Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

teşekkür ettim
siz kendinizmi goturdunuz. Sağlık ocagindan habermi verdiler?

Onlar aradılar canım. Bu arada elifnazcım sen daha iyi bilirsin diğer topikcanlarımda cevaplasın. Bu köpek dişleri var bizim sırada. Onlar yarılamış ama daha var çıkmalarına. Ama bizimki 1 haftadır baya huzursuz ve iştahsız. Şimdiden böyle yapar mı ki? Genelde azılarda falan patladığı sırada böyle oluyordu. Yoksa bi idrar tahlili yaptırayım mı???

pembisten başka aşıya götüren oldumu?
dilanaz da aşı yaptırdı diye hatırlıyorum, ama yanlış olabilir.
Sen atlaya atlaya mı izledin?:)))
evet slumdog millionaire de güzeldi
yok ya, 1 dk bile atlamadım. belki o yüzden çook uzun geldi
Ohoo siz menü önerene kadar ben kumpirimin tavuğunu haşladım; incirli pastamın kekini, brokolili salatamın brokolilerini pişirdim; kıymalı böreğimin kıymasını kavurdum :)))
akıllı hamarat hatun seniii!!!
bende pek fikir olmuyor, o yüzden cvplamadım. bu konularda sen, arya, pembiş ve elifnaz daha iyisiniz sanırsam

en son aşıda 1,5 yaş aşısı için randevu vermişlerdi, aşı kartında tarih işlediler.
kimi sağlık ocaklarında öncesinde arayıp haber de veriyorlar, ama bizimki hatırlatmıyor.

ayşeciğin alt-üst köpek dişleri çıktı ama azı dişteki gibi ateş ve diğer şikayetler olmadı.

diş çocuktan çocuğa değişiyor. büyük kız köpek dışi çıkarana kadar hiç ateslenmedi kopek disinde ateş yaptı üstüne bide hastalığa yakalandı. bu donemlerde bünye zayifliyormus. kerem'de ilk diste bile ateş oldu. yanlız bir hafta ateş surmedi hiç. çok yuksek atesler genelde enfeksiyon oluyor diye biliyorum

dilanaz da aşı yaptırdı diye hatırlıyorum, ama yanlış olabilir.[]

doğru hatırlıyorsun ilk ben yaptırdım.zaten bu topikde ilk doğum yapan benim.

sizinkide bu ay olması lazım.

pembe pasta on numara olmuş.ikizler burcu seni.sende tıpkı kardeşimi görüyorum.

eşin sanşlı adam.hep güzel günleriniz olsun .efede uyusunda büyüsün

busmai hamile kadın okadar çeşit yaparmı kız.kendini biraz naza çek.

senide tebrik ediyorum. bi zahmet kumpirin tarifini de yazarmısın?

Son düzenleme:
Aryanın ateşi toplamda 1-2 kere çıkmıştır. O da 6. Aydan önce. Ne dişte nede enfeksiyonda çıkmadı hiç. Tek belirti iştahsızlık ve huzursuzluktu ikisinde de. O yüzden pimpiriklendim gene:/

Beni çıkar bacım onların arasından. Ben onlar gb becerikli değilim malesef:/

Bizim asm iyi o yönden, gebelikten itibaren arkadaş olduk hemşireyle. Haricen de soracağım bişi olursa telden arıyorum. Küçük yer olmasının tek faydası da bu olsa gerek, memur desteği.

Aryada azılarda huzursuzluk, gece kalkıp kalkıp ağlamalar ve iştahsızlık olmuştu ama 3-4 gün sürdü. Bunda bakıyorum dişin çıkmasına daha çok var ama aynı belirtiler. En iyisi bi tahlil yaptırayım içim rahat etsin.

hastalıklar pesimizi bırakmıyor. büyük kiz hastaydi babası dr götürdü sadece bademciklerde sıkıntı varmış. ateş falanda olmadı. şimdide küçük kız hasta öksürük, ateş, hırıltı yarın dr goturcem inşallah şu virüsten kapmamistir. işin ilginci büyük kizimda o virüs olsa ateş yapardı, kucuge nerden bulaştı bilmiyorum:26:

geçmiş olsun canım.bizimkininde hala burnu akıyor...

sinirim hopladi ya. Az disari ciktik.
Aysecigi parkta kaydiriyorum. 20 yaslarinda bi cocuk buldog kopegini gezdiriyor.
Bir dk sonra farkettimki kopek ayaklarimin altinda. Aysecigin yaninda bi de tasmasiz.
Bi bagirdim al sunu diye. Aheste aheste geldi niye bagiriyosun, bi sey yapmazki diyo

Senin garantini istemiyorum, al kopegini uzaklas dedim
Bisey yapmaz diyo hala. Sanki bi şey yapar mi diye sordum.
Burasi cocuk parki, kopek deil diye bagirdim da kalin kafasi aldi
Yanimda 3 anne var hepsi cocugunu kucaklamis kacisiyor ama tek kelime soylemiyor!! Herkes bi hos.

Son düzenleme:
busmai, kerem tuvaletini söylemeye başlamış, gözün aydın.
ben henüz adaptör almadım. ama bu sıra kendim tuvalete gideceğim zaman, onun yaptığı gibi elimle totomu gösterip kaka diyorum
sonra benimle tuvalete gelmesine izin veriyorum. daha yaza var. tabi yavaştan tuvalete alışması da iyi olur.

lakin senin doğum yaza geliyor. keremi tuvalete alıştrmak için bu yazı düşünüyorsan, çakışacak. nasıl olacak?:44:

Kendimi burdan çok uzak kalmış hissediyorummmmmmmm :/

Hasta bebişlere şifa diliyorummmmmm. Annelerine güç kuvvet diliyorummmm.

Busmai çok geç kaldım üzgünüm :/

Nfk bu hayvan sahiplerinin bişi olmazı beni öldürüyo!! Anacım hayvan o belli mi olur???

Kardeşim gelmeyecekti. Ama son anda yine gelmeye karar verdi. Neyse yani ben hiçbişi hazırlamadım. Dünden kalanlar var zten evde.

Yok canım sadece 1 kez söyledi sonra tık yok. Acele etmiyorum ya bezlenmeye devam edebilir sorun yok :)
Of köpek mevzusundan çok muzdaribim çokkkk!!!
Kumpiri yazmıştım önceden; tereyağlı patates püresine haşlanmış tavuk ve kaşar döşeyip fırına veriyorsun, içine istersen bezelye, mantar ,biber de eklenebilir

O dediğin yoğurtlu olan mı canım salatalıklı olan?

evet canım yogurtlu olan

hayvanseverlere söylesen yok nerde gezdircez yer yok bilmem ne. yani hadi golden tarzi hayvanlar neyse ama böyle ne yapacağı belli olmayan doğasında saldirgan olanlari bari yasaklasalar. kadinlarada hayran kaldım. insan bi haber eder bi tepki verir.

Kizlar benim kızımda 1 haftadir öfke nobetleri başladı. Deli gibi agliyo sinirleniyo isiriyo tirnakliyo. Hic böyle huylari yoktu birden degisti. Oncesinde bikac gun atesi sürdü. Herseye sinirleniyo. Ayni durumu yasayan var mi?

Bizimki 1 yaşından beri söylüyordu çişini ben 18. Ayı bekledim zorlamadım güya. 1 aydır söylemiyor sıpa!
Kizlar benim kızımda 1 haftadir öfke nobetleri başladı. Deli gibi agliyo sinirleniyo isiriyo tirnakliyo. Hic böyle huylari yoktu birden degisti. Oncesinde bikac gun atesi sürdü. Herseye sinirleniyo. Ayni durumu yasayan var mi?

Bizde de aynı... Diş veya bir sıkıntısı olabilir.

Kızlar yaaaa:// bugünki şüphelerim doğru çıktı ne yazıkki. İdrarını göndermiştim tahlile, ve yine intihaplanma çıktı. Bıktım yaa! Üstelik koruyucu şurup kullanmamıza rağmen! Aklım ermedi bu işe. Canım çok sıkıldı. Ne yapıcam ben bu çocuğu://

aryam, yine oyle mi?:26:

Acaba gozden bi sey mi kaciriyoruz? Banyo suyundan, ne bileyim belki sampuani tetikliyor olabilir mi? Yada kullandigin islak mendil? Bez bolgesini sadece suyla temizlemek en dogrusu. Kiz bebekler yatkin ama bu kadar sik oluyorsa suruba ragmen belki cocuk dr undan ziyade bi cocuk urologuna gitmeli. Uzmani baksin, belki baska bi durum var yada ne bileyim standart antibiyotik tedavisinden baska bi ilac mi verir.. Yazik el kadar bebe surekli sikinti cekiyor sen keza oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…