunuyor, ben çekinirim dokunamam
Bilmem ki izlediğim videoda kan revan yoktu yani, beni tek şoka sokan ; (insan dokusunun 7 kat olduğunu biliyordum da ), sezeryan kesisi sonrası derinin içini bir kuyu gibi açmalarıydı Dr elini daldırıp bebeği arıyordu
Hayırlısı olsun , sağlıkla doğsun prens & prenses
busmai seninle film zevklerimiz uyusuyor. 3idiots çok eğlenceli bir filmdi. bunlara film soylemeyelim kız begenmiyorlar

aa olmadı bu hobbit, Yüzüklerin efendisi tam benlik filmler.. buna rağmen harry potter izlemedim. aslinda kelebek etkisi gibi psikolojik gerilim tarzı filmlerden hoşlanıyorum. hobilerimi de sayarsam tam olacak
Bir de aradığınız adayların niteliklerini sayarsanız Elifnaz hanım

huzurla uyusun kuzucuklar
Ne mutlu , ellerine emeğine sağlık, enişte çok şanslı

Hoşgeldin bekliyor olucaz Pazartesi inşaallah Allah sağlık verirse

Hayırlı huzurlu geceler
Allah rahatlık versin hepinize

Son düzenleme:
Canlarım beğenmenize sevindim :) daha güzellerini sevdikleriniz sizlere yapsın inşallah.

Yarın izmirdeki kardeşimin boluya gelme ihtimali var. Zaten ankaradaydı ve sanırım yeğenini özledi. Ama çok pişman olacakkkk hahahaha.

Canim cevap verdiğin için çok sağol içim fena oldu ole elimle kontrol etmedim hic simdi uyuttum ama bizde nerdeyse ele gelecek bişiy yok az bi cikiklik var of ya nasilanlatsam iki ayri yumurta gogörüntüsü bile yok az bi cikiklik var galiba gerçekten sorun var sanirim çok sağol II geceler

Canim cevap verdiğin için çok sağol içim fena oldu ole elimle kontrol etmedim hic simdi uyuttum ama bizde nerdeyse ele gelecek bişiy yok az bi cikiklik var of ya nasilanlatsam iki ayri yumurta gogörüntüsü bile yok az bi cikiklik var galiba gerçekten sorun var sanirim çok sağol II geceler

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Haftanın son günü güzel geçsin inşallahhhhhhh :)
Herkese günaydın. Pembiş, eşinin pastasını çooooook beğendim. Eşin çooook şanslı. Oğlun da.
Kızlar bu aralar yeni evle ilgili hazırlıklara başladık. Gardrop tipi buzdolabı aldık. Şimdi de ankastre bakıyoruz. Önereceğiz bir marka var mı? Çok kararsız kaldık.:26:bir taraftan da mutfak dolabı bakıyoruz. Siparişden 8-12 hafta içinde hazır oluyormuş. Tatilde bu işleri biterelim diyoruz. Aden ile de pek bakamıyorum. Hep eşim ilgileniyor. Biraz da sen bak diyor.önerileriniz lütfennnnn.

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz Allah şifa versin ; doktorunuz kontrol etmiyor muydu ? Sen anlamayabilirdin sonuçta.

İnşallah bir durum yoktur. Onlar daha küçücükler o yüzden erişkin bir erkeğinki gibi börünmemesi normal bence. İçini ferah tut. Bizi de haberdar et. DUalarım seninle...

Günaydın kızlar bugün annemler umreye gidiyor, yarın için de arkadaşlarımı çağırdım.
salata ,tatlı veya tuzlu için önerilere açığım

günaydın canlar.. cumanız mübarek olsun

dur bakalım hemen canını sıkma. bakalım dr ne diyecek..
bi durum varsa da henüz bebeğin küçük, tedavi edilir inş.

yeni eve yeni eşylar insanı nasıl cezbediyor di mi?
gönlüne göre keyifle döşersin inş. ankastre hakkında bi fikrim yok.

zindan adası ve diğerlerini ben de çok beğenmiştim..
mementoyu izlemedim sanırım. ama siyah kuğu beni cezbetmedi. aldığı puan fazlaca yükseltiyor beklentiyi.
ama sonuç aynı paralelde değil. yani benim fikrim öyle.

hakikaten sinemadan eşe nasıl geçtin?
o film hakkında daha bi o kadar yorum yaparım da abartmayayım dedim.
her konuda zor seçici değilim. eşim konusunda şanslıyım, Allahın lütfu.
ben cüz'i irademi kullandım, Allah külli iradesini, oluverdi
insanlar hakkında da yorumlarım var ama olması gerektiği gibi kendime saklıyorum.

sezaryen videosunda benim de gözüme çarpmıştı o. kesi yapıldıktan sonra eliyle deriyi iki tarafından tutup açıyor
bi paketin, torbanın ağzını açarmış gibi, elini daldırıp çıkarıyor

ona mama yapma

şimdi baktım da, mementoyu da izlemişim. orjinal ismi aklımda değildi.
akıl defteri :130:

şimdi baktım da, mementoyu da izlemişim. orjinal ismi aklımda değildi.
akıl defteri :130:

:))) maşallah hepsini izlemişsin.. Orphanage diye bir film var, Yetimhane, ispanyol yapımı. O da psikolojik gerilim, yalnız baya bir gerilim:) Korkmazsan izle, çok iyiydi.

Site bugün yavaş mı yoksa sadece bana mı öyle?
Ali ağaoğlunun dediği gibi ;
Fakirler çıksın, site kasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…